forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/04/2012 : 15:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
I ovaj snimak sam postavio da bih vas zajebavao.

? ???????, ?????? ?? ??? ????!

Kako da ne,nista lepse nego vas videti kako kukate

Inace za tu utakmicu sam pricao kako je Kaludjerovic bio u ofsajdu a ne kako je Aleksic ispustio loptu,tek da bude jasnije.

???? ?? ???? ????? ?? ??? ???? ?? ???????? ???? ???????????

?????? ?? ??? ???????, ?? ???? ???? ?????? ?? ?? ?? ?????

???? ???? ???? ? ????? ????? ????? - ???????? ????!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/04/2012 : 15:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

I tako je osvanuo jos jedan idilican dan u Paranoja taunu... Tihi zvuci usne harmonike samo su prividno odavali spokoj ovog ljupkog gradica...

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 08/04/2012 : 17:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Prekinite sa raspravom kao mala deca.
Sve je svakom neutralnom posmatracu jasno:
-Golman je i pored ove 2 "greske", apsolutno zasluzeno dobio visoke ocene u svim medijima i ne verujem da bi iko bolje reagovao, pogotovo prilikom prvog gola, kad je Edu bukvalno podmetnuo nogu u delicu sekunde na loptu, koju je golman odbranio iako je sut bio sa samo par metara odstojanja.
-Navijaci Spartaka ne sumnjaju u svog golmana ni trunku, pa onda nema potrebe ni ostali to da rade.
-Neverovatno mi je da je Kasalica juce igrao iako su svi u zemlji jasno videli sta je uradio u Kragujevcu. Da je u pitanju Partizanov igrac siguran sam da bi naslovne strane bile ispunjene tim slucajem. Verujem i da bi se Lukic samospalio na Trgu kada bi isti igrac igrao u revansu kupa.
-Zvezda pobedi mucenike iz Metalca i odmah je u pitanju brazilska igra i nigde se ne gura u naslov ni ime sudije, ni iskljucenje, ni penal.
-Zvezda je davno bila veliki klub i samo je pitanje kada ce je ponasanje njenih funkcionera i navijaca i njihove izjave spustiti u rang seljackih klubova, ciji igraci redovno jurcaju sudije po terenu, a nakon utakmice se nalivaju vinjakom i hvataju seljancice po kafanama.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/04/2012 : 17:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message

Edited by - srdjandj on 08/04/2012 17:20:04
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/04/2012 : 17:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
I ovaj snimak sam postavio da bih vas zajebavao.

? ???????, ?????? ?? ??? ????!

Kako da ne,nista lepse nego vas videti kako kukate

Inace za tu utakmicu sam pricao kako je Kaludjerovic bio u ofsajdu a ne kako je Aleksic ispustio loptu,tek da bude jasnije.

???? ?? ???? ????? ?? ??? ???? ?? ???????? ???? ???????????

?????? ?? ??? ???????, ?? ???? ???? ?????? ?? ?? ?? ?????

???? ???? ???? ? ????? ????? ????? - ???????? ????!

Ko ce da ih pohapsi?Fifpro?Odgledaj onu emisiju Zeljka Pantica sto sam postavio pa ce ti biti jasnije koja je to ustvari smesna organizacija koja nema veze sa fifom.
Pa upravo to Paranoja taun a njeni stanovnici su ocigledno zvezdasi

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/04/2012 : 18:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
FIFPro je svetsko udruženje profesionalnih fudbalera. Ona i ne treba da bude u sastavu FIFE. Kao sto nije ni udruženje trenera ili sudija.

FIFA je medunarodno fudbalsko udruženje fudbalskih saveza, a ne igraca.

Organizacija ne može da bude smešna, jer ona štiti interes fudbalera.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/04/2012 : 18:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
????, ????, ?????? ????? ????????????, ????? ????????? ???? ????!

??????? ??????, ?????!

Edited by - srdjandj on 08/04/2012 18:05:22
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 08/04/2012 : 20:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

FIFPro je svetsko udruženje profesionalnih fudbalera. Ona i ne treba da bude u sastavu FIFE. Kao sto nije ni udruženje trenera ili sudija.

FIFA je medunarodno fudbalsko udruženje fudbalskih saveza, a ne igraca.

Organizacija ne može da bude smešna, jer ona štiti interes fudbalera.

Organizacija je vrlo smesna jer nema uticaj ni na UEFA ni na FIFA, negde su u rangu udruzenja golubara, eventualno povremeno skupe neki dinar da pomognu nekom fudbaleru u teskoj situaciji ili posalju pismo na racun neke od ove 2 organizacije i sugerisu im nesto, a tamo to pismo u sklopu svojih duznosti vec portir baca u kantu za otpatke.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/04/2012 : 20:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Organizacija je vrlo smesna jer nema uticaj ni na UEFA ni na FIFA, negde su u rangu udruzenja golubara, eventualno povremeno skupe neki dinar da pomognu nekom fudbaleru u teskoj situaciji ili posalju pismo na racun neke od ove 2 organizacije i sugerisu im nesto, a tamo to pismo u sklopu svojih duznosti vec portir baca u kantu za otpatke.

Zanimljiva stvar. FIFPro najavljuje ispitivanje nameštanja utakmica kod nas, a javljaju se dvojica navijaca Partizana da omalovažavaju organizaciju. Vi znate nešto što drugi ne znaju?

Ne znam da li su na nivou golubara, ali sam video da su najveca organizacija profesionalnih fudbalera. Pretpostavljam da imaju taman toliki uticaj koliko pokrivaju liga. A ne pokrivaju malo.

Da li ce ili ne da bude istraga o nameštanju utakmica, nije na udruženju. Pretpostavljam da su naši igraci tražili pomoc organizacije i da ce preko njih biti zašticeni. Ne verujem da ce UEFA tako mirno sedeti ako postoje dokazi.

Da, portir baca. Kad bi FIFA i UEFA tako funkcionisali, odavno ne bi postojale. Raspale bi se ko FIBA.

Edited by - Jasko on 08/04/2012 20:50:56
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 08/04/2012 : 20:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Dovoljno mi je da vidim koliko su neprofesionalno postupili sa navodnim izjavama Dmitrovica pa da shvatim da je to skup propalih fudbalera.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/04/2012 : 20:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Dovoljno mi je da vidim koliko su neprofesionalno postupili sa navodnim izjavama Dmitrovica pa da shvatim da je to skup propalih fudbalera.

A pa novine su merodavne kada su tacne informacije u pitanju.

A zamisli da to nema veze sa istinom i da je stvar obrnuta, da je Dmitrovic dao izjavu protiv Zvezde, tad ne bi bili skup propalih fudbalera, je li?

Inace, organizacija okuplja aktivne fudbalere. I ucestvuje u izboru najboljeg tima i igraca sveta. Zajedno sa Fifom. Skup golubara, baš.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/04/2012 : 20:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
? ??? ?????? ????? ?????????

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/04/2012 : 20:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Ni sam ne znam. Verovatno mi je zasmetalo omalovažavanje.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/04/2012 : 23:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Fifpro mu dodje kao neki sindikat fudbalera,najobicnija organizacija za uzimanja para.Jedna ozbiljna organizacija ne moze sebi da dozvoli da se u njenim knjigama pominje igrac(Dmitrovic)kao neko ko je pricao o namestanju utakmice na kojoj ne sto nije ni igrao nego nije bio uopste u klubu tada.Na kraju krajeva covek je na kraju demantovao da je tako nesto uopste i rekao i da nema pojma kako se njegova izjava koju nije rekao nasla u toj knjizi.Pa onda onaj Pejovic(mislim da se tako zove)propali fudbaler za koga se zna da je narkoman prvo prica kako je namestio jednu pa onda drugu pa na kraju namestio utakmicu bez ikakvog takmicarskog znacaja kad je Partizan i matematicki bio prvak.Fifu i uefu savrseno zabole za organizaciju kao sto je fifpro.Imaju oni svoje organizacije koje se bave namestanjem.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 09/04/2012 : 00:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5561 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/04/2012 : 00:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
Pravda za uhapsene
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 09/04/2012 : 12:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

quote:

A pa novine su merodavne kada su tacne informacije u pitanju.

A zamisli da to nema veze sa istinom i da je stvar obrnuta, da je Dmitrovic dao izjavu protiv Zvezde, tad ne bi bili skup propalih fudbalera, je li?

Inace, organizacija okuplja aktivne fudbalere. I ucestvuje u izboru najboljeg tima i igraca sveta. Zajedno sa Fifom. Skup golubara, baš.

Bas bitna stvar, a jel ih zovu i u zirije na takmicenjima osnovnih skola na ekskurzijama, za najludju frizuru, najbolji skec....?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 23:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Crna tacka na sos kanalu danas:
Gost:Podpredsednik sudijske komisije Djordje Zutic
Mec Partizan-Vojvodina
- Svaka odluka sudije skroz ispravna (crveni kartoni za Vojvodinu i penal za Partizan)!!!
- Zutic je dodao da je sudija pravio greske ali ne greske koje su uticale na rezultat
Mec Radnicki-Zvezda
- 30.minut nema ofsajda igraca Radnickog
- Duel Kasalica i Pavlovic.Sudija je trebao prekinuti igru i dati zuti Pavlovicu zbog povlacenja i crveni Kasalici zbog nesportskog ponasanja.

DOVIDJENJA I PRIJATNO

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/04/2012 : 23:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
UZALUD su se navijaci Spartaka i Partizana, kao i ostali ljubitelji fudbala, smestili u fotelje u subotu u 16 casova. Jedan dobar "dribling" bio je dovoljan da derbi 23. kola ostane daleko od ociju javnosti. O cemu se radi, objašnjava urednik sportskog programa RTS Zoran Markovic.

- Ne radi se o hiru RTS, jer je nama odgovaralo da se u to vreme prenosi utakmica iz Subotice. Imali smo dogovor sa Spartakom da utakmica pocne 30 minuta ranije. Suboticani su bez reci pristali iako su vec štampali ulaznice. Medutim, komesar za takmicenje Zajednice superligaša Branislav Delic je kasnije stopirao celu pricu i rekao da prenos ne može da ide.

U Humskoj su nam objasnili da ovom prilikom, kao ni ranije, niko s njima nije kontaktirao u vezi s TV prenosom, jer je praksa da odluku o puštanju slike sa stadiona donosi domacin u dogovoru sa Zajednicom i televizijom.

Dve strane su se za tili cas dogovorile, Partizanu ne bi smetalo pomeranje utakmice za samo pola sata, ali u Zajednici superligaša ocigledno za to nisu imali sluha. I na taj nacin su onemogucili veliki broj fudbofila da vide derbi iz Subotice.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 09/04/2012 : 23:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Bas bitna stvar, a jel ih zovu i u zirije na takmicenjima osnovnih skola na ekskurzijama, za najludju frizuru, najbolji skec....?

A o kom sportu mi diskutujemo ovde?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2012 : 23:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message

Pavlovic: "Kasalica postupio divljacki"

Dok Filip Kasalica tvrdi da "nije imao nameru da udari Petra Pavlovica", kao i da su se jedan drugom izvinili još tokom meca, fudbaler Radnickog ima svoju pricu o incidentu koji je više licio na bokserski mec, nego na fudbal.

- Sve je pocelo u žaru borbe. Jesam povukao Kasalicu za dres. Doduše, u tom trenutku nisam te udarce mnogo ni osetio jer mi je rezultat bio važniji. Njegov postupak je bio divljacki i to su svi videli, pa i sudije jer su bile blizu, izjavio je Pavlovic.

Kasalica sa druge strane tvrdi da namere nije bilo.

- Vukao me je, pa sam hteo da mu sklonim ruku. Zakacio sam ga nekoliko puta po ramenu, naivno je rekao Kasalica.

Ovo me podseca na film "Rane" kad Pinki posle ranjavanja zavrsi u policiji.Pandur ga pita ko te ranio a on kaze "Cistio sam caletov pistolj pa je opalio".Tek ce pandur "Opalio 5 puta?" Pinki:"Pa ja sam uporan decko"

Bane Ivanovic je na osnovu ovog snimka kaznjen sa tri utakmice neigranja.A Kasalica?
http://www.youtube.com/watch?v=T1GW1TWTJOU&feature=related

Edited by - okiboki on 09/04/2012 23:59:57
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2012 : 00:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

A o kom sportu mi diskutujemo ovde?

Izgleda da sport nije ni važan, važna je samo Zvezda, vidiš da samo o njoj pricaju.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41039 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/04/2012 : 08:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jeste, mi muskarci imamo obicaj da pricamo o tome koga cepamo..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2012 : 09:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Jeste, mi muskarci imamo obicaj da pricamo o tome koga cepamo..

Jeste. Muškarci svoje neuspehe na seksualnom, poslovnom ili socijalnom polju vole da "zamene" uspesima omiljenog kluba.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41039 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/04/2012 : 10:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
To uopste nema veze sa mozgom, sto si sada na pisao...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000