Author |
Topic  |
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 03/02/2005 : 10:15:38
|
quote: Originally posted by Tiger Jack To je pitanje korektnosti i nekorektnosti...da ne kažem dobra i zla.
a jebi ga sad  tiger jack = preacher!   |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/02/2005 : 20:41:12
|
E buduci da ste se malo primirili sad cu iskoristiti priliku... Preuzeto sa >>>> www.pismazagoru.netcom
:o)
Potaknuti aktuelnim zbivanjima a na zamolbu brojnih citatelja ovog topica potrudili smo se nabaviti EKSKLUZIVNU strip adaptaciju mitskog sukoba Alien Vs. Predator. Kombinirajuci tehnike bonellijevskofrancuskobelgijskogiamerickog stila kadriranja u precizno iscrtanim kadrovima saznajemo sadržaj i porijeklo ovog mitskog sukoba. Ne zaboravite da PISMA ZAGORU prva donose ove materijale a istovremeno demantiramo kuloarske glasine kako je producentica stripa jedna poznata HR estradna zvijezda. Unatoc izdašnoj ponudi spomenute producentice i pjevacice, poznate po malom nezavisnom "art" uratku koji je omjerom uloženih sredstava i ostvarenog box offica sa trona svrgnuo "Blair Witch Project", ostali smo dosljedni i u nezavisnoj produkciji ostvarili spomenuti strip.

Hvala i anonimnim donatorima. Bez Vas ovo ne bi bilo moguce. Hvala!.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 03/02/2005 : 20:54:50
|
renky legendo!!!!!!!!!!!!
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8253 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 10/05/2005 : 18:57:45
|
www.stripovi.net više nije iskljucivo sajt o stripovima, bacite pogled na novu verziju! :-))))))
________________________ How did we get here,how'd you get here I went looking, there's so much to see I went looking for spirit, found alcohol I went looking for soul, I bought some style I wanted to meet God but you sold me religion...
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 10/05/2005 : 19:04:44
|
"Stripovi" pa vera i vegetarijanstvo. Hma da bas je povezano
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 10/05/2005 : 19:26:02
|
Nisam imao u planu ulaziti u rasprave o stripovi.net, ali - http://www.stripovi.net/islam.php
Baš nam je takav tekst trebao u ova turbulentna vremena. Covjek prvo kaže "Opet cu reci da ovaj tekst ne pišem radi širenja mržnje, iako mnogi muslimani ce tako shvatiti jer Islam ne trpi kritiku", a onda "Muhamedov slucaj je klasican slucaj covjeka koji je prodao dušu demonu radi kratkotranog zemaljskog zadovoljstva". Pa dakle... Nisam musliman (ni kršcanin), ali ovaj tekst je cak i mene zasmetao, kako nece nekog muslimana...
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8253 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 10/05/2005 : 19:33:41
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Nije samo tebi zasmetao...
Grozni ispravljac gresaka
Mene je takoder.
"Velikodušnost bez premca" |
Edited by - makikatalinic on 10/05/2005 19:34:34 |
 |
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 10/05/2005 : 19:42:09
|
I meni je isto zasmetao !!!
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 10/05/2005 : 20:46:10
|
Ma meni ne smeta nista, samo mi je smesto sto sajt sa domenom www.stripovi.net ima linkove ka stranicama o veri i vegetarijanstvu. Mislim, kakve to veze ima sa stripovima???
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 10/05/2005 : 22:40:07
|
A najbolje bi bilo da mi ovdje nekomentarisemo to sto je napisano o vjeri i religiji jer moglo bi se prosiriti. Ali valjda ce to vec moderator ovdje na vrijeme vidjeti.
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 10/05/2005 : 22:44:10
|
Tako je. Nemojte komentirati ovdje tekstove o vjeri. Sto se sajta tice, nikad si necu oprostiti sto nisam registrirao i .net i ostale "stripovi" domene. Ovako se desilo da stripovi.net imaju veze sa stripom koliko i ja sa molekularnom biologijom.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/05/2005 : 10:05:28
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Ma meni ne smeta nista, samo mi je smesto sto sajt sa domenom www.stripovi.net ima linkove ka stranicama o veri i vegetarijanstvu. Mislim, kakve to veze ima sa stripovima???
Duše, ne shvacaš osnove Pa zna se da je Zagor, lik zaštitnik sajta stripovi.net, supernevjerojatan pobornik veganstva zajedno sa Supermajkom (omiljeno jelo repa! ). A istodobno Zagor je kronicni ateista koji se u svojim epizodama razracunava sa svim mogucim vrstama (ne)vjernika - templari, tuge, kineske sekte, preacheri ubojice, razni poganski bogovi indijanaca, pristaša lijevo usmjerenih nacionalistickih ideologija (simbol ptice na ramenu) itd. Stoga uopce nije neuobicajeno da sajt osim tema o stripu obraduje i teme koje se konstantno pojavljuju u Zagoru  
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 11/05/2005 : 11:28:29
|
:))) tek sad vidim na sto taj sajt lici :))))) el to posta trend?? markose ocu li za par dana nac i na s.com rubrike super spojivih tema onakvog tipa?! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/05/2005 : 11:33:04
|
pa, posto mi njih ionako kopiramo za ocekivati je da ce se uskoro na .com pojaviti isti tekstovi, samo bolje dizajnirani.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 11/05/2005 : 12:25:55
|
Cijelo sam vrijem šutio što se tice analiza i bla,bla,bla...ali sad cu bogme reci :
1. Pocnimo s Menijom. S.net imaju onakav meni za koji Kruger kaže da je od njega to ukrao T-com (zbog toga nisam nikad ga ni posjecivao :))a i nepregledan A S.com imaju Meni gdje se ipak možeš snaci a i slike se mijenjaju...
S.com : S.net 1:0
2.Cim udemo u S.com ceka nas lijepa slika kao i u S.net dakle apsolutno nemam niš protiv toga , svakome po bod...
S.com : S.net 2:1
3.S.net nemaju nikakav izbor za izabrati , a S.com imaju npr. "magazin" itd.
S.com : S.net 3:1
4.Vijesti /novosti su sve OK i svatko imam na poseban nacin i nemam se ništa tu buniti... opet svakom po bod!
S.com : S.net 4:2
5.Kod S:net me doslovno iritira ona "pokretna" traka sa naslovnicama novih izdanja i pokretne vijesti.Istina , atraktivnije od S.com,ali nepotrebno.Kod S.com lijepo pogledam naslovnicu koju hocu i to je to.A ovdje moram cekati i cekati...
S.com : S.net 5:2
6.U ankete se ne miješam pitanja su vrlo dobra i sve super...
S.com : S.net 6:3
7. a) Ovo sam raspodjelio na a i b. S.net imaju po meni forum koji me ne impresionira.Sve razvuceno svaka tema , dok pronadem jedno,uf!!! S.com imaju sve skupljeno i sve je puno jednostavnije , makar bi neke teme ponekad trebale biti u nekoj drugoj kategoriji,ali nema veze.
S.com : S.net 7:3
b)Isto u vez i foruma.Napokon i nešto što mi je blje kod S.net.Odmah na pocetnoj stranici vidimo tko je na forumu , a kd S.com tek kad udemo u forum...
S.com : S.net 7:4
8. Recenzije se uopce miješati sve su zanimljive , osim onoga kod S.net što je Damjan rekao.Necu davati nikome bod jer su to recenzije,a sve su dobre.
9.Kakve veze pod stripove imaju vjere i kaj vec ima !?!!*?!*(mislim na S.net).Onda su treblai napraviti stranicu Vjera.net...
S.com : S.net 8:4
Ovo je samo POVRŠNA analiza.Da ne bi bilo zabune , ovo je samo MOJE MIŠLJENJE i ne želim da se pomisli da sam ovako pisao zato što sam aktivniji na forumu S.com.Jer sam i clan na foumu S.net (osim ako me ne izbace zato što sam napisao ovaj tekst)Time sam htio pokazati i uputiti na neke greške.Cijelo vrijeme sam šutio ovih 25 stranica ovog topica , pa sam se odlucio da napišem ovo.Ponavljam ovo je samo moje mišljenje i ne želim da me se shvati krivo jer svi znamo da svatko ima pravo na svoje mišljenje!! I S.com i S.net želim još uspješne godine.Nadam se da ovaj post nece razljutiti druge jer ja ipak smatram da su S.com bolji i to pokazuje ovaj rezultat ... Hvala!
S.com : S.net 8:4
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 11/05/2005 : 12:37:08
|
[quote]Originally posted by DeeCay Pa zna se da je Zagor, lik zaštitnik sajta stripovi.net, supernevjerojatan pobornik veganstva zajedno sa Supermajkom (omiljeno jelo repa! ). A istodobno Zagor je kronicni ateista koji se u svojim epizodama razracunava sa svim mogucim vrstama (ne)vjernika - templari, tuge, kineske sekte, preacheri ubojice, razni poganski bogovi indijanaca, pristaša lijevo usmjerenih nacionalistickih ideologija (simbol ptice na ramenu) itd.
vala, ovako sad kada postavish psiholoshki profil zagorelog dovodish me u iskushenje da promenim mishljenje radikalno i sam pochem sa skupljanjem dotichnog junaka. ateista, vegan, levichar pa josh i gej - de tjesh bolje!?:))) ima neko na prodaju komplet? 
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/05/2005 : 12:39:51
|
Hmm, veb-sajt o stripovima koji te usto potencialno želi vjerski osvijestiti i preobraziti na vegetarijanstvo... hmm...
you candy perfume girl |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/05/2005 : 22:23:52
|
Ako vec nije krenula, sigurno ce poceti i neka rubrika o gayevima, pošto se utvrdilo da je Zagor 100% gey.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 12/05/2005 : 00:29:08
|
svi smo mi pomalo ZAGOReli:))))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
Topic  |
|