forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Da li čitate više stripova istovremeno?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Nivox Posted - 28/07/2012 : 09:18:11
Da li čitate više stripova istovremeno? Ne mislim pri tome da li čitate odjednom, jedan za drugim pa tako par komada (takav poll smo imali nedavno), nego baš da li čitate po par stripova istovremeno. Dobro, ne doslovno istovremeno, već malo jedan, malo drugi, malo treći...pa opet prvi, pa onda...i tako nekoliko stripova naizmjenice u recimo nekoliko dana ili tjedana.
Kod mene je često da čitam po par komada u isto vijeme i uopće mi to ne smeta jer je radnja svakog stripa potpuno drugačija i svaki je svoj svijet za sebe. Jedino se ponekad ne mogu odlučiti koji ću ćitati-recimo kad idem na wc sa stripom .
Evo, trenutno čitam Betelgeuse, Crveni Alarm, Corto Maltese-Balada o slanom moru, Zagor-Tonkin Gnjev + još ćitam knjigu. Kod mene je to sasvim normalna stvar i tako mi najviše odgovara.

Znači – da li čitate nekoliko stripova naizmjenice u isto vrijeme ?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ned_lynx Posted - 01/09/2012 : 02:38:26
Zašto tako sa štivom, koje god vrste da je, i u koju god koricu zapakovano?

Ako se već uhvatiš nečega, dovrši taj posao, makar to bilo zahtevno čitanje;)
kiky Posted - 27/08/2012 : 14:44:14
Ne, citam jedan strip i tek kad ga zavšim do kraja krecem sa drugim.
sasaradisic Posted - 27/08/2012 : 14:28:53
Nekad, ali vrlo retko, mi se desi da krenem da citam jedan strip, pa onda pocnem i drugi a prvi ostane nedovrsen...
Milazzo Posted - 27/08/2012 : 11:59:41
Uglavnom čitam stripove jedan za drugim. Ponekad se dogodi da čitam dva, a kad me pukne čitam 4+ stripova istovremeno
kiki2907 Posted - 27/08/2012 : 11:41:04
Hrpu toga odjednom, trenutno njih 8. Kojeg ću čitati u datom trenutku biram uglavnom ovisno o raspoloženju...

Eh da - dipl. ing. fizike :)
DOMI Posted - 16/08/2012 : 23:57:26
uvijek jedan po jedan, ali recimo sada mi sline cure jer kupio sam jutros u Libellusu još 7 brojeva DD od VČ-a (Posljednja karta, Demonska sonata, Predodređene žrtve...) pa bi ih sve odjednom čitao...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR SUPER Klasik 21 već u SNK Dylan Spec.19 u SNK
velka031 Posted - 14/08/2012 : 20:40:46
Ludensovog Bleka od 200 i kusur stranica nekada čitam i po 15 dana, ne ide, pa ne ide...
pravedni Posted - 14/08/2012 : 18:42:41
Čitam jedan strip od početka do kraja,tek onda prelazim na drugi. Navika iz detinjstva...
Ajkula Posted - 07/08/2012 : 12:24:41
quote:
Originally posted by selanne

Pa da, ali mogu miješati junake.

selanne Posted - 07/08/2012 : 12:15:07
Pa da, ali mogu miješati junake.
Ajkula Posted - 07/08/2012 : 12:01:29
quote:
Originally posted by selanne

Mogu istovremeno čitati neograničenu količinu stripova, ali ne mogu ovako kao Hrvoje (početi jednu epizodu, pa usred nje se prebaciti na drugu). Mogu prelaziti s junaka na junaka i sa žanra na žanr, ali moram završiti epizodu.

Znači samo jedna epizoda odjednom .
selanne Posted - 07/08/2012 : 11:22:46
Mogu istovremeno čitati neograničenu količinu stripova, ali ne mogu ovako kao Hrvoje (početi jednu epizodu, pa usred nje se prebaciti na drugu). Mogu prelaziti s junaka na junaka i sa žanra na žanr, ali moram završiti epizodu.
supermark Posted - 07/08/2012 : 11:19:03
evo danas/jucer citao Fibrinog Altaia&Jonsona i Breda Veselog Četvrtka
hrvoje23 Posted - 07/08/2012 : 09:49:17
quote:
Originally posted by dnevni boravak

quote:
Originally posted by hrvoje23

Da, do max.5 stripova. Isti je slučaj i s filmovima. Smatram to pod normalnim...

Mora da si profesor matematike i fizike s takvom koncentracijom.

Ma kakav profesor...dipl.ing elektrotehnike...
Ovaj vikend sam dovršio kraj nekih filmova (neki horrori) koje sam počeo gldat sa ženom pred kojih 5-6 mj... Naravno, ja zaspem prije kraja, ona pogleda sve, a ja to ne obisem s diska, nego ide u moj folder...
Jučer sam se busom vraćao s mora, i čitao...
Prvo Tex zs 937,938, pa Zagor sd-19,20, pa sam dovršio tex 939, pa počeo Tex-1035, onda dovršio zagora sd21, tu počinje nova priča. pa opet malo na texa 1036,7 , i završio zagora, i za kraj tex 1038.
Danas moram dovršiti Priče iz baze drugdje, ostalo mi prije godišnjeg...

MisterYES Posted - 01/08/2012 : 10:36:05
Gledam da izbjegavam više od jednom, pogubim se gdje sam, smješaju mi se u glavi :)
Amos Posted - 01/08/2012 : 09:45:13
Najčešće jedan, ali ponekad radim i paralelku.
Ajkula Posted - 31/07/2012 : 11:18:33
Jedan ili dva odjednom, nikada više od toga.
Zagooor Posted - 31/07/2012 : 10:37:07
Obično čitam jednog redovnog Dylana 20 minuta do pola sata. Kad je nešto duže,onda po par dana. Recimo VČ Odabrane priče koje su podjeljene po epizodama svaki dan jednu,ali me ponekad znatiželja slomi pa sve u komadu pročitam. Tako sam i VČ MN knjiga 3 u jednom danu skurio :)
Poli Posted - 31/07/2012 : 08:54:25
quote:
Originally posted by maddox031

citam vise stripova odjednom, i vise knjiga takodjer :)

@Poli - ja pocinjem isto skoro sa Paklom, pa cemo moc usporedit duljinu citanja :D

Evo, jucer sam skuzio da sam pogresio, zapravo sam dosao do 2. glave pa sam tako tek navecer zakljucio 3. glavu. Sa ovim tempom (+ jos tjedan dana odmora) necu jos dugo zavrsiti Pakao... ovo ce postati pravi Pakao izgleda.
A vec sada mi neke stvari u stripu tesko padaju. Mracno, tesko, zajebano, ali stvarno odlicno napravljeno. Blood & guts su meni nista protiv psihica.

Nije pravi topic, ali svejedno: oni koji ste vec citali, da li ste citali istovremeno ona pojasnjenja za svaku stranicu na kraju knjige ili ste kad ste zavrsili sa stripom isli jos sa pojasnjenjima uz sam strip ponovno?
Razmisljam da bi jih preskocio pa onda poceo od pocetka... ali kako se poznajem to cu sigurno prestaviti na neodređeno vrijeme onda.

Nivox Posted - 30/07/2012 : 14:06:45
Meni se zna dogoditi da nešto od 200/300 stranica pročitam u dahu-za dan ili par dana. Ali mi se također zna dogoditi da nešto razvučem i na mjesec dana...možda i više.
maddox031 Posted - 30/07/2012 : 13:41:36
citam vise stripova odjednom, i vise knjiga takodjer :)

@Poli - ja pocinjem isto skoro sa Paklom, pa cemo moc usporedit duljinu citanja :D
Poli Posted - 30/07/2012 : 13:06:02

Zanimljivo bi bilo cuti i koliko dugo citate jedan strip, ono na koliko dana se vam zna oduziti citanje.

Evo, jucer sam konacno poceo sa Paklom (stoji mi vec skoro 4 godine na polici), pa cu vidjeti kada cu zavrsiti s njim. Trenutno mislim da sam tek 3 poglavlja zavrsio, a i nenam vremena svaki dan... :s

Cromwell Posted - 30/07/2012 : 07:26:38
Četvrta opcija, makar mislim da to nije dobro. Zapravo ne znam da li se pitanje odnosi na stripove kao izdanja ili stripove kao priče. Trenutno čitam Osvetnike, Konana, Martina, Daredevila, Kena Parkera i Komanču ali budući da su svi osim Martina i Kena podjeljeni na ''zasebne'' kratke priče nije da baš gubim u doživljaju.
Johnny Difool Posted - 29/07/2012 : 20:40:05
Ako je riječ o jednom dužem stripu i jednom kraćem, odnosno u epizodama kao Konan kojeg čita anto, onda mogu čitati dva stripa istovremeno.
Ali to je vrlo rijetko pa sam glasao za prvu opciju. Red je završiti započetu priču da se ne gubi možebitna nit, a osobito ako je strip jake atmosfere ili suspensa pa da se ne kvari.
dsormaz1 Posted - 29/07/2012 : 20:02:38
Koja su to 3 "heretika" odabrala opciju 5?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000