forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 BEST animes
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 15/08/2009 : 02:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
nema frke, uvek tu da pomognem

inace, sad se bacam na ovo:

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 15/08/2009 : 11:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Uf To ti je serija i po. To je posle Onizuke moj favorite anime. Znachi zaista fantasticna serija, svidece ti se sto posto.
Fantasticna je!!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 15/08/2009 : 17:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
ozbiljno? nisam znao da je toliko dobra... sjajno... jedva cekam da pocnem sa gledanjem...

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 15/08/2009 : 22:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Super je zato shto radnja nije linearna..Tj bolje reci pricha sveobuhvatno.
Recimo nije ko "Naruto" (on mi prvi pao na pamet) gde je sve jednostavno, bez ikakvog dubljeg znacenja.
Wolfs rain ima zato mnogo dublje znacenje i zaista je super anime! Uzhivao sam dok sam ga gledao...A tek kad budesh video kraj...
Kad odgledash reci cu ti moje tumacenje, ako ocesh naravno.

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 16/08/2009 : 02:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
odlicno, volim takve serije. kad odgledam, razmenicemo misljenja...
btw, jesi li odgledao berserk?

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/08/2009 : 14:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Nisam stigao da odgledam.

Jel ima Berserk filera?
Verovatno cu odgledati posle HNI-a

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 16/08/2009 : 15:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
tehnicki ima, ali je to toliko sitno da neces ni primetiti...

Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2009 : 13:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
Jel' neko gledao Ergo Proxy,i ako jeste,koje antidepresive je koristio posle toga?
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 28/08/2009 : 16:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao? Mozhe neki info ?

Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2009 : 16:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Nisam gledao? Mozhe neki info ?

Pa ja i nisam neki animemanijak,gledam ih onako rekreativno,s vremena na vreme,al' znam da se ova prilično visoko kotira među ljubiteljima istih.Animu je inače radio Manglobe,ako ti to nešto znači.Meni ne,al' znam da se mnogi kunu u njega.

Anima je malo sporijeg ritma i zahteva upotrebu sivih ćelija i to punog kapaciteta.Sjajan crtež,odlična karakterizacija likova i osećaj da nemaš pojma koji te ringišpil do'vatio su joj glavne odlike.Akcione scene su takve da joj Vačovski Bros. pozavide.

Ima 23 epizode pa može relativno brzo da se odgleda.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 04/09/2009 : 22:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Krenuo da gledam Hajime No Ippo i povukla me ona zelja kao kada sam gledao prvo Death Note a potom GTO i Wolf's Rain.
Jednostavno nisam mogao da stanem, samo sam gledao, i uzivao, nishta na silu. Odavno se nisam ovako dobro osecao dok gledam neki anime ili chitam strip.
Zaista izvanredan osecaj. Stigao sam do 30. epizode i anime je fantastican, chak je uvreda i tako ga nazvati...
Wicked, puno, puno hvala, neverovatan anime!!!!

Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/09/2009 : 10:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
Svima sa jačim stomakom preporučujem Shigurui(Death Frenzy),animu koja je zaprepastila Amere svojom brutalnošću i dospela na sve "crne liste" u ovoj zemlji.
Čak su i neki naši blogeri preporučili zaobilaženje ove anime u širokom luku,tvrdeći da oni kojima se ona svidi,moraju neizostavno da potraže stručnu pomoć ili navuku one košuljice sa par brojeva dužim rukavima.

Za mene je ovo bila dovoljna preporuka da uđem u trag ovom remek-delu i odgledam ga za dan (12 epizoda).

Maestralno!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 13/09/2009 : 15:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nolo contendre

Svima sa jačim stomakom preporučujem Shigurui(Death Frenzy),animu koja je zaprepastila Amere svojom brutalnošću i dospela na sve "crne liste" u ovoj zemlji.
Čak su i neki naši blogeri preporučili zaobilaženje ove anime u širokom luku,tvrdeći da oni kojima se ona svidi,moraju neizostavno da potraže stručnu pomoć ili navuku one košuljice sa par brojeva dužim rukavima.

Za mene je ovo bila dovoljna preporuka da uđem u trag ovom remek-delu i odgledam ga za dan (12 epizoda).

Maestralno!

Meh. Pročitavši tvoj post, zainteresovah se za Shigurui i skinuh ga da ga odgledah. Ali, evo, posle 3 epizode sam, smoren, odustao.

Po tvom, i još nekim review-ovima sa drugih mesta, ja sam očekivao Brutal Gore Samurai Action. Od Brutal Gore jako malo - jedva par scena u prvih par epizoda, a od Samurai Actiona još manje. Ni jedan, pa ni solidan, fajt. Najviše su me nervirale one scene gde u crno belom pokazuju mišiće/organe, a da odustanem me je naterala scena kad ona debela po treći put peva neku dečiju pesmicu. zZz.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 16/09/2009 : 17:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Odgledah jutros FMA Brotherhood 23, awesome epizoda, kao i većina ostalih,ako se ovako nastavi, FMA:B prelazi u top 3 anime-a (iako mi je original FMA bio .. meh, osrednji).
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 19/09/2009 : 14:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
A shta kazhete za Neon Genezis Evangelion?
Najpopularniji anime na svetu kazhu.
Moj drug ga je gledao i kazhe da je super?

http://www.youtube.com/watch?v=0kFhPVAhV_o&feature=player_embedded#t=152

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 07/11/2009 : 20:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
jel neko gledao Space Battleship Yamato? Poprilicno star anime, mislim cak iz 70-ih godina...

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 07/11/2009 : 20:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

A shta kazhete za Neon Genezis Evangelion?
Najpopularniji anime na svetu kazhu.
Moj drug ga je gledao i kazhe da je super?

http://www.youtube.com/watch?v=0kFhPVAhV_o&feature=player_embedded#t=152

To mi je sledece na listi, i ja sam cuo da je odlican...

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 11/11/2009 : 17:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Jel si odgledao wolf's rain?
Ja nikako da krenem sa HNI. Zaustavio sam se na oko 50-oj epizodi i ne mrdam :(

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 11/11/2009 : 21:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Jesam! Dugo sam odugovlacio zbog obaveza na faxu, a onda sam sve odgledao u roku od par dana! Mogu ti reci da nije ono sto sam ocekivao, ili to ne znaci da mi se nije svideo... Uzivao sam dok sam gledao... posebno zadnjih par episoda... THUMBS UP!!!

Sto se tice Ippo-a, posle pedesete epizode sledi najbolji deo... ali sve je to mala beba u odnosu na Hajime no Ippo: New Challenger... nadam se novoj sezoni uskoro...

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 11/11/2009 : 22:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
A nisam prekinuo zato shto je losh. Mnogo mi se svidja anime ali ne mogu nikako da nadjem vreme. Uvek iskrsne neshto drugo :(
Btw ako si odgledao ceo anime mozesh da pogledash topic na bg-anime, ili bolje da ti samo kopiram moje misljenje.

* Spoiler * Nek ne cita dalje ko nije gledao...

Vukovi nisu otisli u raj.Raj je ustvari bio to da su vukovi uspeli da obnove svet,ili da ga "osveze"kako god hocesh...Ocistivshi ga od svog greha,to je sada postao raj.Ali Darciino oko,ako si video kako je zarazilo jedan cvet,znachi da se zlo vratilo,i da je tu,i da ce se vratiti...Shto znachi da raj nije zavrshen.Blue je otisla na "nebo" moze tako da se kaze.Jer u ovom novom osvezenom svetu zive samo 4 vuka koji su osnovni ciklus koji se vrti u krug non stop.Ako si primetio samo su oni vazni.Anime je opisao taj jedan njihov zivot,i kako oni uspevaju da osveze svet,ali zlo se nekako uvek vrati,i oni to moraju da rade opet i opet,te tako je ustvari i opening isto shto i ending.Jer poshto je ista pesma i na kraju "Stray", to znachi da oni opet pochinju novi put i da ce opet morati da urade isto shto su i sada uradili jer nema kraja ljudskoj gluposti Lik koji je stvorio ovo remek delo hteo je da nam kaze da njihova pricha nije zavrshena.Blue nije otisla sa njima zato shto je jedna od sporednih likova.Ne pripada stalnom ciklusu,i isto tako i sledeci put kada budu osvezavali svet,opet ce se naci neka Blue,i opet nece otici u osvezen svet.
Zashto su u ljudskom obliku?To ni ja nisam bash najbolje shvatio,ali ja mislim ovako:Oni su zaboravili da su vec jednom otvorili raj,i ako vidish sve su zaboravili,dokaz je Toboe koji mrzi macke,a na ulici je dize i mazi je..Takodje Tsume i Kiba se mimoilaze na ulici,ali ipak se svi osvrcu za sobom,kao da cuju neshto shto im ne da da u potpunosti zaborave shta su.To je instinkt..I kada dodje vreme,oni ce se opet udruziti i postati Vukovi..To vreme,nadamo se svi nece doci uskoro..Najbolji anime na svetu!!
Mada kazem ovo je open minded anime i ovo je samo moje misljenje.Sve zavisi kako si je ti doziveo

Lulz

Edited by - weljko94 on 11/11/2009 22:57:48
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/11/2009 : 01:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

jel neko gledao Space Battleship Yamato? Poprilicno star anime, mislim cak iz 70-ih godina...

Dobar je Yamato, jedan od bisera iz radionice Leijija Matsumotoa (Captain Harlock, Galaxy Express 999, Interstella 5555...). Ako se ne varam, serija se sastoji od tri serijala i nekih 5-6 filmova. Jedini je zajeb što na netu ne postoji treći serijal sa engleskim titlovima.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 12/11/2009 : 17:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Thanks. Zainteresovao me je pa rekoh da pitam dal je neko slucajno gledao... Pogledacu na netu da bar nadjem prva dva serijala...

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 12/11/2009 : 17:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

A nisam prekinuo zato shto je losh. Mnogo mi se svidja anime ali ne mogu nikako da nadjem vreme. Uvek iskrsne neshto drugo :(
Btw ako si odgledao ceo anime mozesh da pogledash topic na bg-anime, ili bolje da ti samo kopiram moje misljenje.

* Spoiler * Nek ne cita dalje ko nije gledao...

Vukovi nisu otisli u raj.Raj je ustvari bio to da su vukovi uspeli da obnove svet,ili da ga "osveze"kako god hocesh...Ocistivshi ga od svog greha,to je sada postao raj.Ali Darciino oko,ako si video kako je zarazilo jedan cvet,znachi da se zlo vratilo,i da je tu,i da ce se vratiti...Shto znachi da raj nije zavrshen.Blue je otisla na "nebo" moze tako da se kaze.Jer u ovom novom osvezenom svetu zive samo 4 vuka koji su osnovni ciklus koji se vrti u krug non stop.Ako si primetio samo su oni vazni.Anime je opisao taj jedan njihov zivot,i kako oni uspevaju da osveze svet,ali zlo se nekako uvek vrati,i oni to moraju da rade opet i opet,te tako je ustvari i opening isto shto i ending.Jer poshto je ista pesma i na kraju "Stray", to znachi da oni opet pochinju novi put i da ce opet morati da urade isto shto su i sada uradili jer nema kraja ljudskoj gluposti Lik koji je stvorio ovo remek delo hteo je da nam kaze da njihova pricha nije zavrshena.Blue nije otisla sa njima zato shto je jedna od sporednih likova.Ne pripada stalnom ciklusu,i isto tako i sledeci put kada budu osvezavali svet,opet ce se naci neka Blue,i opet nece otici u osvezen svet.
Zashto su u ljudskom obliku?To ni ja nisam bash najbolje shvatio,ali ja mislim ovako:Oni su zaboravili da su vec jednom otvorili raj,i ako vidish sve su zaboravili,dokaz je Toboe koji mrzi macke,a na ulici je dize i mazi je..Takodje Tsume i Kiba se mimoilaze na ulici,ali ipak se svi osvrcu za sobom,kao da cuju neshto shto im ne da da u potpunosti zaborave shta su.To je instinkt..I kada dodje vreme,oni ce se opet udruziti i postati Vukovi..To vreme,nadamo se svi nece doci uskoro..Najbolji anime na svetu!!
Mada kazem ovo je open minded anime i ovo je samo moje misljenje.Sve zavisi kako si je ti doziveo

Lulz

Da, tako sam ja nesto slicno zakljucio... mada, moram priznati da ima delova koji mi nisu bas najjasniji... sve u svemu, kazem, uzivao sam, ali za razliku od tebe, meni se nije dobao toliko da kazem da je najbolji anime na svetu... To mesto je za sada rezervisano za Berserk

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 12/11/2009 : 19:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Ah, to nisam ispravljao tekst :D
Najbolji mi je Onizuka naravno ^^

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 07/12/2009 : 15:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Trenutno se spremam da pocnem sa gledanjem "Macross Frontier". Kritike su uglavnom bile dobre... videcemo...

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000