forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
srdjandj Posted - 28/02/2012 : 19:37:05
Ljuba Tadic o Zvezdi

Dragi prijatelji,
Počela je nova fudbalska sezona.
Svima koje fudbal zanima čestitam i želim mnogo lepih trenutaka.

Ljuba Tadić povodom pokretanja novog sajta FK Crvena Zvezda (2005.):

Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine.

Svi smo mi Zvezdaši isti, a neki neće da kažu da smo svi isti. E, ja nisam za te koji se samo raduju. Siguran sam da su pravi zvezdaši i danas slični nama iz prvih Zvezdinih godina.

Izgubimo mi tako po neku utakmicu, pa onako ošamućeni da ne znamo gde nam je kuća, krenemo peške ka Terazijama, ka “Maderi” u stvari. U njoj su se tada okupljali zvezdaši. Do “Mostara” – muk. Posle počnemo da pričamo o našim šansama, a 7-1 za protivnika. Te Rajko imao šansu, te Tomaš promašio dva zicera, i tako šansa za šansom, i kada stignemo do “Madere” – Zvezda izjednačila. Novine ne čitamo nekoliko dana i gotovo…

E, kad pobedimo mi umemo da budemo malo i namćorasti. Te mogao je da padne još neki gol, a u stvari rastemo od sreće. Ovo je bilo kad smo osvojili prvi Kup, pa posle tri uzastopno. Imali smo u društvu najvećeg ljutka, najvećeg zvezdaša i prijatelja kakvi su odista retki. Bane je to bio, Bane Vukosavljević. Dođe on za sto posle tog našeg prvog Kupa, pa još nije seo, a poče: dao dva gola i neće više da igra za Zvezdu. Te namerno mu nisu dodavali lopte, te i onaj sudija Lemešić se okomio na njega, kad, dolazi Boba Mihajlović, on i doktor Aca su bili iz iste ratne vojske i voleo je da sedi sa nama. Čestita Boba svima, čestita Banetu, kad u njemu zatreperi Zvezdina žila: Dobro ste prošli sa tri komada, znaš kad ćete da vidite Kup – nikad!

Šta ti je Zvezda? Mrtva pozorišna, mrtva fudbalska sezona i ja sam se preko leta muvao na Tari. Igraju se neka deca lopte, a jedan čovek viče na njih da se sve razlama. Priđem bliže – Miljan. Zaustavi on viku. Ovo je Kule, ovo je Karasi, ono su Cole i Trifke. Čekamo jednog dečka sa Uba. Džaju čekaju. A oni žgoljavi, sitni, nikakvi…Oni će biti šampioni? Nemoj Miljane da me zamajavaš tako ti Boga, rekoh mu. Ali, šta znaš, rekoh sebi. Zvezda je to.

Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj… E sad, zašto se voli Crvena zvezda. Od onog dana kada ju je osnovala antifašistička i studentska omladina, i kad nam je pristupio ogroman deo naroda tada nazivanog “reakcijom”. Voliš ženu. Lepo, ali šta još? Voliš devojku. Dobro, ali šta još? Fudbal je čudesna stvar, izlaz u svet, a igra ga Zvezda. E, onda ima da voliš i Zvezdu. Posle, kada to krene sa kolena na koleno… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice.

Ovaj sajt će biti, rekoše mi, opisivač velikog Zvezdinog dela i udela njenog u našim životima, opisivač velikih događaja i ljudi, velikih pobednika. Neka bude i po neki poraz u njoj, ništa to neće smetati Zvezdinom čovečanstvu.

Vaš LJUBA TADIĆ
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Dr. Zistis Posted - 02/08/2025 : 16:13:47
Za ovog Bajoa samo reci hvale
Dr. Zistis Posted - 02/08/2025 : 16:12:46
quote:
Originally posted by delboj

Priča se i o nekom štoperu koji bi bio veće ime od Arnautovića i Tadića, ali se zasad drži u tajnosti.

Na redu za prodaju su Leković, Milosavljević, Elšnik, Milson, Olajinka, Seol, Lučić, Endiaje i moguće Prucev.

Nadajmo se da znaju sta rade, za sada hajp je tu, videcemo rezultate
delboj Posted - 02/08/2025 : 15:13:23
Priča se i o nekom štoperu koji bi bio veće ime od Arnautovića i Tadića, ali se zasad drži u tajnosti.

Na redu za prodaju su Leković, Milosavljević, Elšnik, Milson, Olajinka, Seol, Lučić, Endiaje i moguće Prucev.
Dr. Zistis Posted - 02/08/2025 : 15:10:24
Ali ejjjjjj...Devonte Graham potpisao... Ovo ja zovem vest...Toppp
Dr. Zistis Posted - 01/08/2025 : 10:08:05
quote:
Originally posted by manhunter

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nedovic-kenan-jago-ilic-lazic-i-mitrovic-napustaju-kk-crvena-zvezda/

Prošle godine je tatko dao njima pare da skockaju ekipu, ove godine nama. Uopšte mi se ne sviđa u kom pravcu ide pravljenje tima, premalo domaćih igrača i gomilanje pozicija, ali valjda tako mora...

Stosta mi se ne svidja ali nesto mora kako mora...jos uvek je to daleko od idealnog...mene veseli sto smo konacno poceli da proizvodimo igrace ali na zalost odmah i prodajemo....kad to ne bude tako znacu da smo na pravom putu...
I naravno kad odu "ovi"...
manhunter Posted - 01/08/2025 : 07:07:30
https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nedovic-kenan-jago-ilic-lazic-i-mitrovic-napustaju-kk-crvena-zvezda/

Prošle godine je tatko dao njima pare da skockaju ekipu, ove godine nama. Uopšte mi se ne sviđa u kom pravcu ide pravljenje tima, premalo domaćih igrača i gomilanje pozicija, ali valjda tako mora...
Dr. Zistis Posted - 31/07/2025 : 23:28:52
quote:
Originally posted by sawitch

Ni sam ne znam kako izdrzvate sa toliko malo para 😂

Malo za neke velike visine, dosta za lozenje na max
Dr. Zistis Posted - 31/07/2025 : 23:27:14
quote:
Originally posted by night

Nije mi se svidelo ispadanje u odbrani nekoliko puta, ali je ovo bilo solidno. Sa sledećim protivnikom će već biti mnogo zanimljivije. A onaj Duarte mi se baš ne sviđa.

Da,Duarte bi morao ovakve prilike zmureci da pretvara u golove
night Posted - 31/07/2025 : 20:00:11
Nije mi se svidelo ispadanje u odbrani nekoliko puta, ali je ovo bilo solidno. Sa sledećim protivnikom će već biti mnogo zanimljivije. A onaj Duarte mi se baš ne sviđa.
sawitch Posted - 31/07/2025 : 18:31:06
Ni sam ne znam kako izdrzvate sa toliko malo para 😂
Dr. Zistis Posted - 30/07/2025 : 18:43:09
Arnautovic vec sinoc pokazao da je klasa, jos malo da udje u takmicarski ritam... Stvarno je uzivanje gledati majstore lopte u crveno belom dresu.
Videcemo kad dodju ozbiljnije ekipe...Ulazak u LS je nas maksimum, za nesto vise "da se vrate slavni dani nase proslisti" treba brdo para. Tu mislim na top pojacanja preko 10 miliona i da mozemo zadrzati neke od talenata iz nase skole...
Rano je za kukanje
delboj Posted - 30/07/2025 : 14:27:58
Prvo poluvrijeme sinoć dobro, drugo prilično loše. Odbrana onako, opet je gurnut Milosavljević na beka, što je apsurdno, a najgore što se izgleda planira još takvih utakmica dok ga ne prodaju. Veljković je glupo napravio onaj penal. Sve je bilo podređeno tome da Arnautović da gol, ali očito da je van ritma. Vidim da se jutros piše da je Tadić završen, što je užasno... Katai je dovoljno star, ne treba nam još jedan stariji...
delboj Posted - 28/07/2025 : 16:35:11
quote:

Pa Stanković je isto govedo kao i ovaj sad. Otkud znam ko bi bio, glavno je da je trener i zdrav u glavi. Već bi bio pomak u odnosu na ovo sad.

Ne vidim da uopšte postoji normalan trener zvezdaš koji bi došao u Zvezdu.

Vidim da je Nikola Stanković doveden, od Bačanina se izgleda odustalo, daće se šansa Kostovu na zadnjem veznom, što je apsurdno, jer on nije zadnji vezni. Piše se o povratku Mimovića za iste pare i o prodaji Seola...
sawitch Posted - 28/07/2025 : 15:23:59
quote:

Pa Stanković je isto govedo kao i ovaj sad.

manhunter Posted - 27/07/2025 : 21:56:34
Pa Stanković je isto govedo kao i ovaj sad. Otkud znam ko bi bio, glavno je da je trener i zdrav u glavi. Već bi bio pomak u odnosu na ovo sad.
delboj Posted - 27/07/2025 : 19:00:47
quote:

Ja čekam dan kada ćemo imati trenera a ne govedo, pa da opet mogu da počnem da pratim fudbal.

A ko bi to bio? Imali smo Bahara s dobrom idejom, ali je sklonjen... Dejan Stanković je bio previše na svoju ruku... Posljednji normalan trener je bio Slaviša Stojanović...
Dr. Zistis Posted - 27/07/2025 : 17:32:03
Kao ona dva matorca sa balkona iz Mapetovaca
manhunter Posted - 27/07/2025 : 13:22:14
Ja čekam dan kada ćemo imati trenera a ne govedo, pa da opet mogu da počnem da pratim fudbal.
delboj Posted - 27/07/2025 : 12:05:40
Sinoć opet klasična sklanjalica, tako i treba kad se igra s filijalom koja ne bi ni postojala da nema Terzića lično... I još sudija pripomogne s penalom

Milojević unazađuje tim, uvodi Kataija u trenutku kad je meč riješen, umjesto da uvede Šljivića... Šta je cilj, da Katai da što više golova i pretekne Vojina Lazarevića?

Vidim da se spominje dolazak Nikole Stankovića koji bi igrao beka, a da će prodati Seola... Za Bačanina su se sad ućutali, priča se o Bajčetiću koji bi došao na pozajmicu iz Liverpula, što mi djeluje nevjerovatno...
delboj Posted - 23/07/2025 : 10:19:33
Ja vidim 3 ključna problema:

1. Ne stvara se tim planski, nego jedni igrači prođu pripreme i onda se neki prodaju, a dovedu drugi koji će igrati, čime se obesmišljavaju pripreme.
2. Terzić je opsjednut idejom da stvori dom staraca i to vidi kao ideal.
3. Milojević uživa da gura igrače na pozicije koje im ne odgovaraju.

Po meni su to ključni problemi. S Milojevićem Zvezda ne može napredovati. Sinoć je stavio Milosavljevića na beka. Očekujem da u revanšu beka igraju Elšnik ili Krunić. Anan izgleda da ne dolazi u obzir, a o Stojkoviću da ne govorimo...

Katati je za penziju i ne znam što se nije penzionisao kad je bilo govora da ne smije više da igra zbog zdravstvenih problema.

Radonjić nije spreman ni za pola sata.
Dr. Zistis Posted - 22/07/2025 : 20:54:17
Kao utakmica iz pripremnog perioda
dovlajoe Posted - 22/07/2025 : 20:20:32
Ne bih da pametujem, ali pored Radonjića, Milsona, Lučića, Olajinke koji su svi klasična leva krila (nagomilana) i Kataia koji preferira levu stranu, on gura Ivanića na levo krilo, mada nema potrebnu brzinu za tu poziciju. Zato je Kataiu brzo duša izašla na nos zbog špartanja za veznjacima u fazi odbrane. Katai na ovoj poziciji i u ovim godinama ne može ni protiv ovih pecaroša više od poluvremena. Kako će biti konkurentan u ozbiljnijim utakmicama?
delboj Posted - 22/07/2025 : 20:15:13
Prodaja Šerifa Endijaea je pucanj sebi u nogu. Vidjelo se to večeras. Klasična milojevićevska utakmica s problematičnim suđenjem.
Dr. Zistis Posted - 21/07/2025 : 22:03:39
quote:
Originally posted by night

Ja bih više voleo da ove godine ne igramo LŠ, mislim da bi nam rezultati bili daleko bolje u nižem takmičenju - takmičenjima. U redu pare i sve to, ali bar da smo konkurentan tim u bar pola utakmica.

Ja volim da sanjam
night Posted - 21/07/2025 : 17:29:34
Ja bih više voleo da ove godine ne igramo LŠ, mislim da bi nam rezultati bili daleko bolje u nižem takmičenju - takmičenjima. U redu pare i sve to, ali bar da smo konkurentan tim u bar pola utakmica.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000