Author |
Topic  |
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 23/08/2011 : 20:19:38
|
quote: Originally posted by srdjandj
Najveci provokator na forumu je okiboki, s tim, da je jos i polupismen, pa ne zna upotrebu velikog slova!  
Samo ti uzivaj u kupljenim titulama i leci komplekse dok jos mozes. A gde je sad LS u najavi?  
Da, ja se kacim, a sa kim, sa tobom, pa ti mi nisi dorastao jos decko, jos treba da popijes mleka da bi mogao sa mnom da diskutujes.
A to sto mrzite Zvezdu, vise nego sto volite penaltizan(ovo samo zbog bokija), je stvar sto ste nabijeni kompleksima jos iz detinjstva i sad ih lecite u ove 4 godine. A fudbal se ne igra samo u poslednje 4 godine, nego jos davno, samo sto tvoj mozak ne moze to da registruje!
Okiboki, mali ste klub, malo navijaca imate, ali ste zato iskompleksirani najvise od svih. Vidim smeta ti sad i Covic sto je preuzeo Zvezdu, pa sta si mislio da narod moze da trpi da kradete 10 godina. Naravno da cu navijati za Hemofarm protiv stocara, pa za koga cu?
4 godine...10 godina...Dominacija najtrofejnijeg SD.Boli a? A sto se tice FMP-a.Ugasili smo jednu zvezdu sad cemo i drugu. Lepo je bilo druziti se sa tobom.Sve najbolje ti zelim sa pesmom http://www.youtube.com/watch?v=8sAzP3IamNg&feature=related   Dovidjenja i prijatno |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 23/08/2011 : 20:28:08
|
quote: Originally posted by okiboki
4 godine...10 godina...Dominacija najtrofejnijeg SD.Boli a? A sto se tice FMP-a.Ugasili smo jednu zvezdu sad cemo i drugu. Lepo je bilo druziti se sa tobom.Sve najbolje ti zelim sa pesmom http://www.youtube.com/watch?v=8sAzP3IamNg&feature=related   Dovidjenja i prijatno [/quote]
Hahaha, bas si me nasmejao. Pa ti si patio celo detinjstvo i mladost, sta su 4 godine, nista. A smeta ti ponovo jaka Zvezda!, Neka, neka, videcemo, ko se zadnji smeje, najsladje se smeje.
http://www.youtube.com/watch?v=bYMVgRLo7IQ
Prijatno vece!
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 23/08/2011 : 20:57:34
|
Ljudi... Jeste bilo prije 20 godina, ali mi smo to dozivili. Mislim da je izvjesno da Partizan nikada nece osvojiti Ligu Sampiona. I ne kazem ja da je Zvezdi mjesto medju njima, vec sajt Lige Sampiona. Ti trenutni koeficijenti nista ne znace. Evo i Dinamo ce u LS, pa sta? Sluzice za nabijanje gol razlike, kao i Partizan prosle godine. Kakva dominacija u namjestenoj ligi? To ne postoji, niti ce, kad budete imali veci stadion, vise navijaca onda mozemo da razgovaramo o velicini vaseg malog kluba. Izvinite, ali jeste mali klub, po svemu, nemojte se ljutiti zbog toga. Kao sto postujem sve male navijacke grupe, tako postujem i vas. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/08/2011 : 21:12:56
|
Princ i princeza na Marakani  
Fudbalski klub Crvena zvezda imao je veliku cast da na minuloj utakmici Jelen Superlige protiv ivanjickog Javora u svojim "odajama" ugosti Princa Vladimira Karadordevica i njegovu suprugu, Princezu Brigitu.
Tom prilikom, unuku Kralja Aleksandra prvog, odnosno sinu Kraljevica Andreja koji je rodeni brat princeva Tomislava i Aleksandra drugog i njegovoj supruzi uruceni su dresovi najtrofejnijeg srpskog kluba. Iako je roden u Londonu, naš plemic, veoma je upoznat sa istorijom i tradicijom svoje zemlje, a dosta toga zna i o uspesima Crvene zvezde. Princeza Brigita, po nacionalnosti je Nemica, a ljubav izmedu nje i srpskog princa rodila se u toku humanitarne misije za nabavku pomoci za Bosnu i Krajinu, gde je lepa princeza radila u Kolu srpskih sestara.
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 23/08/2011 : 21:43:44
|
Elderane nemoj da si smesan.I Partizan i Zvezda su go kur... od klubova.Mi ne da ne mozemo da se merimo sa evropskim klubovima nego su za nas i Rumuni i Slovaci postali nepremostive prepreke.Nemoj da se zanosis i zavaravas nekim stvarima,kakav veliki klub?Klub koji vec 20 godina nije prezimeo u Evropi?Zvezdi svaka cast sto je osvojila kup sampiona ali sta ti imas od toga,verujem da se ni ne secas toga,sudeci po tvojim godinama.I Partizan je igrao finale kupa sampiona 1966. i u to vreme je bio stvarno veliki klub u Evropi ali to ne znaci da danas skoro 50 godina posle moze da se poredi sa Realnom sa kojim je tada igrao. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/08/2011 : 21:50:08
|
U sezonu novu krece, grupa vernih Delija. Ici cemo svuda, ako Bog da srece, slavice se titula!
      |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/08/2011 : 21:56:41
|
quote: Originally posted by srdjandj
Princ i princeza na Marakani  
Fudbalski klub Crvena zvezda imao je veliku cast da na minuloj utakmici Jelen Superlige protiv ivanjickog Javora u svojim "odajama" ugosti Princa Vladimira Karadordevica i njegovu suprugu, Princezu Brigitu.
Tom prilikom, unuku Kralja Aleksandra prvog, odnosno sinu Kraljevica Andreja koji je rodeni brat princeva Tomislava i Aleksandra drugog i njegovoj supruzi uruceni su dresovi najtrofejnijeg srpskog kluba. Iako je roden u Londonu, naš plemic, veoma je upoznat sa istorijom i tradicijom svoje zemlje, a dosta toga zna i o uspesima Crvene zvezde. Princeza Brigita, po nacionalnosti je Nemica, a ljubav izmedu nje i srpskog princa rodila se u toku humanitarne misije za nabavku pomoci za Bosnu i Krajinu, gde je lepa princeza radila u Kolu srpskih sestara.
Posle onih pesama i transparenata "Druze Tito mi ti se kunemo" sada ide "prince i princezo..." I onda jos "Cetnici sever" itd...  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:00:46
|
Oki... Znas kako, najvise mrzim kad neko nema vjere u svoj klub, a onda svom silom prica kako je to svejedno jer je i najveci rival isto ocajan. Vidis, Zvezda jeste veliki klub. Ima najvise navijaca u svojoj zemlji, ima najvise navijaca u dijaspori. Ima najvise titula u Srbiji. Ima i onu titulu koja je vodi i medju evropske velikane. Partizan nema nista od toga. Ima trenutnu cetvorogodisnju dominaciju nad Zvezdom, sto je OK, svaki klub ima malo losije periode povremeno. Partizan je te '66. izgubio, da je nekim cudom pobijedio, vidjeli bi kako bi ste drugu pricu pricali, iako se niste ni rodili tada, dok se ja ove nase itekako sjecam, jesam bio mali, ali dovoljno odrastao da se sjecam a i gledam utakmicu :) Ne mislim da sam smijesan sto podrzavam svoj klub i ponosim se svetskom titulom.
@Sawitch
Isti ste takvi. To je ono sto mi se ne svidja ni kod Grobara ni kod Delija i totalno mi ide na zivce. Izjednacavanje srbovanja i navijanja, a oba kluba su komunisticka, sto im i sama imena kazu. |
Edited by - Elderane84 on 23/08/2011 22:02:39 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/08/2011 : 22:01:26
|
I u cemu je problem? Pa kod vas se svake godine slavio njegov rodjendan...
A što nas sad posecuju clanovi kraljevske porodice je fin marketing, ko vam je kriv što se niste prvi toga setili.;-) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/08/2011 : 22:02:52
|
quote: Originally posted by Elderane84
Oki... Znas kako, najvise mrzim kad neko nema vjere u svoj klub, a onda svom silom prica kako je to svejedno jer je i najveci rival isto ocajan. Vidis, Zvezda jeste veliki klub. Ima najvise navijaca u svojoj zemlji, ima najvise navijaca u dijaspori. Ima najvise titula u Srbiji. Ima i onu titulu koja je vodi i medju evropske velikane. Partizan nema nista od toga. Ima trenutnu cetvorogodisnju dominaciju nad Zvezdom, sto je OK, svaki klub ima malo losije periode povremeno. Partizan je te '66. izgubio, da je nekim cudom pobijedio, vidjeli bi kako bi ste drugu pricu pricali, iako se niste ni rodili tada, dok se ja ove nase itekako sjecam, jesam bio mali, ali dovoljno odrastao da se sjecam a i gledam utakmicu :) Ne mislim da sam smijesan sto podrzavam svoj klub i ponosim se svetskom titulom.
Sta kazu za sutra? Isto ovako toplo? |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:02:58
|
Elderane, Zvezda je veliki klub samo na papiru. Titule i KEŠ su na vašoj strani, ali džabe kad vam slovo drži jedan Slovan. I ne mislim da smo mi išta bolji na evropskom nivou. Nekada smo mi bili veliki, pa onda vi, sada smo mizerija i mi i vi. |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:04:23
|
Napredujemo :) Bar priznajes da je na papiru. Ja nisam ni rekao da smo sad jaci od Slovana, ali smo barem materijalizovali slavne dane, za razliku od Partizana, sto mi daje nadu da cemo mozda i opet tako nesto uraditi (naravno, ne mislim na ponovno osvajanje LS, to je u danasnjem fudbalu nemoguce) |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/08/2011 : 22:07:44
|
Mnogo ste mi smešni. Prvo ste se prepirali koji klub je bolji, a sad gledate koji je u vecem cabru.
Urnebes! Bolji ste nego crtani film. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:11:47
|
:) Dok je zdrava zajebancija, sve valja. Ne valja kad se sve preozbiljno shvati. S tim da ja jesam preozbiljan kad kazem "mali klub" :) |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:12:30
|
A da je srece, sad bi mi gledali utakmicu a ne ovi Dinamovci... Evo ih gube 1:0, ne bih se zacudio da ispadnu, imaju i igraca manje. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:14:15
|
Vec sam jednom napisao, ali ponovicu opet. Mene su grobari stalno smarali sa tim finalom KES-a 1966. Nije vredelo ni finale Kupa UEFA, ni dva polufinala KES-a, ni non-stop igranje u Evropi, ni broj titula, Kupova, duplih kruna, pobeda u derbijima, uvek je bilo vaznije to jebeno finale iz 1966. E kad smo osvojili taj KES, onda su poceli da nam ga osporavaju, a i dan danas to rade. Momci, grobari, jeste da je bilo pre 20 godina, ali BILO JE!!! I JA SE JAKO DOBRO SECAM TOG FINALA! Ziveli i kad osvojite kasnije i titulu prvaka Sveta, mozemo da diskutujemo! |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:36:45
|
@Sawitch
Isti ste takvi. To je ono sto mi se ne svidja ni kod Grobara ni kod Delija i totalno mi ide na zivce. Izjednacavanje srbovanja i navijanja, a oba kluba su komunisticka, sto im i sama imena kazu.
Nema ja sta da imam vere ili nemam ja sam samo realan.Nas fudbal je u rasulu i sigurno je 20 godina iza ozbiljnog evropskog fudbala.Nas se ne boje evropske ekipe cak zele da nas izvuku jer lako izlaze na kraj sa nama.Mogu da se nadam da uz malo srece udjemo u LS ili LE ali ne mogu da kazem da ce Partizan uci u 1/8 finala LS kad je to nemoguce i ja to shvatam za razliku od vas koji pricate o velicini kluba a jednostavno necete da priznate da je zvezda za evropski fudbal vec 20 godina smejurija. |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:42:11
|
Pa, nije bas... Mi smo makar nakantali Romu nedavno.
A stoka sluzi za popravljanje gol razlike. Ucesce u LS(dva puta), 12 utakmica, od mogucih 36 bodova, osvojili cak 3 boda, strasan uspeh!   |
Edited by - srdjandj on 23/08/2011 22:43:16 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/08/2011 : 22:46:05
|
Pa, nije bas... Mi smo makar nakantali Romu nedavno.
A Kajzerslautern 4:0, to si zaboravio, sve je to bilo u ovih 20 godina sto nam stoka osporava! A da ne pominjem grupnu fazu LS 1992. Sve se to zaboravlja, ma bitne su ove 4 godine.
|
 |
|
Topic  |
|
|
|