Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 12/12/2009 : 22:05:04
|
quote: Originally posted by dveribad
...da,svakako,mada teško jer sam užasno škrt!
A jos i sve izdavacke kuce krenule s reprintima Texa,Zagora,DD   Strasno! Samo se ti isplaci ovde,bice ti lakse |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/12/2009 : 22:08:38
|
@dveribad E da,ako te interesuje Carson,moj kum i ja smo placali Texa po 3200 dinara na BG sajmu (prodavali dobri ljudi iz Darkwooda) Mislim da je to i malo vise od 250 kn. A doneo nam ih diler iz G.Hana(okolina Nisa). Ako treba jos neki podatak |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 12/12/2009 : 22:14:33
|
quote: Originally posted by Tex Willer
...da,svakako,mada teško jer sam užasno škrt!
A jos i sve izdavacke kuce krenule s reprintima Texa,Zagora,DD   Strasno! Samo se ti isplaci ovde,bice ti lakse
Čuj,negdje moram. ...evo,ti si pravi prijatelj-vidiš da ne možeš bez mene,a reko si da ćeš ignorirat moje pisanje. ..jedino ti zamjeram što si bio mekušac prije par dana pa mi se nisi "direktnije" obratio.Ovako ispadne da ti ja dođem kao budali šamar,a to me također žalosti! |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 12/12/2009 : 22:21:18
|
@dveribad E da,ako te interesuje Carson,moj kum i ja smo placali Texa po 3200 dinara na BG sajmu (prodavali dobri ljudi iz Darkwooda) Mislim da je to i malo vise od 250 kn. A doneo nam ih diler iz G.Hana(okolina Nisa). Ako treba jos neki podatak
Ne,ne interesuje me,što pitaš? ...zašto mi se konstantno nudiš?Jest da sam sve ono što si mi napisao,onako junački i direktno,ali čemu to ulizivanje?? |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/12/2009 : 22:26:26
|
@dveribad E da,ako te interesuje Carson,moj kum i ja smo placali Texa po 3200 dinara na BG sajmu (prodavali dobri ljudi iz Darkwooda) Mislim da je to i malo vise od 250 kn. A doneo nam ih diler iz G.Hana(okolina Nisa). Ako treba jos neki podatak
         |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/12/2009 : 22:55:31
|
Čuj,negdje moram. ...evo,ti si pravi prijatelj-vidiš da ne možeš bez mene,a reko si da ćeš ignorirat moje pisanje. ..jedino ti zamjeram što si bio mekušac prije par dana pa mi se nisi "direktnije" obratio.Ovako ispadne da ti ja dođem kao budali šamar,a to me također žalosti!
Zaboravan sam,godine jbg. Junacko ponasanje je seruckanje po forumu  E jbm ti ja takvu logiku i onog ko razmislja tako Sta bi ti to direktnije od toga sto mislim i kazem da si najobicnija zmija,seronja,da si dosadan ko proliv A dodjes mi ko klovn,zabavljas me Mislim da si glup i bezobrazan ali ne sporim da unosis zivost i da je manje dosadno kad si prisutan. Samo molim te,ove gluposti o junacenju i hrabrosti sacuvaj za neku drugu priliku. Seres se u junacenje po tastaturi |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:03:36
|
Ne,ne interesuje me,što pitaš? ...zašto mi se konstantno nudiš?Jest da sam sve ono što si mi napisao,onako junački i direktno,ali čemu to ulizivanje??
Mislio sam da pravis neku anketu ovde pa reko da pomognem Sto se tice ulizivanja,za to nemam potrebe. Nijednom izdavacu,nijednom forumasu. Stripove placam iz svog dzepa,kupujem ono sto hocu,druzim se s kim hocu,nemam nikakve skrivene interese. Da smatram da su stripovi koje radi Libellus losi u bilo kom segmentu odmah bi krenuo s kritikama. Smatram da su perfektni pa ih eto podrzavam u onome sto rade. A sto se tice cene,ne smatram da sam merodavan da je odredjujem. Kao ni ti,ni bilo ko drugi osim njih samih. Ajde sad nastavi da zabavljas forumase |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:14:02
|
Ne,ne interesuje me,što pitaš? ...zašto mi se konstantno nudiš?Jest da sam sve ono što si mi napisao,onako junački i direktno,ali čemu to ulizivanje??
Mislio sam da pravis neku anketu ovde pa reko da pomognem Sto se tice ulizivanja,za to nemam potrebe. Nijednom izdavacu,nijednom forumasu. Stripove placam iz svog dzepa,kupujem ono sto hocu,druzim se s kim hocu,nemam nikakve skrivene interese. Da smatram da su stripovi koje radi Libellus losi u bilo kom segmentu odmah bi krenuo s kritikama. Smatram da su perfektni pa ih eto podrzavam u onome sto rade. A sto se tice cene,ne smatram da sam merodavan da je odredjujem. Kao ni ti,ni bilo ko drugi osim njih samih. Ajde sad nastavi da zabavljas forumase
Znao sam da si karakteran i čestit.Ljepo je da čovjek plaća iz svog džepa,druži se sa kime hoće,nema skrivenih namjera. Ne kritiziram niti ja njihove stripove,a i kako bih kad su perfektno urađeni,ali meni se ne sviđa i ne podržavam kako oni to rade(ja se još uvijek nadam da ti nisi u stanju razumjeti o čemu ja pišem jer nisi upućen)...ustvari,više se i ne nadam,a i kako bih od nekoga kao što si ti.Meni to djeluje kao ulizivanje,a i naporan si brate.Mislim da su ti samo "tabanići" ostali vani,već si se sav uvukao. |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:14:44
|
Čuj,negdje moram. ...evo,ti si pravi prijatelj-vidiš da ne možeš bez mene,a reko si da ćeš ignorirat moje pisanje. ..jedino ti zamjeram što si bio mekušac prije par dana pa mi se nisi "direktnije" obratio.Ovako ispadne da ti ja dođem kao budali šamar,a to me također žalosti!
Zaboravan sam,godine jbg. Junacko ponasanje je seruckanje po forumu  E jbm ti ja takvu logiku i onog ko razmislja tako Sta bi ti to direktnije od toga sto mislim i kazem da si najobicnija zmija,seronja,da si dosadan ko proliv A dodjes mi ko klovn,zabavljas me Mislim da si glup i bezobrazan ali ne sporim da unosis zivost i da je manje dosadno kad si prisutan. Samo molim te,ove gluposti o junacenju i hrabrosti sacuvaj za neku drugu priliku. Seres se u junacenje po tastaturi
Bogami,dobro si napisao-baš seruckaš po forumu. ....klauni smo obojica,svakome na drugačiji način.Ti smatraš da sam ja glup i bezobrazan? ...(za nekoga tko je djetinjast i uvredljiv,veliki je uspjeh da nešto smatra) Ovo na kraju,di me moliš(jer si lepo vaspitan) shvatit ću kao tvoj smisao za "mišljenje". ...ako si mislio na priliku susreta da mi pokažeš što je pravo junačenje("za razliku sranja po tastaturi"),možemo se nać na dočeku srpske Nove godine u Beogradu.Bit će mi čast poljubit nekoga,tri puta,tko voli Tex-a kao ja! |
Edited by - dveribad on 12/12/2009 23:27:32 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:24:51
|
Meni to djeluje kao ulizivanje,a i naporan si brate.Mislim da su ti samo "tabanići" ostali vani,već si se sav uvukao.
Deluje ti tako zato sto si glup pa ne mozes da shvatis Boli te to sto ne mozes da pronadjes nikakav drugi razlog sto hvalim LL izdanja,osim samog KVALITETA Libellusovih izdanja Da su mi samo tabanici napolju ne bih mogao da kuckam po tastaturi. A ti se ponasas kao da si vec bio unutra pa si ispao odatle kao krajnji produkt   |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:33:49
|
Meni to djeluje kao ulizivanje,a i naporan si brate.Mislim da su ti samo "tabanići" ostali vani,već si se sav uvukao.
Deluje ti tako zato sto si glup pa ne mozes da shvatis Boli te to sto ne mozes da pronadjes nikakav drugi razlog sto hvalim LL izdanja,osim samog KVALITETA Libellusovih izdanja Da su mi samo tabanici napolju ne bih mogao da kuckam po tastaturi. A ti se ponasas kao da si vec bio unutra pa si ispao odatle kao krajnji produkt  
Čekaj,čekaj,...vidjet ćemo kakav ćeš ti seronja bit kad se pogledaš u ogledalo(naravno,tek kada se izvučeš vani,ako) ....i nije produkt,više ti to dođe kao nusprodukt. Vidiš da sam te rasmijao,samo opušteno.Živio ti meni! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:37:29
|
Bogami,dobro si napisao-baš seruckaš po forumu. ....klauni smo obojica,svakome na drugačiji način.Ti smatraš da sam ja glup i bezobrazan? ...(za nekoga tko je djetinjast i uvredljiv,veliki je uspjeh da nešto smatra) Ovo na kraju,di me moliš(jer si lepo vaspitan) shvatit ću kao tvoj smisao za "mišljenje". ...ako si mislio na priliku susreta da mi pokažeš što je pravo junačenje("za razliku sranja po tastaturi"),možemo se nać na dočeku srpske Nove godine u Beogradu.Bit će mi čast poljubit nekoga,tri puta,tko voli Tex-a kao ja!
Evo,bas cu sad da prepravim sve svoje planove da dodjem na docek NG da bi me ti izljubio. Ako ti je do toga,nadji nekog drugog. A u pravu si,ne volim da se junacim na tastaturi,samo odgovaram na uvrede uvredom. A ovakvi kao ti mogu samo da me uplase izgledom,drugacije ne. A ako bas i dalje zelis da se junacis,prosetaj se do Nisha. Ne trose mi se pare na put i docek s takvim likovima,cuvam ih za stripove. A nemam bas toliko para da se razbacujem,jer ne preprodajem nista po aukcijama |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:44:01
|
Čekaj,čekaj,...vidjet ćemo kakav ćeš ti seronja bit kad se pogledaš u ogledalo(naravno,tek kada se izvučeš vani,ako) ....i nije produkt,više ti to dođe kao nusprodukt. Vidiš da sam te rasmijao,samo opušteno.Živio ti meni!
E prika,al' si ti spao na niske grane kad moras da se raspravljas s obicnim forumasem o ulizivanju gde mu mesta nema. Nikakve dodirne tacke sa LL,osim lepog misljenja o njima samima i izdavackoj kuci nemam,a ti se i dalje trudi da dokazes suprotno Samo,nemoguce je Da imam neke koristi pa da se ulizujem. Ovakko imam zadovoljstvo odlicno uradjenih izdanja uz finansijske troskove koje pokrivam sam. Gde tu mozes da pronadjes razlog za ulizivanje  Ili dokazi da imam neke razloge za takvo ponasanje ili cuti,jer ovako ispadas jos gluplji    |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:45:46
|
Bogami,dobro si napisao-baš seruckaš po forumu. ....klauni smo obojica,svakome na drugačiji način.Ti smatraš da sam ja glup i bezobrazan? ...(za nekoga tko je djetinjast i uvredljiv,veliki je uspjeh da nešto smatra) Ovo na kraju,di me moliš(jer si lepo vaspitan) shvatit ću kao tvoj smisao za "mišljenje". ...ako si mislio na priliku susreta da mi pokažeš što je pravo junačenje("za razliku sranja po tastaturi"),možemo se nać na dočeku srpske Nove godine u Beogradu.Bit će mi čast poljubit nekoga,tri puta,tko voli Tex-a kao ja!
Evo,bas cu sad da prepravim sve svoje planove da dodjem na docek NG da bi me ti izljubio. Ako ti je do toga,nadji nekog drugog. A u pravu si,ne volim da se junacim na tastaturi,samo odgovaram na uvrede uvredom. A ovakvi kao ti mogu samo da me uplase izgledom,drugacije ne. A ako bas i dalje zelis da se junacis,prosetaj se do Nisha. Ne trose mi se pare na put i docek s takvim likovima,cuvam ih za stripove. A nemam bas toliko para da se razbacujem,jer ne preprodajem nista po aukcijama
A dobro,ako bude prilika da navratim do Niša,obećajem da ću ti se javit.
Jedino imam primjedbu.Ako se ne varam,na moje kritike upućene Libellus-u,ti si prvi krenuo sa vrijeđanjem.Niti me poznaješ niti kopčaš o čemu pišem,a vrijeđaš.I tko je tu "junačina".? |
Edited by - dveribad on 12/12/2009 23:49:17 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/12/2009 : 23:58:34
|
Jedino imam primjedbu.Ako se ne varam,na moje kritike upućene Libellus-u,ti si prvi krenuo sa vrijeđanjem.Niti me poznaješ niti kopčaš o čemu pišem,a vrijeđaš.I toko je tu "junačina".?
Zato sto me je nerviralo vredjanje ljudi koje sam upoznao i ostavili su mi jako lep utisak. A korist,ulizivanje,takve kritike...veruj mi,bar upucene na moj racun,to su teske gluposti Mozda bas i nisam neki Balboa,ali sam daleko od pizde. I prilicno nervozan,brz u raspravama i donosenju(mozda i pogresnih)zakljucaka. Ne kazem da je to dobro,ali imam kratak fitilj. Jedino dobro je sto nisam zlopamtilo.
I nikako mi nije jasno sta hoces od ljudi? Samo ih napadas,vredjas,zajebi cenu - tu nemas pravo da se mesas jer su to stvari koje se ticu njihovog poslovanja. Kazi vise konkretno sta te muci.
|
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 13/12/2009 : 00:13:06
|
Jedino imam primjedbu.Ako se ne varam,na moje kritike upućene Libellus-u,ti si prvi krenuo sa vrijeđanjem.Niti me poznaješ niti kopčaš o čemu pišem,a vrijeđaš.I toko je tu "junačina".?
Zato sto me je nerviralo vredjanje ljudi koje sam upoznao i ostavili su mi jako lep utisak. A korist,ulizivanje,takve kritike...veruj mi,bar upucene na moj racun,to su teske gluposti Mozda bas i nisam neki Balboa,ali sam daleko od pizde. I prilicno nervozan,brz u raspravama i donosenju(mozda i pogresnih)zakljucaka. Ne kazem da je to dobro,ali imam kratak fitilj. Jedino dobro je sto nisam zlopamtilo.
I nikako mi nije jasno sta hoces od ljudi? Samo ih napadas,vredjas,zajebi cenu - tu nemas pravo da se mesas jer su to stvari koje se ticu njihovog poslovanja. Kazi vise konkretno sta te muci.
Cijena ne,njihova stvar.Nisi ti jedini na koga su ostavili u početku takav utisak,a ni zadnji. Postupci u zadnjih par godina od dotičnih su u najmanju ruku nekorektni.Pokvareni i neljudski.To što se ti ne slažeš je razumljivo,ali ipak mislim da si malo pretjerao sa vrijeđanjem. Vrijeme će pokazat dali ja pišem gluposti.Uskoro. Što se tebe tiče-nemam zamjerki,izuzev što mislim da si ipak bio malo predirektan!  |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 13/12/2009 : 00:18:43
|
@dveribad i ostali koji se prepoznaju Voleo bih stvarno da kad se ubuduce pise o ulizivanju,uvlacenju i slicnim glupostima,da se pise konkretno. Ne samo Dadama,nego i Markosu,VC,Bernardu,bilo kome. Takve stvari su u ovih pet godina koliko sam na forumu pominjane milion puta. Kome je potrebno ulizivanje? Sve sto mi treba od izdavaca su kvalitetno uradjena izdanja. Jedini koji po meni ispunjavaju najvise kriterijume su Libellus,Fibra i Lavirint(na neki svoj smekerski nacin). Svi ostali imaju kakve-takve propuste. S Markosom sam x puta ulazio u rasprave iako je gazda sajta. Ali ne mogu da kazem da su Fibrina izdanja losa jer to nisu. Tad bih sam za sebe napisao da sam najveci licemer,pizda i sta god hoces |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 13/12/2009 : 00:25:05
|
Što se tebe tiče-nemam zamjerki,izuzev što mislim da si ipak bio malo predirektan! 
Jesam prznica i to teska. Ali,veruj mi,bolje da se s ovakvima vredjas, pa cak i pobijes,nego da se s nekima tapses po ramenu i razmenjujes komplimente. Tezak sam i svojim najblizima,ali sam posten i sve sto sam ovde napisao mislim najiskrenije. Zato me vredja kad se aludira da imam neke skrivene namere ili interes da hvalim nekog. Napljuvao bih i burazera (Carson na forumu) da radi fuseraj kao sto su npr. prva dva KI Zagora. Pa pojedinci samo sto me nisu pojeli na tim topicima o VC sto kazem da je lose ono sto je lose. |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Posted - 13/12/2009 : 00:52:57
|
@dveribad i ostali koji se prepoznaju Voleo bih stvarno da kad se ubuduce pise o ulizivanju,uvlacenju i slicnim glupostima,da se pise konkretno. Ne samo Dadama,nego i Markosu,VC,Bernardu,bilo kome. Takve stvari su u ovih pet godina koliko sam na forumu pominjane milion puta. Kome je potrebno ulizivanje? Sve sto mi treba od izdavaca su kvalitetno uradjena izdanja. Jedini koji po meni ispunjavaju najvise kriterijume su Libellus,Fibra i Lavirint(na neki svoj smekerski nacin). Svi ostali imaju kakve-takve propuste. S Markosom sam x puta ulazio u rasprave iako je gazda sajta. Ali ne mogu da kazem da su Fibrina izdanja losa jer to nisu. Tad bih sam za sebe napisao da sam najveci licemer,pizda i sta god hoces
Ok,to je već konstruktivno,kažeš što misliš,a nema vrijeđanja. Za spomenute izdavače se slažem,samo bih ja dodao da su mi stripovi od Belog puta super.Također odlično urađeni,a cijena i više nego pristojna. O čemu ja pišem u svezi Libellus-a je nešto sasvim drugo.Recimo-pogledaj topic o prodaji stripova od prije dvije godine.Apsolutan dokaz Dadine licemjernosti i laganja.I takav se kune u čestitost i poštenje.Di god dođem netko prizna da od njih kupuje stripove sa skladišta po nabavnoj cijeni(javno,pred svjedocima).Jel to fer?Zar sam ja i ostali koji kupuju stripove u striparnicama idioti? Gaston se kune prije godinu dana da nije stvar bojkota festivala postotak od prodaje,a neodavno sam napiše da ga žulja baš taj postotak?O pravima za izdanja i kvarnim igrama oko njih više mogu spomenuta dvojica.Tada više nije bitno tko je tko i što se zajedno radilo-samo gazi,lova je u pitanju!Zagor je čudo.Ipak se na kraju sve okreće oko Zagora.Ako ga licemjeri izdaju,morat će puno tog pogazit.Tu se sretstva ne biraju,pa makar ostali posrani,a to već jesu!Nije im ni lako,ako ga i ne izdaju-opet će bit skorojevići.
-Hoćemo Zagora od prvog broja!...valjda će čika Bonelli prepoznat da mi kolekcionari težimo kvalitetnom izdanju po pišljivih 300 kuna.Možda i više,objasnit će nam Dado u uvodniku kolike su to žrtve,patnje,odricanje,muka i ljubav naspram stripa.Takav prijevod,najskuplja prava,najskuplja štampa,najkvalitetniji papir,dizajn budućnosti,isijavanje boja na koricama,taj sjaj u oku prilikom čitanja,itd,itd......ma kakav sex,čim dotaknemo Libellus izdanje-polucija!  |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 13/12/2009 : 01:34:25
|
Ok,to je već konstruktivno,kažeš što misliš,a nema vrijeđanja. Za spomenute izdavače se slažem,samo bih ja dodao da su mi stripovi od Belog puta super.Također odlično urađeni,a cijena i više nego pristojna.
Sto se tice vredjanja,tek kad sam video kakav se recnik koristi uklopio sam se. Nije bilo upuceno konkretno meni,al' sam ti ja ko oni s "divljeg zapada" - kad vidis tucu uleti i ti
Sto se tice BP,ubija me njihov spori ritam,to mi je glavna zamerka na BP. Isto je i sa BG,SA. Dobri su,samo brzi ritam i preciznije informacije kad ce,dal' ce uopste i bili bi odlicni. A ne,primera radi,krenes s Dampyrom pa ga dve godine nema,pa izadje 8 komada i ko zna dal' ce jos neki ikad. Nikakve informacije. Slicno je i s BG integralima.
Sa LL i Fibrom znas na cemu si. Ne strahujem da li ce izaci poslednja tura KP ili da li ce LL nastaviti Nick Raidera koji verovatno nije profitabilan(mozda lupam,ali ne vidim da nas ima previse?).
Sto se ostalih stvari tice,nimalo nisam upucen u vase odnose. Znam kakav sam utisak stekao o njima,tebe ne znam i sve sto mogu da zakljucim je iz pisanja ovde. A gledano sa strane deluje jako ruzno sve sto si napisao na njihov racun. I ovaj topic je trebao da bude o Tex kolorcu a da ostalo raspravite uzivo ili na nekom posebnom topicu gde cete da raspravite ko je kakav covek i ostalo nevezano za Tex reprint. Ostavite mi Texa na miru |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 13/12/2009 : 01:59:52
|
I sta? Nema vise? 
A sad bas ima pauza izmedju trecine Toronto - Washington, pa reko da se zanimam u pauzi.     |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41212 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/12/2009 : 02:51:42
|
Ovde dosta ljudi gresi i staje na neciju stranu.. Ja sam upoznao i Ratka i Dade, i mogu reci da su mi svi sasvim super... Zato ne stajem ni na ciju stranu, a ne bi trebali ni ostali.. Tekse, iskuliraj bre.. Dodji na topic o Partizanu da se malo podjebavamo... Nemoj ovde...  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 13/12/2009 : 03:14:01
|
quote: Originally posted by sawitch
Ovde dosta ljudi gresi i staje na neciju stranu.. Ja sam upoznao i Ratka i Dade, i mogu reci da su mi svi sasvim super... Zato ne stajem ni na ciju stranu, a ne bi trebali ni ostali.. Tekse, iskuliraj bre.. Dodji na topic o Partizanu da se malo podjebavamo... Nemoj ovde... 
Samo mi jos to fali A i nisam tolko zagrizen navijac,treba ti neko ko je ostrascen za raspravu,ja sam vise samo za sitno podjebavanje. Ne zaboravi,prvo Car Konstantin,pa ostali Nishki klubovi,tek onda Zvezda
A sto se ove rasprave tice ne stavljam Dade = Libellus,nego smatram da su im izdanja odlicna(moze da se kaze da stajem na stranu stripova) a da privatne razmirice trebaju da ostave po strani ili resavaju van topica o izdanjima.
I jos kad ispade da radim to iz nekog interesa,da se uvlacim,pa kako da ne reagujem Koji ja crni interes mogu da imam od poslovanja bilo koje izdavacke kuce? Sve sto znam u vezi stripova je da citam i da gledam slike I gde se uhvatise bas Texa od prvog broja pored tolikih drugih izdanja  |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 13/12/2009 : 06:47:04
|
quote: Originally posted by Tex Willer Sve sto znam u vezi stripova je da citam
  Znas?!    |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |