Author |
Topic  |
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/04/2012 : 12:02:15
|
????????: ??? ?? ??????? ??????????!
????? ????????, ?????????? ????????? ?????????????? ????????? „???????????“, ? ????????? ??? ? ????????? ????? ???? ???? ???? ?? ??????? ?? ??????? ???? ?? ??? ??? ???????, ????????? ???????? ????? ?????????????? ????????? (??????) ??????? ?? ????? ??????? ???????.
– ????????? ????? ?????? ? ????????? ????? ???? ?? ?????? ??????????? ???????? ???????? ???? ?????????? ? ?????????? ???? ????????. ?? ?? ???? ????? ?? ???? ?????? ? ?? ?????? ????? ?????? – ???? ????????.
?????????? ??????? ?????????? ????????? ?????? ???????? ??????? ??? ? ????????? ????? ????.
– ????, ???????? ?? ?? ?? ???????? ??????. ??? ???????? ???? ?? ????? ??? ??? ????????, ?? ?? ??? ???????? ? ???? ?? ?? ??? ? ????????? ????? ???? ????? ????????. ???? ?? ???? ????? ????? ???? ?????? ? ???? ??????. ??? ?? ?? ???? ?? ??? ?? ??? ???????? ???? ??????, ???? ?? ?? ????????? ????.
???????? ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ?? ??????? ?????? ?? ???? ??????? ?? ?????? ? ????–????????, ???? ?? ????? ???.
– ??????? ?? ???????. ?? ???? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ????. ???????? ???? ???? ????????? ????????????, ?? ???? ?? ???? ????. ???????? ????? ????? ????????? ???? ?? ???? ???????, ? ??????? ?? ? ????????? ????????????. ?? ?? ? ??????? ? ??????? ?????? ????? ?????? ??????? ????????. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/04/2012 : 12:06:21
|
Filip Kasalica prebio igraca Radnickog i ostao bez kazne
Napadac Crvene zvezde trcao i istovremeno tukao defanzivca Radnickog Petra Pavlovica
Serija udaraca pesnicom kojima je fudbaler Zvezde Filip Kasalica pokušao juce u trku da se oslobodi defanzivca Radnickog Petra Pavlovica, osim što je ostala neopažena kod glavnog sudije meca Maje Vujovica, predstavlja nešto što je nezamislivo u današnjem fudbalskom svetu profesionalaca.
Za nekoga ko je nedavno na prvom derbiju vecitih u životu postigao gol, nekome ko se istakao kao kandidat da posle dugo godina bude idol medu klincima, zvezdinim navijacima, ovakav potez je za svaku osudu.
Pavlovic jeste vukao Kasalicu u duelu, ali je to sasvim normalan fudbalski potez. Kasalica je bio isprovociran, ali ono što je potom uradio nema nikakvo opravdanje. Udario je Pavlovica sedam ili osam puta. Uostalom, pogledajte video i sami prosudite da li je Kasalica zaslužio kaznu. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41050 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/04/2012 : 12:11:08
|
quote: Originally posted by red cloud jbt, ovo je neverovatno, domaca verzija Pepea 
15 utakmica zabrane bi mu rebnuo minimum.. Kakva kretencina... A i ova pizda sto ga nije odvalio... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:15:22
|
quote: Originally posted by okiboki
Pavlovic jeste vukao Kasalicu u duelu, ali je to sasvim normalan fudbalski potez. Kasalica je bio isprovociran...
          |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:21:13
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by red cloud jbt, ovo je neverovatno, domaca verzija Pepea 
15 utakmica zabrane bi mu rebnuo minimum.. Kakva kretencina... A i ova pizda sto ga nije odvalio...
Pepe je dobio mislim 10 utakmica.Ovaj bi trebao barem isto ali verujem da nece dobiti nista.Neverovatno je da to nijedan od 4 sudije nije video.To je trajalo bas dugo. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:22:25
|
quote: Originally posted by srdjandj
Pavlovic jeste vukao Kasalicu u duelu, ali je to sasvim normalan fudbalski potez. Kasalica je bio isprovociran...

Pa u odnosu na mlacenje Kasalice i jeste.Sta nikad nisi video da igrac vuce igraca za dres?Ja sam to video milion puta ali ne pamtim da sam video da igrac udara pesnicom drugog igraca 5 puta |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:23:15
|
quote: Originally posted by Jasko
Pa ovo li nisu ofsajdi? 
Biser 
A jesu? |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:25:07
|
quote: Originally posted by sawitch
15 utakmica zabrane bi mu rebnuo minimum.. Kakva kretencina... A i ova pizda sto ga nije odvalio...
Pepe je dobio mislim 10 utakmica.Ovaj bi trebao barem isto ali verujem da nece dobiti nista.Neverovatno je da to nijedan od 4 sudije nije video.To je trajalo bas dugo.
Koja mržnja izbija iz vas, ajde malo se zamislite..Nije to dobro...nije to dobro... |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:26:05
|

Pa u odnosu na mlacenje Kasalice i jeste.Sta nikad nisi video da igrac vuce igraca za dres?Ja sam to video milion puta ali ne pamtim da sam video da igrac udara pesnicom drugog igraca 5 puta
A ti si to u prenosu video? |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:27:03
|
A iz kog ugla ti gledas? Znas li iz kakvog ugla gleda pomocni sudija? I znas i da se telo i glava (bez ruke) racunaju kada se gleda nedozvoljena pozicija?
Ne znas, zato i jesi biser  |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/04/2012 : 12:28:43
|
Pa ovo li nisu ofsajdi? 
Biser 
???? ???? ??????, ?? ?? ????? ????????????. ??? ?? ????, ??? ?? ?? ?????? ??? ??????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:28:55
|

Pa u odnosu na mlacenje Kasalice i jeste.Sta nikad nisi video da igrac vuce igraca za dres?Ja sam to video milion puta ali ne pamtim da sam video da igrac udara pesnicom drugog igraca 5 puta
A ti si to u prenosu video?
Pa naravno da sam video.Ti nisi ili mozda nisi hteo da vidis? |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:31:23
|
Pa naravno da sam video.Ti nisi ili mozda nisi hteo da vidis?
Nisam toliko vidovit. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:33:10
|
Pa naravno da sam video.Ti nisi ili mozda nisi hteo da vidis?
Nisam toliko vidovit.
Pregledaj snimak jos jednom,to je snimak sa utakmice koji je isao u direktnom prenosu a ne snimak neke druge kamere |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:34:08
|
A iz kog ugla ti gledas? Znas li iz kakvog ugla gleda pomocni sudija? I znas i da se telo i glava (bez ruke) racunaju kada se gleda nedozvoljena pozicija?
Ne znas, zato i jesi biser 
Ja gledam iz ugla iz kog gleda cela Srbija,ovo jedino ti ne vidis kao ofsajde sudija. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:34:17
|
quote: Originally posted by Caleb
Pa ovo li nisu ofsajdi? 
Biser 
???? ???? ??????, ?? ?? ????? ????????????. ??? ?? ????, ??? ?? ?? ?????? ??? ??????.
Gledaj noge. Ovo je opticka varka. Gledaj poslednju tacku zvezdinog i radnickovog igraca. Uporedi rastojanje u odnosu na sesnaest. Tako se gleda, kada nemas ugao pomocnog sudija. Jer pomocni sudija vidi liniju. Moguce i da je pogresio, ali ovo je ulaz-izlaz i na granici je u svakom slucaju.
Inace, sva trojica su lose vodili mec. Sto bi rekao sadasnji komesar za sudjenje, i baba danas moze da sudi mec, ali treba da znas da ga vodis  |
Edited by - Jasko on 05/04/2012 12:35:06 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:35:23
|
Ja gledam iz ugla iz kog gleda cela Srbija,ovo jedino ti ne vidis kao ofsajde sudija.
Misliš na 2% navijaca partizana!   |
Edited by - srdjandj on 05/04/2012 12:35:50 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:36:53
|
quote: Originally posted by okiboki Ja gledam iz ugla iz kog gleda cela Srbija,ovo jedino ti ne vidis kao ofsajde sudija.
Ajde stavi i Miricev iz 90. minuta, onda.
Igraci Pralipea nemaju takvu logiku ko ti. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:37:16
|
quote: Originally posted by Caleb
Pa ovo li nisu ofsajdi? 
Biser 
???? ???? ??????, ?? ?? ????? ????????????. ??? ?? ????, ??? ?? ?? ?????? ??? ??????.
Gledaj noge. Ovo je opticka varka. Gledaj poslednju tacku zvezdinog i radnickovog igraca. Uporedi rastojanje u odnosu na sesnaest. Tako se gleda, kada nemas ugao pomocnog sudija. Jer pomocni sudija vidi liniju. Moguce i da je pogresio, ali ovo je ulaz-izlaz i na granici je u svakom slucaju.
Inace, sva trojica su lose vodili mec. Sto bi rekao sadasnji komesar za sudjenje, i baba danas moze da sudi mec, ali treba da znas da ga vodis 
Pa pogledaj kod prvog gde se nalazi od linije Zvezdin igrac a gde igrac Radnickog.Bar metar dalje od linije je ovaj igrac Radnickog.U direktnom prenosu je pusteno i iz drugog ugla i videlo se da nema govora o ofsajdu.Naci cu ti i taj snimak ako ima pa ces videti. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 05/04/2012 : 12:38:59
|
quote: Originally posted by okiboki Pa pogledaj kod prvog gde se nalazi od linije Zvezdin igrac a gde igrac Radnickog.Bar metar dalje od linije je ovaj igrac Radnickog.U direktnom prenosu je pusteno i iz drugog ugla i videlo se da nema govora o ofsajdu.Naci cu ti i taj snimak ako ima pa ces videti.
A telo? Druga noga? |
Edited by - Jasko on 05/04/2012 12:39:35 |
 |
|
Topic  |
|