forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 OBAVJEST OD ČLANA ncaric8@htnet-dsl
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ncaric8@htnet-dsl
Starting Member

6 Posts

Member since 21/04/2009

Posted - 21/11/2009 : 15:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ncaric8@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Obavještavam sve sudionike aukcija da sam promijenio nick i da cu se odsada pojavljivati sa nick-om " tamariza " sa kojim krecem od nule tako da ne budete sumnjicavi kao prema novom clanu.Sve sa kojima sam dosad suradivao bi molio da mi ostave ovdje neku poruku tako da znam da se je vijest procula.
Hvala Vam na svemu i nadam se daljnjoj dobroj suradnji.

Edited by - ncaric8@htnet-dsl on 21/11/2009 15:45:35

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 21/11/2009 : 16:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ncaric8@htnet-dsl

Obavještavam sve sudionike aukcija da sam promijenio nick i da ću se odsada pojavljivati sa nick-om " tamariza " sa kojim krećem od nule tako da ne budete sumnjičavi kao prema novom članu.Sve sa kojima sam dosad surađivao bi molio da mi ostave ovdje neku poruku tako da znam da se je vijest pročula.

Ojla ombre!

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/11/2009 : 22:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ncaric8@htnet-dsl

Obavještavam sve sudionike aukcija da sam promijenio nick i da ću se odsada pojavljivati sa nick-om " tamariza " sa kojim krećem od nule tako da ne budete sumnjičavi kao prema novom članu.Sve sa kojima sam dosad surađivao bi molio da mi ostave ovdje neku poruku tako da znam da se je vijest pročula.

Staviš si u potpis:
I used to be ncaric8@htnet-dsl

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/11/2009 : 01:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Valjda više nije @htnet-dsl

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tamariza
Starting Member

11 Posts

Member since 20/11/2009

Posted - 22/11/2009 : 06:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tamariza a Private Message  Reply with Quote
zato što sam ovaj nick upisao greškom,a nisam ga mogao promijeniti pa sam se logirao ponovo.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/11/2009 : 11:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Dobrodošao na forum

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tamariza
Starting Member

11 Posts

Member since 20/11/2009

Posted - 22/11/2009 : 13:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tamariza a Private Message  Reply with Quote
Hvala!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000