Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/08/2011 : 08:52:41
|
Lukic razmišlja o odlasku?
Beogradski mediji pišu da je predsednik Zvezde želeo da napusti funkciju iznerviran porazom u Subotici, ali da su ga saradnici odgovoril
Prema tim pricama, Vladan Lukic je nakon brodoloma u Subotici želeo da napusti kormilo Zvezde, tacnije podnese ostavku i saceka izbor novog predsednika.
Medutim, sa "Marakane" stiže poruka da su u pitanju dezinformacije, a sam Lukic ne komentariše ovakve navode.
Njega su navodno odvratili od namere saradnici uz poruku da je tek pocetak sezone i da ne treba tragicno shvatati poraz od Spartaka.
Lukic je prošao polovinu mandata, pricalo se na kraju prošle sezone da ljudi iz Gazproma žele da na kormilu vide ponovo Dragana Džajica, a i tada je prvi covek crveno - belih porucio da nema nameru da komentariše takve spekulacije. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/08/2011 : 11:03:46
|
Kasno paljenje
Start fudbalske sezone je dokaz da u ovoj zemlji stvari imaju tendenciju da se dešavaju same od sebe, kao zakasneli odjek necega što je jedino delovalo logicno. Niko naravno nema hrabrosti da sracuna izgubljene godine, a najlakše je promenu odložiti pozivajuci se na bolja vremena. Srpskom fudbalu je potrebna hitna promena, umesto evolucije.
Srpski fudbal ide iza svog vremena,
Tacnije, nevoljno kaska na zacelju kolone, cekajuci da se stvari dese.
Prošle godine pisao sam o tome da je Srbija jedna od retkih zemalja u kojoj ne postoji konsenzus oko jedne proste stvari, za koga se igra fudbal?
Nemojte mi odgovarati, znam ja dobro kao i vi, ali izgleda da ne misle svi isto.
Tada sam predložio jednostavnu stvar, ograniciti ucesnike takmicenja na one koji imaju uslove, stadione, podršku grada, odnosno novac i ambiciju da se trkaju za nešto.
Nije dovoljna dobra volja, mi smo tu gde jesmo jer smo volontere, u belim gipsarama i konfekcijskim odelima, ustolicili umesto profesionalaca.
Sve je to otišlo u vetar, pretvorilo se u raspravu napaljenih navijaca Zvezde i Partizana ciji je veci, bilo stadion, bilo uticaj ili nešto trece. Secate se, ako pratite, moj stav je da su Zvezda i Partizan glavni krivci jer cute gledajuci sitne šicardžijske interese.
Nisu im potrebna jaka gostovanja, skupo da se putuje na jug, vidite kakva je kriza.
Umesto da se udruže, to jest suspenduju istorijsko neprijateljstvo na odredeno vreme, oni se zaklanjaju iza zamornih saopštenja. A dovoljno je da poruce da nece da igraju dok se pravila igre ne uspostave.
Start lige je doneo nekoliko stvari. Našle su se naravno dežurne hulje i glupani da prebrojavaju cija majka nosi zar i ko se krsti, digla se povika na sudije koje se odmah proglase za najbolje na svetu, cim neko pomene strance, ali je bilo i nekog da gleda sve to.
Jeste, to je kljucno, bice i sledece nedelje kad Novi Pazar i Radnicki budu igrali kod kuce, na "Marakani" je to konstanta, a gledace ljudi i Partizan.
Sa te strane, stvari se krecu napred, ali nedovoljno brzo.
Umesto da izade neko i da kaže, da ko nema stadion ne može od naredne godine da igra, ili da , ko ne položi kauciju takode ne ispunjava uslove, opet cemo davati rokove od tri godine, uz nadu da ce srpski fudbal i tada postojati, što niko ne može da garantuje.
Po mom mišljenju savez mora da ugura Niš i Kruševac, kao i da oživi još neki grad.
I nemojte me zasmejavati pozivanjem na fer plej i pricom kako treba da izbore mesto na terenu.
Jer, to ne biva.
Vidite, da nije bilo politicke volje, Pazar bi i dalje bio najstariji drugoligaš, a da Radnicki iz Kragujevca nije imao jak tim ljudi koji vode klub, gostovao bi i dalje kao isluženi muzicar po nekoj nedodiji.
To je jedini spas, uz potpunu profesionalizaciju apsolutno svih koji imaju bilo kakve veze sa prvoligaškim fudbalom, ukljucujuci i cikice što nasipaju krec.
Jer najlakše je odlagati stvari, to i tenis nam u ovom veku najbolje ide...
|
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 15/08/2011 : 12:03:25
|
Ja iskreno ne pamtim kada je ovoliko gostujih navijaca doslo na nas stadion u domacoj ligi. Svaka cast Pazarcima! Drago mi je zbog dobrog rezultata Radnickog u Novom Sadu. U Subotici nije bio penal, prekrsaj izvan prostora, a i faul nije postojao. To ne opravdava Bajkovica za katastrofalnu odbranu. Primiti gol sa preko 30 metara je golmanov greh. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Posted - 15/08/2011 : 12:44:30
|
Nije to njegov greh bio vec zivog zida koji je pobegao kao da gadjaju gol smajserom a ne loptom... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 15/08/2011 : 12:47:58
|
Sale, za slobodan udarac sa onolike udaljenosti mu nije ni potreban zivi zid. Osim ako sutira Roberto Karlos. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/08/2011 : 12:53:34
|
To isto sam i ja rekao, krivi su sami zbog poraza, bilo je tu nekih sumnjivih situacija, uglavnom losu igru ne treba opravdavati povicima na sudije! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Posted - 15/08/2011 : 14:33:57
|
quote: Originally posted by red cloud
Sale, za slobodan udarac sa onolike udaljenosti mu nije ni potreban zivi zid. Osim ako sutira Roberto Karlos.
I Vidak Bratic..  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/08/2011 : 17:01:44
|
Stadion Partizana suspendovan!
Disciplinci FSS suspendovali stadion Partizan zbog vredanja na nacionalistickoj osnovi. I Pazarci nisu ostali dužni domacim navijacima pa ce i oni biti na tapetu.
FSS je reagovao, sednica disciplinske komisije je održana danas, predsedavao je Slobodan Pajovic.
Doneta je odluka da se povede postupak protiv fudbalskih klubova Partizan i Novi Pazar zbog nacionalistickog vredanja medu navijacima oba tima.
Suspendovan je i stadion Partizana iz istog razloga.
Doduše, disciplinci navode da je u pitanju nesportsko ponašanje, ali se manje više naslucuje šta je u pitanju.
Tokom popodneva usledice reakcije oba kluba, u Partizanu za pocetak kažu da ništa nece komentarisati dok ne dobiju odluku. |
Edited by - srdjandj on 15/08/2011 17:27:24 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/08/2011 : 17:13:56
|
quote: Originally posted by srdjandj
Bez fudbala u Humskoj!
Bez.Dve nedelje
|
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/08/2011 : 20:53:33
|
quote: Originally posted by Imrahil
I ovde da kažem, kamo srece da nas zaista kazne, ali na žalost, ništa od toga.
Nisam za ta nacionalisticka pljuvanja ali bilo bi smesno da nas kazne.Pa svaki tim koji gostuje Pazaru prodje gore 100 puta,da ne kazem sta oni pevaju.Pa sta se peva kad gostuje Vojvodina.Opet ponavljam nisam za ta prozivanja ali sad kazniti Partizan neigranjem kod kuce zbog toga bilo bi smesno.Drugo da je to neki izdvojeni slucaj ili da se i ranije kaznjavalo ali ovako...Jednostavno moramo se navici da ce ove godine biti dosta vatre protiv Pazara ma ko da igra,kuci ili na strani.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Posted - 15/08/2011 : 21:20:35
|
Apsurd... Na svakom stadionu u zemlji se sa tribina cuje ono sto nije u redu pa nema kaznjavanja... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/08/2011 : 22:09:19
|
Meni sve deluje kao neko upozorenje za ubuduce,pogotovo upozorenje Pazarcima.Nekako je najbezbolnije kazniti Partizan nego nekog drugog.Mozda dobijemo jednu utakmicu bez publike ili na drugom stadionu ali ce posle toga svi navijaci da razmisljaju. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/08/2011 : 22:23:57
|
Zvezda traži suspenziju sudije Bogdanovica
Portparol Crvne zvezde Marko Nikolovski potvrdio da je klub iz Ljutice Bogdana uložio prigovor na sudenje arbitra Darka Bogdanovica u utakmci protiv subotickog Spartaka, u prvom kolu Superlige.
Sudije su opet u centru pažnje. Posle Slobodana Veselinovica, koji se ''proslavio'' u finalu Kupa na kraju prethodne sezone, ''glavnu ulogu'' na startu nove preuzeo je Darko Bogdanovic, na cije deljenje pravde u Crvenoj zvezdi imaju dosta primedbi posle poraza u Subotici.
Iako trener Prosinecki razloge poraza svog tima ne traži u sudenju, klub je ipak odlucio da uputi zvanican prigovor i zatraži suspenziju pomenutog arbitra.
''Po našem mišljenju penal za Spartak nije postojao, kao ni prekršaj koji je prethodio drugom golu. Takode, smatramo i da je Mijailovic prestrogo iskljucen. Ako se bude utvrdilo da je Zvezda u pravu, ocekujemo da ce sudija Bogdanovic biti suspendovan'', izjavio je Zvezdin portparol Marko Nikolovski, a prenosi zurnal.rs. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/08/2011 : 22:41:22
|
?? ????? ??????: ??? ???? ?? ???????
??????? ????? ????? ?????? ?????? ?? ??????? ????? ???? ?? ??????? ?????????, ? ???? ??, ?????? ???????, ????: – ??????????? ?? ????? ?????????, ???? ?? ????????? ????? „10+“, ??? ?? ????? ?????? ???????? ????????? ???????? ?? ???? ???? ? ??????? ????? ???????, ??? ??? ?? ?????????? ?????? ????? ??? ????? ???? ??????????? ????????-????????????? ???????? ? ???????????? ??????????? ?? ?????-????????? ?????????.
?? ??????????? ???? ????? ??? ?? ?? ??????? ??????, ??? ?????????? ? ??????????, ?? ???????? ?? ?????? ??? ??? ????? ??? ?????????????? ?????, ? ???? ?? ??? ??????? ???????? ???? ?????????? ????????, ???? ?? ??????? ??????? ????????????, ???? ?? ???? ? ?????? ?? ???? ????.
?? ?? ????? ????????, ??? ??? ?? ?????? ??? ? ??? ?????? ? ????? ??????, ??? ?? ??? ? ??????? ???????? ?? ????????? ???????????, ?? ???? ???? ?????, ???????? ?? ????? ???? ?????????. ???? ?? ?????????? ???????????? ??? ??????????? ???????.
??????? ???????????? ????????? ?????? ???. ???? ??????? ? ???? ????????? ?????? ?????? ????? ?? ????????? ????? ? ????????? ??????? ?? ????????? ????????? ? ??????????, ?? ????? ?? ???? ???? ?? ?????.
? ?????? ???????, ????????? ????????? ?? ?????????? ??????, ???? ?? ????????? ?? ???????????, ? ????????? ??????? ??? ?????? ?????????? ??????? ??? ??????? ????-?????, ???????????? ????????? ??? ?????? ??????? ? ?????????? ????????? ????? ???????? ??????? ???????????.
???? ???? ?????? ?? ??????????? ???????? ???????????? ?????????????? ???????? ??????, ??? ?? ? ??????????? ?? ??????????? ?????? ?????? ??????? ???? ?????? ??????, ??? ????????? ?????? ?????? ?? ??? ???? ????????? ?? ???????????? ????????.
???? ???????????? ???????????? ?????? ???, ? ???? ???????? ???????? ?? ???????? ? ??? ?????? ??????????? ?????, ? ?????? ?????? ????.“
????????? ?? ???????? ?? ???? ????????, ?????????? ????????? ????? ??????.
|
Edited by - srdjandj on 15/08/2011 22:45:15 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 15/08/2011 : 22:49:34
|
Na kraju cete tražiti da se suspenduju sve sudije i da vam sudi jedino Babarogic    |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/08/2011 : 22:52:44
|
Na kraju cete tražiti da se suspenduju sve sudije i da vam sudi jedino Babarogic   
Pa realno je da trazi suspenziju ako je gresio, sta ima tu cudno, ne trazi bodove, nego samo suspenziju, sto je logicno. Pa ne moze da sudija dobije prelaznu ocenu ako je pravio ocigledne greske. |
Edited by - srdjandj on 15/08/2011 22:53:20 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/08/2011 : 22:58:29
|
Problem je što se stalno žalite, pa je to više komicno. Ko ona prica o detetu koje je vikalo "Vuk! Vuk!" 
Ovog puta ima razloga za zalbu na sudjenje, no ja sam vec rekao da smo sami krivi za poraz, ali nek se bar ne zaboravi da smo bili osteceni, samo toliko. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts
Posted - 15/08/2011 : 23:01:57
|
'aj realno, kazi da li ste ikad priznali poraz ovde na forumu!? Da ste sami krivi a ne sudije, Tole, Zevs, Jupiter, meseceve mene, zemljotres u Japanu, promena klime na Kamcatki, seca Amazona itd... |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/08/2011 : 23:05:58
|
Pa procitaj malo bolje, videces da sam jos sinoc pisao da smo sami krivi i da smo zasluzeno izgubili. Ali sudija treba da dobije negativnu ocenu zbog ociglednih propusta, ne znam sta ti tu nije jasno? |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/08/2011 : 23:13:56
|
Moram da priznam da je Dragan ovoga puta bio realan i nije svalio krivicu na sudije vec je priznao poraz posteno.Mislim da je to prvi put od kad ja pratim forum.Pohvalno nema sta.Zaljenje na sudije moze da prodje u evropi ili derbiju ali protiv balvana iz nase lige tesko plus jos kad te protivnik nadigra i nemas nijednu sansu smesno je. |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 16/08/2011 : 00:16:12
|
quote: Originally posted by Imrahil Problem je što se stalno žalite, pa je to više komicno.
??????? ?? ???? ?? ?????? ???????? ? ???? ???????? ????? ?  ?? ???? ????...

TRI GOLA PARTIZANA NEREGULARNA... Prvi gol je pao iz ofsajda, što se na TV snimku odlicno vidi, pre drugog gola nije postojao prekršaj, a uoci njihovog treceg gola nije sviran faul nad Vusljaninom. Ako tome dodam prestrogo iskljucenje Stojanovica na pocetku drugog poluvremena, previše faulova ispred našeg šesnaesterca, sve je jasno – rezignirano zakljucuje Tiosavljevic.

Ja nadoh link za vaš prvi "gol"

Detalji sa naše utakmice:
penal 

"faul" Dimitrijevica  Klik na 1.15

Moja ekipa primi dva gola zbog sudije a tvoja ekipa postigne tri gola zbog sudije  Zvezda je loše igrala i u Letoniji i pred kraj stisla protivnika i pobedila. Tako bi bilo i ovde ili bi makar ostalo 0:0. Po cemu je to Spartak zaslužio pobedu osim sudijskim pomaganjem?
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Topic  |
|
|
|