T O P I C R E V I E W |
Gaston |
Posted - 23/11/2009 : 23:43:36 Forumas s nickom henry osvojio je kod mene jednu aukciju 11.11.2009. Premda je to bila njegova obaveza, nije me kontaktirao, tako da sam nekoliko dana poslije ja njega kontaktirao putem maila, no od njega ni traga ni glasa.
Kako vidim iz profila, covjek je iz Nis pa molim ekipu s juzna pruga da mi jave znaju li o kome je rijec. 
Vidim da nema jos nijednog komentara, a zao mi je da mu ja zalijepim odmah prvi negativni za dobar dan, premda, ako mi se ne javi, bit cu prisiljen, zbog drugih ljudi ovdje, tako i napraviti. |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
elfak nish |
Posted - 24/11/2009 : 15:29:55 quote: Originally posted by henry
Moja greška i izvinjenje zbog kašnjenja. Gastone, odgovorio sam ti na mejl. Elfak, hvala na obaveštenju, javljam se sutra da vodim na pivo
   Nema na cemu  |
henry |
Posted - 24/11/2009 : 15:19:16 Moja greška i izvinjenje zbog kašnjenja. Gastone, odgovorio sam ti na mejl. Elfak, hvala na obaveštenju, javljam se sutra da vodim na pivo |
Tex Willer |
Posted - 24/11/2009 : 12:34:45 quote: Originally posted by elfak nish
Nema     Najboljem drugu mu se rodio sin kad je mafest ekipa bila kod nas. I oni se oletvili,bas kao i ti jer sam ti ovo vec rekao     
A sto ti mislis da se ne secam  Secam se sasvim jasno da si mi nesto pricao,al' te nisam cuo od buke |
elfak nish |
Posted - 24/11/2009 : 11:33:45 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by elfak nish
kontaktiracu ga ja smsom sutra ,a ti se Darijo strpi dotad  
Ima li neko da ga ti ne znas Ja sam se pitao dal' postoji,jer se i na onim pijankama nije pojavljivao,iako se dogovarao s nama da dodje
Nema     Najboljem drugu mu se rodio sin kad je mafest ekipa bila kod nas. I oni se oletvili,bas kao i ti jer sam ti ovo vec rekao      |
Tex Willer |
Posted - 24/11/2009 : 11:16:14 quote: Originally posted by elfak nish
kontaktiracu ga ja smsom sutra ,a ti se Darijo strpi dotad  
Ima li neko da ga ti ne znas Ja sam se pitao dal' postoji,jer se i na onim pijankama nije pojavljivao,iako se dogovarao s nama da dodje |
elfak nish |
Posted - 24/11/2009 : 00:41:03 quote: Originally posted by Gaston
Forumas s nickom henry osvojio je kod mene jednu aukciju 11.11.2009. Premda je to bila njegova obaveza, nije me kontaktirao, tako da sam nekoliko dana poslije ja njega kontaktirao putem maila, no od njega ni traga ni glasa.
Kako vidim iz profila, covjek je iz Nis pa molim ekipu s juzna pruga da mi jave znaju li o kome je rijec. 
Vidim da nema jos nijednog komentara, a zao mi je da mu ja zalijepim odmah prvi negativni za dobar dan, premda, ako mi se ne javi, bit cu prisiljen, zbog drugih ljudi ovdje, tako i napraviti.
kontaktiracu ga ja smsom sutra ,a ti se Darijo strpi dotad   |
|
|