forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 00:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

http://www.transfermarkt.co.uk/en/milorad-mazic/bilanz/schiedsrichter_1244.html

Evo ovaj je sudio tri penala za Partizan.

Stvarno nemas sta da radis u zivotu, izgleda.

Ja imam ali vidim ti se ubi trazeci sudije koje su naklonjene Partizanu.Ne vredi jebiga nijedan nije kao Majo.Ovaj Mazic je i vama sudio i penale i crvene i imate sasvim solidan skor.
Uz to Mazic je internacionalni sudija,sudi ligu evrope,sledece godine ligu sampiona,mislim da nema potrebe komentarisati njegovo sudjenje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 00:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki
Ja imam ali vidim ti se ubi trazeci sudije koje su naklonjene Partizanu.Ne vredi jebiga nijedan nije kao Majo.Ovaj Mazic je i vama sudio i penale i crvene i imate sasvim solidan skor.
Uz to Mazic je internacionalni sudija,sudi ligu evrope,sledece godine ligu sampiona,mislim da nema potrebe komentarisati njegovo sudjenje.

Mozes misliti sto sam trazio Toliko sam trazio da nisam ni znao da postoji statistika

Koja glupost

Edited by - Jasko on 04/04/2012 00:07:56
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 00:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Mozes misliti sto sam trazio Toliko sam trazio da nisam ni znao da postoji statistika

Koja glupost

Problem je sto ti ne pokusavas da dokazes da vam Majo nije sudio najteze utakmice i da vam nije sudio nemoguce penale vec pokusavas da dokazes da i Partizan ima svoje sudije ili mozda da je to sve slucajno.
Evo kako ti objasnjavas to da je Majo sudio vama 11 a nama samo dve utakmice.Kako objasnjavas one snimke sto sam postavio,znaci nije jedna greska nego vise komada u vasu korist(ima ih jos ali ne mogu da nadjem).Kako objasnjavas da vam je sudio skoro sve u gostima protiv ekipa koje vas ne pustaju.Javna je tajna koje su ekipe vase a koje nase.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 00:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Ma zabole me ona stvar za njega.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 00:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Ma zabole me ona stvar za njega.

Pa sta onda isterujes vec sat vremena?

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 00:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Isterujem? Koliko vidim, ti isterujes. I to ne sat, nego ceo dan.

Inace si mi pauza u ucenju
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 01:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Isterujem? Koliko vidim, ti isterujes. I to ne sat, nego ceo dan.

Inace si mi pauza u ucenju

Onda si puno naucioBrate jel sam ja tebe spomenuo?Jel sam te dirao?Jel sam te pitao nesto?Covece na svaki moj post se palis kao hepo kocka.I ne samo na moj i na mnogih drugih.Znaci ja nesto napisem evo ti.Ja opet evo ti.I tako non stop.I ko tu onda isteruje?Iskuliraj me,iskuliraj moje pisanje uzmi tu knjigu i uci.Ako ovako nastavis stvarno ces tesko zavrsiti tu skolu,fakultet ili sta vec.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 01:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Onda si puno naucioBrate jel sam ja tebe spomenuo?Jel sam te dirao?Jel sam te pitao nesto?Covece na svaki moj post se palis kao hepo kocka.I ne samo na moj i na mnogih drugih.Znaci ja nesto napisem evo ti.Ja opet evo ti.I tako non stop.I ko tu onda isteruje?Iskuliraj me,iskuliraj moje pisanje uzmi tu knjigu i uci.Ako ovako nastavis stvarno ces tesko zavrsiti tu skolu,fakultet ili sta vec.

Zavrsio sam, hvala na lepim zeljama. Nije ucenje samo do fakulteta.

Uopste se ne palim. Vidim da napises glupost, pa odgovorim.

Iskuliracu te kada pocnes da pises stvari koje ne treba opovrgnuti. Ne moram to da radim, ali kada vidim, odgovorim. Nisam ti ja kriv sto ti pises gluposti
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 02:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Zavrsio sam, hvala na lepim zeljama. Nije ucenje samo do fakulteta.

Uopste se ne palim. Vidim da napises glupost, pa odgovorim.

Iskuliracu te kada pocnes da pises stvari koje ne treba opovrgnuti. Ne moram to da radim, ali kada vidim, odgovorim. Nisam ti ja kriv sto ti pises gluposti

Ok ako ti to pricinjava zadovoljstvo samo nastavi.Provodi ceo dan na forumu i cekaj da neko napise glupost da bi ti odgovorio.Ne bih te vise zadrzavao.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 09:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Samo opusteno
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/04/2012 : 10:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Samo opusteno

Opušteno. Sad ce vas pohapse i prvac druga liga! Opušteno!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41053 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/04/2012 : 10:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A vi ste bezbedni!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/04/2012 : 10:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

A vi ste bezbedni!

Naravno, mi ne nameštamo. Ko je lud da namešta drugo mesto?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41053 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/04/2012 : 11:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sta? Bez stele biste ispali iz lige u jednoj od proteklih godina...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/04/2012 : 11:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Sta? Bez stele biste ispali iz lige u jednoj od proteklih godina...

To tvrdite ti, boki i starudija! Onda verujem!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 11:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Kad bi pohapsili sve koji su namestali i sve timove oterali rang nize ni kod nas ni nigde se ne bi igrao fudbal.Nema lige i nema tima koji ne namesta utakmice.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 15:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

Kad bi pohapsili sve koji su namestali i sve timove oterali rang nize ni kod nas ni nigde se ne bi igrao fudbal.Nema lige i nema tima koji ne namesta utakmice.

Kad bi pohapsili sve koji su namestali i sve timove oterali rang nize, u Prvoj ligi bi igrali samo Partizan i Teleoptik.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 04/04/2012 : 16:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:

Kad bi pohapsili sve koji su namestali i sve timove oterali rang nize, u Prvoj ligi bi igrali samo Partizan i Teleoptik.

I Obilic.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/04/2012 : 16:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Kad bi svi timovi igrali ovako borbeno kao Radnicki protiv Zvezde, a ne da se sklanjaju kao protiv partizana, fudbal bi nam licio na nešto.
Ne bi bilo potrebe da UEFA interveniše i hapsi zbog nameštanja!

Naravno, treba napomenuti i odlicno sudenje sudije Vujovica!

Edited by - srdjandj on 04/04/2012 16:55:10
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 16:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Kakvo sramotno navlacenje sudijske trojke u Kragujevcu, 2 ciste linije za 2 gola pomocni dize kao ofsajd. Svaki pogled ka igracim zvezde je automatski prekrsaj, besomucno simuliranje bez zutih kartona... Strasno. Ali sve vam je to dzabe, jamb u Humsku stize.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/04/2012 : 16:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Sta se sekiras onda...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/04/2012 : 17:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pederska igra domacina u drugom, a sudiju sam pohvalio pre vremena, jer dopustiti onako oštru igru radnickog je van pameti. E sad ce bokica reci da je Majo zvezdin sudija!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/04/2012 : 18:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ni Majo ne pomaze
Otreznjenje tek sad krece,jedno za drugim

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/04/2012 : 18:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Samo da ovi naši ne useru sad sa Vošom
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/04/2012 : 18:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Ni Majo ne pomaze
Otreznjenje tek sad krece,jedno za drugim

A tebi ni Bog otac ne može pomoci!

Ne kukaš više za pacolikim stanojem?

Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000