forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veliki Blek 1 - Pobuna Trapera I.

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
LudensovPotrcko Posted - 22/05/2025 : 20:45:11
U boj, u boj, kuburu iz pojasa, braćo!

Scenarij i crtež: EsseGesse

U boji, 72 str.

Ima kartolinu!

Već dostupno na shop.strip-agent.hr

Uskoro i na (pre)ostalim prodajnim mjestima!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
zlatko900 Posted - 23/05/2025 : 20:00:47
quote:
Originally posted by nenno

Pohvaljujem i podržavam ovo izdanje.... vjerojatno ga neću kupovati jer moj interes za Blekom je ostao u 80-im godinama i nema tu više onog dječačkog uživanja.

Djelomično se slažem sa time. Kao klincu-najdraži junak,a kao odraslom čovjeku-samo nostalgija za dječjim danima...
I možda zato što sam odrastao uz crno-bijele stripove-uvijek prije dajem glas za c/b nego kolor...
matori paraliticar Posted - 23/05/2025 : 19:27:52
quote:
Originally posted by murdo

72 stranice.. Ovo je mali blek.. osim po cijeni. Ne znam koliko će ovo dobro ić. Nije Blek Zagor, barem ne danas..

Ne brini bice ovo hit leta na Jadranu.
teller Posted - 23/05/2025 : 19:23:04
quote:
Originally posted by murdo

72 stranice.. Ovo je mali blek.. osim po cijeni. Ne znam koliko će ovo dobro ić. Nije Blek Zagor, barem ne danas.. Trebao se ugledat na Texa u boji.

Nisu jim dali Talijani na drugi način objavljivati..
Ici če ovo.. ne brini.
Nije Zagor,.. ali su Blekove početne price bolje od Zagorovih...
Sr77777 Posted - 23/05/2025 : 18:44:50
224 str c/b = 3.85
72 str boja = 4.50

aa dobro
murdo Posted - 23/05/2025 : 18:33:23
72 stranice.. Ovo je mali blek.. osim po cijeni. Ne znam koliko će ovo dobro ić. Nije Blek Zagor, barem ne danas.. Trebao se ugledat na Texa u boji.
teller Posted - 23/05/2025 : 17:44:53
quote:
Originally posted by Striposlaven

quote:
Originally posted by 1Euro

iako prije par godina sam kupio crnobijeli strip o kapetanu Mikiju (neka kao neobjavljena priča) pa ja to nisam mogao čitati, ono došlo mi da počnem vikati koliko mi je bilo bez veze, ono ko da te netko jebe u mozak

Ista stvar i kod mene. Kit Teller mi je uvijek imao neke zanimljive epizode, a Miki mi je djelovao ko šmrkavac koji si je umislio da je neko, da je ne znam, Tex Willer (?) pa mi se činio kao teški šupak po ponašanju. Nema mi taj neki pravednički duh kao što ima Zagor pa mi djeluje i ko teški licemjer, pogotovo u onoj jednoj epizodi kad su se sukobili vojska i Indijanci (ne sjećam se točnog naziva). Da se netko tko čita Kapetana Mikija ne uvrijedi, to je samo moje mišljenje i dojam koji sam stekao čitajući par Mikijevih avantura.

Miki se pojavio prvo od te trojice esse gesse.. i to da ne 1951..pa ne čudi naivnost... Crtez je bio vrhunski sve do ostalih crtača ranga Bignottija i drustva..
Kad se ocenjuje strip potrebno je imati u vidu kad je nastao...meni je recimo Rip Kirby smor a ko klincu mi je bio odlican... Miki je imao par odličnih epizoda, recimo sa Calaverom i onim 1000 lica... Smuk i Salaso su bili odlični pratitelji našem junaku..
Naravno rang list mora bit..
Mark, Blek pa onda Miki..
teller Posted - 23/05/2025 : 17:01:49
Esse gesse i Mitton Blek su neponovljivi...Hvala Ludensu da nam ga omogucio..
Striposlaven Posted - 23/05/2025 : 14:57:14
quote:

iako prije par godina sam kupio crnobijeli strip o kapetanu Mikiju (neka kao neobjavljena priča) pa ja to nisam mogao čitati, ono došlo mi da počnem vikati koliko mi je bilo bez veze, ono ko da te netko jebe u mozak

Ista stvar i kod mene. Kit Teller mi je uvijek imao neke zanimljive epizode, a Miki mi je djelovao ko šmrkavac koji si je umislio da je neko, da je ne znam, Tex Willer (?) pa mi se činio kao teški šupak po ponašanju. Nema mi taj neki pravednički duh kao što ima Zagor pa mi djeluje i ko teški licemjer, pogotovo u onoj jednoj epizodi kad su se sukobili vojska i Indijanci (ne sjećam se točnog naziva). Da se netko tko čita Kapetana Mikija ne uvrijedi, to je samo moje mišljenje i dojam koji sam stekao čitajući par Mikijevih avantura.
DOMI Posted - 23/05/2025 : 14:36:20
quote:
Originally posted by Striposlaven

72 stranice...

Potanjušno
Dwayne_Looney Posted - 23/05/2025 : 13:48:01
jebeno skupo, ali uzet ću prvih par brojeva
1Euro Posted - 23/05/2025 : 12:51:05
quote:
Originally posted by emirem

quote:

trebali su iči sa Komandantom Markom u BOJi ili Mister No U BOJI,...za ovo sam prestar da čitam ponovo, nemam više živaca za Bleka

Mozda i Lubellus lupi kontru sa Markom, pa cajopije nece imati sanse da se brane od silnih rakunovih subara.
13.5€ za cijelu epizodu.

jel imaš neki insajderski info? Ja sam ih pitao za Marka u Boji prije godinu dana odprilike i rekli su mi da nemaju u planu d aizdaju Marka u boji. Da li se to sad promjenilo?
Iako za 13,5 eura za 66 stranica ne bi dao. Jedina nada je Ludens, isto tako za Mister no u boji.
Ajde Bernarde šta se čeka!!? Kakav Blek, jelenskih mi rogova!
emirem Posted - 23/05/2025 : 12:47:41
quote:

trebali su iči sa Komandantom Markom u BOJi ili Mister No U BOJI,...za ovo sam prestar da čitam ponovo, nemam više živaca za Bleka

Mozda i Lubellus lupi kontru sa Markom, pa cajopije nece imati sanse da se brane od silnih rakunovih subara.
13.5€ za cijelu epizodu.
1Euro Posted - 23/05/2025 : 12:44:13
quote:
Originally posted by matori paraliticar

quote:

A Kapetan Miki u boji?

Možda bi kupovao (ako ništa drugo zbog Smuka i Salasa), pa onog Munga i Kalavere,....iako prije par godina sam kupio crnobijeli strip o kapetanu Mikiju (neka kao neobjavljena priča) pa ja to nisam mogao čitati, ono došlo mi da počnem vikati koliko mi je bilo bez veze, ono ko da te netko jebe u mozak
1Euro Posted - 23/05/2025 : 12:41:47
quote:
Originally posted by nenno

quote:

Mark i Blek su mi za skoro isti uzrast.... ajde Mr No je nešto ozbiljniji

Znam, ali kod Marka mi je barem crtež lijepši (iako su isti autori ESSEGESSE) lijepše mi je gledati scene tvrđave, otočiča, mora,...nego šumske trapere. Marka vjerovatno isto tako ne bi čitao ali bi ga barem skupljao pa možda nekad kasnije i pročitao. Trebalo bi iči sa Mister Nojem (dok još imam živaca i za njega). Svaki dan je manje čitaoca, kolekcionara, a oni koji jesmo smo več u godinama i Blek, Miki,...to više ne prolazi. A klince stripovi ionako ne zanimaju.
matori paraliticar Posted - 23/05/2025 : 12:37:10
quote:

A Kapetan Miki u boji?
nenno Posted - 23/05/2025 : 12:28:58
quote:

Mark i Blek su mi za skoro isti uzrast.... ajde Mr No je nešto ozbiljniji
1Euro Posted - 23/05/2025 : 12:15:33
jaki Posted - 23/05/2025 : 08:44:47
Vidi stvarno nesta...
Možda su otkrili kakvu grešku iz tiskare pa povukli cijelu nakladu?
nenno Posted - 23/05/2025 : 08:24:52
Pohvaljujem i podržavam ovo izdanje.... vjerojatno ga neću kupovati jer moj interes za Blekom je ostao u 80-im godinama i nema tu više onog dječačkog uživanja.
teller Posted - 23/05/2025 : 04:56:51
Na sajtu strip Agenta je bio taj broj... sad ga vise nema..
Nije valjda več razprodan..
Da nije stripovska mafija pokupila taj broj za preprodajo?
ReemCP Posted - 22/05/2025 : 23:04:18
Nije loša cijena, taman nekih 7 minuta u solariju, kad razmisliš.
Nego, ovo što kaže Teller, ako ništa, barem će svaki broj imati svoju posebnu naslovnicu.

Na sajtu imamo zasad objavljenih recenzija prvih 14 LU brojeva i svaka od tih recenzija ima po 3 naslovnice od La gazzette, znači barem tako je kod tih esseGesse priča, jedan LU broj - 3 la gazzetina broja u boji.

Pa ako netko želi, može od ove recke 1 listati i gledati sve te naslovnice po pričama, Delboj je to već odavno sve ubacio na sajt: https://www.stripovi.com/recenzije/veliki-blek-vb-lu-1-pobuna-trapera/1203/

Ili ovdje kako to izgleda zasad po brojevima:

1/2/3.......... Pobuna trapera
4/5/6.......... Šumska družina
7/8/9.......... Gusari
10/11/12....... Bubnjevi Irokeza
13/14/15....... Kanada u plamenu
16/17/18....... Šišmišova banda
19/20/21....... Ljudi risovi
22/23/24....... Šumski car
25/26/27....... Otok zamki
28/29/30....... Pljačkaši sa sjevera
31/32/33....... Teror crvenih odora
34/35/36....... Crni ljudi
37/38/39....... Šume zasjeda
40/41/42....... Gusar Yorik
jaki Posted - 22/05/2025 : 22:28:19
Zbog kartoline kupujem😁
Možda sad bude poplava ovih crnobijelih Blekova na aukcijama.
roby05 Posted - 22/05/2025 : 22:12:15
Znaci,3 ova,jedan onaj ili...?
teller Posted - 22/05/2025 : 22:10:12
quote:
Originally posted by Caglio

72 stranice ? Previse je to, trebalo bi max 40

Malo ali slatko..
Ide kao kod Talijana..
Možda nije moglo drugaciji..
Bar imamo sve naslovnice...
Caglio Posted - 22/05/2025 : 22:03:01
72 stranice ? Previse je to, trebalo bi max 40