forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Krađa na paketomatu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mbukov80 Posted - 22/05/2025 : 22:28:45
Pozdrav, moram sa vama podjelit jedno neugodno iskustvo. Naime iseserin je uzeo od mene 5 libellusovih kolor zagora i 3 alan forda, upakirao sve on uredno platio, i zove za par dana da fali jedan kolor zagor 91.
Najprije ono ma nisam poslao, iako uvjeren sto posto da jesam, preturio sve živo i nema nigdje.
I tad mi pošalje sliku mog paketa, a onda upitnik, ja sam paket omotao s nestlle selotepom, a na njegovoj slici neki žuti ( ne moj selotep ) znači ne vjerujem da s paketomata netko priilikom
pretovara mune jedan.
Pa evo, ako se kome još dogodilo molim da se javi.
Napominjem da mi se to nikad nije desilo a imam od 2009 otvoren račun.
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
zeljko Posted - 23/05/2025 : 08:22:06
zna se ko krade u ovom autobusu :D
Biroa Posted - 23/05/2025 : 08:20:55
Nevezano za stripove, ali neki dan, žena je naručila s eKupi neke električne četkice za zube za klince. Bio je dobar popust jer inače i nisu jeftine i kad je podigla pošiljku s Box now mjesta za preuzimanje i otvorila, vidjela je da nedostaje neka voda za ispiranje što su rekli da će staviti uz četkice, a kad je otvorila kutiju s četkicama, unutra nije bilo ništa. Prazna kutija, izvađene četkice. Kutija izvana isto zaljepljena s eKupi njihovom ljepljivom trakom.
Kad je prijavila reklamaciju, rekli su joj da se to često događa! Wtf??
zeljko Posted - 23/05/2025 : 08:11:29
morao je biti vidovit...da zna sto je unutra i koji bas vrijedi
i riskirat posao za to?
šta ako je stranac pa ne zna citat nas
Sr77777 Posted - 23/05/2025 : 07:28:32
... to kao poštar je otvorio paket, izvadio br.91 i onda zaljepio svojim selotejpom nazad ?? ma nema šanse !! zaboravi !!
mbukov80 Posted - 23/05/2025 : 07:23:49
Ma iznos je 100€ a fali 17€, odnosno jedan strip, policija to neće ni čuti, a pošta se pravi grbava, morao sam prijavit odma na licu mjesta, kao da svi otvaraju paket ispred paketomata.
Moja greška je samo kaj nisam poslikao paket, pa dao sliku kakav je stigao kolegi, jer vidi se da je selotep druge boje, i to samo na jednom djelu kutije.
jaki Posted - 22/05/2025 : 23:49:56
Prijavi pošti i policiji.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000