forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/03/2012 : 13:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

O toj vecini primeni onu moju recenicu o jugicu i porseu.. A i covek se nije ponosio huliganjenjem vec odlaskom na stadion u zajebanu atmosferu.. Malo ko bi skupio muda za tako nesto...

Ponosio se sto se tukao sa policijom u Mostaru.Za to ne treba imati muda,dovoljno je biti glup.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 13:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pravda za Starudije !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 13:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by wele
Ponosio se sto se tukao sa policijom u Mostaru.Za to ne treba imati muda,dovoljno je biti glup.

Drug moj je isao i kaze da su na prvom metru prelaska granice bili isprovocirani.. Da su panduri usli u autobus i rekli "Ako vidim nesto srpsko jebacu vam majku"... Tim bih se i ja ponosio.. Cisto da ti kazem...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/03/2012 : 13:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Svaka im cast.Kao sto rece Mairosu,veliku su uslugu napravili Partizanu tim odlaskom u Mostar.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 13:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sa te strane smo ojadjeni.. Ali ako su provokacije krenule od granice onda mozes da zamislis sta je svega bilo.. Ovo iz busa ti je proverena informacija... Dalje me nije ni interesovalo.. Jer postoji provokacija, reakcija i ludilo nakon prva dva...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 13:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Sa te strane smo ojadjeni.. Ali ako su provokacije krenule od granice onda mozes da zamislis sta je svega bilo.. Ovo iz busa ti je proverena informacija... Dalje me nije ni interesovalo.. Jer postoji provokacija, reakcija i ludilo nakon prva dva...

I na kraju najebe Partizan/Zvezda. I tako je u 100% slucajeva. Ali, jbg, momci se isprovocirali.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/03/2012 : 13:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Jadni srpski navijaci, isprovocirani...Ali su zato žestoko uzvratili sa onim parolama, uhhh, baš lepo.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 13/03/2012 13:28:10
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/03/2012 : 13:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Ma mozes misliti. Koliko znam, kada se prelazi granice sa strane Srbije, ne ulazi se u Federaciju, vec u drugi entitet, RS. Jedino ako nisu iz Hrvatske ulazili u BiH

Trebali su crveni tepih da im postave, da ih docekaju sa pite i janjetine i da im se izvine sto nece navijati za Partizan, nego za Zrinjski. Hteli bi oni i to, nego, znate, zamerice se nekome
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 13:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu
I na kraju najebe Partizan/Zvezda. I tako je u 100% slucajeva. Ali, jbg, momci se isprovocirali.

Mentalitet nam je da ne cutimo... A iskreno, gde god da odem i da mi neko kaze da ce mi jebati mamu ako vidi ista srpsko...................

I nije tu u pitanju srpsko vec bilo cije... Mada kakvo je vreme doslo, necu smeti jos malo ni reci da sam srbin...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/03/2012 : 14:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Drug moj je isao i kaze da su na prvom metru prelaska granice bili isprovocirani.. Da su panduri usli u autobus i rekli "Ako vidim nesto srpsko jebacu vam majku"... Tim bih se i ja ponosio.. Cisto da ti kazem...

A oni svi šokirani. Svi obuceni u pantalone ispeglane "u špic", karirane košulje i sa cvikama na nosu. I taman su hteli da naprave pauzu u diskusiji da li je bolje ideje imao Platon ili Sokrat, kad im upade primitivna bosanska seljacina i pocne da im dira mamu koja im je spomenute pantalonice i košulju ispeglala.

I još ne smeju da budu Srbi usred države u kojoj se ratovalo do onomad, eeeej!!! Ma trebalo je bre da ga vežu za autobus pa da trci za njima do Mostara, sve držeci zastavu "Za kralja i otadžbinu".

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 13/03/2012 14:25:19
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 13/03/2012 : 14:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

A oni svi šokirani. Svi obuceni u pantalone ispeglane "u špic", karirane košulje i sa cvikama na nosu. I taman su hteli da naprave pauzu u diskusiji da li je bolje ideje imao Platon ili Sokrat, kad im upade primitivna bosanska seljacina i pocne da im dira mamu koja im je spomenute pantalonice i košulju ispeglala.

I još ne smeju da budu Srbi usred države u kojoj se ratovalo do onomad, eeeej!!! Ma trebalo je bre da ga vežu za autobus pa da trci za njima do Mostara, sve držeci zastavu "Za kralja i otadžbinu".

jel' ovo nije politika
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 14:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Da, ali njihovo je da traze dokumenta a ne da sprovode represiju.. Nije to puk pa da se digne na kamenovanje vec zvanicna lica... Da odem ja u Nemacku i da me Nemci docekaju tako bilo bi opravdano jer smo ratovali? Ne lupetaj..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/03/2012 : 14:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Da, ali njihovo je da traze dokumenta a ne da sprovode represiju.. Nije to puk pa da se digne na kamenovanje vec zvanicna lica... Da odem ja u Nemacku i da me Nemci docekaju tako bilo bi opravdano jer smo ratovali? Ne lupetaj..

A šta je trebalo, da im da kolace? Misli na to kako bi autobus iskicen nacionalnim obeležjima delovao tamo? Ili autobus sa šahovnicama ili albanskim zastavama na proputovanju kroz Srbiju? Niko ih ne bi ni takao, jel da?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/03/2012 : 15:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
?? ???, ???? ?? ?? ???? ?????, ??? ??????!

Edited by - srdjandj on 13/03/2012 15:20:27
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/03/2012 : 15:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
FSS i MUP udruženim snagama protiv nasilja

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Fudbalski savez Srbije (FSS) potpisali su danas Sporazum o saradnji radi sprecavanja nasilja u sportu i nameštanja utakmica.

Sporazum su potpisali ministar policije Ivica Dacic i predsednik FSS Tomislav Karadžic.

Karadžic je na konferenciji za novinare posle potpisivanja sporazuma upozorio da je "fudbal napadnut" i da je potrebno da se klubovi i njihova rukovodstva ukljuce u rešenje problema.

"Sporazum sa MUP je najbolji lek za nasilje na našim stadionima", rekao je Karadžic i ukazao da se incidenti dešavaju upravo u trenutku kada je povecana poseta gledalaca.

Karadžic je podsetio da ce u cetvrtak u Srbiju doci predsednik Evropske fudbalske federacije (UEFA) Mišel Platini sa svojim saradnicima i da ce to biti prilika za razgovore radi rešenja problema.

"Slede razgovori sa upravama klubova. Ne mogu uprave više biti po strani", dodao je Karadžic.

Prema njegovim recima, krajnje je vreme da se reši problem nasilja na stadionima u Srbiji.

"Bolje da mi uradimo ovaj posao, jer ce nam u suprotnom drugi to uciniti", rekao je Karadžic.

Ministar Dacic je naveo da je "navijanje u Srbiji optereceno politickim i medunacionalnim temama".

"Engleski model rigoroznog kažnjavanja je jedan od nacina rešenja problema", dodao je on.

Sporazum koji su potpisali MUP i FSS radjen je po standardima UEFA i on ce biti predstavljen Platiniju kada dodje u Beograd.

Predsednik FSS Tomislav Karadžic je, izmedju ostalog, kazao da osuduje incident posle fudbalske utakmice Partizan - Sevojno, igrane u subotu, kada je jedan navijac fizicki napao igraca Partizana Lazara Markovica, ali je dodao da smatra da je taj slucaj "predimenzioniran".

"Ne bi trebalo od muve praviti medveda", ocenio je Karadžic.

Ministar Ivica Dacic je rekao da je istraga o napadacu na fudbalera Partizana u toku i da ce taj slucaj uskoro biti rešen.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/03/2012 : 16:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Pokaži ljubav prema klubu, tako što ceš da se lemaš sa onima koji misle drugacije.

Bistro, nema šta.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/03/2012 : 17:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Predsednik FSS Tomislav Karadžic je, izmedju ostalog, kazao da osuduje incident posle fudbalske utakmice Partizan - Sevojno, igrane u subotu, kada je jedan navijac fizicki napao igraca Partizana Lazara Markovica, ali je dodao da smatra da je taj slucaj "predimenzioniran".

"Ne bi trebalo od muve praviti medveda", ocenio je Karadžic.

Budala

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/03/2012 : 19:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

A šta je trebalo, da im da kolace? Misli na to kako bi autobus iskicen nacionalnim obeležjima delovao tamo? Ili autobus sa šahovnicama ili albanskim zastavama na proputovanju kroz Srbiju? Niko ih ne bi ni takao, jel da?

Autobus u kom sam ja bio nije imao nikakvo obelezje bas iz razloga da nas policija ne bi zaustavljala na svakom cosku. Do Nevesinja smo dosli bukvalno bez zaustavljanja, a na ulasku u Mostar na nekim brdima su nas zaustavili, izvukli iz svih kombija, autobusa i 2 sata maltretirali, pretresali i pretili na 40 stepeni, koliko je tog dana bilo. Nakon toga, samo sto smo usli na stadion (na istu tribinu sa hrvatskim navijacima?!?) zasuli su nas kamenicama ne manjim od 20cm i jedino sto smo mogli u tom trenutku da uradimo je da se branimo i uzvratimo im. Po zavrsetku utakmice policija je zakljucala ulaz na stadion, pobacala suzavce i pocela da nas napada iz svih pravaca, a jedan decko je cak metkom i ranjen u nogu. I gde je tu nasa krivica osim sto smo otisli da bodrimo voljeni klub? Svi ste pametni, a veze sa zivotom nemate.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/03/2012 : 19:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije
Autobus u kom sam ja bio nije imao nikakvo obelezje bas iz razloga da nas policija ne bi zaustavljala na svakom cosku. Do Nevesinja smo dosli bukvalno bez zaustavljanja, a na ulasku u Mostar na nekim brdima su nas zaustavili, izvukli iz svih kombija, autobusa i 2 sata maltretirali, pretresali i pretili na 40 stepeni, koliko je tog dana bilo. Nakon toga, samo sto smo usli na stadion (na istu tribinu sa hrvatskim navijacima?!?) zasuli su nas kamenicama ne manjim od 20cm i jedino sto smo mogli u tom trenutku da uradimo je da se branimo i uzvratimo im. Po zavrsetku utakmice policija je zakljucala ulaz na stadion, pobacala suzavce i pocela da nas napada iz svih pravaca, a jedan decko je cak metkom i ranjen u nogu. I gde je tu nasa krivica osim sto smo otisli da bodrimo voljeni klub? Svi ste pametni, a veze sa zivotom nemate.

Ovo je dobro
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/03/2012 : 20:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Ovo je dobro

Lako je izvlaciti nesto iz konteksta i biti demagog...
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/03/2012 : 21:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
A sto si ocekivao covjece?Ne pravi se glup i naivan.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 21:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Starudijo, iskuliraj... Bio si, znas sta je bilo.. Ja nisam ali sam cuo od druga koji je isao i od jos jednog zemljaka koji ima rodbinu u Mostaru i isao je sa njima i bio na domacoj tribini... Moras da skontas da ne mozes ti objasnjavati osecaje i inat koji te preplavi kada si na gostovanju, nekom ko navija komentarima na B92 itd... Fenomen ponasanja na stadionu je objasnjen u mnogim psiho studijama i radjeni su psihogrami velikog broja ljudi razlicitih profila koji odlaze na stadion...

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/03/2012 : 21:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

Starudijo, iskuliraj... Bio si, znas sta je bilo.. Ja nisam ali sam cuo od druga koji je isao i od jos jednog zemljaka koji ima rodbinu u Mostaru i isao je sa njima i bio na domacoj tribini... Moras da skontas da ne mozes ti objasnjavati osecaje i inat koji te preplavi kada si na gostovanju, nekom ko navija komentarima na B92 itd... Fenomen ponasanja na stadionu je objasnjen u mnogim psiho studijama i radjeni su psihogrami velikog broja ljudi razlicitih profila koji odlaze na stadion...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 21:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jos si ti mali.. Mislis da sve znas a nista ne znas..

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/03/2012 : 21:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

Jos si ti mali.. Mislis da sve znas a nista ne znas..

A ti svakako nisi u pravu kad podrzavas Starudije i Radulovica(ranije,odavno nije pisao gluposti).Podrzis ih svaki put samo zato sto su ostrasceni Grobari a ovamo stavljas Caleba na blocklistu samo zato sto je objektivan i realno sagledava.
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000