Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/04/2012 : 22:23:05
|
quote: Originally posted by okiboki li prave se tenzije bez potrebe.Pridavati tome toliki znacaj je preterivanje.Sta se sve peva po stadionima pa nikom nista.Koja je razlika izmedju toga i navijanja Djavola u Kragujevcu za vikend?K
???? ???????, ???????? ????????. ?????? ?? ?? ??? ??????. ? ???? ?? ?? ?? ?????? ????, ??? ??? ???, ? ?? ?? ???? ?? 10000 ????, ???? ?? ?????.
?? ?? ??????, ??????, ??????????, ????????? ???. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 06/04/2012 : 22:31:06
|
quote: Originally posted by okiboki
Pesma je glupa nevidjeno,nebitno je sto se peva pojedincu.Ja koji zivim u Vojvodini to potvrdjujem i ja licno ne bih nikad pevao tu pesmu.Imam kolege Madjare,drugare Madjare i na to ovde niko ziv ne gleda.Ali prave se tenzije bez potrebe.Pridavati tome toliki znacaj je preterivanje.Sta se sve peva po stadionima pa nikom nista.Koja je razlika izmedju toga i navijanja Djavola u Kragujevcu za vikend?Koja je razlika kad zvezdini navijaci pevaju pesmu o Franji Tudjmanu.Znamo kako ide.Ili kad navijace Partizana nazivaju ustasama jer je predsednik SD bio Tudjman.Lukic je javno rekao da svako ko navija za Partizan nije Srbin vec je izdajnik.Ne secam se nesto da su ga ovde osudjivali,cak ga i podrzavate.Pa price o tome kako smo siptari zbog Vokrija.Bilo je provociranja i ovde na forumu pre nekog vremena.Pa sta da ocekujemo od navijaca kad igraci nasa dva kluba pevaju pogrdne pesme posle utakmica zajedno sa tim istim navijacima.Vise igraci nisu idoli navijacima vec navijaci igracima.Ne secam se da je neko ovde od navijaca Zvezde osudio ono sto se desavalo na proslom derbiju.Ispaljeno je vise topovskih udara nego na vojnoj vezbi,neki su jedva zivu glavu izvukli.Igraci proveli poluvreme na onoj zimoci jer im nisu dali da udju u tunel.Jel neko osudio napad na Stojkovica u Djenovi?Nije jer on je izdajnik Zvezde i zasluzije tako nesto.Manite se laznog morala i moralisanja,da je problem samo jedna pesma bilo bi dobro.
Ja sve osudjujem potpisano. I jednako se zalazem za zabranu stoke kako severne, tako juzne. U Pionir ne odoh da gledam kosarku otkako je gomila decurlije pored mene pevala "ubij zakolji da hrvat ne postoji" protiv Cibone - na Marakanu ne idem evo sa'ce pet godina, jer me boli qrac da slusam o nekakvom kosovu i generalno svemu sto nije fudbal. Sve bih ja to lepo pod represiju jednu kvalitetnu.
EDIT : priznajem, medjutim, da sam grobare u osnovnoj skoli neke '88 zajebavao sa "fadilj vokri u krevetu mokri". Oprostite mi ruznu proslost. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
Edited by - Mairosu on 06/04/2012 22:31:39 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 06/04/2012 : 22:32:23
|
???????? ?? ????. ?? ??????????? ?? ???? ?? ?? ???????, ?? ?? ?? ?? ???????????? ??? ????????, ???? ????? ?? ??!
????????? ????? ????????!
????, ???? ???? ???????? ?? ????? ?????? ????????, ????? ??? ??????????.
????? ?? ??? ?? ? ????? ????????? ?????? ? ???????? ? ???????? ?? ???????? ???? ? ? ???? "?????????" ???? ??? "???????? ?????", ? ????? ??? ?? ??????? ????????????, ??????.
???? ??? ???? ???? ?? ??? ?????(?? ?????? ???????? ??? 10 ???? ? 48. ??????) ???? ?? ??? ????????? ??????? ????????? ?? ?????? ?? ???? ??????, ???? ?? ?? ??? ?????, ? ?????! ???? ?? ?? ??? ????? ??? ?? ???? ?? ??????????. ?? ?????? ???????? ????????, ???????? ???????? ?????? ????? ?? ?????????, ???? ?? ?? ??.
? ??? ??? ?? ? ????? ??? ?? ???, ????? ??? ?????, ??????? ?? ?? ?? ???? ????????? ????! ? ?? ??????? ?? ?? ???? ????? ??????? ?? ???????.
???? ?? ?? ?????????, ????? ?? ????????? ??????????? ? ????? ???????????, ??? ?????? ???????? ?? ?????????? ???? ?? ??? ????? ???? ????????? ???? ??? ?????? ? ?? ?????????!
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 06/04/2012 : 22:38:30
|
Inace, da se podsetimo : u Belgiji je prekinut mec i navijaci izbaceni kada se Lanetu Jovanovicu i Bojanu Jorgacevicu skandiralo "Kosovo republika" ili tome sl. U Holandiji policija ima nalog da hapsi ako se na utakmicama sa Ajaxom iznose antisemitske parole, u Engleskoj se rasisticki izgrednici jure kamerama i dobijaju zatvorske kaznu, Skotsku sam vec spominjao, a Lazio koje pare je dao zbog onih svojih majmuna to vise niko i ne broji. No, medjutim, kako kazu neki, to je sve deo "navijacke kulture", i to svi rade...jel'tako ? |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 06/04/2012 : 22:59:00
|
quote: okiboki Jel neko osudio napad na Stojkovica u Djenovi?Nije jer on je izdajnik Zvezde i zasluzije tako nesto.Manite se laznog morala i moralisanja,da je problem samo jedna pesma bilo bi dobro.
Ja sam osudio a za ostale ne znam. Kao što ne znam da li si ti osudio. Jedino što tada ja nisam mogao da svarim jeste da je Zvezda kao klub instruirala navijace (konkretno su neki pricali ovde da je Lukic dao lovu) i to sam rekao. Sam prekid te utakmice je debilizam i koliko se secam pre zvanicnika sam postavio sliku Bogdanova sa severa Marakane (tada se još nije zvanicno znalo ko je on).
Zato mani meni prazne price i podmetanja o lažnom moralu.
Igraci Partizana proslavljaju Kup pevajuci novosadanima pesme da su pola madari a pola ustaše, navijaci to pevaju na utakmicama. To je bato moj uvreda i to teška a ono jebi grobare i ciganske picke - to je deo folklora.
quote: Mairosu EDIT : priznajem, medjutim, da sam grobare u osnovnoj skoli neke '88 zajebavao sa "fadilj vokri u krevetu mokri". Oprostite mi ruznu proslost.
Hahaha - to je bio kvalitet - kakva crna ružna prošlost!
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 06/04/2012 : 23:57:21
|
quote: Originally posted by srdjandj
????????: ???? ?? ????????? ? ???? ?????!
????? ?? ?????? ? ? ?????? ?? ???? ?? ???????? ??????? ? ???? ?? ??????????, ??????? ?? ???? ???????? ?????? ?? ???? ?????? ? ?????????????. ??? ????? ?? ????? ?? ???????????? ?? ?????? ???????? ???????? ? ?????????? ???????, ? ??????? ????????? ?????? ?? ????????? ? ????? ??? ????????????.

- ?? ????? ?????? ????? ??? ??????? ???? ??? ?? ????????, ?? ?????? ?? ?????? ???????? ????????????, ??? ? ?? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?????? ???? ?????????, ???? ?? ???? ????? ????? ????????. ????? ?? ?? ?? ??? ?? ???????? ? ???? ?????, ????? ?? ??? ?? ??????? ?? ???? ?? ????????, ?? ????? ?? ???? ???? ? ???? ?? ?? ?????? ????????? ? ??????? ???? ????? ??? ?? ??????. ???????? ??? ???, ???? ?? ??? ???? ?? ???? ?????? ????????, ???????? ??? ??? ????? ??????? ??? ?????????? ???, ? ????? ?? ?????? ?? ?? ?????????? ???????, ??? ?????? ????????? ?????? – ??????????? ?? ????? ????????, ???????? ?????????? ?? ?????? ????.
U žaru borbe    |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41042 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/04/2012 : 09:11:44
|
Poserem se na navijacku grupu koja place u saopstenjima da je druga navijacka grupa vredja! Ko je od vas odgledao utakmicu a da nije opsovao protivnika? Niko! I u cemu je razlika izmedju psovanja majke i nazivanja nekog ustasom ili madjarem? Sad se pravite fini.. Ja sam iz Vojvodine i ni malo me ne vredja ta pesma.. Pevao sam je i pevacu je na stadionu.. Lazno moralisanje na ovom sajtu prelazi kolicinski u Ginisove kategorije.. Ja imam drugara i rodbine i Madjara i Hrvata koliko hoces i ne nislim im nista lose, naprotiv.. Ali pesmu pevam da bih nervirao onu grupicu pacenika koji dolaze da navijaju za svoj klub.. Prvi komsija mi je madjar iidemo na utakmice zahedno i on peva tu pesmu a zena mu ima hrvatsko poreklo.. Jebote oko cega se ljudi zamajavaju.. Povika sa tribina.. Novi Sad ovo rezirano radi vec duze vremena a vi ili ne vidite ili necete davidite.. Mogao bih da vam izvucem par izjava celnika Novog sada ali necu da idem u politiku.. Verujem da bar neki deo zna o cemu se radi.. Sto se niko nije bunio kada je Novi Pazar pevao sta je pevao sa tribina? Sto "braca" iz Turske dolaze i sto se sire turske zastave? Sto niste nesto rekli kada su igraci Partizana presedeli na minusu celo poluvreme na klupi jer nisu mogli od topovskih udara i baklji da udju u svlacionice? U cemu se razlikuje uvreda "grobarske/ciganske picke" od "madjar/ustasa"????????? Ultrase, jesi li povikao ikad sa tribine "grobarske picke"? Imrahile, jesi li ikad dreknuo "ciganske picke"? Napravite mi razliku izmedju uvreda ako se moze napraviti... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 07/04/2012 : 09:24:05
|
quote: Originally posted by sawitch Ko je od vas odgledao utakmicu a da nije opsovao protivnika? Niko!
Jedno je opsovati "u žaru borbe" i sam, a drugo horski pevati takvu pesmu bez ikakvog razloga. Valjda dolaziš na stadion da bodriš svoj tim? Ocigledno ne. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 07/04/2012 : 09:26:05
|
quote: Originally posted by sawitch Imrahile, jesi li ikad dreknuo "ciganske picke"? Napravite mi razliku izmedju uvreda ako se moze napraviti...
Jesam, kad sam imao 15 godina. I meni je ova "pola madar, pola ustaša" neopisivo gora od "picke ciganske", "grobarske picke" ili slicno. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 07/04/2012 : 09:39:18
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by sawitch Imrahile, jesi li ikad dreknuo "ciganske picke"? Napravite mi razliku izmedju uvreda ako se moze napraviti...
Jesam, kad sam imao 15 godina. I meni je ova "pola madar, pola ustaša" neopisivo gora od "picke ciganske", "grobarske picke" ili slicno.
Tj, da se ispravim. Horski, na stadionu, sam pevao "picke ciganske" kad sam imao 15. Sad ako opsujem dok gledam mec, pa kao što rekoh sve je to u žaru borbe. Mada, nikad nisam opsovao i rekao "govna madarska/ustaška". Treba nemati mozak, pa tako rezonavati.. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 07/04/2012 : 09:44:05
|
quote: Originally posted by sawitch
Poserem se na navijacku grupu koja place u saopstenjima da je druga navijacka grupa vredja! Ko je od vas odgledao utakmicu a da nije opsovao protivnika? Niko! I u cemu je razlika izmedju psovanja majke i nazivanja nekog ustasom ili madjarem? Sad se pravite fini.. Ja sam iz Vojvodine i ni malo me ne vredja ta pesma.. Pevao sam je i pevacu je na stadionu.. Lazno moralisanje na ovom sajtu prelazi kolicinski u Ginisove kategorije.. Ja imam drugara i rodbine i Madjara i Hrvata koliko hoces i ne nislim im nista lose, naprotiv.. Ali pesmu pevam da bih nervirao onu grupicu pacenika koji dolaze da navijaju za svoj klub.. Prvi komsija mi je madjar iidemo na utakmice zahedno i on peva tu pesmu a zena mu ima hrvatsko poreklo.. Jebote oko cega se ljudi zamajavaju.. Povika sa tribina.. Novi Sad ovo rezirano radi vec duze vremena a vi ili ne vidite ili necete davidite.. Mogao bih da vam izvucem par izjava celnika Novog sada ali necu da idem u politiku.. Verujem da bar neki deo zna o cemu se radi.. Sto se niko nije bunio kada je Novi Pazar pevao sta je pevao sa tribina? Sto "braca" iz Turske dolaze i sto se sire turske zastave? Sto niste nesto rekli kada su igraci Partizana presedeli na minusu celo poluvreme na klupi jer nisu mogli od topovskih udara i baklji da udju u svlacionice? U cemu se razlikuje uvreda "grobarske/ciganske picke" od "madjar/ustasa"????????? Ultrase, jesi li povikao ikad sa tribine "grobarske picke"? Imrahile, jesi li ikad dreknuo "ciganske picke"? Napravite mi razliku izmedju uvreda ako se moze napraviti...
Ajde nek neko da ovo PijanomPatku da procita. Bas me zanima koliko ce se onda puta lupiti po glavi.
A kako ti pomazes timu ako pevas pesmu da bi nervirao navijacku skupinu?
Je li neko napao sawitcha? Ne znam od koga i cega se brani.
Znas li ti da je to fasizam? Pa ako ti opravdavas pevanje ovakvih pesama, onda nemas pravo da se bunis ni za Novi Pazar. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41042 Posts
Posted - 07/04/2012 : 09:44:38
|
Pa ni ja ne idem po ulici pevajuci tu pesmu vec na stadionu za vreme utakmice u "zaru borbe" sto kazes.. A uvreda je uvreda, nema veca ili manja".. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 07/04/2012 : 09:48:43
|
Kazes, ja sam iz Vojvodine. Izvini, znas li nekog Madjara ili Hrvata da peva tu pesmu? Ocigledno znas, taj pa tek nema mozak.
Razvili tursku zastavu? Nasi navijaci li nisu razvijali ruske ili grcke zastave? |
Edited by - Jasko on 07/04/2012 10:36:07 |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 07/04/2012 : 09:53:16
|
Podržavanje onakvih uvreda je...nemam rijeci...zapravo imam: maloumno. Dobro je rekao Imrahil, sa 15 godina se to da oprostiti, u tim godinama nema grama mozga u glavi, klinci nabrijani, svako ih može izmanipulisati, nakon toga: maloumnost. I fašizam. I šovinizam. Nastavite niz. O tucama, ranjavanjima i ubistvima necu ni da pocinjem. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 07/04/2012 : 10:05:14
|
Pa barem 30% pesama navijaca Partizana i zvezde odnosi se na psovanje ili vredjanje protivnickih navijaca i ne verujem da kada odete na utakmicu ne pevate te pesme nego vicete po tribinama da prestanu i da je to strasno! Sada svima bode oci ista takva, ali vesto smisljena i za klasu bolja pesma navijaca Partizana. Da nije tako i da pesma ne postize cilj, uznemirenje i uzdrmavanje protivnika niko joj ne bi posvetio toliku paznju. Priznajem vam samo da ste uspeli da skrenete temu sa sudijske kradje u Kragujevcu, izmisljenih ofsajda i nekaznjenog seljacenja Kasalice, majstori ste demagogije, kao da ste svi zajedno isli na obuku kod Lukica i Vesica. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 07/04/2012 : 10:13:30
|
???? ?? 60-??, 70-?? ???????? ??? ???????? 
?? ??? ???? ?? ????????, ???? ?? ?????? ????? ???, ??? ?? ???? ??? ?? ?????? ????????? ????????? ??? 1000 ??????. ???? ?? ????? ????? ???? ?????????? ????? ?? ???? ???????. ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ???????? ??? ??????, ?????? ??? ?? ???? ?????????, ?? ???????, ??? ?? ????????, ?????, ??? ?? ????? ??????? ??? ?????? ?? ?? ??????, ? ??? ??.. ?? ??????...
???? ???? ???????: "????? ?? ?? ????? ???? ?? ???????? ?????? ?? ????????? ?????? ?? ?????? ???????? ? ????? ? ????? ?????". ????? ?? ?????? ?? 10 ?????? ???????? ??? ??????? ????????, ????????? ???? ?? ???? ???? ??? ???? ???????...
??? ???? ??? ?? ??????, ??? 
??? ??? ?? ?? ???????? ???? ???? ???? ???????, ???? ?????? ? ??????????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 07/04/2012 10:22:11 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 07/04/2012 : 10:24:56
|
Sledece godine kada Radnicki udje u ligu, predlazem da se peva pola Ciganin, pola Bugarin.
Zajebancija, to je normalno, sto se ljutite? U zaru borbe.
Metastaze.
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 07/04/2012 : 10:57:41
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Pa barem 30% pesama navijaca Partizana i zvezde odnosi se na psovanje ili vredjanje protivnickih navijaca i ne verujem da kada odete na utakmicu ne pevate te pesme nego vicete po tribinama da prestanu i da je to strasno! Sada svima bode oci ista takva, ali vesto smisljena i za klasu bolja pesma navijaca Partizana. Da nije tako i da pesma ne postize cilj, uznemirenje i uzdrmavanje protivnika niko joj ne bi posvetio toliku paznju.
Bogami, bas je vesta i za klasu bolja. Mogao bih i ja sad tebi da okupiram paznju vestom i jako dobrom pesmom "starudije, starudije, starudije, ne tugujmo vec podignimo glave, jebo sam mu sestricu u cmarinu, dok suze njene oci plave". Siguran sam da se neces uvrediti, pogotovo jer je akcenat na uznemiravanju i uzdrmavanju, a verovatno ces i umeti da cenis moju formu koja podseca na Aleksu Santica, ili najmanje Branka Radicevica. Da ne govorimo da bi tvoj prigovor ugrozio moju slobodu govora.
quote: Priznajem vam samo da ste uspeli da skrenete temu sa sudijske kradje u Kragujevcu, izmisljenih ofsajda i nekaznjenog seljacenja Kasalice, majstori ste demagogije, kao da ste svi zajedno isli na obuku kod Lukica i Vesica.
Da, ovaj forum je poznat kao jako bitna stavka u formiranju javnog mnjenja u Srbiji, Ultras upravo dobija SMSove podrske od Kasalice, dok besne grupe kragujevackih navijaca prete Markosu da ce mu srusiti server.
Inace, jos nisi odgovorio na cinjenice da se u inozemstvu kod ostataka "navijaca" hapsi za ovakve izgrede. Posto imas iskustva u hapsenju po stranim zemljama, mogao bi da nam kazes malo vise na tu temu. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 07/04/2012 : 11:12:06
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Pa barem 30% pesama navijaca Partizana i zvezde odnosi se na psovanje ili vredjanje protivnickih navijaca i ne verujem da kada odete na utakmicu ne pevate te pesme nego vicete po tribinama da prestanu i da je to strasno! Sada svima bode oci ista takva, ali vesto smisljena i za klasu bolja pesma navijaca Partizana. Da nije tako i da pesma ne postize cilj, uznemirenje i uzdrmavanje protivnika niko joj ne bi posvetio toliku paznju.
Bogami, bas je vesta i za klasu bolja. Mogao bih i ja sad tebi da okupiram paznju vestom i jako dobrom pesmom "starudije, starudije, starudije, ne tugujmo vec podignimo glave, jebo sam mu sestricu u cmarinu, dok suze njene oci plave". Siguran sam da se neces uvrediti, pogotovo jer je akcenat na uznemiravanju i uzdrmavanju, a verovatno ces i umeti da cenis moju formu koja podseca na Aleksu Santica, ili najmanje Branka Radicevica. Da ne govorimo da bi tvoj prigovor ugrozio moju slobodu govora.
quote: Priznajem vam samo da ste uspeli da skrenete temu sa sudijske kradje u Kragujevcu, izmisljenih ofsajda i nekaznjenog seljacenja Kasalice, majstori ste demagogije, kao da ste svi zajedno isli na obuku kod Lukica i Vesica.
Da, ovaj forum je poznat kao jako bitna stavka u formiranju javnog mnjenja u Srbiji, Ultras upravo dobija SMSove podrske od Kasalice, dok besne grupe kragujevackih navijaca prete Markosu da ce mu srusiti server.
Inace, jos nisi odgovorio na cinjenice da se u inozemstvu kod ostataka "navijaca" hapsi za ovakve izgrede. Posto imas iskustva u hapsenju po stranim zemljama, mogao bi da nam kazes malo vise na tu temu.
Ovo je genijalno   |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 07/04/2012 : 11:16:59
|
Ova je tema sama po sebi genijalna, i oslikava kakvi smo. Kad prodje cijela rasprava, treba ovo dati nekome na analizu, mozda shvatimo sto bauljamo okolo k'o muve bez glave vec nepunih 30 godina. Svi koji misle da su ove divne "pjesme" bezazlene i da su uperene samo protiv protivnicke navijacke grupe, neka svrate malo do BiH, da vide kako je i ovdje sve to bilo bezazleno, salili se malo ljudi, prvo pjevali jedni drugima, a onda svi znamo sta je dalje bilo. A ovi sto smisljaju pjesme, zavrse sa par miliona valute po izboru u dzepu, dok ovi sto ih najvatrenije pjevaju, zavrse tako sto ne mogu zivjeti bez, u najmanju ruku, bensedina vec u tridesetoj. Svijetla buducnost. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41042 Posts
Posted - 07/04/2012 : 11:45:31
|
Evo ovaj kreten Dosada je meni napisao da sam mentalno zaostao i meni je to ista uvreda kao da mi je opsovao nesto ili klepio me po nacionalnoj osnovi.. Stegao bih mu samarcinu za bilo koju od tih uvreda bez razlike.. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41042 Posts
Posted - 07/04/2012 : 11:48:16
|
&Elderane Pa upravo to o cemu pricas se kuva u NS-u.. I zato mi idu na kurac te placipicke.. Sta cemo sa Novim Pazarom? Sto se ne zale navijaci Rada, cigani itd nego samo ovi.. Ukljucite malo mozak.. Razmisljajte kriticki, ko je rekao, zasto je rekao pa tek onda sta je rekao.. Ne prihvatajte zdravo za gotovo sve sto vam je servirano.. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 07/04/2012 : 11:53:17
|
quote: Originally posted by sawitch
Sta cemo sa Novim Pazarom?
Ja sam odavno rekao da bih im poslao tenkove tamo dole na kafu. Ne znam sta je tu sporno. |
 |
|
Topic  |
|
|
|