T O P I C R E V I E W |
mike |
Posted - 28/09/2025 : 14:48:29 Jos malo pa eto nas i na ovogodisnjem najvecem strip dogadjaju u Srbiji.
Ono sto me pre svega zanima: 1. ko od izdavaca stripova bit ce prisutan 2. koja izdanja pripremaju 3. jel dokonacno potvrdjen termin 25.10. - 2.11. 4. nacuo da se svi izdavaci boje da ce u subotu 1.11. biti jako malo ljudi na sajmu, zbog svi znamo uzasno tragicne nesrece na taj dan prosle godine u Novom Sadu 5. kakva je situacija studenti - vlada 6. kad dolazis anto, trebali bismo konkretno proslaviti Fibrinog Ralfa :)
Ono sto me nimalo ne brine - bit ce rakije na Peđinom stantu :)
Ljudi pisite sta god znate, svaki info je dobrodosao. Nek vam je svima dobro i da se u sto vecem broju vidimo na sajmu.
|
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
motorista |
Posted - 28/09/2025 : 20:33:20 Na COBISS-u gotovo da nema izdanja »Odbrane« u pripremi, za razliku od prethodnih godina kada im je sajamski termin bio udarni. Jedno od retkih je “Obojene revolucije kao uvod u eru postdemokratije”, i to na svega 155 strana. Mada nisam pratio kako je kod drugih državnih izdavača, ovo bi možda moglo biti ukazujuće.
Ni na nedavno završeni sajam naoružanja nisu puštali sve; indikativno je da su nekim ljudima koji rade u Vojsci Srbije zabranili ulaz čak i u svojstvu civilnih posetioca – štaviše, ove mere su obuhvatile i istaknute zvanične fotografe i novinare »Odbrane« i Ministarstva odbrane (isto je važilo i za paradu 20.9, ali to je šira priča). |
anto |
Posted - 28/09/2025 : 19:44:18 6.uvek dolazim na Sajamsku subotu,kad si ti tamo?
Ono što me brine je da se šuška o mogućnosti otkazivanja Sajma;zbog situacije u državi. A ako ga i bude,pitanje je šta je sa subotom 1.11.,zbog godišnjice tragedije,i najave masovnih okupljanja. Ali ajde,da se nadamo najboljem. |
|
|