Author |
Topic  |
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 12/11/2005 : 19:59:55
|
kakva je situacija sa Ventom? jel bi se dalo nekome u 2-3 recenice ispricati, hoce li biti HC ili SC, kada bi otprilike trebalo izaci, kakvog oblika, 2-3 epizode zajedno ili ako jos ima neka informacija koju sam propustio, nemam bas volje citati svih 17 strana ovog topica, pa bi bio jako zahvalan ako bi mi neko odgovorio
thnx |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9950 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 12/11/2005 : 20:06:37
|
quote: Originally posted by Heyoka
I tako, zapuha Magicni Vjetar i pretvori Krugera u ljevicara...
Jel to znaci da ce Pakao biti domacin ZOI 2018?
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!"
   Hehe
Mrzim mrznju! |
 |
|
jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 12/11/2005 : 20:14:27
|
  drugovi,mi moramo shvatiti bit izrabljivacke neoimperijalisticko-izdavacke klike.profit,profit i samo profit to je njihov bog i nemaju drugog.svakako ne smijemo dozvoliti da nas ubijede da to što nam skidaju kožu,skalpove i olakšavaju novcanike da je to za naše dobro;jer kao dobivamo lijepe,savršene,kvalitetne,moderno upakirane stripove koje ionako ne bi nitko htio izdavati za nas tu par kolekcionarcica zbog neisplativosti,skupih autorskih prava,skupog tiska,itd.drugovi nemojte se cuditi kad nas pocnu ubjedivati da trebamo bacit te naše bijedne opelice,wolkswagencice,fordice ,fiate,peugeote i da moramo pocet vozit mercedese.jel kao svi oni nisu kvalitetni,jeftini su,imaju slabe gume,loše motore itd. a užitak u vožnji pruža samo mercedes ili ajde bmw.bit je ista.drugovi,kad vam netko pocne sugerirati da je to što on nudi,idealno,savršeno,nepojmljivo kvalitetno,nadnaravno privlacno shvatite da izmišlja toplu vodu.
živio sc,dolje hc |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/11/2005 : 21:27:24
|
Juce nabavih prvih 7 hc Magica. Ovako na prvi pogled slicni su poslednjim brojevima. Za tipfelere trebam procitat, no previse crne ostaje...
Kako bilo da bilo, pravi je uzas naslovna 1. broja. Ne samo da je nisu ispravili, nego je i puno losija od one kot sc. Stvarno jadno i uzasno. Kvari ceo serijal. Jebote ako se ni to nije dalo uradit kako treba. Mislim stvarno   .
Jack the Black. |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 13/11/2005 : 01:17:29
|
quote: Originally posted by jetset
  drugovi,mi moramo shvatiti bit izrabljivacke neoimperijalisticko-izdavacke klike.profit,profit i samo profit to je njihov bog i nemaju drugog.svakako ne smijemo dozvoliti da nas ubijede da to što nam skidaju kožu,skalpove i olakšavaju novcanike da je to za naše dobro;jer kao dobivamo lijepe,savršene,kvalitetne,moderno upakirane stripove koje ionako ne bi nitko htio izdavati za nas tu par kolekcionarcica zbog neisplativosti,skupih autorskih prava,skupog tiska,itd.drugovi nemojte se cuditi kad nas pocnu ubjedivati da trebamo bacit te naše bijedne opelice,wolkswagencice,fordice ,fiate,peugeote i da moramo pocet vozit mercedese.jel kao svi oni nisu kvalitetni,jeftini su,imaju slabe gume,loše motore itd. a užitak u vožnji pruža samo mercedes ili ajde bmw.bit je ista.drugovi,kad vam netko pocne sugerirati da je to što on nudi,idealno,savršeno,nepojmljivo kvalitetno,nadnaravno privlacno shvatite da izmišlja toplu vodu.
živio sc,dolje hc
hehe, ovakvog govora se ne bi ni zagortustra posramio :)) bas sam se nasmijao       
btw. sta ti ne vozis bmw? |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 13/11/2005 : 11:10:41
|
živio sc,dolje hc
Hoceš li poceti sa izdavanjem stripova?? Ako neceš, ne kaki.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 13/11/2005 : 14:12:59
|
jetset,što se pjeniš? :-) ne moraš kupovati ako neceš,tako ceš poslati najglasniju poruku što misliš o tim izdavacima...tko se pali na Magico Venta kupit ce,jer je u tom fazonu,koga to ne zanima,nece kupovati i gotovo.ako su decki procijenili da je dobar potez izdavati tako dugi serijal u tako luksuznoj verziji,to je njihova stvar...odluka je njihova,pa nek žive s trijumfom ili porazom :-)
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
 |
|
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 13/11/2005 : 16:12:14
|
Nekim ljudima je tesko shvatiti da vise nema samoupravljanja. Tko ulaze lovu preuzima i rizik. A kupcu ostaje da uzme ili ostavi i tako svojim bojkotom otjera mrskog izdavaca na prosjacki stap. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9950 Posts
Posted - 13/11/2005 : 16:42:44
|
živio sc,dolje hc
Hehe  Jetset zvani Che od milja Samo naprijed 
Mrzim mrznju! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 14/11/2005 : 00:15:45
|
živio sc,dolje hc
Svakim svojim izdavackim projektom Libellus nikoga ne vrijedja niti ponizava, jos manje skida kozu i pljacka. Kupovina bilo kojeg naseg stripa nije uvjetovana nicim, odnos na forumu i u privatnom zivotu jednak je i prema onima koji kupuju ili ne kupuju nasa izdanja. Ukoliko za tebe mercedes nije bolji od fiata to samo pokazuje nivo tvoga znanja o automobilima. Zavrijedjuje li mercedes toliku razliku u cijeni od opela i fiata, to je opet neka druga rasprava. Sumnjam da ima puno onih koji bi ako bi ih dobili na poklon uzeli fiata umjesto mercedesa iste klase. No dali si to neko moze priustiti ako sam finasira to je opet druga tema. Ali poredjenje automobila i automobilske industrije sa izdavastvom u ovom konkretnom slucaju ne da nema veze vec je i pomalo smijesno.
Imas pravo kritizirati no ne i vrijedjati, svojim postom vrijedjas izdavace a medju njima i Libellus jos jedno ovakvo sranje i letis van bez povratka. Proslo je vrijeme kada sam dozvoljavao da se isfrustrirani ljudi izivljavaju na tudjim osjecanjima i radom. Svojim drugovima jedino mozes pomoci ako se bacis u izdavastvo i pokazes svim izrabljivackim izdavacima kako se to radi. Do tada bolje promisli malo duze prije nego pocmes pisati gluposti. |
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Member since 18/08/2005 |
Posted - 14/11/2005 : 00:34:49
|
Dado mislim da su te dobro podgrejali u svastari oko fudbala tako da si mu ga bas odbrusio 
Ipak se covek zajebava...
He didn't understand the price. Mortals never do. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 14/11/2005 : 00:39:43
|
Oko nogometa se tek ja zajebajem, nastavi citati postove pa ces vidjeti. Znam da se on zajebaje ali i zajebancija ima granice, ova zajebancija je kroz nekoliko rijeci prerasla u uvredu a to necu tolerirati. Jedno je kritika a drugo je vrijedjanje pa i kroz nekakvu nazovi salu. Osim toga, mozda se i ja salim, neka neko pokusa provjeriti.  |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 14/11/2005 : 00:47:23
|
šalala šalio se ja šalalla šalila se ti šalalla dete mi napravili sebe sjebali njega upropastili za preživit stripove rasprodali zajebi šalu idemo gledat ježa budalu |
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Posted - 14/11/2005 : 01:15:19
|
Ti si bre novi Molijer... 
Nego jedno pitanje... Da li postoji mogucnost za neku pretplatu na Libellusovog Ken Parker-a, i koliko bi to kostalo. Tj. jer ima sanse za popust neki ako se uzmu i svi prethodni brojevi Naravno da se salje postom u Srbiju... Naravno uplatim prvo pa onda saljete...
Pricao sam na sagiti sa Markom nesto ali sam zaboravio da ga pitam ovo. U slucaju da mi planirana poseta HR propadne...
He didn't understand the price. Mortals never do. |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 14/11/2005 : 05:42:27
|
quote: Originally posted by Dreamlord
Nego jedno pitanje... Da li postoji mogucnost za neku pretplatu na Libellusovog Ken Parker-a, i koliko bi to kostalo. Tj. jer ima sanse za popust neki ako se uzmu i svi prethodni brojevi Naravno da se salje postom u Srbiju... Naravno uplatim prvo pa onda saljete...
Pricao sam na sagiti sa Markom nesto ali sam zaboravio da ga pitam ovo. U slucaju da mi planirana poseta HR propadne...
He didn't understand the price. Mortals never do.
Ne postoji mogucnost za pretplatu, sto se ostalog tice stripovi se mogu slati u Srbiju ali i nabaviti u Srbiji kod Darkwooda, ukoliko perifiras slanje postom posalji mail pa cemo vidjeti kolika je postarina i dali se isplati za tebe. |
 |
|
priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 14/11/2005 : 07:51:44
|
quote: Originally posted by Dado
živio sc,dolje hc
Svakim svojim izdavackim projektom Libellus nikoga ne vrijedja niti ponizava, jos manje skida kozu i pljacka. Kupovina bilo kojeg naseg stripa nije uvjetovana nicim, odnos na forumu i u privatnom zivotu jednak je i prema onima koji kupuju ili ne kupuju nasa izdanja. Ukoliko za tebe mercedes nije bolji od fiata to samo pokazuje nivo tvoga znanja o automobilima. Zavrijedjuje li mercedes toliku razliku u cijeni od opela i fiata, to je opet neka druga rasprava. Sumnjam da ima puno onih koji bi ako bi ih dobili na poklon uzeli fiata umjesto mercedesa iste klase. No dali si to neko moze priustiti ako sam finasira to je opet druga tema. Ali poredjenje automobila i automobilske industrije sa izdavastvom u ovom konkretnom slucaju ne da nema veze vec je i pomalo smijesno.
Imas pravo kritizirati no ne i vrijedjati, svojim postom vrijedjas izdavace a medju njima i Libellus jos jedno ovakvo sranje i letis van bez povratka. Proslo je vrijeme kada sam dozvoljavao da se isfrustrirani ljudi izivljavaju na tudjim osjecanjima i radom. Svojim drugovima jedino mozes pomoci ako se bacis u izdavastvo i pokazes svim izrabljivackim izdavacima kako se to radi. Do tada bolje promisli malo duze prije nego pocmes pisati gluposti.
Pa naravno da ce uzeti fiat, jer manje trosi pa jeftinije prodje...
I posle Tita, Tito! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/11/2005 : 11:30:26
|
quote: Originally posted by Dreamlord
He didn't understand the price. Mortals never do.
Kenovi u SCG kostaju jeftinije nego u HR, jer Darkwood tj. Slobo radi sa minimalnom marzom. Dakle, povoljnij eti je kupiti ih tamo, jer postarina je preskupa da ti mi to saljem iz HR. Sto se popusta tice, vidi sa Slobom, ali sumnjam, jer cijenu je vec jako snizio, a i prvih 6 brojeva ima jos jako malo.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
|
jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 14/11/2005 : 16:19:52
|
   pa druže dado ili možda je sigurnije reci gospodine jer drugovi više nisu na cijeni,vaš mnogopoštovani libbelus,zapravo libellus,nigdje nije spomenut dapace ne znam zašto bi se uopce osjecali ugroženi od najobicnije zafrkancije(neokomunistickog tipa)???rijeci ne grizu,šale još manje,a libellus još mora proci trnoviti izdavacki i poduzetnicki put da naraste do nekog imperijalnog giganta kojeg cemo tek onda eventualno pljuvati zbog izrabljivanja radnicke klase.do tada vi ste tek nevini sitnopoduzetnicki primjerci poštene inteligencije  
živio sc,dolje hc |
 |
|
realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 14/11/2005 : 17:27:47
|
britko i satiricno...nije loše,podsjeca na Petricu Kerempuha :)
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9950 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/11/2005 : 13:16:47
|
   pa druže dado ili možda je sigurnije reci gospodine jer drugovi više nisu na cijeni,vaš mnogopoštovani libbelus,zapravo libellus,nigdje nije spomenut dapace ne znam zašto bi se uopce osjecali ugroženi od najobicnije zafrkancije(neokomunistickog tipa)???rijeci ne grizu,šale još manje,a libellus još mora proci trnoviti izdavacki i poduzetnicki put da naraste do nekog imperijalnog giganta kojeg cemo tek onda eventualno pljuvati zbog izrabljivanja radnicke klase.do tada vi ste tek nevini sitnopoduzetnicki primjerci poštene inteligencije  
živio sc,dolje hc
Kao izdavac sam govorio samo u svoje ime, naravno, no ako post ostavljen na topicu koji govori o novom Libellusovom izdanju u HC verziji nema veze sa Libellusom, sto je onda uopce tu napisan? Sala ima svoju granicu a tvoj post je napisan u stihu kako vas izdavaci gule, deru kozu, skoro pa otimaju novac. Ne vidim da netko od izdavaca prisiljava bilo koga da kupuje bilo sto. Ili ako hoces pojasnjenje u verziji auta, nisu proizvodjaci krivi sto nema dovoljno radnicke klase koja bi kupovala jeftinija masovno napravljena vozila, pa su zbog toga prisiljeni raditi iskljucivo skupa sportska vozila za odabrane kupce/kolekcionare. Ako neko zna bolje i vise neka krene sa proizvodnjom. Sala i zajebancija su naravno OK ali moze proci i bez nekih nepotrebnih rijeci. |
 |
|
jfk
Starting Member
46 Posts
Member since 07/11/2005 |
|
Topic  |
|
|
|