Author |
Topic  |
|
Utah
Average Member

Croatia
562 Posts
Member since 03/08/2002 |
|
Zox
Senior Member

1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
|
Utah
Average Member

Croatia
562 Posts
Member since 03/08/2002 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 17/12/2002 : 02:57:33
|
A taj strip bese "Dani more" odnosno u originalu numero uno "Gli uomini in nero"  Ma ima mnogo tih zanimljivih sitnica kod Bonellija. Recimo, koliko se secam u Nick Raideru broj 2 "Tajna odsecene ruke" ubica je likom isti Alfred Hitchcock. Ko ima strip neka proveri.
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 17/12/2002 : 08:52:05
|
O da "CRNI MONOLI"! Sa tim brojem sam zapravo upoznao Nathana:-))) Prvi broj je vec prosao na kioscima...ugledao sam drugi broj i svidjela mi se naslovnica. Rekao sam sam sebi zasto ne uzeti i procitati cisto onako da vidim sto se u tom stripu radi. Kad ono ludnica...ostalo je povjest:-)))
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..." |
 |
|
Aster
Average Member

.jpg)
Hungary
871 Posts
Member since 18/06/2002 |
Posted - 17/12/2002 : 12:08:01
|
quote: Originally posted by Utah
U tom Nathanu na str. 64 vidi se jedan broj Martina! Kod kolekcionara koji je ukrao Neveru Kubricovu 2001. Odiseju U Svemiru! (ako vec niste primjetili)
Pa ima puno slicnih strvari, koincidencija u Bonellijevim stripovima: u jednom KenParker stripu na primer srecemo Texa,njegovog sina Kita,Karsona i Tigera (na broj i naslov se ne secam). |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 02:32:52
|
"Pa ima puno slicnih strvari, koincidencija u Bonellijevim stripovima: u jednom KenParker stripu na primer srecemo Texa,njegovog sina Kita,Karsona i Tigera (na broj i naslov se ne secam)." rijec je o kenu 481. jednog leta,bas sam ga nedavno nabavio.
ja sam upoznao nathana sa epizodom operacija zmaj.prijateljev otac je izlazio iz sarajeva u ratu i kupio mu u hrvatskoj taj strip.naravno ja sam se zamijenio odmah ali mi je zao bilo to se nastavlja,a ja nemam nastavka.nastavak sam nabavio tek prije godinu i po.to je najrjedja nathanova epizoda u sarajevu.ja sam dosada vidio samo 2(svoj iz kolekcije i svoj dupli ).znam masu ljudi kojima samo taj fali,a na pijacu je dosao samo 2 puta(i oba puta sam ga naravno ja uzeo  ),u antikvarnici nikad nije ni bio,a ni u strip klubu ga nema.
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 09:54:41
|
Hehehehe, ko kaze da ga nikad nije bilo u antikvarnici? Ja sam prije jedno 2 godine u roku od tri mjeseca pokupovao sve SD NN-e, i nisam imao nikakvih problema oko epizoda koje fale. Zato sam zadovoljan, i to je prva kolekcija koju sam kompletirao (Zagoru obicnom mi je vec tada nedostajao samo jedan - 6 - ali nisam ga mogao naci:((())
I still remember the face of My father... |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 09:56:51
|
quote: Originally posted by verter
"Pa ima puno slicnih strvari, koincidencija u Bonellijevim stripovima: u jednom KenParker stripu na primer srecemo Texa,njegovog sina Kita,Karsona i Tigera (na broj i naslov se ne secam)." rijec je o kenu 481. jednog leta,bas sam ga nedavno nabavio.
ja sam upoznao nathana sa epizodom operacija zmaj.prijateljev otac je izlazio iz sarajeva u ratu i kupio mu u hrvatskoj taj strip.naravno ja sam se zamijenio odmah ali mi je zao bilo to se nastavlja,a ja nemam nastavka.nastavak sam nabavio tek prije godinu i po.to je najrjedja nathanova epizoda u sarajevu.ja sam dosada vidio samo 2(svoj iz kolekcije i svoj dupli ).znam masu ljudi kojima samo taj fali,a na pijacu je dosao samo 2 puta(i oba puta sam ga naravno ja uzeo  ),u antikvarnici nikad nije ni bio,a ni u strip klubu ga nema.
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete...
naravno da ga nema kada je kod nas tada bio rat a SD je prva tri broja ponovo pustila u prodaju kao: stripovi iz zaliha eto i ja sam taj broj vidio samo jednom to cini tri broja u sarajevu
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
 |
|
-Dylan Dog-
Senior Member

Burkina Faso (Upper Volta)
2456 Posts
Member since 29/11/2002 |
|
|
Topic  |
|