Author |
Topic  |
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6342 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 30/11/2008 : 14:44:16
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by profesor-inz
Dilan Dog je strip ciji je kvalitet drasticno opao
Kao i svaki dugovjecni serijal, uostalom...
Ako pogledash Americhki strip, to niposhto nije tachno. Problem je shto je Boneli kozervativna kompanija u kojoj se nishta ne mozhe promeniti, vec uvek na pochetku svake epizode mora biti stanje kao da se sa likom nikada nishta nije desilo. U tom sluchaju nije ni chudo shto ljudima ponestaje ideja. No, i dalje se nadje poneka dobra, generalno ovo shto ide u VC je meni dosta bolje od ovoga shto trenutno ide u Ludensu, te tako ima nade. |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5286 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 30/11/2008 : 23:29:54
|
s komercijalne strane, njihovi potezi su logicni - vjerovatno se boje jacih rezova koji su ocito nužni |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 09/12/2008 : 13:30:30
|
Dilan Dog je strip ciji je kvalitet drasticno opao
Profo ipaksi malo pretjerao s drasticno jer je to mali pad, a ne drasticni. Evo kak je Beva reko neš nac dugovjecni strip koji se nije malo srozao, al doc ce bolja vremena(uvijek dodu) |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29667 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/12/2008 : 16:45:26
|

Dylan Dog n. 269, mensile I professionisti Soggetto e Sceneggiatura: Giuseppe De Nardo Disegni: Giovanni Freghieri Copertina: Angelo Stano
|
 |
|
Lucy Liu
Average Member

.jpg)
Croatia
711 Posts
Member since 14/09/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17757 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 28/12/2008 : 11:04:21
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by kiky

bzvz. Misterija sa potpuno ociglednim raspletom koju je malo splattera moglo da eventualno ucini citljivijom - ali eto, splattera ipak nema. Objašnjenje nategnuto do bola. Krš, sve skupa.
Slažem se da je prica zaista loša i dosadna. Ovih dana cu pokušati da procitam Gli artigli del Drago. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 28/12/2008 : 11:36:24
|
Deluju naslovnice privlacno...ali price su sve lošije,dosadnije...jednostavno ljudi ih uzimaju po navici...serijalu je potrebno generalno sredivanje... |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9601 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 28/12/2008 : 11:59:10
|
quote: Originally posted by delboj
Slažem se da je prica zaista loša i dosadna. Ovih dana cu pokušati da procitam Gli artigli del Drago.
Nemoj, Ruju je potencijalno solidnu pricu upropastio bezvoljnim scenarijem. a ni crtež ne pomaže..... |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 28/12/2008 : 12:45:37
|
Deluju naslovnice privlacno...ali price su sve lošije,dosadnije...jednostavno ljudi ih uzimaju po navici...serijalu je potrebno generalno sredivanje...
...bitno da je Zagor josh dobar...mada je sada losh, ali stariji su jedino shto valja....a ne razumem ove shto chitaju ove Dilane, Bredove, Demiane...ustvari ne razumem sve koji chitaju bilo shta osim Zagora...i to samo starog...do 79te u vrh glave...star sam i usamljen...samo zhelim malo pazhnje...slushajte me molim vas...prichacu vam mnoge divne stvari...o stripovima koji valjaju...tj Zagoru...i ostalima...koje necu da chitam...ali cu vam svejedno...i o njima prichati....zzzzz....zzzzz....
....Zzzzzzz...agor. |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5286 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 28/12/2008 : 13:34:53
|
Zagor svuda oko nas, u svim topicima, na svim stranicama...
__________________________________________________________ Svi za Texa od prvog broja!  |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4373 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 28/12/2008 : 16:54:49
|
Gospodine Samuraj,imenujem vas za predsednika udruženja mojih obožavalaca i poštovaoca mog lika i dela...zaista sam oduševljen pomnim pracenjem svakog mog posta...pozdrav |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 28/12/2008 : 17:21:23
|
Gospodine Samuraj,imenujem vas za predsednika udruženja mojih obožavalaca i poštovaoca mog lika i dela...zaista sam oduševljen pomnim pracenjem svakog mog posta...pozdrav
Trudim se da ne pratim, ali kako postujesh u bukvalno svakom topiku, i to sa po 12.5 komentara po strani, teshko te je izbeci, a posebno shto toliko lupetanje bez osnova nije lako ne uochiti.
Evo, losh je Dilan, recimo. Ok. Koje epizode? Zashto? Koje izdaje Ludens? Koje izdaje VC? Koje trenutno izlaze u Italiji? Koje izlaze u Gigantima? Koje? Evo, mozhda ja greshim, a ti si ustvari sve njih (ili makar nekoliko njih) prochitao, pa ne lupetash samo da bi chuo zvuk sopstvenog kucanja. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 28/12/2008 : 17:33:02
|
Nije u pitanju lupetanje vec iznošenje stava nekog ko na to ima prava jer sam citao i sakupljao Dilana,na kraju sam odustao pošto su zaista nove epizode sve lošije... |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 30/12/2008 : 14:00:06
|
A kad si odustao, pre koliko godina?
Lepo ti kaze Samuraj: nigde argumentacija, nigde pozivanje na konkretne epizode, scenariste, crtace, nigde nista. Samo gola potreba da se tek nesto napise.
Burazeru, nema ljutnje, ali to nije diskusija, to je sranje. |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
 |
|
GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 30/12/2008 : 17:59:55
|
Gospodine Samuraj,imenujem vas za predsednika udruženja mojih obožavalaca i poštovaoca mog lika i dela...zaista sam oduševljen pomnim pracenjem svakog mog posta...pozdrav
dovoljno je procitati jedan tvoj post i kao da si ih procitao sve. nikakve razlike nema. površno velicanja zagora i još površnije pljuvanje ostalih stripova koje btw uopšte ni ne citaš. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 30/12/2008 : 18:08:51
|
Ljudi malo ste preterali ,pa necete valjda da vam napišem doktorsku disertaciju na temu zašto mi Dilan Dog više nije po ukusu. Jednostavno to je moj stav ,strip mi više jednostavno ne leži,price su bezlicne i dmonotone,jednostavno više ne uživam pri citanju kao na pocetku serijala i to je razlog da kažem da je serijal pukao. Kod Zagora je drugcije,možda i zbog bolje hronologije ,vracanja starih likova i konstruktivnih pomaka..to je ono u cemu i dan danas uživam. |
 |
|
Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 31/12/2008 : 00:42:42
|
quote: Originally posted by Le Samourai
...bitno da je Zagor josh dobar...mada je sada losh, ali stariji su jedino shto valja....a ne razumem ove shto chitaju ove Dilane, Bredove, Demiane...ustvari ne razumem sve koji chitaju bilo shta osim Zagora...i to samo starog...do 79te u vrh glave...star sam i usamljen...samo zhelim malo pazhnje...slushajte me molim vas...prichacu vam mnoge divne stvari...o stripovima koji valjaju...tj Zagoru...i ostalima...koje necu da chitam...ali cu vam svejedno...i o njima prichati....zzzzz....zzzzz....
....Zzzzzzz...agor.
 "Najbolji igrac mu Pele, a muzicar Zele"
Al svatko ima pravo na svoje mišljenje...
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 31/12/2008 : 12:06:53
|
Odavno nisi bio na Ultimate Tex topicu, mislim da su oni tamo zaboravili kolika je legenda Zagor, potrebno im je podsecanje. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 31/12/2008 : 13:16:42
|
Nervozan? Ma kakvi, naprotiv. Eno, baci pogled na ZS 736 topik, bunio sam se kad su te izbacili - zabavan si. :) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 31/12/2008 : 17:24:26
|
To i radim, samo sam ti dao sugestiju, kako bi bilo još zabavnije. ;) |
 |
|
Topic  |
|