Author |
Topic  |
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 10/07/2003 : 22:14:35
|
quote: Originally posted by Bardho
Osobno smatram da je prijedlog izvrstan i u naceli sam za donaciju i za sastanak, ali zar ne bi trebalo prvo dogovoriti sa ravnateljem bolnice ili tako nešto. Mislim bilo bi glupo mi došli tamo darivati djecu, a nama ravnatelj "marš van" ili nešto u tom stilu!! Treba predložiti nekoga ko bi obavio dogovor s ravnateljem bolnice kada i da li uopce možemo doci tamo i darivati djecu.
Ja sam za!!
u pravu si, no ja nisam ni mislio da se mi tamo samo stvorimo i pocnemo darivati.. najbolje bi bilo da sastavimo odbor koji ce onda izabrati bolnicu i ici posjetiti ravnatelja. odbor neka se sastoji od trojice. moj prijedlog je: markos, dule, witchblade jer su svi punoljetni i svi su u tu u zg-u. neka i drugi daju svoje prijedloge i neka navedena trojka izjasni dali se slaže...
nitko nije nedužan svi su prljavi!!
|
 |
|
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
Posted - 10/07/2003 : 22:15:54
|
evo novog popisa:
VIKIC DULE BOGI DEGMAN GUFFY DSORMAZ1 MARKOS DACDIESEL DP WITCHBLADE CORTOMALTESE DJOLE EMIR PASANOVIC JOSIPM VERFALK2003 MAXIMUSS STINKY BARDHO
ima nas vec 18!
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 11/07/2003 : 01:59:09
|
vikicu, ja sam pasha po istoriji, pasha po mentalitetu ;))))) dakle, Pašanovic...
Markos me natjero da promjenim signature!!! |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 11/07/2003 : 01:59:44
|
Promijenimo naziv topica u Donacija ili Humanitarci, ovamo! da se privuce više ljudi.
Amerika guzove ti širim Iz njih nova perspektiva viri |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 11/07/2003 : 02:01:37
|
quote: Originally posted by Verfalk2003
Jest da baš i nemam nešto stripova za odlazak, ali lokalna pijaca ima nekoliko cjelovitih epizoda KP, MM isl., pa me predbilježite.
Amerika guzove ti širim Iz njih nova perspektiva viri
jebote Verfalk, pogledaj meni te epizode Ken Parkera, djeci cemo Kit Telera!!! ozbiljno, pogledaj ako su dobro ocuvani (cijele korice i nisu selotejpom unisteni) uzmi meni...
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 11/07/2003 : 02:28:03
|
Emire, sa cijelim koricama imaš samo Santa Fe ekspres i imaju još Crni bregovi i Romanticna Ledi bez zadnje korice. Meni nije problem to uzeti.
Amerika guzove ti širim Iz njih nova perspektiva viri |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 11/07/2003 : 09:19:26
|
VIKIC: "najbolje bi bilo da sastavimo odbor koji ce onda izabrati bolnicu i ici posjetiti ravnatelja. odbor neka se sastoji od trojice. moj prijedlog je: markos, dule, witchblade"
Sto se mene tice, u nacelu moze (ovo 'u nacelu' zbog toga sto preko tjedna radim i mogu samo poslijepodne).
EMIR: "jebote Verfalk, pogledaj meni te epizode Ken Parkera, djeci cemo Kit Telera!!! ozbiljno, pogledaj ako su dobro ocuvani (cijele korice i nisu selotejpom unisteni) uzmi meni..."
Vidim da se ovo polako pretvara u akciju "Je*o djecu, darivajmo clanove foruma"    
"Koja su kola to bolja od Moskvica?" - Ilija Cvorovic |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29744 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/07/2003 : 09:47:36
|
Joj, ne bi ja isao. Slab sam ja u tim situacijama. Mogu poslati nekog drugog staffovca koji je bolji u tim stvarima.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 11/07/2003 : 10:33:05
|
Uh, nisam ccitao cijeli thread, ali bih htio postaviti dva pitanja, da se dobra volja ne nasucce na stvarnosti:
- da li se vodilo raccuna da, ako se stripovi dijele u hrvatskim bolnicama, postoji 50/50 ssansa da ih se ne uzme ako nisu na hrvatskom?
- da li se vodilo raccuna da stari, ofucani, da ne kazzem prljavi stripovi ne dolaze u obzir za dijeljenje u *bolnicama*, bez obzira na njihovu prosvjetiteljsku ulogu?
Pljujte me slobodno.
mcn |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Posted - 11/07/2003 : 10:39:03
|
<pljuc> Sto se prvog tice, mislim da se podrazumijeva <pljuc> da cemo dijeliti stripove na "nasim" jezicima <pljuc>. Ako netko bas zeli dati <pljuc> stripove na engleskom, morali bi pitati jel ima klinaca koji bi <pljuc> htjeli nesto takvo.
<pljuc>  
Sto se drugog tice, mislim da nitko nije takav #$%& da bi se isao rjesavati smeca s tavana i garaze poklonivsi ih bolesnoj djeci (doduse, nisam siguran za seinfelda       ...)
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5987 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 11/07/2003 : 10:50:49
|
quote:
<pljuc> Sto se prvog tice, mislim da se podrazumijeva <pljuc> da cemo dijeliti stripove na "nasim" jezicima <pljuc>. Ako netko bas zeli dati <pljuc> stripove na engleskom, morali bi pitati jel ima klinaca koji bi <pljuc> htjeli nesto takvo.
Mislim da je naglasak bio na "hrvatskom" jeziku. :)
-|VJ|- |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29744 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/07/2003 : 11:02:58
|
Nazalost i ja mislim da bi moglo biti problema ukoliko bude previse ZS/LMS jer to je na ekavici, a nikad ne znas kako ce netko u bolnici reagirati na to. Dakle, po meni bi naglasak trebao biti na SD/Ludens/LMI izdanjima (Bonelli + Comic Strip + Superheroji), plus LuckyLuke/Asterix, a mozemo i ubaciti pokoji ZS/LMS nek se nadje:-) Naravno, ne dolaze u obzir prljavi i ofucani stripovi, trebali bi biti bar pristojno ocuvani. Ja cu se raspitati malo za neke konkretnije informacije.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5987 Posts
Posted - 11/07/2003 : 11:12:05
|
quote: Originally posted by MarkosJa cu se raspitati malo za neke konkretnije informacije.
A ja cu se nakon donacije nastojat razbolit. 
-|VJ|- |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Posted - 11/07/2003 : 11:23:40
|
quote: Originally posted by VJ
quote: Originally posted by MarkosJa cu se raspitati malo za neke konkretnije informacije.
-|VJ|-
Valjda prije donacije, da stignes u bolnicu i dobijes stripove. 
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5987 Posts
|
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
Posted - 11/07/2003 : 12:46:32
|
quote: Originally posted by Verfalk2003
Promijenimo naziv topica u Donacija ili Humanitarci, ovamo! da se privuce više ljudi.
Amerika guzove ti širim Iz njih nova perspektiva viri
može, imaš prev. reci Josipu M da to ucini...
|
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 11/07/2003 : 17:06:18
|
> Dakle, po meni bi naglasak trebao biti na SD/Ludens/LMI izdanjima >>(Bonelli + Comic Strip + Superheroji), plus LuckyLuke/Asterix, a
Alan Ford, Witch, Batman & Superman Adventures, Cartoon Network, Mickey, Tom & Jerry ...
I da, mislio sam na "hrvatska" izdanja jerbo je to joss osjetljivo podruccje. Jedno je ako ostaviss strip u ccekaonici, drugo je ako idess sluzzbeno, kao nekakva akcija, pa preko direktora pa zovess novinare, pa te netko zbog svojih poena ide prcati da hrvatsku djecu trujess srbizmima itd.
Nadam se da se ovim nitko osbno nije nassao uvrijedjen. Ja sam samo navikao da se najmanje razoccaram kad od svijeta ne occekujem apsolutno nissta dobro.  
mcn |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 11/07/2003 : 19:00:23
|
ja sam spomenuo Kit Telera onako, jer je onako malo neozbiljniji od Ken Parkera a ako mi mozes uzeti taj Santa Fe Expres - ustvari, koliko kosta? jel ko i svugdje u BiH neka normalna cijena ili su i oni isli u Hrvatsku i Srbiju? u svakom slucaju, mene nema u BiH do 2-3 Avgusta, pa cemo se onda dogovoriti kako cemo izvrsiti transakciju. sto se tice stripova: evo sve moje djecije stripove na hrvatskom + cu se jos potruditi da nadjem kod mirse. inace, ostaje cinjenica da ljudi imaju mnogo vise stripova na srpskom nego na hrvatskom, pa se moze i toga ocekivati (mislim na ove kolekcionare koji sakupljaju bas SVE, ne vas 'novopecence' ;))
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 11/07/2003 : 20:15:14
|
ma sto to pricate za hrv samo izdanja ja to nemam i ne kupujem o :)) ne citamo svi zagora na ovom forumu... ja samo imam amere |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/07/2003 : 00:37:05
|
quote: Originally posted by VJ
-|VJ|-
     !
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 12/07/2003 : 03:06:46
|
Ja sam odlucio sam skupiti Mikijevih zabavnika, Asterixa, Talicnih i tome slicnih stripova i odneti ih na decije odeljenje ovde u nasu bolnicu u S. Mitrovici. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 12/07/2003 : 03:16:46
|
tek sam sada procitao ovaj topic...poklanjam kolekciju diabolika -sd...glede transporta,jedan staffovac je u splitu,a markos samo šta nije...sa zadovoljstvom cu mu uruciti,pa nek' tegli do zagreba  
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 12/07/2003 : 19:23:13
|
quote: Originally posted by vikic
ja sam za onu gore navedenu akciju, pa valjda svako može odvojiti 2-3 stripa za bolednu djecu. a kako nas ima jako puno tih stripova se nakupi i onda to poklonimo nekoj bolnici.
možda cak završimo na vjestima: STRIPOLJUPCI USRECILI PETROVU BOLNICU, npr. :) kad pocinjemo? mislim da je najbolje na jesen kad se svi vrate s mora...
Ja mogu dati svoje stare Texove, ali mislim da ne bi bilo baš pedagoški dati im Loboa...
Be Strong, Be Wrong! Long live Rock'n'Roll!
COWABUNGA!!!!!!!!! |
 |
|
DacDiesel
New Member

Croatia
144 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 12/07/2003 : 23:33:21
|
Obavezno mi javite na mail kada se nesto konkretno dogovorimo za akciju.
My soul is painted like the wings of butterflies Fairytales of yesterday will grow but never die I can fly - my friends... |
 |
|
Topic  |
|