forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/11/2009 : 18:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

ma, necu prljat ruke sa seronjom ako ne moram. Dok mi opet jednom ne prekipi.

A ne bato. Moralno gledajuci ti nemas "prava" vise nikog izbaciti.

Nego salu na stranu, zanima me jesi li ti nabavio svoj primjerak Texa ili to tek kanis uciniti.
Cisto da znam brojim li te u ove koji su vec prodani ili u one koji ce tek biti.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/11/2009 : 19:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Nego salu na stranu, zanima me jesi li ti nabavio svoj primjerak Texa ili to tek kanis uciniti.
Cisto da znam brojim li te u ove koji su vec prodani ili u one koji ce tek biti.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/11/2009 : 19:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Kad ce najava za dvojku,vidis da je ovo prakticno vec rasprodato
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/11/2009 : 19:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Klasika, odma se dize na straznje noge. Dobro, necu duljiti, ionako nema smisla, samo par rečenica:

Da, mislim da bi Tex po cijeni od 199 kuna bio puno povoljniji i privlacniji i ne bi izazivao ovakve polemike i napade.
Da, govorio sam ti da trebas podignuti nakladu nakon što su se prvi brojevi rasprodali, naravno. Nitko ne moze sa sigurnoscu predvidjeti kako ce nesto proci, ali nesto valjda naucis iz iskustva. Koliko ti se prvih brojeva popularnih Bonelli junaka rasprodalo? Svi. I Tex i Marti i Ken i Mister No. S druge strane, govoris da je meni lakse bilo donijeti odluke za Maus i OHF na osnovu iskustva sa From Hellom (da, niza cijena je vezana iskljucivo za veci tiraz i nista drugo). Naravno, meni je lako donijeti odluku za OHF, ipak je to ultra popularan strip sa ogromnom tradicijom za kojeg zna svatko iz ex-Yu tko je ikad čuo za strip, dok si ti s prvim brojem Texa hrabro usao u uzasan rizik, ipak je to totalno nepoznat strip koji prvi put izlazi i nemas na osnovu cega zakljuciti kako ce proci. Ako stvarno budes radio tog Zagora, evo ti onda drugi savjet: tiskaj 300 komada. Jebi ga, riskantno je, nikad ne znas, mozda se ne proda. Nije to OHF da ce ga svi kupiti. Mislim, ljuti se koliko hoces, ali sto da ti covjek drugo kaze?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/11/2009 : 20:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Markose, vidim stvarno ti uvijek odaberes neku drugu stranu komunikacije, OK, nema problema.
I ne znam iz cega si ti to zakljucio da sam ja ljut, stvarno ne znam. Ali znas izvlaciti zakljucke svaka ti cast.

Ma mislim pricas gluposti. Kad sam ti spomenuo Texa u boji, kod benziske u Lanistu, prvi sto si mi rekao da nisi siguran
koliko ce se to prodavati, a ja sam ti odgovorio, jebiga meni se svidja, ja to zelim, pa ako se nadje istomisljenika
super ako se ne nadje ionako nema veze. Ti si mi odgovori da razumijes, tako se i ti ponasa kad nesto silno zelis.
I sad mi tu dolazis pricati bajke, dobronamjerne savjete, kako si ti predlagao ovo ili ono.
Da je projekt Texa u boji odmah propao onda bi mi dosao s dobronamjernim savjetima kako si mi i govorio da to nece ici...

"Ultra popularan strip sa ogromnom tradicijom za kojeg zna svatko iz ex-Yu tko je ikad cuo za strip",
ma o cemu ti pricas covjece?
Hoce mi reci kako je Tex opcenito a i Tex u boji ultra popularan sa ogromnom tradicijom, i to jamci prodaju?
Ma kad je tako zasto se na kisocima proda u nesto vise od 1000 komada a po cijeni od 18-20 kuna?
I sad me hoces uvjeriti kako sa cijenom od 199 kuna mozes napraviti nesto revolucionarno? Sto tebe muci ustvari?
Zelis li i ti uvjeriti kupce kako ih ja podkradam? Kako su mogli imati jeftinije izdanje ali ja to nisam htio?
Ako si ti imao "samo dobre namjere" zasto o njima nisi pricao sa mnom uzivo prije par dana a ne na forumu?

Kad smo mi trebali odluciti o tome hocemo li raditi neko izdanje ili ne znali smo da mozemo racunati samo na vlastita
sredstva i vrijeme, pa na osnovu toga pravimo kalkulacije i donosimo odluke. Svidjele se one nekome ili ne.

Svojim savjetima drugim izdavacima poceo si odavno. Bernardu si prigovarao prvome, recimo za Maxi Mister Noa.
Pa kad su ti mnogi poznanici oko tebe govorili da se prestanes tako ponasati jer ispada da samo ti znas raditi,
nikoga nisi slusao i nastavio si dalje. Iako smo svi ponesto naucili od Bernarda ti si mu svejedno davao savjete.
Pa si onda dijelio savjete nekim izdavacima iz Srbije, pa Bookglobe... pa evo i nama...
Hvala ti na tvojim iskrenim i dobronamjernim zeljama, znali smo se nositi s problemima i bez tih savjeta.
Snaci cemo se i ubuduce.

Uvijek tvrdis kako nemas vremena, i kako se pitas sto ti nesto treba, a svako malo se zakacis za nekoga.
U zadnje vrijeme pogotovo za nas. Mozda zato sto smo rijetki od preostalih domacih izdavaca koji nesto pisu na forumu?
Zelis li ti maknuti druge izdavace s foruma?
Bez da tebe itko proziva, evo tebe s tvojim savjetima, jer jedino sto ti radis vrijedi.
Jedino su tvoje odluke ispravne, tvoj nacin razmisljanja vjerodostojan. Tvoja izdanja su "stripovi", ostali nisu...
Stani malo na loptu, prijatelju.

O kakvim polemikama i napadima je rijec? Mislis na to da nam neki govore kako je izdanje skupo ili na to
da nas neki vrijedjaju na razne nacine a ti svejedno ne reagiras na to i trazis za to opravdanja?
Koliko ljudi prica o tome? Polemizirali a kamoli napadali nisu mnogi, nekoliko ljudi tek, a dio tih ljudi konstantno
nas napada, uz tvoj blagoslov, na ovaj ili onaj nacin. Danas je na tapetu cijena Texa u boji, jucer je bilo nesto drugo.
A sutra ce naravno biti nesto trece. Iz nedostatka argumenata tih nekoliko likova jasna je slika da njih uopce ne zanima
sto je na stvari, oni imaju svoje razloge zasto to rade i imaju nesto protiv nas. No nema problema, neka nastave.
A ti im opet daj svoj blagoslov na nacin da ces im dopustiti neargumetirane provokacije i uvrede.
Uostalom samo se ti nadji s tim ljudima i istomisljenicima, tapskajte si po ramenu, pricajte o Libellusu
kako potkrada kupce i unistava strip scenu, i sto vam god jos padne na pamet. Bitno je da se zabavljate i druzite.

Zasto mi krades ovo malo slobodnog vremena koje imam?
Covjece i ti i ja imamo djete i obitelj, daj trosi to vrijeme uistinu na to i pusti mene da moje trosim na svoju obitelj.

Za razliku od tebe ja uistinu nemam vremena, i pisi sto god hoces ja vise ne mogu odgovarati.
Za sve ces ti naci opravdanje, sve sto radis je ispravno a svima trebas djeliti savjete, dokle to?
Ja sam razumio sve sto sam trebao i meni je uistinu dosta. Pisi sto hoces, nazivaj nas kako hoces,
dijeli i dalje dobronamjerne savjete, ali istina je voda duboka.
A ni drugi ljudi na forumu nisu budale i znaju citati izmedju redova...

Zivio mi i svako dobro i budi sretan s tim sto radis,
samo mi nemoj drugi put kad se vidimo uzivo govoriti kako nista nije namjerno.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/11/2009 : 21:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
"Ako stvarno budes radio tog Zagora"
Sve na stranu,jel bu neko ovo objasnil???
Boja? Od prvog broja? U planu? Petogodišnjem?
Isprićavam se na intermezzu :)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by J.C.Debs

"Ako stvarno budes radio tog Zagora"
Sve na stranu,jel bu neko ovo objasnil???
Boja? Od prvog broja? U planu? Petogodišnjem?
Isprićavam se na intermezzu :)

Hvala ti prijatelju na shlagvortu
Zapazio sam odmah,ali ajde da ne davim uvek prvi
Stvarno,o cemu se ovde radi
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Zagor od prvog broja vjerovatno u boji,a supposed

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Da, samo mi recite tko će ga obojiti za tako kratko vrijeme, da bi izlazio u nekom normalnom ritmu, pa za to treba puno vremena ako se hoće kvalitetno napraviti. Koliko znam ne postoji Zagor od prvog broja u boji u Italiji, kao npr Tex.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Da, samo mi recite tko će ga obojiti za tako kratko vrijeme, da bi izlazio u nekom normalnom ritmu, pa za to treba puno vremena ako se hoće kvalitetno napraviti. Koliko znam ne postoji Zagor od prvog broja u boji u Italiji, kao npr Tex.

Ima neko izdanje Zagora u boji,ali ne znam koliko toga ima.
Ajde Zagorovi fanovi,podsetite nas sta to ima o Zagoru u boji
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/11/2009 : 21:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
Ma vraga,ima , bilo tu na forumu,al ko bu sad to našel.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/11/2009 : 21:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
meni se cini da postoji, dajte neko merodavan da potvrdi.

mislim....ne bih ga kupovao u zivotu, nego samo zelim da se uverim u cinjenicu da ce ZAISTA da se rodi jos jedan reprint Zagora

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ima neko izdanje Zagora u boji,ali ne znam koliko toga ima.
Ajde Zagorovi fanovi,podsetite nas sta to ima o Zagoru u boji

Ja znam za tri. Dva su već objavljena kao giganti. Za druge pojma nemam...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, izdanje Zagora od prvog broja u boji vidjet ćete jedino ako to prvo napravi Bonelli kao s Texom. Do tada mislim da se može samo maštati o tome!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Evo jedne slicice,al' odakle je to nemam pojma.
http://www.stripovi.com/images/recensions/zagor2.jpg
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Zagor u boji postoji u onom ultra luxuznom izdanju.bilo je i na našim aukcijama.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1296634

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Da, sad se sjećam. Koliko brojeva redovne serije pokriva to izdanje, to me baš zanima?!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/11/2009 : 21:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.editorialemercury.it/index.php?EDITORE=MERCURY%20EDITORIALE&COLLANA=ZAGOR%20RACCOLTA%20ALBI%20A%20COLORI

Edited by - Bruce Springsteen on 28/11/2009 21:49:42
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.editorialemercury.it/ricerca_dettaglio.php?CODICE=63338

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, sad se sjećam. Koliko brojeva redovne serije pokriva to izdanje, to me baš zanima?!

e to ne bi zna,a prelin san da tražin na netu

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

http://www.editorialemercury.it/index.php?EDITORE=MERCURY%20EDITORIALE&COLLANA=ZAGOR%20RACCOLTA%20ALBI%20A%20COLORI

Ko bi bio kao ti da ovo stvarno krene
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i Tex u bolji izgleda pun k. bolje nego Zagor.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

e to ne bi zna,a prelin san da tražin na netu

I Ja!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/11/2009 : 21:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000