Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 27/11/2011 : 12:58:23
|
quote: Originally posted by Imrahil
verovatno je jug skandirao "Lukicu ostani" 
Pa vama i odgovara neko kao Lukic, koji je sve ono što su generacije zvezdinih igraca stvarale, srušio za ove 2,5 godine... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/11/2011 : 12:58:55
|
quote: Originally posted by srdjandj Meni sin prica da je ceo sever vikao "Uprava Napolje!". Decko bio na severu Marakane...
Da, ceo sever i pola zapada... a druga polovina zapada, na kojoj sam ja bio, jug i istok vikali "Lukicu ostani" |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:00:12
|
quote: Originally posted by srdjandj I onda dodu irski pastiri i održe mu cas fudbala... 
Sta je "cas fudbala" po tebi? Bunker 90 minuta, jedan sut sa 30 metara kome bi se Del Pjero, Zidan i Ronaldinjo poklonili i koji nikad vise ni na treningu uhvatiti nece i poklonjen penal??? To cas fudbala?  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 27/11/2011 : 13:00:47
|
quote: Originally posted by Mairosu Sta je promasio pocetkom drugog valjda kad ga je proigrao Markovic...
Najveca istina rezultata je da je Lukic, ipak, bio prilicno dalekovidan kad je ugovarao ligu sa Azerbejdzanom i ostalima. Tamo su verovatno manje sanse za ovakvu bruku. Nas vec cetiri godine redovno skoluje tim koji je Evropska peta liga, i to ono, temeljito, u poslednje cetiri godine derbija ja mislim da Zvezda ima +-10 suteva na gol. Pricamo o kompletnoj rastavi na sastavne delove, na momente dolazi inicijativa koja se krunise promasenim penalima i nerealizacijom izglednih sansi sa peterca.
Dvostruki mac za JSL, jer Zvezda, nicim zasluzeno, jos uvek ima nekakvu reputaciju pa u Partizanu kad pobede Zvezdu misle da su dzekovi, a u Zvezdi se otprilike nafrustriraju kao tinejdzeri i onda grade sezonu da bi pobedili taj isti Partizan (i tako zauzeli njihovo mesto u novoj eurodrami u kvalifikacijama dogodine). Svi mi gubimo (izuzev dezurnih sektasa), ali tako je mozda jos od 2000., samo je u poslednje vreme drasticno izrazenije.
Za Šcepovica, da popravio se u poslednje vreme, ali ima svoje momente i dalje. Isto protiv Borca se pošteno ispromašivao.
Za ostalo se slažem potpuno. Ovaj derbi sam relativno mirno ispratio, a ranije ne mogu da se smirim ceo mec, nervoza ko ce da dobije, a sad mi je to postalo malteno uobicajeno.. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:00:48
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by srdjandj Meni sin prica da je ceo sever vikao "Uprava Napolje!". Decko bio na severu Marakane...
Da, ceo sever i pola zapada... a druga polovina zapada, na kojoj sam ja bio, jug i istok vikali "Lukicu ostani"
Tako vec može, a ne kao što si u prvom slucaju napisao da pola severa skandira, pola pljuje. Pravi navijaci su na severu! I na jugu pravi grobari! |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 27/11/2011 : 13:02:00
|
quote: Originally posted by srdjandj I onda dodu irski pastiri i održe mu cas fudbala... 
Sta je "cas fudbala" po tebi? Bunker 90 minuta, jedan sut sa 30 metara kome bi se Del Pjero, Zidan i Ronaldinjo poklonili i koji nikad vise ni na treningu uhvatiti nece i poklonjen penal??? To cas fudbala? 
To se zove t a k t i k a ! |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:03:09
|
Sta je "cas fudbala" po tebi? Bunker 90 minuta, jedan sut sa 30 metara kome bi se Del Pjero, Zidan i Ronaldinjo poklonili i koji nikad vise ni na treningu uhvatiti nece i poklonjen penal??? To cas fudbala? 
Poenta fudbala je pobediti. Rezultat se pamti, igra se zaboravlja. Zato nam i jesu održali cas, jer iskreno to su maltene amateri, a ponizili su nas. Poklonjen penal ili ne, sramota je od koga smo ispali. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:03:14
|
Pa isto to što je stanoje sinoc demonstrirao na "Mari", destruktivnu taktiku, dokazao ponovo da je bunkeraški trener, a kao što si rekao, da onaj teletabis nije promašio penal, ko zna šta bi bilo? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:04:36
|
quote: Originally posted by Imrahil Onda bi bio još gori trener   Znam da ima rezultate, zato i rekoh negde da je srecan koliko je težak. Nama je igra realno ocajna, a prvi smo na tabeli. Ali to ne govori da je on trenercina, vec da je konkurencija nikakva.
Ponavljam, koliko je dobar trenar, videlo se protiv Genka i Šamroka.
Pa Murinjo ti je verovatno u top 3 trenera na svetu a nikad nikakvu igru nije imao vec je bedio... Kontas da postoje treneri koji igraju na rezultat i oni koji igraju na gol vise.. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:05:17
|
quote: Originally posted by srdjandj
Pa isto to što je stanoje sinoc demonstrirao na "Mari", destruktivnu taktiku, dokazao ponovo da je bunkeraški trener, a kao što si rekao, da onaj teletabis nije promašio penal, ko zna šta bi bilo?
Dreka i agonija po forumu :D :D :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:05:59
|
Pa Murinjo ti je verovatno u top 3 trenera na svetu a nikad nikakvu igru nije imao vec je bedio... Kontas da postoje treneri koji igraju na rezultat i oni koji igraju na gol vise.. [/quote]
porediš murinja i stanoja, mislim...  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:07:07
|
quote: Originally posted by srdjandj Tako vec može, a ne kao što si u prvom slucaju napisao da pola severa skandira, pola pljuje. Pravi navijaci su na severu! I na jugu pravi grobari!
"Juce pola stadiona peva: "Uprava napolje" a druga polovina "Lukicu ostani" "
Ja nisam ni rekao da pola severa peva.. Citaj.. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:07:36
|
Nesto se ne secam da Mourinho povede 1-0 protiv Dinama npr. i onda sedne na loptu i ceka da ovi naprave gresku. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:08:23
|
quote: Originally posted by Imrahil Poenta fudbala je pobediti. Rezultat se pamti, igra se zaboravlja.
Pa kako onda majke ti Stanoje los trener??? Pa on ima to sve... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:09:12
|
quote: Originally posted by Mairosu To se zove t a k t i k a !
Apsolutno.. Bunker i sta uradis u napadu.. Imali su srece da su jedini sut na utakmici dali gol i da im je sudija poklonio penal... I prosli.. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:09:21
|
quote: Originally posted by srdjandj Tako vec može, a ne kao što si u prvom slucaju napisao da pola severa skandira, pola pljuje. Pravi navijaci su na severu! I na jugu pravi grobari!
"Juce pola stadiona peva: "Uprava napolje" a druga polovina "Lukicu ostani" "
Ja nisam ni rekao da pola severa peva.. Citaj..
Ja, kad se pomene stadion, priznajem samo "Sever" Marakane, ostalo mi je nebitno... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:10:40
|
quote: Originally posted by Mairosu
Nesto se ne secam da Mourinho povede 1-0 protiv Dinama npr. i onda sedne na loptu i ceka da ovi naprave gresku.
Ne secam se ni ja da je dao gol Barseloni i napao sa svih strana.. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:10:50
|
quote: Suština je da je gubitak derbija podelio svlacionicu na dva dela, a MONDO nezvanicno saznaje da u ekipi vlada netrpeljivost izmedu domacih i stranih igraca, kao i to da je razlog tome, tobože, to što su stranci bolje placeni.
U drugim vestima, danas sam usao u WC, otvorio slavinu i
gle !
TOPLA VODA ! |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:11:26
|
Nesto se ne secam da Mourinho povede 1-0 protiv Dinama npr. i onda sedne na loptu i ceka da ovi naprave gresku.
Ne secam se ni ja da je dao gol Barseloni i napao sa svih strana..
A Shamrock i Genk su u rangu Barcelone ? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:12:06
|
quote: Originally posted by Caleb
To se zove t a k t i k a !

A ti pakosti mala idi na Partizanov topic pa tamo se podsmevaj i kontriraj ili budi REALAN.. Ostavio sam vam topic da pljujete po Stanojevicu, Partizanu i cemu hocete... |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:12:35
|
quote: Originally posted by Imrahil Poenta fudbala je pobediti. Rezultat se pamti, igra se zaboravlja.
Pa kako onda majke ti Stanoje los trener??? Pa on ima to sve...
Ma naravno brate mili, piše se 2:0 u 141. derbiju i tacka, koga briga šta se dešavalo na terenu, to je bitno i to stanoje ima i nema više diskusije na tu temu. Pobedili ste, cutimo do proleca i onda opet Jovo nanovo. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:14:01
|
quote: Originally posted by sawitch Pa Murinjo ti je verovatno u top 3 trenera na svetu a nikad nikakvu igru nije imao vec je bedio... Kontas da postoje treneri koji igraju na rezultat i oni koji igraju na gol vise..
kontam naravno i cenim to svakako. rekoh, najbitnije je pobediti. ali onda nemoj da omalovažavaš pobedu Šamroka  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:14:17
|
quote: Originally posted by Mairosu A Shamrock i Genk su u rangu Barcelone ?
Genk je ekipa koja je tu negde u rangu sa nama po kvalitetu i jedna lopta moze da odluci sve... Tako je i bilo..
Dok je Samrok iskljuciva posledica raspada na psiholoskom planu.. Ali i njih smo nadigrali ali nas je sjebao nepostojeci penal... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 27/11/2011 : 13:14:32
|
Ne secam se ni ja da je dao gol Barseloni i napao sa svih strana..
A Shamrock i Genk su u rangu Barcelone ?
A Partizan je u rangu Celsija ili Reala? |
 |
|
Topic  |
|