Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/12/2009 : 19:42:53
|
quote: Originally posted by elSaik
quote: Originally posted by Mhejl
Da ne ispadne da mrzim superheroje, pitacu vas, željne Betmena: zašto vam je Betmen kvalitetan strip? Koliki je procenat dobrih epizoda u serijalu? Šta odlikuje kvalitetnu Betmenovu pricu?
I da nije kvalitetan strip u poredenju sa Zagorom, valjda bi cilj trebao da se što više strip proširi medu ljudima, jer ocigledno da je na našim prostorima totalno zapušten. A to širenje se sigurno nece postici ponovnim izdavanjem necega cega vec ima u izobilju.
A skretanje pažnje na to je upravo bio cilj ovog polla... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 15/12/2009 : 19:44:12
|
U kom je ono bese stripu Betmen iz nekog besa sutnuo u drvo i stablo se razvalilo u paramparcad   |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/12/2009 : 20:07:58
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
U kom je ono bese stripu Betmen iz nekog besa sutnuo u drvo i stablo se razvalilo u paramparcad  
Batman: Where the wild trees grows??? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 15/12/2009 : 20:12:25
|
quote: Originally posted by manhunter
U kom je ono bese stripu Betmen iz nekog besa sutnuo u drvo i stablo se razvalilo u paramparcad  
Batman: Where the wild trees grows???
hahahha, mozda i u tom  ali nisam njega citao  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
provodina
Average Member

Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 15/12/2009 : 20:17:24
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ja sam citao onaj strip gdje je Batman podigao stvarno veliki kamen (koji cak ni ja ne bih mogao) i nije dobio batina ni od koga vec je ispizdio sve žive...
Šalu na stranu, ako Batman i Zagor nemaju supermoci, svakako imaju moci tj. mocni su. Takvi skokovi, padovi, vratolomije, demonstracije snage i koordinacije ipak su malo previše za obicnu osobu. Pogledajte samo s koje visine Zagor skoci na glavu protivnicima i nije mu ništa. 
Mozda ima stripova, ali ih ja nisam citao.Ja ti mogu nabrojiti stripove gdje su batmana samo mucili i unistavali i psihicki i fizicki. Batman: Dark Moon Rising serijal jos na pocetku njegove karijere pogledaj na sta je slicio sigurno ne kao neki superheroj iako se borio s mutantima. Batman: Venom tu nije mogao podignuti taj kamen pa se poceo kljukati tabletama. Batman: Cult Psiholosko i fizicko praznjenje koje je Batmana dovelo u jedno od njegovih brojnih slomova Knightfall saga Opce poznato lomljenje kicme Brucea od strane Banea koje ga je strpalo u kolica.
Ima toga dosta jos ovo su mi samo neke upecatljivije scene koje sam zapamtio  |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/12/2009 : 20:23:23
|
Koji wimp.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 15/12/2009 : 20:44:25
|
quote: Batman: Cult Psiholosko i fizicko praznjenje koje je Batmana dovelo u jedno od njegovih brojnih slomova
u, jes taj Cult opaljen malo |
 |
|
Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 15/12/2009 : 21:26:06
|
to si cekao da tacno 100 ljudi glasa   
i je li....prodje i vise od nedelju dana, a ne saznasmo svrhu ove ankete a s obzirom na to da si ti u pitanju, svhre sigurno ima
Ako je 5 dana više od nedelju dana, onda je prošlo.  Paaa. Neka svrha ima, to svakako, objasnit cu za par dana. Ali, ne nadaj se da je nešto jako važno ili zanimljivo... Nece izlaziti novi Batman u izdavackoj kuci Obi-wan ili nešto tako epohalno.  Jedna od svrha je što više trubiti o stripovima. U ovom slucaju Betmen, Betmen, Betmen! Što se više prica i traži, vece su šanse i da dobijemo. Ne bi bilo prvi put da valovi na ovom forumu oblikuju sudbinu strip izdavaštva. 
moras da napises kad u potpisu:
    Kad ce Betmen, Robin i Batgirl od prvog broja     
Eto kod mene nešto slicno  |
. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/12/2009 : 21:40:48
|
He,he... Moramo tjerati Lavirint i Djoleta. Oni ce to nama izdati.   |
 |
|
Garfield_Mo
Senior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/12/2009 : 21:51:34
|
quote: Originally posted by Garfield_Mo
Nisam pratio bas temu, ali ja bi volio da pocne izlaziti Kapetan Miki :) Vjerovatno sam jedan od rijetkih ali ... :)
Ne može Kapetan Miki. Može samo Zagor ili Batman. I kraj. Šta ce ti više.
   |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 16/12/2009 : 13:57:55
|
...
3. Zagor - Batman (u Bonelli podforumu što je gostujuci teren za Batmana). Batman je ovdje odnio tjesnu pobjedu sa 52% naspram 48% Zagora. S obzirom da Zagora imamo u HC, SC, u Hrvatskoj, u Srbiji, staro izdanje, novo izdanje, specijalno izdanje, Zagor ujutro, u podne, navece, s obranim mlijekom i diet Zagora, moram priznati da sam razocaran sa skoro nerješenim rezultatom. Batmana s druge strane skoro da i nema. I opet je gomila ljudi glasala za nešto cega ima u izobilju. Tu se vidi da je Zagor pustio (pre)duboke korjene i da ga cak i jedan Batman jedva pobijedi (vjerujte, da sam stavio bilo kojeg drugog junaka na Kugli Zemaljskoj, taj bi izgubio ovo trece suceljavanje protiv Zagora). Lijek: pod hitno proširivanje horizonata pri citanju stripova. Jer, ako se naši ukusi promjene, možda ce i izdavacka politika. 
I trebalo bi taj odvratni korov saseci u korenu. Ili pocupati, svejedno. |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
|
Garfield_Mo
Senior Member

.jpg)