forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/08/2011 : 13:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch
Sto nam se u fudbalu ne desi nikad da bljesnemo? Ali NIKAD!!! Niti reprezentacija niti klubovi... a imamo svetskih igraca...

31.5.1991. BARI
8.12.1991. TOKIO

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 27/08/2011 13:03:37
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/08/2011 : 13:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sa Hrvatima, Rumunima, Makedoncima itd... RAcunam od raspada SFRJ...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2011 : 14:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

RAcunam od raspada SFRJ...

Zašto tek od tada? Zato što smo pre bili Jugosloveni, ili zato što je otpilike u to vreme pocelo tupljenje tipa "nebeski narod", "kad se Srbin zainati" i sl?

Naši (ne)uspesi nemaju veze sa tim "inatom", koji, uzgred budi receno, ne postoji.

I ako sam dobro shvatio, ti kažeš da smo mi uspešniji u pojedinacnim nego u timskim sportovima (osim ako timovi broje naviše 6 igraca)?
Zbog toga što smo inadžije i ne možemo da se složimo?

Ako smem da povucem paralelu, zemlja u kojoj trenutno živim ima dosta dobre uspehe u tenisu (muškom i ženskom), biciklizmu, motociklizmu, skijanju, umetnickom klizanju, skijaškim skokovima, hokeju na ledu... Da li onda ispada da i oni imaju taj "srpski inat" ili je nešto drugo u pitanju?

U fudbalu ne uspevamo (u stvari, nismo mi ni toliko loši, ali hocemo da budemo pored Brazilaca barem) zato što je u svetu fudbal postao grana industrije, u koju se ulažu ogromne pare. A mi još uvek mislimo da se radi o pikanju na livadi, pa ko izvede bolju fintu. Kakav mi to savez imamo, koje škole fudbala, timove, takmicenja pa da možemo da se nosimo sa VECINOM Evrope?
U Evropi su ljudi koji se bave fudbalom surovi profesionalci (i funkioneri i igraci) koji se trude da svoj posao obave što je bolje moguce, zato što znaju da ce im se isplatiti.
Kod nas bi i jedni i drugi hteli da im se isplati ali da se ne potrude.
Zato smo i tu gde smo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/08/2011 : 14:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ako smem da povucem paralelu, zemlja u kojoj trenutno živim ima dosta dobre uspehe u tenisu (muškom i ženskom), biciklizmu, motociklizmu, skijanju, umetnickom klizanju, skijaškim skokovima, hokeju na ledu... Da li onda ispada da i oni imaju taj "srpski inat" ili je nešto drugo u pitanju?

Svasta i od tebe. U pitanju je ocigledno svajcarski inat, mnogo inaticniji i kvalitetniji od jadnog srpskog koji su upropastile sankcije UN.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2011 : 14:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by manhunter

Svasta i od tebe. U pitanju je ocigledno svajcarski inat, mnogo inaticniji i kvalitetniji od jadnog srpskog koji su upropastile sankcije UN.

Ma ja mislim da je to zato što oni piju puno alpskog mleka...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2011 : 15:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ovaj što prenosi atletiku je lud.
"Vidite, ovo su profesionalci, tako se bori za svoju zemlju. Nisu im važne nule i novac, a ovima bi trebalo da naplacuju što prljaju travu na JNA, ili kako se vec zove..."

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/08/2011 : 15:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pa od tada zato sto smo od tada Srbi a ranije smo u timovima imali brdo sadasnjih "stranaca"... Eto zato...

A nije inat ono sto cini Srbe sportistima, naravno... Nisam to ni mislio.. Vec poznata srpska nesloga, foliranje itd... Eto ti samo Partizana.. Uporedi borbenost i zelju jednog Volkova i jednog Vukica.. Jedan igrac u kosarci, na primer, cini 20% ekipe dok u fudbalu manje od 10%.. Dovedes u kosarci jednog ili dvojicu igraca i ekipa vec moze da pravi bum dok ti je u fudbalu za to potrebno bar 4-orica... Da se ostali krpe uz njih... Nemoguce je sloziti 11 Srba u celinu koja ce da radi maksimalnim kapacitetom...

Rec'es mozda da u fudbalu ne moze da se krpi toliko igraca uz par dobrih.. Ocigledan primer Barselona.. Inijesta, Cavi, Mesi a ostali su truba Dragacevo... Pa eto sta rade...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/08/2011 : 15:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Uporedi borbenost i zelju jednog Volkova i jednog Vukica.. Jedan igrac u kosarci, na primer, cini 20% ekipe dok u fudbalu manje od 10%..

Toga imas svugde. Samo je razlika sto ovde novinari trce da se sagnu neradnicima, a navijaci ih brane. Gattuso je pricao o tome kako je na prvom mecu za Rangerse hteo da isfolira neki faul, pa su ga njegovi navijaci izvizdali i naduvali zbog toga. Otad on grize za svaku loptu, pa je zato i cenjen.

Evo, ti si do prekjuce video Boga u Vukicu, ali je trebao Shamrock da se desi da shvatis da njega ili boli qrac ili je toliko crk'o da ne moze duze od 60 minuta.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/08/2011 : 15:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Gattuso je pricao o tome kako je na prvom mecu za Rangerse hteo da isfolira neki faul, pa su ga njegovi navijaci izvizdali i naduvali zbog toga. Otad on grize za svaku loptu, pa je zato i cenjen.

Nisam znao za ovo.. zato i cenim ostrvljane.. Izmislili su fudbal i ne trpe varalice i picke...

quote:
Evo, ti si do prekjuce video Boga u Vukicu, ali je trebao Shamrock da se desi da shvatis da njega ili boli qrac ili je toliko crk'o da ne moze duze od 60 minuta.

"pogresi covek"..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/08/2011 : 15:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Da napomenem da se ovde jos uvek pevaju pesme o Dejanu Savicevicu i Blazu Sliskovicu. Koji su, otprilike, svaki treci mec imali jasnu nameru da trce duze od 25 minuta. Sto rece Miljanic onomad, da se fudbal igra na terenu od 40m, Baka bi bio najbolji igrac u istoriji fudbala.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/08/2011 : 15:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kod nas se i sada fudbal igra peske... Kada je Stanojevic dosao i kada je Partizan poceo da melje trcanjem, ja sam se sokirao.. Protiv Anderlehta su igraci pretrcali preko 120km.. Sto je za vise od 10km vise od evropskog proseka.. I onda opet rucna...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 10:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message

Edited by - Imrahil on 28/08/2011 10:45:18
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/08/2011 : 10:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Genijalno!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/08/2011 : 19:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ponovo Tole ostetio Zvezdu.Sramota.
Cava bi mogao slobodno u golmane.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 19:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Oki, pocinješ da liciš na Lukica
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/08/2011 : 19:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Sve u svemu, rutinska i potpuno zasluzena pobeda Crvene zvezde koja je mogla da bude izrazena i sa 5-6 golova u mrezi Smedereva! No i pored toga, posle one utakmice sa Renom, najvaznije za stabilizaciju ekipe je ova pobeda u gostima.

Zvezda-Srbija!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/08/2011 : 19:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Oki, pocinješ da liciš na Lukica

Taj isti Lukic je kukao i naricao i trazio da padnu glave posle Spartaka da bi posle toga sudija dva puta zestoko ostetio zvezdine protivnike.Samo sam realan.Ono je bilo za penal i verovatno za crveni karton posto je Cava skinuo rukom sa gol linije loptu koja je isla u gol.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 19:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Prošli put ih nije oštetio. To što ne voliš Zvezdu, nije razlog da budeš nerealan.
Sada je imalo razloga da svira penal, ali reci da je Cava igrao namerno i da je zaslužio crveni je jadno.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/08/2011 : 19:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Prošli put ih nije oštetio. To što ne voliš Zvezdu, nije razlog da budeš nerealan.
Sada je imalo razloga da svira penal, ali reci da je Cava igrao namerno i da je zaslužio crveni je jadno.

Pa sta ima veze da li je namerno.Ruka odvojena od tela u neprirodnom polozaju kako vi to volite da kazete i sprecava da lopta udje u gol.Jel Miljkovic igrao namerno?
A za prosli put pa jebem mu mater to ne kazem samo ja vec oni koji su tog sudiju kaznili sa mislim 4 utakmice.Valjda je tamo neko pregledao taj snimak.Valjda ima kompetentnijih ljudi od nas ovde.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 19:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki
Pa sta ima veze da li je namerno.Ruka odvojena od tela u neprirodnom polozaju kako vi to volite da kazete i sprecava da lopta udje u gol.Jel Miljkovic igrao namerno?
A za prosli put pa jebem mu mater to ne kazem samo ja vec oni koji su tog sudiju kaznili sa mislim 4 utakmice.Valjda je tamo neko pregledao taj snimak.Valjda ima kompetentnijih ljudi od nas ovde.

to nije razlog da mu da crveni penal i žuti da, ostalo je smešno..
a za miljka se ovde pricalo da nije penal kako odjednom sad jeste?

A drugo, ti se pouzdaš u kompententnost srpskih sudija
i ne znam kako neko ima obraza da kaže da je ovo penal? http://www.youtube.com/watch?v=RtIcPrxb8mY
lepo se vidi da startuje na loptu..

Edited by - Imrahil on 28/08/2011 19:26:46
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/08/2011 : 19:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

to nije razlog da mu da crveni penal i žuti da, ostalo je smešno..
a za miljka se ovde pricalo da nije penal kako odjednom sad jeste?

A drugo, ti se pouzdaš u kompententnost srpskih sudija
i ne znam kako neko ima obraza da kaže da je ovo penal? http://www.youtube.com/watch?v=RtIcPrxb8mY
lepo se vidi da startuje na loptu..

Ok mozda nije za crveni ali penal svakako jeste.
Ja ne znam da li si ti gledao utakmicu Zvezda-Javor ali se lepo videlo da Adi rusi igraca pre nego pipa loptu ako je uopste i pipnuo.Na ovom snimku iz pticje perspektive se ne vidi nista.Ako mislis na momenat kad lopta ubrzava to je ubrzava igrac Javora a ne Adi pa da se misli da je prvo pipnuo loptu.Nadji ako ima a nema neki bolji snimak i videces ono o cemu pricam.Da se pouzdam i ne bas ali ti tamo koji gledaju snimke znaju valjda nesto.Nema sanse da bi kaznili sudiju koji je ostetio Javor protiv Zvezde ako ih nije ostetio.Da je obrnuto ili da je za Partizan pa ajde.Za Partizan i Zvezdu se sudi i vise nego domacinski na svakoj utakmici i to je cinjenica.Samo ne znam ko ce suditi ubuduce ako se ovo nastavi.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/08/2011 : 22:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Bajkovic - Pobeda po pobeda - titula

Sjajni cuvar mreže crveno-belih, Boban Bajkovic, odradio je svoj deo posla bez greške, i tako nastavio niz dobrih igara.

- Posle 4:0 u Renu, sigurno da nije bilo lako vratiti se u kolosek, prvenstveno psihicki. Medutim uspeli smo razgovorom sa trenerom Prosineckim da povratimo samopouzdanje i nadam se da su navijaci zadovoljni karakterom koji smo ispoljili u Smederevu. Sada imamo jasan cilj, a to je dupla kruna. Želimo da pobedimo sve do kraja, idemo mec po mec i nadam se da cemo na kraju obradovati navijace kojima bih se i ovoga puta zahvalio na sjajnoj podršci. Sledi reprezentativna pauza od dve nedelje, posle koje ocekujem da budemo još bolji, i da dokažemo svima da nemamo premca u Srbiji - jasan je Bajkovic.

Lazovic - Gol je zasluga cele ekipe

Crvena zvezda je pokazala karakter i na "suv" kvalitet, uspela da slomi otpor smederevskih "okoplonika" golom Lazovica pocetkom drugog poluvremena. Hitronogi vezista, naravno, srecan je zbog postignutog gola, ali u prvi plan istice igru citave ekipe.

- Iako se možda cinilo da smo lako došli do trijumfa, nije bilo tako. U poslednjih petnaest dana smo odigrali mnogo utakmica, i evidentno je da je umor bio prisutan. Ipak, smogli smo snage da se izdignemo i zabeležimo važnu pobedu. Ne bih puno pricao o golu, jednostavno, saigraci su mi namestili da odigram situaciju jedan na jedan, uspešno sam je rešio, postigao sam ispostavilo se jedini gol, i to je to - skroman je Lazovic.

Fudbalski klub Crvena zvezda takode koristi priliku da svom prvotimcu, Marku Vešovicu cestita dvadeseti rodendan i da mu poželi još mnogo pobeda i uspeha u nastavku karijere. Živ bio, Delijo.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/08/2011 : 10:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Stojic "objavio" rat "lopovima u srpskom fudbalu"

Poraz Rada na Vracaru od užicke Slobode PS u "nekim drugim" uslovima ne bi bio iznenadenje, vec dokaz ujednacenosti kvaliteta. Naravno, najmanje što ovime želimo da kažemo je da umanjimo dva poslednja uspeha Užicana, ili osporimo kvalitet. Pobeda protiv "gradevinara" je, u neku ruku, neocekivana, ali je i dobra za naš fudbal. Medutim, sa porazom, tj. nacinom na koji je izgubljen susret, ne slaže se Ranko Stojic, prvi covek Rada koji je, rezigniran, "objavio rat lopovima u srpskom fudbalu"...

- Ovo je sramota. Javno objavljujem rat svim lopovima u srpskom fudbalu i verujem u pobedu. Videno na Vracaru pokazuje da ima mnogo neregularnosti i mutnih radnji u srpskom fudbalu i prosto vas teraju da i vi primenjujete te metode - rekao je Stojic za Sport i nastavio: - Kao iskreni poklonik fudbala, željan da ovu igru, kao i moj klub, afirmišem na pravi nacin, isticem da cu se izboriti sa ovakvim stvarima, jer je evidentno da je mnogo više lopova, nego iskrenih sa željom da naš fudbal vrate na pravi put.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/08/2011 : 11:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Hmmmm...ovde namera apsolutno nije postojala, to valjda svako vidi. Klasicna napucana lopta, koja se valjda ne sankcioniše.
S druge strane i da je sviran penal, mislim da se niko ne bi bunio.
Tako da nam ostaje ono cuveno "sudijsko uverenje".

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/08/2011 : 11:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Mislim da se gleda jel ruka u prirodnom položaju
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000