T O P I C R E V I E W |
ReemCP |
Posted - 29/09/2019 : 13:11:35 
quote: Originally posted by Golconda
👀 Poštovanje, svi naši budući prijatelji!
Evo, dočekasmo i ovaj trenutak, da vam se zvanično obratimo i predstavimo, kažemo koju reč o nama i našim planovima, moramo priznati, već neko vreme se sve ovo krčka, ali nam je uglavnom pošlo za rukom da se zadržimo "ispod radara", barem za širi auditorijum... 😎
Mi smo potpuno nova mala (možemo, donekle, reći i - porodična) izdavačka kuća, sa solidnom ambicijom da po ugledu na neke, u ovom poslu, "susedske uzore", ovoj našoj, ne preterano velikoj, ali ipak brojnoj publici, predstavimo neka izdanja koja drugi nisu, te na taj način pokušamo da obogatimo još malo ovu našu zajedničku strip scenu. Nema nas puno, ali imamo sjajnu ekipu istinskih stripoljubaca, pa će naša izdanja biti rađena, bukvalno, „kao da ih radimo za sebe“… 🙂
👋 Puno pozdrava iz 🎩 Golconde!
Ova tema/topic neka bude o novom, ambicioznom izdavaču kojem želimo svi mnogo sreće u njihovom radu Možda ne bi bilo loše da ovdje pišemo o njihovim izdanjima, najavama, da im postavljamo pitanja o njihovim izdanjima, prijedlozima i svemu čega se sjetimo 
Facebook: https://www.facebook.com/golconda.rs/ Instagram: https://www.instagram.com/golconda.srb/
Službeni sajt: https://www.golconda.rs/ |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
teller |
Posted - 17/06/2025 : 14:11:07 quote: Originally posted by I like girlz
niti me zanima, niti ću kupovati :)
 ne sviđa ti se?,... imaš Dnevnik?,...nije tvoj đir?.. požalit češ..krasan kratki serijal.. |
I like girlz |
Posted - 17/06/2025 : 09:14:42 niti me zanima, niti ću kupovati :) |
DzekDenijels |
Posted - 16/06/2025 : 16:32:05 Odlična vest. Uzima se obavezno... |
giant |
Posted - 16/06/2025 : 14:48:05 quote: Originally posted by john connor
Ocuvanje i postovanje tradicije je hvale vredan potez.
Dobra   |
john connor |
Posted - 16/06/2025 : 13:30:19 Ocuvanje i postovanje tradicije je hvale vredan potez. |
svetox |
Posted - 16/06/2025 : 11:40:56 quote: Originally posted by MF Doom
quote: Originally posted by svetox
quote: Originally posted by giant
Opa, super vest. Kupujem... Je li Dnevnik objavio SVE njegove priče ili je koju preskočio?
Sve je Dnevnik objavio i to redom. Međutim, bez sumnje u Dnevnikovim izdanjima nedostaje po koja tabla.
Pa ako je istina ono što se piše na Bonelli - Golconda topiku i Golkonda je krenula da izbacuje po koju tablu kad im odgovara.
Ja sam to video samo u poslednjem LMS od Julije, gde fale prve dve table. Kod Dnevnika je to ipak bila redovna pojava. |
MF Doom |
Posted - 16/06/2025 : 10:24:28 quote: Originally posted by svetox
Opa, super vest. Kupujem... Je li Dnevnik objavio SVE njegove priče ili je koju preskočio?
Sve je Dnevnik objavio i to redom. Međutim, bez sumnje u Dnevnikovim izdanjima nedostaje po koja tabla.
Pa ako je istina ono što se piše na Bonelli - Golconda topiku i Golkonda je krenula da izbacuje po koju tablu kad im odgovara. |
giant |
Posted - 15/06/2025 : 22:42:41 quote: Originally posted by svetox
Hvala! Imam ga inače u Dnevnikovom izdanju, no nema veze. Nedavno sam ga pročitao i super mi je, niti nisam imao dojam, da je pokoja priča skraćena... |
SPQRoma |
Posted - 15/06/2025 : 21:12:23 quote: Originally posted by roby05
quote: Originally posted by SPQRoma
quote: Originally posted by cerichus
Je li Džudas ide u redovnoj LMS ili kao specijal?
Vanredni LMS, kao Keri, s tim da će biti dvobroji, oko 200 strana, kako je izlazilo i kod Italijana. Trebalo bi da ide na dva mjeseca.
Da li je to ista forma,papir,korice...kao redovni LMS?
Veći je format, ostalo je isto. Nije Bonelli format, veći od njega, Bonelli je 16x21, ovaj je 16,5x24. |
sawitch |
Posted - 15/06/2025 : 20:57:14 Svaka cast za hrabrost! Podrzacu! |
svetox |
Posted - 15/06/2025 : 20:39:36 quote: Originally posted by giant
Sve je Dnevnik objavio i to redom. Međutim, bez sumnje u Dnevnikovim izdanjima nedostaje po koja tabla. |
giant |
Posted - 15/06/2025 : 20:23:26 Opa, super vest. Kupujem... Je li Dnevnik objavio SVE njegove priče ili je koju preskočio? |
cerichus |
Posted - 15/06/2025 : 18:47:28 quote: Originally posted by roby05
quote: Originally posted by SPQRoma
Vanredni LMS, kao Keri, s tim da će biti dvobroji, oko 200 strana, kako je izlazilo i kod Italijana. Trebalo bi da ide na dva mjeseca.
Da li je to ista forma,papir,korice...kao redovni LMS?
Veći je format. Mislim da je Bonelli format. |
roby05 |
Posted - 15/06/2025 : 18:36:09 quote: Originally posted by SPQRoma
Da li je to ista forma,papir,korice...kao redovni LMS? |
anto |
Posted - 15/06/2025 : 17:40:36 Bravo! A nakon njega, Ðil. |
going going |
Posted - 15/06/2025 : 17:18:23 quote: Originally posted by SPQRoma
Lepa vest! |
wesskowaz |
Posted - 15/06/2025 : 16:53:04 Milina. |
SPQRoma |
Posted - 15/06/2025 : 15:34:52 quote: Originally posted by cerichus
Vanredni LMS, kao Keri, s tim da će biti dvobroji, oko 200 strana, kako je izlazilo i kod Italijana. Trebalo bi da ide na dva mjeseca. |
bvagner3 |
Posted - 15/06/2025 : 14:53:06 Đil ... |
teller |
Posted - 15/06/2025 : 11:57:45 quote: Originally posted by matori paraliticar
A sta cemo nakon dzudasa traziti..? lista sve kraca..
uglavnom cestitke onima koji su cekali ovo ja nisam
Tajanstvenog Alana ili Dr. Zistisa.. |
svetox |
Posted - 15/06/2025 : 10:50:53 Super! Jedan od prvih Bonelijevih antiheroja |
roby05 |
Posted - 15/06/2025 : 10:20:08 Odlicno da odlicnije ne moze biti! |
manhunter |
Posted - 15/06/2025 : 10:12:38 Odlična vest! |
cerichus |
Posted - 15/06/2025 : 09:14:58 Je li Džudas ide u redovnoj LMS ili kao specijal? |
matori paraliticar |
Posted - 15/06/2025 : 09:08:37 A sta cemo nakon dzudasa traziti..? lista sve kraca..
uglavnom cestitke onima koji su cekali ovo ja nisam
|