odavno razmisljam da otvorim ovaj topic pa nikad.. no sad ga otvaram.. radnja je ova,,
Lobo kao strip je izlazio mnogo puta kod nas u Svedskoj,, ali sve je to sranje po meni osim epizode crtane od njegovog orginalnoc crtaca,, Bisleya. tako zna li neko koliko epizoda loba je on nacrto.. i negdje oko 92-93 neznam se moglo naruciti jedan album gdje Lobo ubija Djeda mraza... naslov mu je "Lobo paramilitari chrismas special" i tad je kostao 5000 hrd dok je obican strip bio 250 hrd u to vrijeme...cjena derasticna a covjek izbjeglica tako da se nije moglo..
Ja sada imam taj album ali mi je u c/b formatu.. pa bi volio da ga citam u boji..
sto se tice ostalih epizoda od Bisleya ove imam.
*Lobo the last Czarnianen duga i dobra prica ako ne i najbolja ali je imam u c/b formatu .. * Lobo paramilitari chrismas special c/b format * Lobo back (Lobos Backs) specialac na engleskom u boji, prava epizoda Lobo umire i odlazi u raj.. i tamo ubija sve sto se moze ubiti.. ovi ga salju u pakao, a on itamo na isti nacin... posto ga ni jedni nisu htjeli odluce se da Lobo zivi vjecno na zemlji.. i na taj nacin mu se ne dopusti da dodze kod nekog od njih!!
Lobo's back je meni jedan od naj stripova. Kolko znam Bisley je crto još Lobo vs Batman i strip je živa guba, scenaristicki možda još bolja zajebancija od Lobo's back. Bisley opet rastura medutim crtacki mi je ipak bolji Lobo's back. Glavni razlog tome je što je Bisleyev crtež uništen katastrofalnim kompjuterskim kolorom. Ako nadeš Lobo vs Batman u c/b izdanju, svakako kupi. Ja sam cito izdanje od DC-a. A vidiš, ovo za Deda Mraza opce nisam znao..di si to nabavio?
Od Loboa (tocnije serije Lobo&Mask) je kod nas u Madji izaslo ukupno 2 broja pre otprilike 4 godine. Na autora se sad nesjecam,crtez mu je bio skroz dobar,a scenario i prica:
Sva sreca sto je prestao izlaziti,jer taj strip uopce nije imao....hmm....ukusa.Mislim da je ovo prava rijec.
Lobo's back je meni jedan od naj stripova. Kolko znam Bisley je crto još Lobo vs Batman i strip je živa guba, scenaristicki možda još bolja zajebancija od Lobo's back. Bisley opet rastura medutim crtacki mi je ipak bolji Lobo's back. Glavni razlog tome je što je Bisleyev crtež uništen katastrofalnim kompjuterskim kolorom.
hmmmmmmm vidis meni se bas svideo taj kompjuterski kolor...sto ljudi-sto cudi,sto bi rekli:) a da je strip dobar-DOOOOBAR je:) ne bih se medjutim slozio sa konstatacijom da je sve sem bizlijevog loboa sranje. evo recimo lobo in the chair ili lobo-bastich of law su meni ponajbolji dokaz za to.
jel to ona epizoda kad uskrsnji zec unajmi loba da ubije djeda mraza zbog konkurencije? ta je izisla i u nasem comix-u, ja bar imam prvi dio al nisam siguran dali je izisao i drugi
BOC-- prava serija samo da mije je u boji..uskrsni zec unajmulje Loba da ubije Djeda Mraza posto mu je veliki konkurant... ovaj zajedno sa psom ide na sjeverni pol u njegovu palacu gdje ubija sve patuljke koje za nega rade.. a kasnije i djeda mraza a tude se i pojavljuje i gorila koja je u ostalim epizodama.. inace je djeda mraz posve nesto drugo nego sto smo mi kao klinci mislili da je.. ma moras je imat...