forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 18:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

isuse, ratko, stvarno si pretjerao, ako hoćeš iznosit argumente, iznosi ih, mogu li stripovi biti jeftiniji ili ne, o tome se da raspravljat, iako je sve već rečeno, i o tome da li netko želi ili ne želi zaradit... ali ovo je vrijeđanje ljudi, koji to nikako ne zaslužuju, jer oni određenoj publici daju ono što žele, i to u visokoj kvaliteti, u nenadjebivom ritmu izlaženja... usto izdaju i sjajne druge stripove koji nisu boneli, trude se i promoviraju ovu našu zajedničku strast, organiziraju festival u makarskoj na kojemu se svi provedemo i zabavimo....ok, i ja mislim da bi trebali kao veliki izdavač sudjelovat na cršu, pa makar išli protiv ne znam čega, inata, uvreda, ponosa...ne ulazim u razloge
mislim da je u cršu ključ ovih vaših svađa, pa se svađajte koliko hoćete, ali nemoj ih vrijeđat

Moguće,Teo,moguće da sam pretjerao.
Ne znam,meni to nije vrijeđanje,samo sam napisao što mislim o njihovim postupcima.Ove godine je razlog bio postotak,znači-opet se radi o parama.Prošle godine vrijeme održavanja i pomicanja datuma...15 dana,a ionako su stripovi izašli tek za dva mjeseca.Znači da je Gaston lagao,znači da je i Dado lagao(kao,nije bitno tih 20%,ali ove godine očito je,a tih istih usranih 20% su izmislila dotična dvojica momčina!
Ima tog još,vremenski će još poprilično tog bit izneseno na forumu,dozirano...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 18:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

quote:
Originally posted by Markos

quote:

bravo dveribede i ovaj si topic uništio, a čestitam i markosu ujedno i pitanje za njega da li je to promijenio pravila ponašanja na forumu? jer ako ovo od dveribada nije vrijeđanje onda........

Da bih ti odgovorio moram znati na što točno misliš pod "ako ovo nije vrijeđanje, onda...".

Uz sve to,bit same jadnosti i adolescentne nedoraslosti je kruna izazivanja raspodjele među nama svima-bojkotiranje festivala stripa u Zagrebu!Ta djetinjasta i smješno pokvarena gesta ,iz pubertetske inatljive ljutnje,najjasnije iscrtava bahatu samoumišljenost,provincijalnu stupidnu pokvarenost,osvetoljubivu ljudsku jadnost,iza koje ti stojiš-svojom visinom,širinom i debljinom-a ima te u svim dimenzijama!
Iz tvoje i vaše opačenosti, proizlaze većine prepirki i svađa među ljubiteljima i simpatizerima stripa.

Oprosti,za mene je ovo konstatacija i zaključak nakon 4 godine poznanstva.Ne smatram ovaj izvučeni tekst nikakvim vrijeđanjem,niti mi je namjera da ih vrijeđam.Samo iznosim vlastiti zaključak nakon svih nakaradnih postupaka koje su uradili.Recimo da je to kritički osvrt.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 18:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:
Originally posted by Markos

quote:

bravo dveribede i ovaj si topic uništio, a čestitam i markosu ujedno i pitanje za njega da li je to promijenio pravila ponašanja na forumu? jer ako ovo od dveribada nije vrijeđanje onda........

Da bih ti odgovorio moram znati na što točno misliš pod "ako ovo nije vrijeđanje, onda...".

Uz sve to,bit same jadnosti i adolescentne nedoraslosti je kruna izazivanja raspodjele među nama svima-bojkotiranje festivala stripa u Zagrebu!Ta djetinjasta i smješno pokvarena gesta ,iz pubertetske inatljive ljutnje,najjasnije iscrtava bahatu samoumišljenost,provincijalnu stupidnu pokvarenost,osvetoljubivu ljudsku jadnost,iza koje ti stojiš-svojom visinom,širinom i debljinom-a ima te u svim dimenzijama!
Iz tvoje i vaše opačenosti, proizlaze većine prepirki i svađa među ljubiteljima i simpatizerima stripa.

Da vredja samo njih,nego ovde vredja i sve one koji nisu iz ZG. Ovo nije prvi put da naglasava da su glupi provincijalci.
Iako nisam iz Hrvatske jesam provincijalac iz Srbije,i ovo stvarno zvuci bedno.

Napisani tekst je isključivo posvećen dvojici strip preporoditelja.Ja nisam iz Zagreba i ne znam zbog čega si ovo napisao.Iz puno sam veće provincije od tebe i nisam napisao nikome da su "glupi provincijalci".
"Iako nisam iz Hrvatske jesam provincijalac iz Srbije,i ovo stvarno zvuči bedno."...(citiram tvoju rečenicu).Ajde,molim te,kada me već toliko "hvališ" po forumu,mada se evidentno ne slažemo,objasni mi što si ti ovdje napisao,što bi ovo trebalo značiti,odnosno-zašto si ovo napisao i što si ustvari htio reć sa ovom rečenicom?
Evo,stvarno te molim jer mi se konstantno u nekoliko navrata indirektno obraćaš i zamjeraš na mojim kritikama upućenim Libellus-u.Molim te objašnjenje,jer se bojim da ja krivo tumačim napisanu rečenicu.Hvala unaprijed.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 18:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Bazooka_Joe

Pridruzujem se mnijenju Devbirbada što se tiče cjene tog izdanja, ionako je o tome več dosta toga rečeno, za mene je to preskupo i tome se slobodno može reči porez na budale. I ako Libellus to smatra napad na njih to je njihova stvar interpretacija, ja tome kažem sloboda izražavanja.

Ne, nece Libellus da smatra da je to napad na njih. Ti u stvari kazes da smo ja i ostali kupci budale. Tako da sam do sad pazio na recnik, sledeceg koji me (makar i indirektno) nazove ovako ili slicnim imenom, poslacu tamo gde je bio odavno, samo sto nece biti ovako uvijeno.

Da malo ne pretjeruješ?Ja sam dojma da čovjek nije mislio što si ti ovdje zaključio.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/12/2009 : 18:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by degman

neoprostivo je sto libelus nije bio na crsu

Ali su bili u "Biser 2" (kafana u Nisu, za one koji nisu bili i za one koji su bili, a ne znaju da su bili ), a to je vaznije.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 18:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cbarks

Momci pretjerali ste zaista. Da Vama sada Slovenac na slovenskom kaže:
Po dolgem razmisljanju sem se odlocil da se v to zalostno zgodbo vkljucim s svojim mnenjem se jaz. Na stripovi.com sodelujem ze od leta 2002, stran pa z uzitkom spremljam ze od samega zacetka. Tukaj sem spoznal veliko ljudi ki jih nadvse cenim in nekaj posameznikov,ki so danes med mojimi najblizjimi prijatelji.
Marka poznam kot cloveka, ki mi je omogocil branje nekaterih stripov ki jih drugace verjetno ne bi nikoli prebral.Njegovo navdusenje in osebna zavzetost pri njegovih izdajah sta me prepricala v to da kupujem tudi stvari,ki mi niso najbolj vsec ali ki jih ze imam v drugih meni razumljivih jezikih - v znak podpore in spostovanja ki si ju vsekakor zasluzi kot clovek in zaloznik.
Z Ratkom sem veckrat sodeloval tako pri nakupih kot pri prodajah stripov.Skupaj smo odigrali tudi par nogometnih tekem katerih izzid je bil vedno državnega pomena :))Človek ki se je znova in znova izkazal kot poznavalec, ljubitelj stripov in pošten poslovnež ki vedno presenti z darilom ali kakšno drugo pozornostjo. Vsekakor človek kot jih ni veliko - med trgovci še manj.
Gaston - vedno nasmejan,poln energije,življenja in načrtov za naslednjo izdajo priljubljenega stripa in organizacijo še večjega in boljšega festivala v Makarski.Od dneva ko smo se spoznali topel sprejem in občutek kot da se poznamo že celo življenje.Človek za katerega veš da če boš kaj potreboval ti bo takoj stal ob strani in želiš da on misli/ve enako.
In med takimi ljudmi pride do tako težkih besed,vsem na očeh zaradi platnic stripa in različnih pogledov na založništvo.Fantje te stvari bi MORALI predebatirati osebno,forum za to nikakor ni primerno mesto.
Debata SC/HC po mojem mnenju sploh ni smiselna.
Poskus s starimi epizodami Texa na kioskih za sirso populacijo se ocitno ni izkazal za ekonomsko izvedljivega.Vemo tudi da pred pojavom Libellusa Ludens/Strip Agent kljub večkratnim pozivom na tem forumu ni začel z objavljanjem prvih epizod MrN,MM ali z objavljanjem novega junaka MV na kioskih. Tudi za to odločitvijo je verjetno stal ekonomski izračun.
Dejstvo je da Libellus izdaja stripe ki so tehnično in oblikovno verjetno v samem vrhuncu možnega. To da v tej prestižni opremi izdajajo predvsem stripe Bonellijeve produkcije pa je verjetno poseldica tega da sta tudi oba ustanovitelja založniške hiše velika ljubitelja teh stripov.
To nas pripelje do dejstva da so Libellusove HC izdaje namenjen predvsem H(ard)C(ore) fanom teh stripov, ki so verjetno ze vsaj v srednjih letih in si nekoliko višjo ceno lahko tudi privoščijo. Kajti to da si junake naše mladosti,ki so takrat veljali za šund ki ga po branju zavržemo omislimo v tej luksuzni knjižni obliki je definitvno perverzija za sladokusce,ki te trofeje potem s ponosom hranijo na vsem vidni knjižni polici. To je na koncu koncev izdaja, ki jo dva zanesenjaška pacienta izdajata za še 498 istomišljenikov in to na trgu kjer zivi skoraj 20 mio ljudi. Seveda gre tu za ljubezen ki je postala bolezen - in to nam je vseč!
Vprašanje če in koliko Libellus zasluži s svojimi stripi se mi dokler mi omogočajo kupovati stripe ki me zanimajo po cenah ki mi ustrezajo ne zanima. Veseli me da očitno zaslužijo dovolj da nas vedno znova razveselijo z novimi projekti ki zahtevajo kar nekaj poslovnega poguma (nick raider,tex v barrvi).
Verjetno Libellusovi stripi res niso namenjeni širjenju strip kulture med mlajše generacije, vendar je dejstvo da so Dado & Dado in ostala ekipa z vsakoletnim festivalom stripa v Makarski naredili za popularizacijo stripa OGROMNO.

Samo,to je tvoj dojam i spoznaja.Moj dojam je sasvim drugačiji,očito većini prijatelja i poznanika donekle začuđujući.Inače,sve o festivalu u Makarskoj je istina,apsolutno se slažem sa svima konstatacijama u svezi strip publike ovih izdanja i kvaliteti tih izdanja.Cijena je pretjerana,ali to je njihovo pravo,kao što je moje da iznesem kritiku na sve što se oko tog događa,a ima veze sa stripom.Obzirom da sigurno nisi u sve upućen,sve si odlično (na slovenščini) obrazložio i sa većinom se slažem.Živio!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 18:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by degman

neoprostivo je sto libelus nije bio na crsu

Cak i ako smo jedini mi trebali platiti 20% za stand, a svi drugi izdavaci manje od toga? I tada je neoprostivo?

Čekaj malo,ipak se znači isključivo radi o novcu???...tko bi to za vas reko?Baš iznenađujuće!
Ajd objasni postupak rada stripoteke do kasnih sati?Jel to "pederski" postupak?Pazi,plaćate ljude da rade duže u subotu i nedjelju(kada inače ne rade),a festivalsko druženje i prodaja stripova je 300 metara dalje!
Čak i ako se niste mogli sa organizatorom dogovorit oko nižeg postotka,pa zar stripovi koje prodajete sa skladišta striparnicama u cijeni nemaju uračunatu kalkulaciju baš tih 20%? Znači,da ste dali stripove i od prodaje ostavili CRŠ-u tih 20%-zar to nije isto?Jel istina da ništa ne gubite tim postupkom?
Objasni,čestiti čovječe,zbog čega radite takve stvari?Zbog čega ste to što jeste!?

Edited by - dveribad on 04/12/2009 18:58:44
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 04/12/2009 : 18:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
Danas zvao Darkvud i rekli mi da vise nema Texa br. 1 kolor tj. da su sve prodali. Pitanje za Dadu koje ce verovatno i jos nekog interesovati pa ga postavljam ovako: da li ce biti dopune za Srbiju tj. Darkvood?
Go to Top of Page

Bazooka_Joe
Starting Member

Slovenia
85 Posts

Member since 02/08/2004

Posted - 04/12/2009 : 20:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bazooka_Joe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

quote:
Originally posted by Bazooka_Joe

Pridruzujem se mnijenju Devbirbada što se tiče cjene tog izdanja, ionako je o tome več dosta toga rečeno, za mene je to preskupo i tome se slobodno može reči porez na budale. I ako Libellus to smatra napad na njih to je njihova stvar interpretacija, ja tome kažem sloboda izražavanja.

Ne, nece Libellus da smatra da je to napad na njih. Ti u stvari kazes da smo ja i ostali kupci budale. Tako da sam do sad pazio na recnik, sledeceg koji me (makar i indirektno) nazove ovako ili slicnim imenom, poslacu tamo gde je bio odavno, samo sto nece biti ovako uvijeno.

Da malo ne pretjeruješ?Ja sam dojma da čovjek nije mislio što si ti ovdje zaključio.

Moja isprika onima koji su krivo protumačili moj zapis - ja ne mislim da smo kupci tex color budale ali se bojim da to misli netko treči.

Ako tu postoji dilema dali Libellus voli strip ili pare mislim da ne postoji - sasvim je normalno do vole i jedno i drugo.

A onima koji misle da se Libelus žrtvuje za strip fanove treba biti jasno ako ne bi bili oni bio bi neko drugi - sa moje strane ta hiperprodukcija stripova nije ok za strip scenu i neki izdavači bi trebali malo smiriti loptu. Ova pogrešna politika sigurno če se uskoro odraziti na prodajnim mjestima.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19627 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/12/2009 : 20:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
hvala svima koji topic drže na vrhu u ime nas Texocolorca i Libellusa...možda je
zahvaljujuči i takvoj reklami odlično prodajano izdanje.Evo i u Darkvudu je presušio...
mogao bi postati najbrže razprodano izdanje u zadnje vrijeme.Hvala Ratku i ostalima.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/12/2009 : 21:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
dobar je tex color.ja bi mu povecao cenu jer ga zasluzuju samo odabrani?!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/12/2009 : 21:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zare80

Danas zvao Darkvud i rekli mi da vise nema Texa br. 1 kolor tj. da su sve prodali. Pitanje za Dadu koje ce verovatno i jos nekog interesovati pa ga postavljam ovako: da li ce biti dopune za Srbiju tj. Darkvood?

Evo lepog pitanja,da vidimo jos koliko ima Tex kolorca 1
Nadam se da ce ga biti za sve zainteresovane.
Znaci,nema cekanja ni sa dvojkom
Ne rizikuje mi se da jednog dana procitm da ga vise nema u Darkwoodu.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/12/2009 : 22:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo,stvarno te molim jer mi se konstantno u nekoliko navrata indirektno obraćaš i zamjeraš na mojim kritikama upućenim Libellus-u.Molim te objašnjenje,jer se bojim da ja krivo tumačim napisanu rečenicu.Hvala unaprijed.

Sta znaci "provincijalna stupidna pokvarenost"? U metropolama nema toga?

Ili npr. ovo obracanje Gastonu(i ja citiram):"Za jednog provincijalaca i nije tako glup potez,u poslovnom smislu,apsolutno ispravan-veca zarada je veca zarada!"?

Sto mislis da ti se indirektno obracam? Pa jel' smo se lepo direktno isvadjali na topicu gde je vodjena prethodna rasprava?
Jesam li reko da mislim da si pokvarena zmija,glup,bezobrazan,da ti je avatar u skladu sa ponasanjem,da smatram da si derikoza,da te ovo pogadja i zbog tvojih LMS/ZS kolekcija na aukcijama? Bilo je tu jos komplimenata,ali ko da ih sve popamti
Dal' treba direktnije od ovoga?
Ako bas hoces,moze,ali da posle insistiras na tome da te nisam uvredio i da me ne izbacuju s foruma zbog takvih,ajde recimo likova, kao sto si ti
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/12/2009 : 22:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

dobar je tex color.ja bi mu povecao cenu jer ga zasluzuju samo odabrani?!

jeste, traze lekarsko uverenje. deli ga tex za 30 evra po komadu. plus moras da resis jedan IQ brzinski test, taj se kupi u kamile. nesto o slaganju piramide sa dva klikera.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 04/12/2009 : 22:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Drzim da se nema smisla ponavljati pa svima koji imaju kratko pamcenje sugeriram da malo ponove gradivo u ovome topicu:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31682

Naime, tu ce moci procitati sve o provincijalizmu, pishanju, lijepim i odmjerenim rijecima i epitetima, a nadasve ce moci uzivati u "argumentiranim objedima" koji svima mogu napokon otvoriti oci.

Sto se cijene standa tice, nju odredjuje organizator i mi na nju u startu nismo imali zamjerku, a upitna nam je postala u onome trenutku kad smo saznali da nije ista za sve izdavace, odnosno da svi izdavaci ne placaju 20%, te da najgore uvjete imamo bas mi... Uglavnom, vrlo interesantna situacija... Prvo nas se diskriminira cijenom standa i prakticki potjera s CRSa, potom napadne da smo bojkotirali festival (?!), a jedini tko bi trebao vikati i buniti se zbog diskriminacije i onemogucavanja prodaje na CRSu pod istim uvjetima kao i svi drugi izdavaci smo - mi.

Jebeni paradoks!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 22:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

hvala svima koji topic drže na vrhu u ime nas Texocolorca i Libellusa...možda je
zahvaljujuči i takvoj reklami odlično prodajano izdanje.Evo i u Darkvudu je presušio...
mogao bi postati najbrže razprodano izdanje u zadnje vrijeme.Hvala Ratku i ostalima.

Molim ljepo!Dobar glas daleko se čuje
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/12/2009 : 22:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zare80

Mislim da bi sljedeca isporuka za Srbiju trebala biti jos u ovoj godini, a vjerujem s njom i dopuna Texa u boji.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 04/12/2009 : 22:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ili npr. ovo obracanje Gastonu(i ja citiram):"Za jednog provincijalaca i nije tako glup potez,u poslovnom smislu,apsolutno ispravan-veca zarada je veca zarada!"?

Sto mislis da ti se indirektno obracam? Pa jel' smo se lepo direktno isvadjali na topicu gde je vodjena prethodna rasprava?
Jesam li reko da mislim da si pokvarena zmija,glup,bezobrazan,da ti je avatar u skladu sa ponasanjem,da smatram da si derikoza,da te ovo pogadja i zbog tvojih LMS/ZS kolekcija na aukcijama? Bilo je tu jos komplimenata,ali ko da ih sve popamti
Ako bas hoces,moze,ali da posle insistiras na tome da te nisam uvredio i da me ne izbacuju s foruma zbog takvih,ajde recimo likova, kao sto si ti

ma texe,stavi ga ignore listu i gotovo takvima je to gore nego da se spuštaš na njegov nivo.

nego imaš pivu od mene ne sljedećem mafestu najboljem strip festivalu..
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 23:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobro,jedino nisam shvatio da se ti poistovjećuješ sa Gastonom,ali mislim da se taj epitet odnosio na Dadu.Ako ti to odgovara,neka ti bude.
A zašto bi me uvrijedio?Poistovijećuješ me sa psom u avataru.Vjerojatno će ti izgledat čudno,ali meni je to kompliment.Radi se o Loli,psiću kojeg sam prije nekoliko godina spasio i udomio,što mogu,volim pse(kerove).
Kažeš,svađali smo se?Ne verujem!Meni je to izgledalo kao da ti pokušavaš mene uvrijedit,ali nekako na indirektan način.Dobro,ovdje si mnogo hrabriji,"alal ti vera"!

Slobodno budi direktniji,ma bože sačuvaj da bih ja inzistirao na tvojem izbacivanju ili bilo čijem.Zbog čega,tvojeg mišljenja o meni?Reci,bre kao čovek što misliš,pa "ljudi smo,nismo srbi"!"Srbi ne plaču ko pičke"....*(da nekakva usijana glava ne shvati pogrešno,šalim se citirajući riječi iz kultnog srpskog filma "Rane")!..."rođaci"!

..eh,da nema ovakvih topic-a,kakav bi bio "puls(asfalta)foruma"?!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/12/2009 : 23:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma texe,stavi ga ignore listu i gotovo takvima je to gore nego da se spuštaš na njegov nivo.

U pravu si,ignorisem ga odsad(bez ignore liste,to ne koristim). Ionako nije vredan potrosenog vremena
A za pivo sam uvek
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 23:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

Drzim da se nema smisla ponavljati pa svima koji imaju kratko pamcenje sugeriram da malo ponove gradivo u ovome topicu:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31682

Naime, tu ce moci procitati sve o provincijalizmu, pishanju, lijepim i odmjerenim rijecima i epitetima, a nadasve ce moci uzivati u "argumentiranim objedima" koji svima mogu napokon otvoriti oci.

Sto se cijene standa tice, nju odredjuje organizator i mi na nju u startu nismo imali zamjerku, a upitna nam je postala u onome trenutku kad smo saznali da nije ista za sve izdavace, odnosno da svi izdavaci ne placaju 20%, te da najgore uvjete imamo bas mi... Uglavnom, vrlo interesantna situacija... Prvo nas se diskriminira cijenom standa i prakticki potjera s CRSa, potom napadne da smo bojkotirali festival (?!), a jedini tko bi trebao vikati i buniti se zbog diskriminacije i onemogucavanja prodaje na CRSu pod istim uvjetima kao i svi drugi izdavaci smo - mi.

Jebeni paradoks!

Ma kakv paradoks,to ti je čisti kontrabas!

Lepo je kad čovek ume tako snalažljivo da izbegne odgovor,a uz to još je i poteran....Čovijek u tim godinama,a laže.Sramota i stid da te bude!
Koji ste vi likovi,imate pljesak od mene.Zaslužili ste.Čestitam!

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 23:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U pravu si,ignorisem ga odsad(bez ignore liste,to ne koristim). Ionako nije vredan potrosenog vremena
A za pivo sam uvek

"Nemojte,ljudi,ko boga vas molim"!...zvaću decu...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/12/2009 : 23:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ dveribad
Sto se tice domacih filmova, tu imas ogroman plus od mene. I sam sam manijak za domace filmove i citate.
Sto se tice svega ostalog imas ... pa jbm li ga, ogroman minus nije prava rec, jos nije izmisljen znak za tu matematicku operaciju.
Kritikujes, u redu. Kritikuju i drugi (u manjini).Kazu sta imaju i to je to, ali ti ne prestajes sa prozivkama njih dvojice. Nisi li malo dosadan i samom sebi? Sta oni treba da urade da bi ti bio srecan?
Evo ovako cu da definisem ono sto me zanima: Sta ti uopste zelis od D&D?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/12/2009 : 23:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ seribad
Sto se tice domacih filmova, tu imas ogroman plus od mene. I sam sam manijak za domace filmove i citate.
Sto se tice svega ostalog imas ... pa jbm li ga, ogroman minus nije prava rec, jos nije izmisljen znak za tu matematicku operaciju.
Kritikujes, u redu. Kritikuju i drugi (u manjini).Kazu sta imaju i to je to, ali ti ne prestajes sa prozivkama njih dvojice. Nisi li malo dosadan i samom sebi? Sta oni treba da urade da bi ti bio srecan?

Da prekinu da objavljuju reprinte,opada mu prodaja na aukcijama Ignorisem onog i dalje,ali vidim da si kvotovao nekog seribada
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/12/2009 : 23:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ dveribad

Ništa,brate.Možda samo malo da manje lažu.Znaš kako kažu naši stari-tko laže,taj i krade.
Osobno (lično) im želim sve najbolje-da izdaju stripove,rade festival(ako nisi bio,svakako dođi jer sigurno nećeš zažalit),da ih zdravlje služi,da dobro zarađuju(bez velike žrtve i odricanja,skraćeno-želim im svu sreću u životu i šire!
Sve to,popraćeno taktovima legendarne pjesme-"Nije u šoldima sve".
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000