Author |
Topic  |
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 27/11/2011 : 19:57:58
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by okiboki Da napomenemo da rivalitet nije bio ovoliki.Grobari su npr.slobodno mogli da idu na sever.Ma bilo je neko normalno vreme i sport je bio sport.
? ???? ????? ? ???? ???????? ?? ?????????, ???.
quote: Originally posted by Mairosu Ja sam na kosarci bio sa grobarima u kopu vise nego nekoliko puta.
???, ????? ?????? 
Osamdesetih godina.Bata Trlaja,Pampi i ta ekipa su slobodno isli na sever i druzili se sa vasim navijacima. Da ne pricamo da su se udruzivali kad treba da se biju Hrvati. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
Edited by - okiboki on 27/11/2011 19:58:51 |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 27/11/2011 : 20:28:17
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Mairosu Ja sam na kosarci bio sa grobarima u kopu vise nego nekoliko puta.
???, ????? ?????? 
  |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 27/11/2011 : 22:25:01
|
quote: Originally posted by Elderane84
Jeste malo pretjerali s ovim... Sta ja imam da trazim na jugu? Najvise sto mogu je da podrzavam Partizan u inostranim utakmicama, sto sam i radio do prije godinu dana. Vise ne bih, jer ne znam Grobare koji slicno razmisljaju, a tu se vec radi o dugogodisnjem kompleksu, kojeg bi ste se stvarno trebali osloboditi jer vec dugo vremena ste bolji u svim sportovima, tako da mi nije jasno zasto bar neko od vas ne moze da zeli da Zvezda udje barem u LE i poveca taj jadni koeficijent srpskog fudbala, ili da bar ne navijate da nam se kosarkaski klub ugasi. Pa, ja zaista ne bih nikad volio da se FK Partizan ugasi, pa gdje je tu draz svega, ko da bude rival, BSK Borca i Hajduk iz Kule? Ljudi, jedno je ljubav, jedno medjusobno postovanje, ako volis jedan klub, to ne znaci da zelis sve najgore drugom, na svakom polju. Ako se ovo nastavi ovako, sramota je nazivati utakmice Zvezde i Partizana derbijima, ovo je najjadniji fudbal od raspada Jugoslavije u Srbiji.
Potpisano. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 27/11/2011 : 22:30:16
|
quote: Originally posted by wele
Jeste malo pretjerali s ovim... Sta ja imam da trazim na jugu? Najvise sto mogu je da podrzavam Partizan u inostranim utakmicama, sto sam i radio do prije godinu dana. Vise ne bih, jer ne znam Grobare koji slicno razmisljaju, a tu se vec radi o dugogodisnjem kompleksu, kojeg bi ste se stvarno trebali osloboditi jer vec dugo vremena ste bolji u svim sportovima, tako da mi nije jasno zasto bar neko od vas ne moze da zeli da Zvezda udje barem u LE i poveca taj jadni koeficijent srpskog fudbala, ili da bar ne navijate da nam se kosarkaski klub ugasi. Pa, ja zaista ne bih nikad volio da se FK Partizan ugasi, pa gdje je tu draz svega, ko da bude rival, BSK Borca i Hajduk iz Kule? Ljudi, jedno je ljubav, jedno medjusobno postovanje, ako volis jedan klub, to ne znaci da zelis sve najgore drugom, na svakom polju. Ako se ovo nastavi ovako, sramota je nazivati utakmice Zvezde i Partizana derbijima, ovo je najjadniji fudbal od raspada Jugoslavije u Srbiji.
Potpisano.
+1, ???????? ?? ???????? ??? ????????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 27/11/2011 22:30:48 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 27/11/2011 : 22:32:19
|
quote: Originally posted by Elderane84 a tu se vec radi o dugogodisnjem kompleksu, kojeg bi ste se stvarno trebali osloboditi jer vec dugo vremena ste bolji u svim sportovima, tako da mi nije jasno zasto bar neko od vas ne moze da zeli da Zvezda udje barem u LE i poveca taj jadni koeficijent srpskog fudbala, ili da bar ne navijate da nam se kosarkaski klub ugasi. Pa, ja zaista ne bih nikad volio da se FK Partizan ugasi, pa gdje je tu draz svega, ko da bude rival, BSK Borca i Hajduk iz Kule? Ljudi, jedno je ljubav, jedno medjusobno postovanje, ako volis jedan klub, to ne znaci da zelis sve najgore drugom, na svakom polju. Ako se ovo nastavi ovako, sramota je nazivati utakmice Zvezde i Partizana derbijima, ovo je najjadniji fudbal od raspada Jugoslavije u Srbiji.
pocetak mi je bezveze, sa ovim se slažem. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:29:15
|
Hahahahaha, pa šta ocekivati kad komentator pri ukljucenju u prenos kaže da pre meca nije bilo nereda.    
Smejurija od države. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:37:19
|
quote: Originally posted by Imrahil
A rece stara kamila da je sudija Grobar   
0:51, babovic dokazao da je majmun 
????? ?? ?????????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:39:18
|
??? ?? ????   |
|
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:40:32
|
quote: Originally posted by Caleb
??? ?? ????  
videh neku bradurinu i kosetinu kako prolece u kadru    |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:41:33
|
??? ?? ????  
videh neku bradurinu i kosetinu kako prolece u kadru   
??, ????? ?? ?????  |
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:41:38
|
Ne treba mu zameriti,svi su videli da penala nije bilo i u ovakvoj utakmici posle svega sto se izdesavalo ovo je potpuno normalna reakcija.Inace Babovic je dodao onu loptu Scepovicu.Kao oci da je imala |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:44:12
|
quote: Originally posted by okiboki
Ne treba mu zameriti,svi su videli da penala nije bilo i u ovakvoj utakmici posle svega sto se izdesavalo ovo je potpuno normalna reakcija.Inace Babovic je dodao onu loptu Scepovicu.Kao oci da je imala
??? ???? ????? ????????? ??? ????? |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 28/11/2011 : 00:45:04
|
Jebote, prevideo sam i ja ono sutanje ogavnog pikavca Kadua... Direktan crveni je trebao dobiti... Unistio nas je sudija u derbiju... I da ponovim recenicu drugara cigana od sinoc kada smo pricali o utakmici.. Ide iznerviran i kaze: "Ovo je uzas, sta da kazem, ne znas ni da otmes utakmicu! Sudija ti pokloni penal, cepka igru protivnika glupim faulovima, dize nepostojeci ofsajd i useres. Trebali smo da puknemo ne 2:0 vec 10:0" |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:47:17
|
quote: Originally posted by okiboki
Ne treba mu zameriti,svi su videli da penala nije bilo i u ovakvoj utakmici posle svega sto se izdesavalo ovo je potpuno normalna reakcija.Inace Babovic je dodao onu loptu Scepovicu.Kao oci da je imala
??? ???? ????? ????????? ??? ?????
Kod prvog.Babovic dodaje Scepovicu a ovaj Vukicu. |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:48:22
|
quote: Originally posted by okiboki Ne treba mu zameriti,svi su videli da penala nije bilo i u ovakvoj utakmici posle svega sto se izdesavalo ovo je potpuno normalna reakcija.Inace Babovic je dodao onu loptu Scepovicu.Kao oci da je imala
Ne zameram ju uopšte, odavno sam odustao od nade da ima mozga u toj šumarskoj glavi    |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:48:38
|
quote: Originally posted by okiboki Kod prvog.Babovic dodaje Scepovicu a ovaj Vukicu.
???, ????. ? ? ????? ?? ????? ?????? ?????, ????????  |
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 28/11/2011 : 00:54:34
|

http://www.zurnal.rs/2011/11/27/ministar-odbrane-samo-delije-polozile-ispit/index.html
Nevjerovatno... Sta god mislio o Stojkovicevom prelasku u Partizan, gadjanje bakljama nije zasluzio, a kada takvo ponasanje, barem formalno, ne osudi ministar odbrane, e pa, ajde budi faca, pa otidji na JNA da navijas i ocekujes da ne bude nereda i tamo. Pih.
Nije u pitanju samo Stojkovic nego svi igraci i pre utakmice i na poluvremenu i to gadjanje je jedan od razloga ne ulaska u svlacionicu.Imas snimak koju stranu pre. |
 |
|
Topic  |
|