forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 01/12/2009 : 10:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by realist

Daaaakle, ova situacija me neodoljivo podsjeća na Dark reign by Marvel:

Libellus su Dark avengersi, koji rade svoj posao ne zbog osjećaja "dobro je činiti dobro", nego isključivo radi vlastitog interesa...Dado bi recimo bio Norman Osborn, koji plete mrežu spletki i intriga

Markos je Nick Fury, koji u sveopćoj gužvi stvara underground frakciju S.H.I.E.L.D.-a, i ne želi privlačiti pozornost, ali nije njegov stil da predugo ostane u sjeni...

Dveribad bi bio originalni Hawkeye koji nastupom na televiziji pokušava razotkriti Osbornea i pritom dijeli javnost na dva dijela: na one koji smatraju da su njihovi stripovi preskupi i na one koji misle da kvaliteta opravdava cijenu..which side are you on?

Naravno, svi su oni sudjelovali u tajnom savezu The Cabal radi vlastitih interesa. Ali, toliko svojeglavih veličina nije moglo dugo izdržati na jednom mjestu pa su se počeli nabacivati blatom (legenda kaže da je i Doctor Doom pobjegao sa sastanka, urlajući: "Mislio sam da ovi &%$##"%& planiraju osvajanje svijeta, a samo se svađaju oko cijena, uveza, bojkotiranja i općenito, dure se k'o djeca"!

Da, da, tužna je to priča: grupica strip-entuzijasta koji su nekad voljeli strip pretvorila se u skupinu ogorčenih, hladnih, surovih izdavača koji više ne vole strip, nego ga gledaju kao proizvod, kao ciglu koju će baciti susjedu u dvorište, i izazvati novu raspravu o vrsti papira, cijenama, izvlačiti tajne dogovore, vrijeđati, svađati se...

Bravo, dečki, ponosni smo na vas!

Hahahahah - totalno dobra fora. I poređenje.

...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/12/2009 : 10:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne bih se slozio da Libellus radi svoj posao isključivo zbog osobnog interesa. Slozio bih da nije moj stil biti predugo u sjeni:) I da se durimo k'o djeca:) Ali onda nismo ogorčeni, hladni i surovi - nego upravo svojeglava, jogunasta djeca.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19627 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/12/2009 : 15:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ajde Ratko smiri loptu i prestani pisati gluposti(dovoljno si se več kompromitirao),ne
zagađuj Texov topic i ako imaš nešto za reči dečkima iz Libellusa-kaži to na četri/šest
oči.Ako za to imaš muda?
Besplatno si spavao u Makarskoj a sada dečkima to bacaš pod noge,ajde junačko jim nakaži
200 evra pa češ spavat mirne savjesti.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/12/2009 : 16:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ne vidin čemu potizanje cijene ?
jel Van Gogh počeja izdavat Texa svojedobno po kiscima?
i nije išlo.(ako se dobro sičan Hello je navodija prodanih 800 ili 900 komada )
i krenili su s priskočenih prvih 100 brojeva (koje brat bratu ,u najmanju ruku su naivne da ne kažen šta gore )
počelo je s manje više vrlo dobrim /odličnim epizodama.
i jel išlo? ne.6 komada i ćao đaci.
da je bilo isplativo ne bi odustali od toga.
cijena ovog Texa je takva kakva je ,ka i sve druge stvari niko nikog ne tira da ga kupi.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Goblin
New Member

Serbia
182 Posts

Member since 09/07/2008

Posted - 02/12/2009 : 00:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Goblin a Private Message  Reply with Quote
A kako ovi color Texi kod Italijana kostaju 9,90 Eurosa, prema slikama bih rekao da je i kod njih Hard Cored, a cini mi se i da nije Bonellijevo izdanje nego i ovi placaju rights?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2009 : 00:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Vec je objasnjeno milijun puta. Tiskaju se u parsto tisuca komada, nisu hc nego meki uvez, prodaju se uz novine, pa im cijena nije 9,90 nego 9,90 + cijena novina (3-4-5 eura, napamet ne znam) itd itd.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 02/12/2009 : 00:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ne bih se slozio da Libellus radi svoj posao isključivo zbog osobnog interesa. Slozio bih da nije moj stil biti predugo u sjeni:) I da se durimo k'o djeca:) Ali onda nismo ogorčeni, hladni i surovi - nego upravo svojeglava, jogunasta djeca.

Ja sam uvjeren da se radi isključivo o osobnom interesu.Kritički osvrt sa moje strane je isključivo moje osobno mišljenje.Uvjeren sam da Libellus pokopava strip ovakvim cijenama,a naročito postupcima.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 02/12/2009 : 02:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote

Velikim sam ljubitelj Texa pa me interesuje kad ce izaci Tex 1 kolor i da li je u boji

Svi mi volimo strip iako nas nije bas puno(par hiljada),tako da tirazi nisu kao 80-tih.
Strip je postao luksuz,tako za pravog kolekcionara je prilican udarac po novcaniku.
Vec kad covjek sve to nekako sagleda ipak nije dobro uvrijediti drugog covjeka zbog stripa,pukne nama film svima ponekad ali treba neke stvari vidjeti i na drugi nacin pa makar mi mislili i da nisu ispravne.Mozda postoje neke stvari sto mi ne znamo,tako da se cudimo nekim postupcima a kada bi znali onda bi odobravali.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 02/12/2009 : 08:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Ja sam uvjeren da se radi isključivo o osobnom interesu.Kritički osvrt sa moje strane je isključivo moje osobno mišljenje.Uvjeren sam da Libellus pokopava strip ovakvim cijenama,a naročito postupcima.

ne bih se složio - ali čisto rasprave radi - zašto je to osobni interes loš? da nije bilo osobnog interesa ne bi bilo riđobradog - jer ga nitko "normalan" ne bi radio - pošto nema materijala za njega - e sad gastonov osobni interes je bio presudan - pod time mislim interes za taj strip - da ga odluči raditi bez obzira na sve -pitanje je bi li se iko upustio u to - da osnovna motivacija nije bila ona najnerazumnija naj prevrtljivija, najneuhvatljivija od svih - ljubav!
pričam o riđobradom jer to znam a sasvim lako mogu zamisliti da je identična priča bila i s Texom - samo je glavni junak bio drugi dado - sve ostalo je bilo sasvim isto!s druge strane recimo Dark Horseov Tarzan - istog formata kao teks samo tanji za cca 50 strana - kolor HC - košta dvjesto kuna bez poštarine - s poštarinom sigurno 220 a manji je za petinu. Očemo o tiraži? Razlika dan i noć! Po tim relacijama ovaj tex bi trebao biti i duplo skuplji. Poptkopava li Dark Horse strip? ne bih rekao - dapače iako rade ono što radi libellus - reprintaju tarzana iz Dell, Gold Key edicija - pogledaj Aru pa ćeš otprilike vidjeti kako su izgledali jer je ara vjerna kopija - sasvim identično onome što libellus radi s texom iz zs i lms - od lošeg predloška radi luksuznu knjigu za ljude koji to vole i koji nikad ne bi mogli si priuštiti a bogami i naći Gold key ili zs i lms svejedno...
a ako dečki iz libellusa povrh svega i nađu i ekonomski interes - ja im to i želim jer to daje garanciju da će tex nastaviti ići dalje - ali ono što sam siguran je da upravo taj interes koji se toliko poteže kroz sve ove pisanije - nije bio primaran za ulazak u ovaj projekt...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8242 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/12/2009 : 11:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
isuse, ratko, stvarno si pretjerao, ako hoćeš iznosit argumente, iznosi ih, mogu li stripovi biti jeftiniji ili ne, o tome se da raspravljat, iako je sve već rečeno, i o tome da li netko želi ili ne želi zaradit... ali ovo je vrijeđanje ljudi, koji to nikako ne zaslužuju, jer oni određenoj publici daju ono što žele, i to u visokoj kvaliteti, u nenadjebivom ritmu izlaženja... usto izdaju i sjajne druge stripove koji nisu boneli, trude se i promoviraju ovu našu zajedničku strast, organiziraju festival u makarskoj na kojemu se svi provedemo i zabavimo....ok, i ja mislim da bi trebali kao veliki izdavač sudjelovat na cršu, pa makar išli protiv ne znam čega, inata, uvreda, ponosa...ne ulazim u razloge
mislim da je u cršu ključ ovih vaših svađa, pa se svađajte koliko hoćete, ali nemoj ih vrijeđat

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/12/2009 : 12:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
bravo dveribede i ovaj si topic uništio, a čestitam i markosu ujedno i pitanje za njega da li je to promijenio pravila ponašanja na forumu? jer ako ovo od dveribada nije vrijeđanje onda........
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2009 : 12:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

bravo dveribede i ovaj si topic uništio, a čestitam i markosu ujedno i pitanje za njega da li je to promijenio pravila ponašanja na forumu? jer ako ovo od dveribada nije vrijeđanje onda........

Da bih ti odgovorio moram znati na što točno misliš pod "ako ovo nije vrijeđanje, onda...".

Trouble will find me
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/12/2009 : 12:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da bih ti odgovorio moram znati na što točno misliš pod "ako ovo nije vrijeđanje, onda...".

Uz sve to,bit same jadnosti i adolescentne nedoraslosti je kruna izazivanja raspodjele među nama svima-bojkotiranje festivala stripa u Zagrebu!Ta djetinjasta i smješno pokvarena gesta ,iz pubertetske inatljive ljutnje,najjasnije iscrtava bahatu samoumišljenost,provincijalnu stupidnu pokvarenost,osvetoljubivu ljudsku jadnost,iza koje ti stojiš-svojom visinom,širinom i debljinom-a ima te u svim dimenzijama!
Iz tvoje i vaše opačenosti, proizlaze većine prepirki i svađa među ljubiteljima i simpatizerima stripa.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19627 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/12/2009 : 13:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
bilo je i gorih izljeva "ljubavi" od Dveribada,ako šef tada nije reagirao valjda neče ni sada.Njemu na savjest.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2009 : 13:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ovako, ja imam govornu manu - ne posebno strasnu, ali dovoljnu da sam kao dijete trpio svakakva dobacivanja i zafrkancije tipa "mucalo" i slično. S vremenom shvatiš da takve stvari najviše govore o onome tko ih upućuje, a ne o onome kome su upućene i to uopće ne doživljavaš kao uvredu. S druge strane - kad mi netko kaže da sam mucavac - to opet i nije uvreda nego činjenično stanje. S te strane, vjerujem da ni sam Dado nije dozivio ovo s dimenzijama kao uvredu. Ako je, iz osobnog iskustva mislim da ne bi trebao, zbog gore navedenog (opet dijelim dobronamjerne savjete, blago Dadi).

A sad, drugo... bahatost, samoumišljenost, osvetoljubivost, inat, ljutnja, pokvarenost, jadnost - sta ja znam, i jesu uvrede i nisu. Opet, zavisi od koga dolaze, kako su recene (nije isto uzivo i na forumu), cime su potkrijepljene. Kad nekom kažeš da je umišljen i bahat i osvetoljubiv, može i ne mora biti uvreda. Pokvarenost je već nešto drugo. Ali, općenito, takve stvari ne doživljavam tako strašno - evo, za primjer: u ovom me topicu http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35557 Curunir nazvao lazovom, bijednikom, licemjerom, podlacem itd itd, pa nikom ništa. Je li i to vrijeđanje? Teško je povući crtu i odrediti granicu, jer onda bi pola foruma moralo letiti vani. Ne kazem da sam u pravu što to toleriram (niti da je to normalno:) ), samo govorim da ipak imam neki kriterij i da me se ne moze optuzivati za neku pristranost i da zašto ne sakcioniram nešto izrečeno nekom članu, kad to isto/slično toleriram kad se izreče meni osobno. A svatko je najviše osjetljiv na sebe, je li? Osobno mislim da sam trebao reagirati kod Ratkovog ispada sa psom i spomenikom, ali sad je kasno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/12/2009 : 13:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Uz sve to,bit same jadnosti i adolescentne nedoraslosti je kruna izazivanja raspodjele među nama svima-bojkotiranje festivala stripa u Zagrebu!Ta djetinjasta i smješno pokvarena gesta ,iz pubertetske inatljive ljutnje,najjasnije iscrtava bahatu samoumišljenost,provincijalnu stupidnu pokvarenost,osvetoljubivu ljudsku jadnost,iza koje ti stojiš-svojom visinom,širinom i debljinom-a ima te u svim dimenzijama!
Iz tvoje i vaše opačenosti, proizlaze većine prepirki i svađa među ljubiteljima i simpatizerima stripa.

Da vredja samo njih,nego ovde vredja i sve one koji nisu iz ZG. Ovo nije prvi put da naglasava da su glupi provincijalci.
Iako nisam iz Hrvatske jesam provincijalac iz Srbije,i ovo stvarno zvuci bedno.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/12/2009 : 13:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad bi dveribad trebao da krene da vredja i po topicima gde se najvljuju drugi junaci,pa ne citaju svi Texa.
Nego,lepo nek zagadi svaki topic gde se pominje Libellus,malo je samo na par topica,mozda ne vide svi
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/12/2009 : 13:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovako, ja imam govornu manu - ne posebno strasnu, ali dovoljnu da sam kao dijete trpio svakakva dobacivanja i zafrkancije tipa "mucalo" i slično. S vremenom shvatiš da takve stvari najviše govore o onome tko ih upućuje, a ne o onome kome su upućene i to uopće ne doživljavaš kao uvredu. S druge strane - kad mi netko kaže da sam mucavac - to opet i nije uvreda nego činjenično stanje. S te strane, vjerujem da ni sam Dado nije dozivio ovo s dimenzijama kao uvredu. Ako je, iz osobnog iskustva mislim da ne bi trebao, zbog gore navedenog (opet dijelim dobronamjerne savjete, blago Dadi).

A sad, drugo... bahatost, samoumišljenost, osvetoljubivost, inat, ljutnja, pokvarenost, jadnost - sta ja znam, i jesu uvrede i nisu. Opet, zavisi od koga dolaze, kako su recene (nije isto uzivo i na forumu), cime su potkrijepljene. Kad nekom kažeš da je umišljen i bahat i osvetoljubiv, može i ne mora biti uvreda. Pokvarenost je već nešto drugo. Ali, općenito, takve stvari ne doživljavam tako strašno - evo, za primjer: u ovom me topicu http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35557 Curunir nazvao lazovom, bijednikom, licemjerom, podlacem itd itd, pa nikom ništa. Je li i to vrijeđanje? Teško je povući crtu i odrediti granicu, jer onda bi pola foruma moralo letiti vani. Ne kazem da sam u pravu što to toleriram (niti da je to normalno:) ), samo govorim da ipak imam neki kriterij i da me se ne moze optuzivati za neku pristranost i da zašto ne sakcioniram nešto izrečeno nekom članu, kad to isto/slično toleriram kad se izreče meni osobno. A svatko je najviše osjetljiv na sebe, je li? Osobno mislim da sam trebao reagirati kod Ratkovog ispada sa psom i spomenikom, ali sad je kasno.

vidi markose što se tiče takvih tipova što vrijeđaju(ili po tvome ne vrijeđaju)dali bi se izbrojiti na prste jedne ruke tako da to pola foruma ne pije vodu,a druga stvar što opet topic o texu kolor pretvara u bojkot crš-a, pa nek lijepo otvori topic svoj gdje će lijepe riječi govoriti o dadama ,libellusu,skupim cijenama itd.
a i sam priznaš da je zaslužio ban tako da opet i ne stoji da imaš neke svoje kritrije,izvini ali je tako..
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2009 : 13:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
U gotovo svakoj svađi na forumu ima takvih riječi. Što se kriterija tiče - neću ponavljati, dao sam primjer jednog topica. Kome nije dosta, neka traži dalje. A uostalom, svatko tko je na forumu malo dulje zna koliko dugo sam ja osobno trpio puno gore uvrede od ovih prije nego bih reagirao.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Bazooka_Joe
Starting Member

Slovenia
85 Posts

Member since 02/08/2004

Posted - 03/12/2009 : 16:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bazooka_Joe a Private Message  Reply with Quote
Pridruzujem se mnijenju Devbirbada što se tiče cjene tog izdanja, ionako je o tome več dosta toga rečeno, za mene je to preskupo i tome se slobodno može reči porez na budale. I ako Libellus to smatra napad na njih to je njihova stvar interpretacija, ja tome kažem sloboda izražavanja.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 03/12/2009 : 17:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bazooka_Joe

Pridruzujem se mnijenju Devbirbada što se tiče cjene tog izdanja, ionako je o tome več dosta toga rečeno, za mene je to preskupo i tome se slobodno može reči porez na budale. I ako Libellus to smatra napad na njih to je njihova stvar interpretacija, ja tome kažem sloboda izražavanja.

Ne, nece Libellus da smatra da je to napad na njih. Ti u stvari kazes da smo ja i ostali kupci budale. Tako da sam do sad pazio na recnik, sledeceg koji me (makar i indirektno) nazove ovako ili slicnim imenom, poslacu tamo gde je bio odavno, samo sto nece biti ovako uvijeno.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 03/12/2009 : 18:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

grozno receno!a i dosta je vise s tim cenovnikom?zna li neko pametnije oceniti kvalitet ovog izdanja,ili mu naci mane,a ne samo skupo,pa skupo.
taman se otkacismo onog topica,kad kako vidim sve je samo prebaceno ovde?libellusu zbog ovakvih upadica samo preostaje da se ponasa ko ludens i v.c koji nemaju predstavnika na forumu.onda bi sve kritike na kvalitet ili "cenovnik"isle privatno na pm,pod uslovom da dado zeli odgovoriti na njih.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/12/2009 : 19:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Ne, nece Libellus da smatra da je to napad na njih. Ti u stvari kazes da smo ja i ostali kupci budale. Tako da sam do sad pazio na recnik, sledeceg koji me (makar i indirektno) nazove ovako ili slicnim imenom, poslacu tamo gde je bio odavno, samo sto nece biti ovako uvijeno.

Za cronosa mi nije cudno,al' kad su i tebe razbesneli
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/12/2009 : 19:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kako vam ne dosadi vise ovo raspravljanje?
Jbt, imate privatne poruke za ove rasprave, svaku temu unistite s prepucavanjima...
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 03/12/2009 : 19:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

jel to znaci da te vise ni starom kamilom ne smijemo zvati...
u principu topik nije pokvaren - krugerova provokacija - jer je počelo od tuda - pokazala je zorno koliku podršku ima tex - a to je bolji pokazatelj nego li gallupova anketa
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000