forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/12/2011 : 23:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Navijaci Barselone ismevaju Zvezdin pokušaj da pozajmi napadaca
http://www.smedia.rs/sport/vest/56192/fk-barselona-fk-crvena-zvezda-robert-prosinecki-pep-gvardiola-Navijaci-Barselone-ismevaju-Zvezdin-pokusaj-da-pozajmi-napadaca.html

Zvezda nije Sorijanov nivo
http://www.pressonline.rs/sr/sport/f...anov+nivo.html

Cirkus

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 22/12/2011 01:09:56
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/12/2011 : 23:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajd ne budi opterecen.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/12/2011 : 23:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ajd ne budi opterecen.

Nisam ja kriv sto se vasi brukaju po svetu i prave sprdnju,ja samo prenosim

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/12/2011 : 00:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

http://www.smedia.rs/sport/vest/5619...-napadaca.html

Cirkus

Prvi link mi ne radi, a drugi je samo primjer jednog arogantnog lika koji ne zna sta prica. Podsjeca me na nase menadzere.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/12/2011 : 01:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
OK, sad procitah... Idi, ja mislio nesto ozbiljno, ono prenose komentare sa sajtova... Dovoljno je procitati prvih par komentara sa bilo koje sportske vijesti u Srbiji, i sve ti je jasno.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/12/2011 : 01:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

http://www.smedia.rs/sport/vest/56192/fk-barselona-fk-crvena-zvezda-robert-prosinecki-pep-gvardiola-Navijaci-Barselone-ismevaju-Zvezdin-pokusaj-da-pozajmi-napadaca.html

Cirkus

Isti bi kurac bio i da je Partizan u pitanju. Mada, nije smesno, vise je novinarska patka.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 22/12/2011 01:33:35
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/12/2011 : 01:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Cirkus

Isti bi kurac bio i da je Partizan u pitanju. Mada, nije smesno, vise je novinarska patka.

Pa bio bi ali Stanoje ne ide u Barsu da trazi igrace
Ako od Zvezde ne mozes da napravis Barsu,dovedi Barsu u Zvezdu

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/12/2011 : 02:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Pa bio bi ali Stanoje ne ide u Barsu da trazi igrace
Ako od Zvezde ne mozes da napravis Barsu,dovedi Barsu u Zvezdu
[/quote]

Ne znam sta je cudno. Pa veliki klubovi, tj. evropski prvaci treba da saradjuju. A mi mozemo da trazimo pojacanja od Osasune (mozda dovedemo Lekica).

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 23/12/2011 : 21:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

quote:

Kakav bre šešir? Kapa, ona zimska, vunena..

Jedna ovakva pa pravac kod Putina

To, to

??????? ??? ??????? ?? ???? ??????? ?????? ???????? ? ???? ?????????? ? ????? ??? ?? ????? ????. ??? ??????, ???????????? ???? ??? ????? ?? 2500, ????????? 7000
??, ????? ?? ?????, ???? ??? ???? ???? ?????....

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/12/2011 : 22:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Poledica: "Iza svega stoji država"

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera u Srbiji Mirko Poledica u intervjuu datom hrvatskom portalu index pricao je u stanju u srpskom fudbalu.

Poledica je govorio o povezanosti politike i fudbala u Srbiji, o nameštanju utakmica i strahu igraca da prijave nepravilnosti...

Bivši fudbaler Vojvodine, Leha, Legije, Smedereva, Cukarickog i Borca uporedio je stanje u srpskom fudbalu sa režimom Slobodana Miloševica, rekao da iza svega stoji država i pružio punu podršku Dariju Šimicu i Igoru Štimcu.

Intervju koji je Poledica dao hrvatskom portalu index.hr prenosimo u celosti.

U srpskom savezu tvrde da nema nameštanja. Kako to komentarišete?

"Ocigledno je da to govore da ne ugroze svoje interes i fotelje. Problem sa fudbalom u Srbiji je taj što iza svega stoji država, odnosno savez ima podršku države. Nisam optimista da ce biti bolje. Ljudi su masovno nezadovoljni, u Srbiji se živi lošije nego pre 20 godina, nikad situacija nije bila gora. Korupcija vlada na sve strane i stvari ne funkcionišu na pošten nacin".

"Ljudi koji su u vlasti su u odborima raznih klubova i to je poligon za korupciju. Ljude ne možete prevariti i Ðenova je došla kao reakcija na sve što se dogada. Imamo 500 navijaca po utakmici jer ljudi ne žele da geldaju takav fudbal."

Imate li dokaza ili sumnji na neke utakmice?

"Naravno da imamo i njih cemo predati u okviru istrage. Ne bi bilo u redu da javno izlazim s imenima i dovodim neke ljude u nezgodan položaj. To cu reci istražnim organima."

Odnosi li se to na manje klubove ili su ukljuceni i najbolji klubovi u Srbiji poput Partizana, Zvezde ili Vojvodine?

"Protiv Vojvodine je pre tri godine pokrenuta istraga koja je završena. Neki su igraci javno govorili o Zvezdi i Partizanu, ali se ništa nije pokrenulo."

U Hrvatskoj su sudije bile umešane u nameštanje i reketarili klubove. Kako izgleda nameštanje utakmica u Srbiji?

"Kod nas je specificna situacija i ovde se ne namešta zbog zarade na kladionici. Dva najveca kluba, Zvezda i Partizan imaju klubove s kojima su dobri i ne namešta se zbog kladionica nego da bi se pomoglo nekom klubu, da ne bi ispao i slicno. Sudije su dosta kritikovane, Vojvodina je napustila finale Kupa zbog sudenja. Mislim da su sudije glavni generatori svega. Neki od njih su zaposleni u policiji što šalje odredenu poruku."

Kako igraci reaguju na to?

"Sklanjaju se i cute jer se boje. Jedino je Savo Miloševic javno progovorio pa su ga proglasili ludim. Igraci su grcu, strah ih je da nece dobiti plate koje su jako slabe. Ovde vlada diktatorski režim kao u vreme Slobodana Miloševica kad jedan covek sve odlucuje i niko mu se ne sme suprotstaviti. Igraci se boje jer su to uglavnom igraci od 20-23 godine i ne žele da ugroze svoju dalju karijeru."

"Kad su odredeni igraci izašli u javnost s pricama o nameštanju podržao sam ih i policija me privela na razgovor. Rekao sam im sve što sam znao, a nakon toga predsednik Saveza Tomislav Karadžic izjavljuje da ništa konkretno nije receno. Dakle, policija im je prosledila iskaz što je krivicno djelo. To je samo jedan primer kako korupcija u Srbiji cveta."

Jeste li se vi susretali sa pretnjama ili necim slicnim?

"Cesto mi prijatelji savetuju da ne govorim toliko. U Srbiji te danas ima, a sutra nema. Ali, ja smatram da je to jedini pravi put, a vecina ljudi u Srbiji žele promene. Moram biti iskren i reci da nikakve telefonske pozive ili pretnje nisam primio."

Zašto se srpski igraci koji igraju u Evropi i financijski su zbrinuti ne ukljuce u pricu? Ili vaše fudbalske legende?

"To je veliki problem. Niko ne želi da stvara neprijatelje i ugrožava porodicu. Time sam jako razocaran jer smatram da je to njihova dužnost. Kad odu iz Srbije svi zaborave svoju zemlju i ne secaju se da su i oni bili u takvoj situaciji. Zbog toga podržavam postupke vaših bivših igraca i od svega srca cu navijati za Hrvatsku na Evropskom prvenstvu. Kad je u pitanju hrvatski sport imate srece što su bivši igraci poput Darija Šimica i Igora Štimca zatražili cišcenje u fudbalu. Mi smo bez pomoci, osim što moram napomenuti da nam Vlade Divac daje veliku podršku. On je predsednik olimpijskog komiteta i cesto kritikuje stanje u fudbalskom savezu. Sa njim dobro saradujemo."

Kakva je finansijska situacija u klubovima? U Hrvatskoj igraci moraju da štrajkuju i idu na arbitraže da bi im klubovi isplatili plate koji im duguju po godinu dana.

"Tu su se stvari poboljšale poslednjih godina. Prva liga, Superliga je profesionalna, dok je druga liga takode profesionalna, ali 80% igraca nema profesionalni ugovor. Izborili smo se za neka poboljšanja, uoci sezone niko nije dugovao igracima iako su plate dosta male. Uz manja kašnjenja uglavnom se sve uredno isplacuje."

Hrvatski klubovi nezadovoljni HNS-om koji se jedino brine za reprezentaciju, a kod domacih problema zabija glavu u pesak. Kakav je odnos srpskog saveza prema tamošnjim klubovima?

"Generalno, nema velike razlike. Kad smo otišli na Svjetsko prvenstvo s Anticem, predsednik saveza je rekao da je to njegova zasluga. Kad se nismo plasirali na Euro rekao je da to greška reprezentacije. Savez mora shvatiti da je njihov posao samo izabrati strucni štab koji je onda odgovoran za rezultate."

Kako komentišete borbu da se hrvatski fudbal ocisti od prljavštine?

"Vrlo pozitivno, ljudi koji su to pokrenuli imaju sve pohvale od mene. Ovim putem dajem punu podršku Dariju Šimicu koji je i kandidat za predsednika. Mislim da je vlada vašega saveza morala odstupiti posle svega što se dogodilo. Takode, podržavam izjavu vašega ministra sporta koji je najavio obracun s kriminalom u fudbalu”, zakljucio je Mirko Poledica.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/12/2011 : 18:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&dd=27&nav_id=569237

Kako...ja ne verujem. Ovo ne moze da bude.

"Sumnjamo da u našem fudbalu odredeni klubovi imaju burazerske odnose, zbog toga smo odlucili da u sledecoj sezoni dve ekipe ispadnu u niži rang, a jedna igra baraž za opstanak."

"Nakon te sezone da dve ispadaju, a dve igraju baraž za opstanak. Pa onda, ako žele, neka poklanjaju bodove", rekao je Karadžic na ceremoniji dodele godišnjih nagrada FSS u hotelu "Hajat"

Auuuu...isteraj pravdu Tole, idi do kraja ! Pobedi ! To !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/12/2011 : 18:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
hahahahaha.. Ja isto citao danas.. Car je Tole

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/12/2011 : 18:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Upalim danas dnevnik posle citanja ove izjave, i imam sta da vidim !

-- na Harvardu, tim naucnika osnovano sumnja na prisustvo kiseonika u vodi !
-- strucni konzorcijum svajcarskih bankara vaga da odobri teoriju po kojoj je franak nacionalna valuta !
-- meteoroloska studija u Londonu otkriva za javnost da je vreme u Engleskoj zapravo veoma kisno !

Zivimo u uzbudljiva vremena, drugovi i drugarice. Ko zna sta jos saznamo do kraja godine.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/01/2012 : 13:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
http://www.zurnal.rs/2012/01/19/dogovor-na-pomolu-moreira-u-vojvodini-foto/index.html#comment-115272

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/01/2012 : 14:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Stigao i potpisao... Neka... Kada ne moze kod nas neka je bar u nasoj ligi.. Samo da nije kod cigana...

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 03/02/2012 : 08:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
http://www.mondo.rs/s232747/Sport/Fudbal/Apija_definitivno_Vojvodinin.html

Prvo Moreira, sad Apija Potez hvale vredan, ne znam na koji fazon

Posle Tariba Vesta, najbolji igrac nase poljance lige. Kada bude otisao u Kulu ili po oni beograski pasnjaci, pobeci ce glavom bez obzira
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/02/2012 : 09:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
ni meni nije jasno kako ga dovedoše
ali sjajan potez, ako ništa drugo, bar markentinški valjda je i u ok formi
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/02/2012 : 11:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
U kakvoj god da je formi sa Moreirom ce da igra kao lud.. Coveka sam uvek i na menadzeru dovodio jos dok je bio mlad i igrao u Udinezeu cini mi se.. :) Jak je, trci kao lud, tehnicki tu i tamo ali za Vosu cudoviste... Svaka cast slaninarima, dva dobra pojacanja... Pojavio se i treci klub kod nas sto je dobro.. Ako nastave tako, mozda i uzmu neki trofej za 5-6 godina, sto kaze Dule :)))

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/02/2012 : 13:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Možda Voša opet bude druga, kao pre neku godinu

šalu na stranu, bilo bi sjano kad bi više takvih igraca dolazilo
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/02/2012 : 14:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Možda Voša opet bude druga, kao pre neku godinu

šalu na stranu, bilo bi sjano kad bi više takvih igraca dolazilo

Pa i bice.Ovi sa tolikim nagomilavanjem pojacanja se nece uigrati 2 godine.Jos da su pojacanja nego velika vecina buranija igraci.

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 03/02/2012 : 14:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
Skautira li ih?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/02/2012 : 15:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by o.O 321

Skautira li ih?

Realno to je jako puno igraca za jedan prelazni rok a da pritom niko ziv nije prodat.Veliko opterecenje za budzet ma kakve da su im plate one se moraju isplatiti.Sta ce da rade ako ne ode niko ili ode jedan ili dva igraca sto je realno.Lukic povlaci ocajnicke poteze kako bi kupio navijace i ostao jos jedan mandat a u pozadini je samo novo povecavanje dugova.
A sto se tice kvaliteta igraca evo videcemo,ako dvojica od tih svih koji su dosli budu vredeli nesto puna kapa.Realno da vrede nesto otisli bi preko ne bi dolazili u Zvezdu sa sicu.I da je jedan bio vrhunski potencijal kao recimo Stefan Savic sto je bio dosao bi u Partizan.No videcemo kakav ce to tim biti.

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 03/02/2012 : 15:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:

quote:

Skautira li ih?

Realno to je jako puno igraca za jedan prelazni rok a da pritom niko ziv nije prodat.Veliko opterecenje za budzet ma kakve da su im plate one se moraju isplatiti.Sta ce da rade ako ne ode niko ili ode jedan ili dva igraca sto je realno.Lukic povlaci ocajnicke poteze kako bi kupio navijace i ostao jos jedan mandat a u pozadini je samo novo povecavanje dugova.
A sto se tice kvaliteta igraca evo videcemo,ako dvojica od tih svih koji su dosli budu vredeli nesto puna kapa.Realno da vrede nesto otisli bi preko ne bi dolazili u Zvezdu sa sicu.I da je jedan bio vrhunski potencijal kao recimo Stefan Savic sto je bio dosao bi u Partizan.No videcemo kakav ce to tim biti.

Beli mag?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/02/2012 : 21:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

quote:

Skautira li ih?

Beli mag?

Jok.Baba Vanga

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/02/2012 : 21:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

Skautira li ih?

Kako ne primecujes da si dosadan ko triper?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000