forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 U potrazi za vesternom

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
igor-frik Posted - 29/06/2025 : 20:52:33
Pozdrav ekipa!
Evo kao što naslov kaze u potrazi sam za vestern žanrom, napokon je i on došao na red(ne računam texa kojeg čitam još od malena)zapravo me več dugo privlači ali toliko se toga nakupovalo u zadnjih par godina da jednostavno nisam stigao da mu se u potpunosti posvetim.
Nedavno sam od fibre uzeo Wild West kojeg evo upravo čitam i zapravo me on i potaknuo da ovo i napišem jer me i podsjetio koliko volim vestern i tu njegovu surovost..
S toga me zanima koji stripovi su ono što svaki ljubitelj mora imati u svojoj kolekciji ili barem jednom pročitati.. Ima li neki da je na vas pustio poseban dojam..
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
vetropiroman Posted - 29/06/2025 : 22:21:32
quote:
Originally posted by igor-frik

Pozdrav ekipa!
Evo kao što naslov kaze u potrazi sam za vestern žanrom, napokon je i on došao na red(ne računam texa kojeg čitam još od malena)zapravo me več dugo privlači ali toliko se toga nakupovalo u zadnjih par godina da jednostavno nisam stigao da mu se u potpunosti posvetim.
Nedavno sam od fibre uzeo Wild West kojeg evo upravo čitam i zapravo me on i potaknuo da ovo i napišem jer me i podsjetio koliko volim vestern i tu njegovu surovost..
S toga me zanima koji stripovi su ono što svaki ljubitelj mora imati u svojoj kolekciji ili barem jednom pročitati.. Ima li neki da je na vas pustio poseban dojam..

Meni se vazda činilo da je otprilike pola stripskih klasika western žanra...
Blueberry, Comanche, Ken Parker, Durango, Buddy Longway, Lester Cockney, Mac Coy, Larrigan, Ralph Kendall, Cartland, Django Unchained, Jerry Spring, Jim Cutlass, Ubili su divljeg Billa, Caatinga pa i Talični Tom, Plave bluze, realno i Jeremiah. Samo od onoga što je objavljeno na ovim prostorima.
Heisenberg Posted - 29/06/2025 : 20:58:54
Od mene imaš preporuku za jednu jako dobru western mangu, kod nas ju je Darkwood objavio, a to je Zelena Krv, autora Kakizaki Masasumija, ukupno 5 brojeva, kao što rekoh, tematika je Western i industrijska revolucija u americi.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000