Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/03/2012 : 23:53:23
|
quote: Originally posted by radulovic marko Vidi posto ja kada se upoznajem sa covekom prvo mu pogledam cipele ,pa nokte na rukama..
???? ??????? ???????, ? ??, ?? ?? ?? ????? ?? ????? ??????????, ????? ??????? ??? ????? ??????? ????????  
????? ?? ???? ??????????? ????!  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 13/03/2012 : 23:57:19
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by radulovic marko Vidi posto ja kada se upoznajem sa covekom prvo mu pogledam cipele ,pa nokte na rukama..
???? ??????? ???????, ? ??, ?? ?? ?? ????? ?? ????? ??????????, ????? ??????? ??? ????? ??????? ????????  
????? ?? ???? ??????????? ????! 
     |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 13/03/2012 : 23:57:39
|
Pa vidi cipela(obuca) je olicenje muskarca ,to je vec u protokolu odavno....Iskreno meni je obuca kod ljudi dosta pomogla da im odredim karakter ..Tako sam se ucio...Sto se tice noktiju to je vec malo komplikovanije ali ponekad ti da rezultat ,,verovatnoca pogotka je 60 -ak %,ali kod gilja nema kiksa ....Ozbiljno... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 13/03/2012 23:58:55 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:00:13
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Pa vidi cipela(obuca) je olicenje muskarca ,to je vec u protokolu odavno....Iskreno meni je obuca kod ljudi dosta pomogla da im odredim karakter ..Tako sam se ucio...Sto se tice noktiju to je vec malo komplikovanije ali po nekad ti da rezultat ,,verovatnoca pogotka je 60 -ak %,ali kod gilja nema kiksa ....Ozbiljno...
????, ??? ?? ?????? ?? ???? ? ?????, ??? ?? ??? ?????????? ???? ??????? ????? ?? ????????? ? ???? ? 98% ????????? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ??????? ??? ?? ??????! ????????????!  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:01:55
|
quote: Originally posted by wele
Sto nije vrijedno?Na osnovu slike okacene na forumu cete zakljuciti kakav je ko covjek?
?? ???, ????? ??? ?????, ????? ???? ? 97% ?????????, ?????? ? ????? ??? ?? ?????! |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:03:45
|
Jebiga svako ima svoju taktiku ..Meni dosta pomaze pri stavu ,desi se da i omanem ali retko...Moj posao je vezan za ljude i to stalno nove i nove...Procena mi je bitna i veoma se oslanjam na nju.... |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:04:30
|
Sto nije vrijedno?Na osnovu slike okacene na forumu cete zakljuciti kakav je ko covjek?
?? ???, ????? ??? ?????, ????? ???? ? 97% ?????????, ?????? ? ????? ??? ?? ?????!
Jok i to,kad udjes kod nekog u kucu pravac frizider   |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:06:30
|
?? ???, ????? ??? ?????, ????? ???? ? 97% ?????????, ?????? ? ????? ??? ?? ?????!
Jok i to,kad udjes kod nekog u kucu pravac frizider  
A sta mislis o stali ,pretpostavljam da je to popularno malo juznije u pravcu ekvatora.. |
Edited by - radulovic marko on 14/03/2012 00:06:59 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:07:03
|
Jebiga svako ima svoju taktiku ..Meni dosta pomaze pri stavu ,desi se da i omanem ali retko...Moj posao je vezan za ljude i to stalno nove i nove...Procena mi je bitna i veoma se oslanjam na nju....
?????, ???? ????? ?? ?????? ?????, ?? ??????? ?? ????? ?? ???????? ????. ??? ????????? ???????? ?? ???? ??????, ?????? ? ??????, ?? ???? ?? ?????????(???? ??? ?? ????????, ?? ?? ???????). ??? ?? ?????? ?? ????????, ?????????, ???????? ???. ????? ?? ?? ???????? ??????? ?????????? |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 14/03/2012 : 00:08:12
|
Ja ne nosim cipele uopste, samo zimi imam kanadjanke za te svrhe i to kad je sneg. Inace imam jedno 3 para adidas tika koje vrtim. Mene bi tesko procenio, morao bi u nokte da mi gleda... :D :D :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:10:16
|
Jok i to,kad udjes kod nekog u kucu pravac frizider  
A sta mislis o stali ,pretpostavljam da je to popularno malo juznije u pravcu ekvatora..
Quoted  Veca stoka zivi,radi i ide na utakmice u Beogradu nego sto je ta u stali  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:10:28
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ja ne nosim cipele uopste, samo zimi imam kanadjanke za te svrhe i to kad je sneg. Inace imam jedno 3 para adidas tika koje vrtim. Mene bi tesko procenio, morao bi u nokte da mi gleda... :D :D :D
? ?? ????, ????? ?? ??????! 
?? ?????, ??? ??? ???? ????? ???? ?????? ?????, ????????, ??? ???? ?????, ??? ???? ?? ???????? ?????? ?? ???? ???????? ? ???? ?????? ? ????????!  |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:11:36
|
?? ?????, ??? ??? ???? ????? ???? ?????? ?????, ????????, ??? ???? ?????, ??? ???? ?? ???????? ?????? ?? ???? ???????? ? ???? ?????? ? ????????! 
:D To samo veliki majstori savamale znaju za tu kafanu...osecaj se pocasnim majstorom ! |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:12:43
|
Jebiga svako ima svoju taktiku ..Meni dosta pomaze pri stavu ,desi se da i omanem ali retko...Moj posao je vezan za ljude i to stalno nove i nove...Procena mi je bitna i veoma se oslanjam na nju....
?????, ???? ????? ?? ?????? ?????, ?? ??????? ?? ????? ?? ???????? ????. ??? ????????? ???????? ?? ???? ??????, ?????? ? ??????, ?? ???? ?? ?????????(???? ??? ?? ????????, ?? ?? ???????). ??? ?? ?????? ?? ????????, ?????????, ???????? ???. ????? ?? ?? ???????? ??????? ??????????
Isto mi je sve ,bilo da je cipela ili sandala itd..Stvarno sam retko kada pogresio ,jedna cuvena greska je bila Tipsarevic -Troicki ..Znao sam pricu od ranije da je los gost a Tipsa odlican..Ipak sam procenio da je bolje da dam Viktoru i usledio je debakl...Cipele sam mu gledao ... To je bila jedna od dve lose procene ... |
Edited by - radulovic marko on 14/03/2012 00:13:45 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:14:11
|
:D To samo veliki majstori savamale znaju za tu kafanu...osecaj se pocasnim majstorom !
??????? ?? ??? ?? ?????? ??? ???? ? ????? ??????? ? ????? "??? ????????????".
|
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:15:23
|
?????, ???? ????? ?? ?????? ?????, ?? ??????? ?? ????? ?? ???????? ????. ??? ????????? ???????? ?? ???? ??????, ?????? ? ??????, ?? ???? ?? ?????????(???? ??? ?? ????????, ?? ?? ???????). ??? ?? ?????? ?? ????????, ?????????, ???????? ???. ????? ?? ?? ???????? ??????? ??????????
Isto mi je sve ,bilo da je cipela ili sandala itd..Stvarno sam retko kada pogresio ,jedna cuvena greska je bila Tipsarevic -Troicki ..Znao sam pricu od ranije da je los a Tipsa odlican..Ipak sam procenio da je bolje da dam Viktoru i usledio je debakl...Cipele sam mu gledao ... To je bila jedna od dve lose procene ...
       |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:15:24
|
quote: Originally posted by radulovic marko Cipele sam mu gledao ... To je bila jedna od dve lose procene ...
??, ??? ???? ??????????, ?? ????, ??????, ??? ?? ?? ??????????? |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:16:47
|
quote: Originally posted by radulovic marko Cipele sam mu gledao ... To je bila jedna od dve lose procene ...
??, ??? ???? ??????????, ?? ????, ??????, ??? ?? ?? ???????????
Da .. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:17:12
|
Dobro, ima smisla metod. Ja kad vidim tipa da nosi Air Max bilo koji, znam da je seljacina. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:17:44
|
Dobro, ima smisla metod. Ja kad vidim tipa da nosi Air Max bilo koji, znam da je seljacina.
Ma nije    |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:19:03
|
Dobro, ima smisla metod. Ja kad vidim tipa da nosi Air Max bilo koji, znam da je seljacina.
Ma nije   
Ima jos pouzdanih metoda. Bilo kakva nijansa zlatne na zenskim patikama npr. :D A kad vidis ribu za volanom Q7, ML ili X5, znas da ga em dobro pusi, em ga verovatno prima u dukat. Eeee prijatelju, imamo i mi metode prepoznavanja... :D |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:19:22
|
??, ??? ???? ??????????, ?? ????, ??????, ??? ?? ?? ???????????
Da ..
????? ?? ???????? ?????????? ?? ?????, ????? ?? ????? ?????? ?? ?????????? ????. ?? ?? ?? ????????!  |
Edited by - srdjandj on 14/03/2012 00:19:52 |
 |
|
Topic  |
|