forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 stripovi.com vs. stripovi.net
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 03/02/2005 : 10:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by Tiger Jack
To je pitanje korektnosti i nekorektnosti...da ne kažem dobra i zla.

a jebi ga sad
tiger jack = preacher!
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 03/02/2005 : 12:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
jang, jednom zasvagda da vidiš za koga je navijao Mussolini:

http://www.ilduce.net/foto/210.jpg

Game, set'n'match - Heyoka & Gaston!

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/02/2005 : 20:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
E buduci da ste se malo primirili sad cu iskoristiti priliku...
Preuzeto sa >>>> www.pismazagoru.netcom

:o)

Potaknuti aktuelnim zbivanjima a na zamolbu brojnih citatelja ovog topica potrudili smo se nabaviti EKSKLUZIVNU strip adaptaciju mitskog sukoba Alien Vs. Predator.
Kombinirajuci tehnike bonellijevskofrancuskobelgijskogiamerickog stila kadriranja u precizno iscrtanim kadrovima saznajemo sadržaj i porijeklo ovog mitskog sukoba.
Ne zaboravite da PISMA ZAGORU prva donose ove materijale a istovremeno demantiramo kuloarske glasine kako je producentica stripa jedna poznata HR estradna zvijezda. Unatoc izdašnoj ponudi spomenute producentice i pjevacice, poznate po malom nezavisnom "art" uratku koji je omjerom uloženih sredstava i ostvarenog box offica sa trona svrgnuo "Blair Witch Project", ostali smo dosljedni i u nezavisnoj produkciji ostvarili spomenuti strip.

Hvala i anonimnim donatorima. Bez Vas ovo ne bi bilo moguce. Hvala!.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/02/2005 : 20:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
renky legendo!!!!!!!!!!!!

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8253 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 03/02/2005 : 20:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Hehehe:)

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 10/05/2005 : 18:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
www.stripovi.net više nije iskljucivo sajt o stripovima, bacite pogled na novu verziju! :-))))))

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 10/05/2005 : 19:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
"Stripovi" pa vera i vegetarijanstvo. Hma da bas je povezano

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 10/05/2005 : 19:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Nisam imao u planu ulaziti u rasprave o stripovi.net, ali - http://www.stripovi.net/islam.php

Baš nam je takav tekst trebao u ova turbulentna vremena. Covjek prvo kaže "Opet cu reci da ovaj tekst ne pišem radi širenja mržnje, iako mnogi muslimani ce tako shvatiti jer Islam ne trpi kritiku", a onda "Muhamedov slucaj je klasican slucaj covjeka koji je prodao dušu demonu radi kratkotranog zemaljskog zadovoljstva". Pa dakle... Nisam musliman (ni kršcanin), ali ovaj tekst je cak i mene zasmetao, kako nece nekog muslimana...

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8253 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 10/05/2005 : 19:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Nije samo tebi zasmetao...

Grozni ispravljac gresaka

Edited by - prozirna senka on 10/05/2005 19:27:18
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/05/2005 : 19:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Nije samo tebi zasmetao...

Grozni ispravljac gresaka

Mene je takoder.

"Velikodušnost bez premca"

Edited by - makikatalinic on 10/05/2005 19:34:34
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 10/05/2005 : 19:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
I meni je isto zasmetao!!!

I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!!
AND JACK LEFT TOWN!
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 10/05/2005 : 20:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Ma meni ne smeta nista, samo mi je smesto sto sajt sa domenom www.stripovi.net ima linkove ka stranicama o veri i vegetarijanstvu. Mislim, kakve to veze ima sa stripovima???

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 10/05/2005 : 21:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
nemoj da netko smeta malogkatalinica jer cu mu ja onda doci!!!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 10/05/2005 : 22:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message

A najbolje bi bilo da mi ovdje nekomentarisemo to sto je napisano o vjeri i religiji jer moglo bi se prosiriti. Ali valjda ce to vec moderator ovdje na vrijeme vidjeti.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/05/2005 : 22:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Tako je. Nemojte komentirati ovdje tekstove o vjeri. Sto se sajta tice, nikad si necu oprostiti sto nisam registrirao i .net i ostale "stripovi" domene. Ovako se desilo da stripovi.net imaju veze sa stripom koliko i ja sa molekularnom biologijom.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/05/2005 : 22:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ali ti imas veze sa kemijom...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/05/2005 : 10:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Ma meni ne smeta nista, samo mi je smesto sto sajt sa domenom www.stripovi.net ima linkove ka stranicama o veri i vegetarijanstvu. Mislim, kakve to veze ima sa stripovima???

Duše, ne shvacaš osnovePa zna se da je Zagor, lik zaštitnik sajta stripovi.net, supernevjerojatan pobornik veganstva zajedno sa Supermajkom (omiljeno jelo repa!). A istodobno Zagor je kronicni ateista koji se u svojim epizodama razracunava sa svim mogucim vrstama (ne)vjernika - templari, tuge, kineske sekte, preacheri ubojice, razni poganski bogovi indijanaca, pristaša lijevo usmjerenih nacionalistickih ideologija (simbol ptice na ramenu) itd. Stoga uopce nije neuobicajeno da sajt osim tema o stripu obraduje i teme koje se konstantno pojavljuju u Zagoru

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 11/05/2005 : 11:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
:))) tek sad vidim na sto taj sajt lici :)))))
el to posta trend??
markose ocu li za par dana nac i na s.com rubrike super spojivih tema onakvog tipa?!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/05/2005 : 11:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
pa, posto mi njih ionako kopiramo za ocekivati je da ce se uskoro na .com pojaviti isti tekstovi, samo bolje dizajnirani.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/05/2005 : 11:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

nemoj da netko smeta malogkatalinica jer cu mu ja onda doci!!!

http://zveles.blogspot.com/

Heh , hvala

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/05/2005 : 12:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Cijelo sam vrijem šutio što se tice analiza i bla,bla,bla...ali sad cu bogme reci :

1. Pocnimo s Menijom. S.net imaju onakav meni za koji Kruger kaže da je od njega to ukrao T-com (zbog toga nisam nikad ga ni posjecivao :))a i nepregledan A S.com imaju Meni gdje se ipak možeš snaci a i slike se mijenjaju...

S.com : S.net 1:0

2.Cim udemo u S.com ceka nas lijepa slika kao i u S.net dakle apsolutno nemam niš protiv toga , svakome po bod...

S.com : S.net 2:1

3.S.net nemaju nikakav izbor za izabrati , a S.com imaju npr. "magazin" itd.

S.com : S.net 3:1

4.Vijesti /novosti su sve OK i svatko imam na poseban nacin i nemam se ništa tu buniti... opet svakom po bod!

S.com : S.net 4:2

5.Kod S:net me doslovno iritira ona "pokretna" traka sa naslovnicama novih izdanja i pokretne vijesti.Istina , atraktivnije od S.com,ali nepotrebno.Kod S.com lijepo pogledam naslovnicu koju hocu i to je to.A ovdje moram cekati i cekati...

S.com : S.net 5:2

6.U ankete se ne miješam pitanja su vrlo dobra i sve super...

S.com : S.net 6:3

7. a) Ovo sam raspodjelio na a i b. S.net imaju po meni forum koji me ne impresionira.Sve razvuceno svaka tema , dok pronadem jedno,uf!!! S.com imaju sve skupljeno i sve je puno jednostavnije , makar bi neke teme ponekad trebale biti u nekoj drugoj kategoriji,ali nema veze.

S.com : S.net 7:3

b)Isto u vez i foruma.Napokon i nešto što mi je blje kod S.net.Odmah na pocetnoj stranici vidimo tko je na forumu , a kd S.com tek kad udemo u forum...

S.com : S.net 7:4

8. Recenzije se uopce miješati sve su zanimljive , osim onoga kod S.net što je Damjan rekao.Necu davati nikome bod jer su to recenzije,a sve su dobre.

9.Kakve veze pod stripove imaju vjere i kaj vec ima !?!!*?!*(mislim na S.net).Onda su treblai napraviti stranicu Vjera.net...

S.com : S.net 8:4

Ovo je samo POVRŠNA analiza.Da ne bi bilo zabune , ovo je samo MOJE MIŠLJENJE i ne želim da se pomisli da sam ovako pisao zato što sam aktivniji na forumu S.com.Jer sam i clan na foumu S.net (osim ako me ne izbace zato što sam napisao ovaj tekst)Time sam htio pokazati i uputiti na neke greške.Cijelo vrijeme sam šutio ovih 25 stranica ovog topica , pa sam se odlucio da napišem ovo.Ponavljam ovo je samo moje mišljenje i ne želim da me se shvati krivo jer svi znamo da svatko ima pravo na svoje mišljenje!! I S.com i S.net želim još uspješne godine.Nadam se da ovaj post nece razljutiti druge jer ja ipak smatram da su S.com bolji i to pokazuje ovaj rezultat ... Hvala!

S.com : S.net 8:4

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 11/05/2005 : 12:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
[quote]Originally posted by DeeCay
Pa zna se da je Zagor, lik zaštitnik sajta stripovi.net, supernevjerojatan pobornik veganstva zajedno sa Supermajkom (omiljeno jelo repa!). A istodobno Zagor je kronicni ateista koji se u svojim epizodama razracunava sa svim mogucim vrstama (ne)vjernika - templari, tuge, kineske sekte, preacheri ubojice, razni poganski bogovi indijanaca, pristaša lijevo usmjerenih nacionalistickih ideologija (simbol ptice na ramenu) itd.

vala, ovako sad kada postavish psiholoshki profil zagorelog dovodish me u iskushenje da promenim mishljenje radikalno i sam pochem sa skupljanjem dotichnog junaka.
ateista, vegan, levichar pa josh i gej - de tjesh bolje!?:)))
ima neko na prodaju komplet?

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 11/05/2005 : 12:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Hmm, veb-sajt o stripovima koji te usto potencialno želi vjerski osvijestiti i preobraziti na vegetarijanstvo... hmm...

you candy perfume girl
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/05/2005 : 22:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ako vec nije krenula, sigurno ce poceti i neka rubrika o gayevima, pošto se utvrdilo da je Zagor 100% gey.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 12/05/2005 : 00:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
svi smo mi pomalo ZAGOReli:))))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000