Author |
Topic  |
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6345 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 00:26:27
|
Nakon 13.broja, i ja dižem ruke od Systema.Dao sam im šansu, podržavao ih u svakoj raspravi ali ovo što oni (ne)rade kad je MV pitanju je previše.Kvalitet im je isti kao kod 1.broja,samo što su umjesto 15 kuna zadržali istu kvalitetu i iste greške,dodali tvrdi uvez i poskupjeli na 55 što je je puno previše za ono što nude. Sa zadovoljstvom cu kupiti njihovog Dylana,Kena,Hellboya i albume jer su im svi odlicni ali MV više necu kupovati.Cekam Libellus.
P.S. Želi li netko kupiti Systemove brojeve 1-13 neka mi se javi na mail
Bond.James Bond. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 06:09:37
|
quote: Originally posted by Aco
Nakon 13.broja, i ja dižem ruke od Systema.Dao sam im šansu, podržavao ih u svakoj raspravi ali ovo što oni (ne)rade kad je MV pitanju je previše.Kvalitet im je isti kao kod 1.broja,samo što su umjesto 15 kuna zadržali istu kvalitetu i iste greške,dodali tvrdi uvez i poskupjeli na 55 što je je puno previše za ono što nude. Sa zadovoljstvom cu kupiti njihovog Dylana,Kena,Hellboya i albume jer su im svi odlicni ali MV više necu kupovati.Cekam Libellus.
P.S. Želi li netko kupiti Systemove brojeve 1-13 neka mi se javi na mail
Bond.James Bond.
Ja sam zbog toga (i samo zbog toga a ne zbog nekih drugih razloga kako neki zlonamjerni ljudi misle) nakon 11. broja odustao od MV-a.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 11:34:43
|
Odustao sam i ja u nadi da Libellus to izda. Da ce biti bolje izdanje ne sumnjam, jedino se brinem, dali ce biti išta od toga. U svakom slucaju što prije to bolje. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 12:00:47
|
Nema straha za Libellusov MV. Ugovor je potpisan, prava su nasa, prijevod se radi, materijali samo sto nisu stigli, Goran ce uskoro krenuti crtati naslovnice. Pitanje je samo datuma izlaska, to vam ne mozemo najaviti, ja i Dado se nadamo da ce to biti sto prije.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16393 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 17/01/2006 : 12:58:52
|
quote: Originally posted by Markos
Nema straha za Libellusov MV. Ugovor je potpisan, prava su nasa, prijevod se radi, materijali samo sto nisu stigli, Goran ce uskoro krenuti crtati naslovnice. Pitanje je samo datuma izlaska, to vam ne mozemo najaviti, ja i Dado se nadamo da ce to biti sto prije.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Govorili ste o proljecu. Valjda ce biti gotovo do tada.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/01/2006 : 16:37:29
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Govorilo se i da ce izlaziti Julia pa nazalost vec dugo ni reci o tome.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 17/01/2006 : 17:24:23
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by SejoSexon
Govorilo se i da ce izlaziti Julia pa nazalost vec dugo ni reci o tome.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Za njih je Van Gogh otkupio prava.
|
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 17:50:19
|
Aco, potpuno te razumijem. Ja sam svoju pricu zavrsio sa 12-im brojem iz identicnih razloga kao sto su i tvoji.
"WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 19:45:26
|
devile,aj makni slikicu...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 17/01/2006 : 22:19:05
|
Ja sam završio sa osmim brojem. Kad covjek pogleda kvalitet od Kena, Martijevih giganta i sl, nije mu teško zakljuciti kako ce izgledati buduci MV. S time da veliku ulogu igra i dosta povoljnija cijena što nije nimalo beznacajna stvar... |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/01/2006 : 22:54:35
|
Julia ce izlaziti u Hrvatskoj na kioscima.
Citao sam 10-tak Italijanskih komada i mislim da je strip odlican,a naslovne genijalne.Nadao sam se Libellusovom izdanju jer licno mislim da bi bilo vrhunski odradjeno,tako da me je to razocaralo.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 23:54:46
|
Mislim da smo vec pricali o tome, javili su se ljudi koji bi to izdavali na kioscima i naravno da smo im onda prepustili da oni to rade.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 18/01/2006 : 11:16:13
|
quote: Originally posted by Dado
Mislim da smo vec pricali o tome, javili su se ljudi koji bi to izdavali na kioscima i naravno da smo im onda prepustili da oni to rade.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
kako darežljivo i velikodušno od vas jel bi tako prepustili i magico venta da se netko javi da ga želi izdavat na kioske
živio sc,dolje hc |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts
Posted - 18/01/2006 : 11:19:48
|
Ah, eto i njega. Bas dobro da si se pojavio, da te ne zaboravim staviti u filter. Kako covjeku ovakve sitnice uljepsaju dan, to je nevjerojatno! trebao sam ovo ranije napraviti.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/01/2006 : 11:28:56
|
Ak ga staviš u filter, kako ceš mu moci replayati il mu lockati topic? A i administratori bi morali vidjeti sve...
Wealth beyond measure, outlander... |
Edited by - DeeCay on 18/01/2006 11:29:51 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29621 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 18/01/2006 : 14:06:58
|
quote: Originally posted by DeeCay
To ide po onoj liniji, veci želudac, veci živci (šala naravno )

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/01/2006 : 14:58:09
|
quote: Originally posted by DeeCay
To ide po onoj liniji, veci želudac, veci živci (šala naravno )
Wealth beyond measure, outlander...
He-he tako nekako...  
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/01/2006 : 15:08:34
|
quote: Originally posted by jetset
quote: Originally posted by Dado
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
kako darežljivo i velikodušno od vas jel bi tako prepustili i magico venta da se netko javi da ga želi izdavat na kioske
živio sc,dolje hc
Zar ti ono rece da vise neces pisati nesto po forumu dok stripove ne pojeftine odredjeni procenat?   Nije darezljivo ni velikodusno, mi smo na prvom mjestu ljubitelji stripa pa tek onda izdavaci i kao takvima nam je draze da izdanje bude dostupno vecem broju ljudi, a to se moze jedino distribucijom na kioscima postici. Da je neko zelio raditi MV na kioscima prije nego smo mi potpisali ugovor mi bismo mu ga prepustili, da si malo bolje upoznat sa situacijom znao bi da ideja izdavanja Venta postoji vec odavno i da to nije realizirano upravo zato sto je postojala mogucnost da to neko napravi na kioscima. Sve dok je SC izdavao MVa na kioscima i za 16 kuna nismo nista rekli ni napravili. Ali sve sto ja napisem ti ionako neces procitati jer tebe informacije ne zanimaju, trazis paznju!  Jos pitanja?
 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 18/01/2006 : 16:52:59
|
quote: Originally posted by globinjo
devile,aj makni slikicu...
Ca je Globinjo Smeta te Bobba Fett |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 18/01/2006 : 17:08:07
|
quote: Originally posted by Dalen Ca je Globinjo Smeta te Bobba Fett
ne smeta me,ali ne smije se stavljati...
|
 |
|
Topic  |
|