forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Lunov magnus strip - Golconda

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tornadomaster Posted - 12/05/2022 : 09:24:11
Idu Kit Teler, Nik Rajder, Priče i Veliki blek (domaći).
Ima 96 strana.
Tiraž 3.000, ide na kioske.
Nastavlja numerički tamo gdje je Dnevnik stao.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
cerichus Posted - 10/08/2025 : 22:26:42
quote:
Originally posted by SPQRoma

quote:
Originally posted by cerichus

To što nema najave govori o tome da oni nemaju nikakav plan (ni kratkoročni ni dugoročni),nego skontaju ad hoc šta bi moglo ići slijedeće.

Kako si nam samo pametan. Bilo bi dobro da se malo raspitaš kako idu stvari oko izdavaštva prije nego što lupiš tako. Znaš li da svaki strip koji se izdaje mora da ima odobrenje od vlasnika prava? Ti misliš da se samo tako random stripovi mogu objavljivati kako kome padne na pamet? Najviše volim ove pametnice, a takvi su najglasniji, a pojma ni o čemu nemaju. A vjerovatno ni ne kupuješ LMS, pa ti je svejedno, bitno je samo da se lupeta.

Kupujem. I to preko tebe. Kao i tvoja Colosseumova izdanja. A i od drugih izdavača koje dilaš. A sada više neću. Ne znam čemu takav ton? Čemu služi forum nego da ljudi iznesu svoje mišljenje. Ne vidim da sam rekao nešto uvrjedljivo da izazovem takvu reakciju? Šta se ložite pobogu?
manhunter Posted - 10/08/2025 : 21:52:32
Da, ovaj post i reakcija su naneli više štete nego koristi. Veoma nespretno urađeno.
morski Posted - 10/08/2025 : 21:20:29
quote:

quote:

To što nema najave govori o tome da oni nemaju nikakav plan (ni kratkoročni ni dugoročni),nego skontaju ad hoc šta bi moglo ići slijedeće.

Kako si nam samo pametan. Bilo bi dobro da se malo raspitaš kako idu stvari oko izdavaštva prije nego što lupiš tako. Znaš li da svaki strip koji se izdaje mora da ima odobrenje od vlasnika prava? Ti misliš da se samo tako random stripovi mogu objavljivati kako kome padne na pamet? Najviše volim ove pametnice, a takvi su najglasniji, a pojma ni o čemu nemaju. A vjerovatno ni ne kupuješ LMS, pa ti je svejedno, bitno je samo da se lupeta.

tako moja deca kad su bila manja žale se jedno na drugo: tata, on je rekao to za mene / ona je rekla to za mene
ja ih pitam: pa jel' to istina da si ti takav/takva? ili da si to uradio/la?
kažu: nije
odgovaram: pa što ti onda smeta kad nije istina? znaš da nisi i to je to
i tu ih dobijem, ukapiraju deca da ne treba da se primaju na gluposti
a mnogi odrastu nikada to ne shvatajući
tako i ti
veću si štetu napravio sebi svojim odgovorom nego što je on mogao tebi svojom (ničim izazvanom) konstatacijom
na nekom forumu
neki random lik
tako sebi ljudi daju na bitnosti da iznose neke konstatacije
a u stvari je sve mlatikurčenje
i to žestoko
gledajući sa strane
i to tako treba da se shvati
kul, ti pričaj ja radim i tako ga dobiješ
a ne prepirkom
teller Posted - 10/08/2025 : 20:17:03
quote:

quote:

Nemoj se ljutiti..siguran sam da nije mislio ništa loše..
Bilo je slučajeva i u Dnevniku da nije bilo najava sledečeg broja..
Bar mislim..ponekad je bila crnobijela najava unutar stripa...
Malo egoistično..ali ja bi što više Bleka i Tellera.
SPQRoma Posted - 10/08/2025 : 19:23:32
quote:

Bruce Springsteen Posted - 10/08/2025 : 15:28:13
quote:

Deleko od toga, Golkonda bi mogla da LMS izdaje na nedeljnom ritmu, jer imaju 3-4 broja unapred spremna za izdavanje, jedini problem su kiosci, jer bi se u tom slucaju brojevi zadrzavali na kioscima samo nedelju dana, a i brzina distribucije bi verovatno bila problem... A narvno da bi se nesto izdalo mora da bude spremno (prevedeno, spremno za stampanje i distribuciju...), pa bas u taj prilog ide da i ako nisu sigurni sta da izdaju u sledecem broju govori da imaju vise opcija spremnih istovremeno...
cerichus Posted - 10/08/2025 : 12:11:27
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ozbiljno misliš, ili trolaš?

Čak i da si u pravu, ne vidim problem. Ljudi idu sa ovim odličnim tempom i rade odličan posao, tako da mogu da nastave ovako bez plana i dalje.

Ko govori o problemu? Samo konstatujem da je to njihov modus operandi. I očito jest. Na koncu, sličica s najavom slijedećeg broja je trademark LMS, pa ako se već hoće rekreirati duh stare LMS, onda bi to trebalo ići neizostavno. Ja uzimam LMS i ne trolam i ne hejtam, samo izričem očito.
manhunter Posted - 10/08/2025 : 11:30:11
quote:

Ozbiljno misliš, ili trolaš?

Čak i da si u pravu, ne vidim problem. Ljudi idu sa ovim odličnim tempom i rade odličan posao, tako da mogu da nastave ovako bez plana i dalje.
cerichus Posted - 10/08/2025 : 11:17:15
Sheldon Posted - 10/08/2025 : 11:04:27
Nema najave šta je sledeći broj ni unutar stripa na poslednjim stranama...
DOMI Posted - 10/08/2025 : 10:14:27
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by misterx381

Ne zna se. Nema najave na poleđini.

cekam ko če prvi da se gasi edicija..

rekli su čak "pojačati Bleka"... možda u tijeku promjena plana u recimo 3x Blek, 2 x druga iizdanja
Darchi Posted - 10/08/2025 : 09:05:15
quote:
Originally posted by teller

Odlično..
Ajmo sad Tellera...

teller Posted - 10/08/2025 : 06:22:14
quote:
Originally posted by misterx381

cekam ko če prvi da se gasi edicija..
misterx381 Posted - 09/08/2025 : 22:36:36
DOMI Posted - 09/08/2025 : 21:29:24
Što ide u 1056.??
teller Posted - 09/08/2025 : 21:10:25
Odlično..
Ajmo sad Tellera...
SPQRoma Posted - 09/08/2025 : 18:07:43

🎩 Dragi prijatelji,

Stigao je i najnoviji 𝗟𝘂𝗻𝗼𝘃 𝗠𝗮𝗴𝗻𝘂𝘀 𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽 broj 1055 – a u njemu kao glavni junak 𝗩𝗲𝗹𝗶𝗸𝗶 𝗕𝗹𝗲𝗸!

Vidimo koliko vam se sviđaju ove nove, neponovljive i ultranostalgične početne epizode našeg i vašeg omiljenog trapera, pa budite sigurni da ćemo se potruditi da ih i ubuduće izdajemo što češće!

U ovom broju objavljujemo kultnu i obožavanu epizodu 𝗣𝗼𝗯𝘂𝗻𝗮 𝗿𝗼𝗯𝗼𝘃𝗮, pa eto još jednog razloga da što pre nabavite svoj primerak najnovijeg LMS-a (naravno, i kartice su unutra!).

LMS 1055 možete, osim na kioscima, nabaviti i u najboljim i najsnabdevenijim striparnicama i knjižarama, kao i na našem sajtu www.golconda.rs

#ŽiveliStripovi
teller Posted - 28/07/2025 : 17:33:03
quote:
Originally posted by wesskowaz

Pa normalno kad im LMS najbolje ide.

sto me posebno veseli...
Da još pocnu tjedno...savrsenstvo..
wesskowaz Posted - 28/07/2025 : 17:19:01
Pa normalno kad im LMS najbolje ide.
velka031 Posted - 28/07/2025 : 09:55:44
A Golconda je postala LMS.
teller Posted - 27/07/2025 : 12:01:48
Tek na primeru Golkonde se vidi kako su u Veselom sjeb*ali jednu ediciju...
Umjesto da nastave sa 1103 brojem Alkatraz Texa pa onda krenuli sa Zagorom, Mikijem, specijalima Marka...imaju sve najbolje junake koji su zarili i palili u Dnevniku.. oni su napravili jednu veliku nulu...pardon..oni kreću sa 13 varianti Nasilja u Darkvudu...
Sad jim ZS izlazi skoro ko Agarthi Zagor...
Volim jih... i mrzim..istovremeno
Uzimam skoro sve njihovo ali da su mi iz mladosti dragu ediciju sje*ali... to jim neću oprostit...
Sad bi bili na 1200 broju ZS...
Nek kupi Dušan jedno izdanje Golkonde.. najbolje razprodanog Bleka.. i zamisli se malo...usrao jednu ediciju koja bi i da danas uspešno izlazila.. Bar svakih 14 dana.. a ne na dva mjeseca...
Razmišljam da batalim sve od njih ako uskoro ne krenu sa mislim da 1103 brojem.. kao nastavak stare ZS..
Ovo sada sto izdaju pod tog etiketom je neuspeh projekta...Samo neceju priznat zbog velikog ega..sad če i Priče sa Divljeg Zapada sjebat sa alternativnim naslovnicama i slično...
velka031 Posted - 27/07/2025 : 11:19:15
Prelijepo, nostalgija na entu potenciju!
teller Posted - 26/07/2025 : 11:47:55
Volim vas...
Ja sam osigurao prva dva broja.. ali se nadam da se nesto vratilo sa kioska i sacuvalo za citatelje iz dežele...
SPQRoma Posted - 26/07/2025 : 10:23:10
LMS 1054: Veliki Blek u prodaji!

🎩 Dragi prijatelji,

Stigao je najnoviji 𝗟𝘂𝗻𝗼𝘃 𝗠𝗮𝗴𝗻𝘂𝘀 𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽, broj 1054, a u njemu – 𝗩𝗲𝗹𝗶𝗸𝗶 𝗕𝗹𝗲𝗸! Nezapamćeno interesovanje koje ste pokazali za prethodna dva broja u kojima smo započeli objavljivanje pustolovina našeg najomiljenijeg trapera redom od originalnog početka učvrstilo je naše uverenje da treba da ubrzamo izdavanje Blekovih epizoda i eto njega ponovo – u ovom broju možete pročitati sledeću priču po redu koji je zamislio legendarni autorski trojac 𝗘𝘀𝘀𝗲𝗚𝗲𝘀𝘀𝗲.

Stripove možete, kao i obično, pronaći na kioscima, najbolje snabdevenim striparnicama i knjižarama, kao i na našem sajtu www.golconda.rs. Požurite i na vreme obezbedite svoj primerak najnovijeg LMS-a!

#𝗭̌𝗶𝘃𝗲𝗹𝗶𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽𝗼𝘃𝗶
SPQRoma Posted - 26/07/2025 : 10:01:16
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Imam ideju za Golkodin mrč.

Taman sada uoči škole naka štampaju đački blok br. 5 sa slikom Bleka na korici i to da se zove Veliki Blok.

Sjajno!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000