Author |
Topic  |
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 22:50:48
|
Zagor je pokazao kakva je osoba kada je jadnog portera nazvao prevarantom. 
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
anicirbod
Starting Member
5 Posts
Member since 28/01/2005 |
Posted - 28/01/2005 : 22:55:01
|
evo druze zlikovski, tj. seinfeld...
http://stripovi.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=razno2;action=display;num=1106939899
tu ti je pojašnjenje zašto si izbacen....
Kako je jednostavno trtljati protiv nekoga kad taj nije prisutan i kad mu nije omogucen reply.... Onaj ko tvrdi da je na .netu ista situacija ocito tamo niej bio. Da, slazem se da sajtovi na neki nacin djeluju slicno, mozda zbog te uvodne slikice. Kao sto sam vec jednom naveo, oba su sajta trebala biti samo dva oka u jednoj glavi, i ništa više ili manje....
dobricina=anicirbod
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 22:55:02
|
sejo , nije ga nazvao prevarantom samo je izrazio neke sumnje , porter je iznio svoj stav i obrazlozenje i ok ali to bi se trebalo rijesavati drugdje , a ne ovdje ili na s - netu |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 22:56:28
|
zasto sad Sejo dolijevas ulje na vatru nije ga nazvao prevarantom sreca da post jos stoji i mozes ga procitati a vama bi bilo bolje da se ostavite i zagora i portera a ne njegovu nesrecu koristiti za neke vlastite ciljeve i promocije
|
 |
|
anicirbod
Starting Member
5 Posts
Posted - 28/01/2005 : 22:58:41
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Zagor je pokazao kakva je osoba kada je jadnog portera nazvao prevarantom. 
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
zagor pojma nema o onome što se dogadjalo ovdje. Ja sam mu upravo objasnio Porter case a tebi sam tamo IM-ovima objasnio da neke stvari tamo necemo prenositi odavde. Takodjer sam i Porteru poslao mail s objasnjenjem... Sejo, što ti je trebalo ono o desnoj ruci i sl.... Ja te nisam ni blokirao ni brisao tamo, dakle na krivu si adresu ljut! Ako ti ne ide "druzenje" s tamošnjim administratorom/webmasterom kao ni meni s ovdašnjim onda je to fakat koji trebamo prihvatiti... |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 28/01/2005 : 22:59:56
|
Procitajte izmedju redova i vidjecete da ga smatra prevarantom. zanimljivo je da tog portera svi varaju... lol. a on kao naivac i postenjacina.
Tomek ne koristim ja porterovu nesrecu za vlastite ciljeve i promocije, to ti i Porter moze potvrditi. Sta ja imam od toga? Samo vise ljudi pljuje po meni...
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
Edited by - SejoSexon on 28/01/2005 23:00:24 |
 |
|
anicirbod
Starting Member
5 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:01:19
|
zahvaljujem nadleznima što mi je bio omogucen reply (da ne izvisim s novim nickom prije no što iznesem djelicak obrane) |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
anicirbod
Starting Member
5 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:03:49
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Procitajte izmedju redova i vidjecete da ga smatra prevarantom. zanimljivo je da tog portera svi varaju... lol. a on kao naivac i postenjacina.
Tomek ne koristim ja porterovu nesrecu za vlastite ciljeve i promocije, to ti i Porter moze potvrditi. Sta ja imam od toga? Samo vise ljudi pljuje po meni...
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
dopustit ces da ga je povezao s vama s kojima se ovdje sukobljava pa je tako nabrzaka negativno reagirao, kao i svi mi ponekad, zar ne!? |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:04:53
|
quote: Originally posted by anicirbod
zahvaljujem nadleznima što mi je bio omogucen reply (da ne izvisim s novim nickom prije no što iznesem djelicak obrane)
ako me ti nisi izbacio onda povlacim moje rijeci protiv tebe (desna ruka)
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 23:04:56
|
zagor se nespretno izrazio ali opet nije optuzio portera
iance da si velik covjek dokazao si vise puta (stvarno) zato ne shavacam cemu sad sukobi sa zagorom i dobricinom koji nemaju veze sa porterom pusti seinfelda neka uziva u provokacijama a i njemu bi bilo bolje da prvo pocisti svoje dvoriste ako je istina ovo sto vitruvian kaze
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:06:40
|
quote: Originally posted by Tomek
zagor se nespretno izrazio ali opet nije optuzio portera
iance da si velik covjek dokazao si vise puta (stvarno) zato ne shavacam cemu sad sukobi sa zagorom i dobricinom koji nemaju veze sa porterom pusti seinfelda neka uziva u provokacijama a i njemu bi bilo bolje da prvo pocisti svoje dvoriste ako je istina ovo sto vitruvian kaze
Tomek nemam nista protiv dobricine. Nervira me zagorovo bahato ponasanje jer ne akceptira cinjenice. A u pravu si. Ova prica nema kraja i vrijeme je da se stavi tacka na i.
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:06:55
|
dobricina je dobro rekao
a i sejo je malo palio vatru sa stalnim upadima na s - net ja to ne osudjujem netko ce to osuditi malo se voda zamutila bezveze |
 |
|
anicirbod
Starting Member
5 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:10:04
|
quote: Originally posted by seinfeld
"lopova na stripovi.net nema" ovo ce uci u anale. Nikada nisam psovao ili vrijedao clanove tvog foruma,ne cak ni virtuviana vjerovo ti ili ne. Samo sam mu rekao da moze tako da prica s njegovom mamom ili ukucanima i to je bila jedina velika "psovka" koja je izasla iz mojih usta a to sto si me ti izbacio 5 puta jer si moron ide tebi na cast. Btw moron nije uvrijeda to je kompliment kad se to tebi kaze...
"I'm this way, still tell that utsl-ay itchb-ay Ucks-ay my ikcd-ay, 'scuse my igp-ay atinl-ay But uckf-ay you igp-ay"
Evo linka sa ostavštinom i istinom seinfelde....
http://stripovi.net/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=razno2;action=display;num=1106939899
Magic ti je izbrisao te sramotne postove na moju zamolbu (jer tada nisam bio moderator na "tehnickoj podsrci" a ja sam naknadno, nakon sto smo se nas dvojica "izmirili" putem IM-ova) izbrisao sve svoje postove u kojima sam te na bilo koji nacin uvrijedio.... |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 23:10:17
|
zanimljivo je da tog portera svi varaju... lol. a on kao naivac i postenjacina.
Ovo meni ne djeluje kao nespretno izrazavanje,nego kao bijedno izrazavanje.
Porter |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:14:01
|
quote: Originally posted by Kruger
dobricina je dobro rekao
a i sejo je malo palio vatru sa stalnim upadima na s - net ja to ne osudjujem netko ce to osuditi malo se voda zamutila bezveze
napisao sam da trazim Mevludina Jahica i to je bilo sve. ZBOG TOGA SAM IZBACEN.
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 23:17:32
|
Dear God, ovo je postalo free for all... kiky, ajd' da se podsetimo naših starih pljuvacina, nekako ih upakujemo u com vs net tematiku, i prikljucimo se i mi opštenarodnom veselju... ;)
Odnosno, 'bem ti topic gde je Kruger (skoro jedini) glas razuma... ;)
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:17:44
|
sejo , to znam , vidio sam tamo ali poslje si se ubacivao kao neprijeteljski ubaceni element valjda potaknutim zbog izbacivanja ali nije to, svjejedno , vrijedno toga ima bolji stvari za cinit |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/01/2005 : 23:18:37
|
quote: Originally posted by seinfeld
Pusti ga sejo,vidis da je vjestak za sve.Zna cak da upotrijebi lol u recenici lol.
A šta znaci lol ? ? Jel' "Lord Of Links" Ako je, onda nije u redu da svi koriste to lol jer se zna da postoji samo jedan LOL. A ako je to broj 101 sa malon nulon izmedju dvi jedinice opet nije u redu da se spominje jer to asocira na 101 Dalmatinca a zna se da nas ima više od 101. Prvenstveno jer Globinjo vridi za dvojicu no on je trenutno odsutan pa ga necu spominjati ali pazite se da van ne zakuca na vrata. Ja san mora prominit bravu na podrumu di držin gramofonske ploce. Asocira me i na Zastavu 101 ali o tome u drugoj epizodi.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:19:09
|
quote: Originally posted by Kruger
sejo , to znam , vidio sam tamo ali poslje si se ubacivao kao neprijeteljski ubaceni element valjda potaknutim zbog izbacivanja ali nije to, svjejedno , vrijedno toga ima bolji stvari za cinit
upravo tako, zbog izbacivanja (KOJE NIJE OBRAZLOZENO). Ali dobro bilo pa proslo, zivot ide dalje. Tebi Krugeru svaka cast, ti ces iz ove price izaci cist kao suza.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 23:19:49
|
Zagorova izjava za portera je toliko podla i niska da nemam rijeci... a dobricina ima peti nick. presao je i kolekcionara i sanija. sjajno. morat cemo uvesti neke restrikcije, navrh glave mi je ovih reinkarnacija.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/01/2005 : 23:23:24
|
mislis?:-) Nema Dade, on bi to rijesio.:-) U principu, meni je pomoglo, nisam vise ljut, sad se smijem svemu ovome.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 28/01/2005 : 23:25:22
|
Pa super, ali ovde se skupila skoro sva zla krv foruma koja se mogla skupiti. Te je treba zakljucati kao Pandorinu kutiju.
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Topic  |
|