Obavještavam sve sudionike aukcija da sam promijenio nick i da cu se odsada pojavljivati sa nick-om " tamariza " sa kojim krecem od nule tako da ne budete sumnjicavi kao prema novom clanu.Sve sa kojima sam dosad suradivao bi molio da mi ostave ovdje neku poruku tako da znam da se je vijest procula. Hvala Vam na svemu i nadam se daljnjoj dobroj suradnji.
Edited by - ncaric8@htnet-dsl on 21/11/2009 15:45:35
Obavještavam sve sudionike aukcija da sam promijenio nick i da ću se odsada pojavljivati sa nick-om " tamariza " sa kojim krećem od nule tako da ne budete sumnjičavi kao prema novom članu.Sve sa kojima sam dosad surađivao bi molio da mi ostave ovdje neku poruku tako da znam da se je vijest pročula. Hvala Vam na svemu i nadam se daljnjoj dobroj suradnji.
Ojla ombre!
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Obavještavam sve sudionike aukcija da sam promijenio nick i da ću se odsada pojavljivati sa nick-om " tamariza " sa kojim krećem od nule tako da ne budete sumnjičavi kao prema novom članu.Sve sa kojima sam dosad surađivao bi molio da mi ostave ovdje neku poruku tako da znam da se je vijest pročula. Hvala Vam na svemu i nadam se daljnjoj dobroj suradnji.
Staviš si u potpis: I used to be ncaric8@htnet-dsl
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.