Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 25/11/2011 : 21:29:39
|
Naravno da se navijaci/igraci tako ponašaju, to je samo pokazatelj poremecenih vrednosti u društvu. Ili kako drugacije objasniti onu cuvenu "više mrzim Zvezdu nego što volim Partizan"? Ili obratno, nebitno. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 25/11/2011 : 21:46:12
|
quote: Originally posted by Mairosu
Danas razmisljam, sto bi bilo dobro da vratimo ligu sa 10-12 klubova, pa opet 4 derbija godisnje.
Neee! To je smrt za naš fudbal ! I ovako smo u cabru ali bi ovo definitivno bio pokop.
Jedva sam cekao da se vratimo na 16 klubova 
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 25/11/2011 : 21:49:11
|
quote: Originally posted by sawitch
Jednostavno - RIVALITET!
Ima drugi naziv za to, strucniji. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 25/11/2011 : 21:50:04
|
quote: Originally posted by Ultras
Danas razmisljam, sto bi bilo dobro da vratimo ligu sa 10-12 klubova, pa opet 4 derbija godisnje.
Neee! To je smrt za naš fudbal !
Jes, bas vidim da stojimo u redu da gledamo zlatibor vode, sevojna i ostale pripizdine. Imamo itekakav kvalitet za 16 klubova. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 25/11/2011 : 21:52:42
|
Nemamo, ali bi smrt bila sa 12 klubova... Polako.. Doci ce stvari na svoje mesto... Jacaju malo klubovi van BG-a... Radnicki je sada stabilan i ozbiljan klub, Vojvodina je uvek i bila, eno gradi se par stadiona, reflektori itd.. Sirotinja smo pa ne moze sve to tako brzo, ali mislim, verujem da ce biti... Steta sto US steal puca pa Smederevo ostaje bez sponzora.. Njihov stadion bez atl. staze mi se bas svidja... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 25/11/2011 : 22:05:30
|
Jednostavno - RIVALITET!
Ima drugi naziv za to, strucniji.
? ??????, ??? ?? ??????? ?????? ? ????????? ???? ??????? ???????, ?? ?????? ?? „????????” ? ????? ???? ?? ??? ??????? ???????? ?? ??????. ????????? ?? ????? ????? ????? ?? ????????? ??????, ???????? ??????? ?? ?????. ???? ?? ???????? ?? ?? ??????? ????????? ??????????? ??????, ?? ?? ?????? ?? ??????? ???????, ? ?? ?? ?? ????????? ????? ?? ?????? ?????? ??????? ??? ?????.
? ????... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Posted - 25/11/2011 : 22:31:08
|
Nemamo, ali bi smrt bila sa 12 klubova... Polako.. Doci ce stvari na svoje mesto... Jacaju malo klubovi van BG-a... Radnicki je sada stabilan i ozbiljan klub, Vojvodina je uvek i bila, eno gradi se par stadiona, reflektori itd.. Sirotinja smo pa ne moze sve to tako brzo, ali mislim, verujem da ce biti... Steta sto US steal puca pa Smederevo ostaje bez sponzora.. Njihov stadion bez atl. staze mi se bas svidja...
Za Mairosua 
A da te pitam za tvoj predašnji post i Zlatibor vodu... Šta fali Spartaku ?  Po velicina grada, infrastrukturi i tradiciji kluba su totalno zaslužili da igraju prvu ligu  Pa cak i tu sa 12 ekipa.
A sledece godine ulazi Radnicki Niš (drugi klub ne znam koji bi mogao da bude), ispada Metalac + još jedan loš. Po meni, sledece godine ce liga biti jaca nego ove.
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 25/11/2011 : 23:02:50
|
quote: Originally posted by manhunter
Jednostavno - RIVALITET!
Ima drugi naziv za to, strucniji.
? ??????, ??? ?? ??????? ?????? ? ????????? ???? ??????? ???????, ?? ?????? ?? „????????” ? ????? ???? ?? ??? ??????? ???????? ?? ??????. ????????? ?? ????? ????? ????? ?? ????????? ??????, ???????? ??????? ?? ?????. ???? ?? ???????? ?? ?? ??????? ????????? ??????????? ??????, ?? ?? ?????? ?? ??????? ???????, ? ?? ?? ?? ????????? ????? ?? ?????? ?????? ??????? ??? ?????.
? ????...
Jebao ih rivalitet. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 26/11/2011 : 00:20:39
|
quote: Originally posted by Ultras
Nemamo, ali bi smrt bila sa 12 klubova... Polako.. Doci ce stvari na svoje mesto... Jacaju malo klubovi van BG-a... Radnicki je sada stabilan i ozbiljan klub, Vojvodina je uvek i bila, eno gradi se par stadiona, reflektori itd.. Sirotinja smo pa ne moze sve to tako brzo, ali mislim, verujem da ce biti... Steta sto US steal puca pa Smederevo ostaje bez sponzora.. Njihov stadion bez atl. staze mi se bas svidja...
Za Mairosua 
A da te pitam za tvoj predašnji post i Zlatibor vodu... Šta fali Spartaku ?  Po velicina grada, infrastrukturi i tradiciji kluba su totalno zaslužili da igraju prvu ligu  Pa cak i tu sa 12 ekipa.
A sledece godine ulazi Radnicki Niš (drugi klub ne znam koji bi mogao da bude), ispada Metalac + još jedan loš. Po meni, sledece godine ce liga biti jaca nego ove.
Lupio sam Spartak kao kandidat.
Realno, u ovoj ligi kakva jeste, viskovi su Metalac, Novi Pazar, Hajduk Kula i BSK. I taman 12 klubova. |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 26/11/2011 : 00:38:12
|
Fale Zemun i Radnicki Niš po meni. Šteta što Zrenjanin nema prvoligaša. Novi Pazar mi se ne svida nacin na koji su ušli, ali treba prvoligaš i odatle.
Nego, vidim da nekima Džomba i dalje smeta Ili su makar ostale traume    |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 26/11/2011 : 01:27:29
|
quote: Originally posted by Imrahil
Nego, vidim da nekima Džomba i dalje smeta Ili su makar ostale traume   
Tebi je Hajduk iz Kule uzoran prvoligas ? Na stranu dzombe i ostala govna. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 26/11/2011 : 09:40:03
|
Treba izaci malo iz BG-a i svaka ekipa van je dobrodosla... Ona tramvaj liga od pre par godina je bila nesto najgore ikad bilo gde na svetu...
Ne zato sto je Hajduk nas klub vec stvarno treba da je tu... Liga sa 16 klubova je dobra.. Jedino sto bih uradio je ukidanje ogranicenja broja stranaca i zabrana odlaska fudbalera mladjih od 23 godine u inostranstvo... Postrozio kriterijume za stadione... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 26/11/2011 : 10:02:53
|
Meni je Hajduk sasvim ok. I sredili su se malo ove godine. I da, 16 klubova obavezno, što manje iz Beograda i ovo što Sale spominje, da se klincima zabrani da odlaze tako mladi i da stranci mogu normalno da dodu. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 26/11/2011 : 10:10:01
|
Mladi ne mogu da napreduju uopste ovde jer ostanu ispusene mustikle koje ranije ne bi videle 3-u ligu... Sve sto valja ode pre punoletstva preko... |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 00:43:12
|
Ako sada ne klepe cigane dobro po dzepu onda ne znam sta ce biti... Onakvu stoku koja gadja fudbalere sa bakljama i bombama treba uhapsiti i na dozivotno tucanje kamena... Ja sam imao "kanadjanke" 2 trenerke, duks i jos jedan gornji deo trenerke, somotsku bundu, kapu i kapuljacu i smrzao sam se k'o picka... Da li neko moze da zamisli kako je bilo fudbalerima na toj zimi 20 minuta pauze??? Ogavno i odvratno... Stoka najgore vrste...
Sramotu kao Grobar sam doziveo pre pocetka derbija kada su 2 frakcije navijaca Partizana bacale jedni na druge baklje, stolice i sta sve ne... Jadno i bedno... Dok se to ne resi Jug me videti vise nikad nece... Pod hitno kamere na stadione i sudije na terenu... Ovako vise ne moze... Kao da se igrao tromec a ne mec.. 3 vrste navijanja... Raduje jedino posecenost... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 27/11/2011 : 11:18:03
|
Misli na pauzu u poluvremenu. Fudbaleri partizana nisu mogli uci u svlacionicu jer su ih Zvezdini navijaci zasuli,cim sve ne sa tribina,pa nisu mogli prici ulazu u tunel. Celu pauzu izmedju dva poluvremena su proveli na klupi na terenu. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 27/11/2011 : 11:45:32
|
http://www.partizan.rs/23082-jsl-srbije-%E2%80%93-14-kolo-crvena-zvezda-partizan-02-00/
pogledal ovaj izvjestaj i stvarno je puno toga vidljivo, a najavise da je ovdje najmanje nogometa....a nisu mogli u svalacionicu, smijesno. Potrcis prema tunelu i udeš, ne moze ti u tom trku nista petarda ili baklja...navijaci su predaleko!
a ove ideje o zabrani odlaska igraca......mogu samo postavit pitanje, a kaj je sa slobodom i gradanskim pravima? Tko ima pravo bilo kome ikaj braniti, a pogotovo zabranjivat igracima da odlaze u druge klubove.....zar jos zivimo u totalitarnom društvu, nadam se da ne.......iako je duh nekih proslih sistema izgleda jos uvek pristutan (:
a ove rasprave o ligi, pa pogledajte kaj se dogada u HNL-u......naucite nekaj iz tudih gresaka! Regionalizacija lige je ok i lepo zvuci ali ako nema kvalitete onda je nema. Nema potrebe za stvaranjem lažne slike kako se kvalitetan nogomet igra u cijeloj zemlji, kad se ne igra! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Topic  |
|