forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/03/2012 : 23:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko
Vidi posto ja kada se upoznajem sa covekom prvo mu pogledam cipele ,pa nokte na rukama..

???? ??????? ???????, ? ??, ?? ?? ?? ????? ?? ????? ??????????, ????? ??????? ??? ????? ??????? ????????

????? ?? ???? ??????????? ????!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/03/2012 : 23:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Sto nije vrijedno?Na osnovu slike okacene na forumu cete zakljuciti kakav je ko covjek?
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 13/03/2012 : 23:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Vidi posto ja kada se upoznajem sa covekom prvo mu pogledam cipele ,pa nokte na rukama..

???? ??????? ???????, ? ??, ?? ?? ?? ????? ?? ????? ??????????, ????? ??????? ??? ????? ??????? ????????

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/03/2012 : 23:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

Pa vidi cipela(obuca) je olicenje muskarca ,to je vec u protokolu odavno....Iskreno meni je obuca kod ljudi dosta pomogla da im odredim karakter ..Tako sam se ucio...Sto se tice noktiju to je vec malo komplikovanije ali ponekad ti da rezultat ,,verovatnoca pogotka je 60 -ak %,ali kod gilja nema kiksa ....Ozbiljno...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 13/03/2012 23:58:55
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2012 : 00:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa vidi cipela(obuca) je olicenje muskarca ,to je vec u protokolu odavno....Iskreno meni je obuca kod ljudi dosta pomogla da im odredim karakter ..Tako sam se ucio...Sto se tice noktiju to je vec malo komplikovanije ali po nekad ti da rezultat ,,verovatnoca pogotka je 60 -ak %,ali kod gilja nema kiksa ....Ozbiljno...

????, ??? ?? ?????? ?? ???? ? ?????, ??? ?? ??? ?????????? ???? ??????? ????? ?? ????????? ? ???? ? 98% ????????? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ??????? ??? ?? ??????! ????????????!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2012 : 00:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Sto nije vrijedno?Na osnovu slike okacene na forumu cete zakljuciti kakav je ko covjek?

?? ???, ????? ??? ?????, ????? ???? ? 97% ?????????, ?????? ? ????? ??? ?? ?????!

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Jebiga svako ima svoju taktiku ..Meni dosta pomaze pri stavu ,desi se da i omanem ali retko...Moj posao je vezan za ljude i to stalno nove i nove...Procena mi je bitna i veoma se oslanjam na nju....

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:

?? ???, ????? ??? ?????, ????? ???? ? 97% ?????????, ?????? ? ????? ??? ?? ?????!

Jok i to,kad udjes kod nekog u kucu pravac frizider
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

quote:

A sta mislis o stali ,pretpostavljam da je to popularno malo juznije u pravcu ekvatora..

Edited by - radulovic marko on 14/03/2012 00:06:59
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2012 : 00:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Jebiga svako ima svoju taktiku ..Meni dosta pomaze pri stavu ,desi se da i omanem ali retko...Moj posao je vezan za ljude i to stalno nove i nove...Procena mi je bitna i veoma se oslanjam na nju....

?????, ???? ????? ?? ?????? ?????, ?? ??????? ?? ????? ?? ???????? ????. ??? ????????? ???????? ?? ???? ??????, ?????? ? ??????, ?? ???? ?? ?????????(???? ??? ?? ????????, ?? ?? ???????). ??? ?? ?????? ?? ????????, ?????????, ???????? ???. ????? ?? ?? ???????? ??????? ??????????

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/03/2012 : 00:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ja ne nosim cipele uopste, samo zimi imam kanadjanke za te svrhe i to kad je sneg. Inace imam jedno 3 para adidas tika koje vrtim. Mene bi tesko procenio, morao bi u nokte da mi gleda... :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 14/03/2012 : 00:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Postade ovo najbolji topik na PDF Sport. Jos da sutra Partizan opet zanulari, i kud ces ljepse :)
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

A sta mislis o stali ,pretpostavljam da je to popularno malo juznije u pravcu ekvatora..

Quoted
Veca stoka zivi,radi i ide na utakmice u Beogradu nego sto je ta u stali
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2012 : 00:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja ne nosim cipele uopste, samo zimi imam kanadjanke za te svrhe i to kad je sneg. Inace imam jedno 3 para adidas tika koje vrtim. Mene bi tesko procenio, morao bi u nokte da mi gleda... :D :D :D

? ?? ????, ????? ?? ??????!

?? ?????, ??? ??? ???? ????? ???? ?????? ?????, ????????, ??? ???? ?????, ??? ???? ?? ???????? ?????? ?? ???? ???????? ? ???? ?????? ? ????????!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/03/2012 : 00:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

?? ?????, ??? ??? ???? ????? ???? ?????? ?????, ????????, ??? ???? ?????, ??? ???? ?? ???????? ?????? ?? ???? ???????? ? ???? ?????? ? ????????!

:D To samo veliki majstori savamale znaju za tu kafanu...osecaj se pocasnim majstorom !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

?????, ???? ????? ?? ?????? ?????, ?? ??????? ?? ????? ?? ???????? ????. ??? ????????? ???????? ?? ???? ??????, ?????? ? ??????, ?? ???? ?? ?????????(???? ??? ?? ????????, ?? ?? ???????). ??? ?? ?????? ?? ????????, ?????????, ???????? ???. ????? ?? ?? ???????? ??????? ??????????

Isto mi je sve ,bilo da je cipela ili sandala itd..Stvarno sam retko kada pogresio ,jedna cuvena greska je bila Tipsarevic -Troicki ..Znao sam pricu od ranije da je los gost a Tipsa odlican..Ipak sam procenio da je bolje da dam Viktoru i usledio je debakl...Cipele sam mu gledao ... To je bila jedna od dve lose procene ...

Edited by - radulovic marko on 14/03/2012 00:13:45
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2012 : 00:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

:D To samo veliki majstori savamale znaju za tu kafanu...osecaj se pocasnim majstorom !

??????? ?? ??? ?? ?????? ??? ???? ? ????? ??????? ? ????? "??? ????????????".

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:

quote:

Isto mi je sve ,bilo da je cipela ili sandala itd..Stvarno sam retko kada pogresio ,jedna cuvena greska je bila Tipsarevic -Troicki ..Znao sam pricu od ranije da je los a Tipsa odlican..Ipak sam procenio da je bolje da dam Viktoru i usledio je debakl...Cipele sam mu gledao ... To je bila jedna od dve lose procene ...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2012 : 00:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Cipele sam mu gledao ... To je bila jedna od dve lose procene ...

??, ??? ???? ??????????, ?? ????, ??????, ??? ?? ?? ???????????

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Quoted
Veca stoka zivi,radi i ide na utakmice u Beogradu nego sto je ta u stali

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

Da ..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/03/2012 : 00:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Dobro, ima smisla metod. Ja kad vidim tipa da nosi Air Max bilo koji, znam da je seljacina.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/03/2012 : 00:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

Dobro, ima smisla metod. Ja kad vidim tipa da nosi Air Max bilo koji, znam da je seljacina.

Ma nije

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/03/2012 : 00:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

Ma nije

Ima jos pouzdanih metoda. Bilo kakva nijansa zlatne na zenskim patikama npr. :D A kad vidis ribu za volanom Q7, ML ili X5, znas da ga em dobro pusi, em ga verovatno prima u dukat. Eeee prijatelju, imamo i mi metode prepoznavanja... :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2012 : 00:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da ..

????? ?? ???????? ?????????? ?? ?????, ????? ?? ????? ?????? ?? ?????????? ????. ?? ?? ?? ????????!

Edited by - srdjandj on 14/03/2012 00:19:52
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000