forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Marvel Cinematic Universe - Phase 4

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Mr. Bushido Posted - 21/07/2019 : 19:48:11
Dobili smo službene najave za MCU nakon Infinity sage. S time da svi filmovi nisu još ni najavljeni.

Što vas posebno veseli?

https://www.zavvi.com/blog/features/heres-everything-marvel-studios-announced-at-comic-con/?fbclid=IwAR02MkGEwi-dIPlv8npeyBop0v140EiHi0OwjW_38zppIJf67Lv80izTefA

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Lucy Liu Posted - 03/05/2025 : 16:24:28
Odgledao Thunderbolts*. Prilično standardan Marvel film. Svidjelo mi se kako su (SPOJLER) uveli Nove Osvetnike XD.
jaki Posted - 17/04/2025 : 22:10:51
quote:
Originally posted by verab

Napokon, prvi pogled na Silver Surfera u F4.

😁
Naivno sam mislija da je kapitalistima stalo do zarade a ispada da im je bitnije da zajebavaju ljude.
naker Posted - 17/04/2025 : 22:02:00
Opa, Shalla-Bal kao Silver Surfer, može može.

Full trailer:

verab Posted - 17/04/2025 : 20:57:37
ups, kriva fotka... evo,

verab Posted - 17/04/2025 : 20:54:10
Napokon, prvi pogled na Silver Surfera u F4.

naker Posted - 26/03/2025 : 21:46:13
Avengers: Doomsday

Potvrđeno da će se u novim Avengerima pojaviti stari X-Men glumci, kao i Thor i ekipa iz Thunderboltsa. Ne znam čemu ta potreba da se povampire stari glumci zar nisu već dovoljno učinili pustite ljude da uživaju u zasluženoj penziji.

Full glumačka postava:

https://tribune.com.pk/story/2536581/marvel-confirms-avengers-doomsday-lineup-with-heroes-from-thunderbolts-x-men-and-fantastic-four
Zlix Posted - 21/03/2025 : 17:03:05
Odlična serija, zasad.
naker Posted - 19/03/2025 : 23:14:55
Castle is back baby! Obožavam kada Punisher argumentima uništi ideale Daredevila. Fisk hoće da bude političar, Murdock pravnik, a epizoda se završi tako što Kingpin siđe u podrum da radi Kingpin stvari, a Daredevil se popne gore na krov da radi Daredevil stvari. Jedan gore, jedan dole, old habits die hard. Odlična četvrta
naker Posted - 05/03/2025 : 21:57:54
Daredevil: Born Again

Pogledao prve dve epizode. Drastično različito od Millerovog stripa što je i očekivano, ali glavna ideja ostaje da Kingpin kao gradonačelnik NY pedantno i sistematski dekonstruiše i uništava Daredevila. Ne sviđa mi se što se trude da budu politički aktuelni (parola Kingpin will fix it). Priča očekivano na veoma visokom niovu. Daredevil ima najbolje šorke i scene tuče po hodnicima i stepeništu što je u suštini i zaštitni znak serije. I ne mogu dovoljno da naglasim koliko mi je drago što se nisu odlučili za reboot već su uspeli da vrate stare odlične glumce.

Za sada odlično, samo neka ovako nastave
Mr. Bushido Posted - 14/02/2025 : 14:04:13
quote:
Originally posted by don_draper

Ne znam je li Disney na kraju dobio X-Mene pod svoju kapu, ali nekakav treći reboot više nema smisla, eventualno neke individualne radnje razvijati.

Nisi gledao Deadpool & Wolverine, najbolju prošlogodišnju bromansu?

Nisi gledao X-Men '97, nešto najbolje otkako postoji čovječanstvo?
don_draper Posted - 13/02/2025 : 12:07:50
Mislim da će F4 biti "do or die" moment za MCU i Multiverse sagu. Hype je dosta jak, glumačka postava djeluje dobro i trailer obećava. Ipak je u pitanju First Family i mislim da će ih končano prikazati kako spada na ekranu. Taj film ako flopne, onda se može ugasiti projekt.

Ovaj film ću pogledati, ali očekivanja su nikakva. Thunderbolts mi djeluje kao Marvelov Suicide Squad, a nisam fan takvih filmova. Doći će na proljeće Daredevil Born Again serija i to će svakako dići ratinge. Ali u široj slici MCU-a, ne znam koji je plan za Daredevila. On je ionako uvijek više bio solo igrač.

Ne znam je li Disney na kraju dobio X-Mene pod svoju kapu, ali nekakav treći reboot više nema smisla, eventualno neke individualne radnje razvijati.
U svakom slučaju, mislim da Marvel može još dugo dobro živjeti na uspjesima Infinity Sage, a kad dođu novi Avengersi dvorane će se po defaultu puniti.
vice Posted - 13/02/2025 : 10:29:08

Captain America 4

Još jedan MCU naslov koji više pati no profitira od činjenice da je gledanje serije nužno da pohvataš sve konce. Marvel se tu zajeba, valjda će za sljedeću sagu (Mutant saga?) bit umjereniji.

Mackie nema karizmu Kapetana Amerike. Ford je odradija svoj minimum. Leader je dosadnjikav. Esposito solidan.
Priča od najavljenog trilera paranoje daje samo naznake istog, a kulminacija je patetična.

MCU je i dalje na klimavim nogama. Od Thunderboltsa očekujem filler galore, ali neka bude bar mrvu zabavniji od ovog.
FF je zadnja uzdanica jer nam ionako nakon toga slijede gigantski naslovi (dva Avengersa i 4. Spidey). Blade je u limbu. I to bi bilo to od Multiverse sage.
Lucy Liu Posted - 13/02/2025 : 09:40:46
Jako mi se svidio novi Kapetan Amerika, čak više nego Deadpool & Wolverine.
naker Posted - 05/02/2025 : 22:52:36
Hell yeah, tnx Markose!

Sad ćemo da testiramo jel valja.
Mr. Bushido Posted - 05/02/2025 : 22:03:40
quote:
Originally posted by naker

A i dobro što si stavio link na ovu temu jer mislim da sam ja zablokirao temu za trailere iako ne znam kako sam to uspeo

Čini se da je Marko popravio temu.
Grzi Posted - 05/02/2025 : 19:38:33
Topic TRAILERS je srusen, nikad dosad videno na forumima
naker Posted - 04/02/2025 : 21:40:28
Lošiji od prethodnih F4 filmova teško da može biti. Sviđa mi se retro izgled.

A i dobro što si stavio link na ovu temu jer mislim da sam ja zablokirao temu za trailere iako ne znam kako sam to uspeo
Lucy Liu Posted - 04/02/2025 : 18:56:04
https://www.youtube.com/watch?v=AzMo-FgRp64

Znam da je već postavljen, ali evo trailera za Fantastic Four i na ovom topicu. Looks epic
Zlix Posted - 16/01/2025 : 20:55:58
Kida trejler. Nadam se da će biti odlična serija.
naker Posted - 16/01/2025 : 20:00:27
U martu izlazi serija Daredevil: Born Again. Nije reboot, zadržani stari-odlični glumci, trailer deluje poprilično nasilno. Imam visoka očekivanja od ovoga

don_draper Posted - 13/11/2024 : 23:15:50
Venom 3

Oproštajka od Venoma nije razočarala, u smislu da se dobiva sve što su i prva dva nudila. Ima ovdje ponovno CGI vanzemaljskih čudovišta i simbiota, vrlo neobičnog humora, OTT momenata i vizualno mračnih varijacija na temu. No, čini se da su ovdje prije svega išli na taj neki humor i buddy đir. Radnja je očekivano jednostavna i osim Hardyja nitko ovdje baš nije za upamtiti od uloga. Film kao i svaki izdanak Marvela ostavlja prostora za buduće projekte, ali kraj je nekako zaokružen i dosta dobar. Sveukupno, ne mogu za ozbiljno reći da se radi o nekoj kvaliteti, ali u okvirima u kojima nastupa sasvim je dobar. A i cijenim što se redatelj nije ustručavao od toga da je film neobavezna zabava.
Imrahil Posted - 09/11/2024 : 13:11:08
Obrnuo sva tri Venoma, ne znam šta ovde odudara od MCU fazona i fora, vidi se gde crpli inspiraciju.

Očekivao jedno veliko ništa, dobio da su kec i trojka gledljivi kao jedna razbibriga. Dvojka je pak dno dna.
fandango Posted - 19/10/2024 : 21:12:21
Te sam gledao nedavno. Ali Soderberghov High Flying Bird, spanjolski Campiones i naravno He Got Game su izvrsni.
naker Posted - 19/10/2024 : 18:24:35
Haha deset košarkaških filmova, sjajno. Ali gde su ti Basketball Diaries i White Men Can't Jump to su najbolje stvari.
fandango Posted - 19/10/2024 : 18:17:15
Hahaha, zaviri u topik s filmskim izazovom, mozda me to iskupi! Ali ne mogu si pomoci kad podjednako volim i klasiku i trash

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000