forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3927 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 21/01/2010 : 15:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

jel izasao taj novi Dampir

Jeste, ja ga danas kupio! Inace po trafikama sam vidio i komplete Zagor Almanaha...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!

Edited by - kandraks on 21/01/2010 15:00:50
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 21/01/2010 : 15:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Danas sam našao AF extra 34 (poslije sedmicu dana zakašnjenja, moguće da je došao juče), Dampir 24 i Mark specijal 5.

Možda ostalo sjutra. Ako nađeš MM 77 u Istočnom Sarajevu, napiši ovdje.

DD 24 nije ni dolazio.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 21/01/2010 : 15:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
pozdrav delboj ....
vidio sam e mail sto si mi poslao , sto se tice onoga sad nema nista ovdje ali ako bude neko javim ti .... bio sam ja u opticaju ali sam se vec skrasio .... ako bude nesto javim ti

feka
Go to Top of Page

sabko
New Member

Bosnia and Herzegovina
216 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 21/01/2010 : 16:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sabko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:
Originally posted by bihac-una

quote:
Originally posted by Magico_Vento

quote:

Haj neka mi neko posalje jednog tog Dampira,da vidim sta je to i procitam,platicu ga

skini skeniran strip i procitaj

Nevolim ja to,ja bih rado jedan"zivi",tako da vidim kakav je.Takodje bih volio ovog Magicnog vjetra jednog(izgleda mi zanimljiv).Ko su izdavaci tih junaka,gdje se mogu nabaviti,koliko ih ima ukupno itd..?Zanima me!Nisam do sad obracao paznju na to,pa neznam!

PS:samo ako postoji od izdavaca koji se moze kupiti na nasim kioscima,ne od nekih koji nemaju prava izdavastva na podrucju BiH
Ako ko ima te komplete neka se javi!

dampyra izdaje VČ a magičnog SU izdavali SC,sfera i wizard u nastavcima.
kažem izdavali jer trenutno ne izlazi.
izdaje ga i libelus.
a ovo da izlazi u BiH,izlazi ali ne u bihaću...
imam ja komplet dampira i 10-ak komada magičnog pa kad dođes uzmi za pročitati...

A imaš Dampyr i hrvatsko izdanje... Jel ono bi SA ili Libelus... 2 u ednoj knjizi. vjerovatno je to lakše zbaviti u Bihaću. Ali cijena... ? Ne znam.
Meni se jako sviđa ovo od VČ, ali interesantno da ništa od njih nisam vidio u USK, kad sam zadnji put bio tamo (prije godinu i nešto). Inače sam iz S. Mosta. Privremeno u Sarajevu.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 21/01/2010 : 17:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Sta znaci,izlazi u BiH a ne u Bihacu????
Primijetio sam jos nesto.U Zenici ljudi kupuju VC izdanja na kiosku,a u Bihacu nema od tog VC nista.Sve neke muljaze zesce
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 21/01/2010 : 18:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

pozdrav delboj ....
vidio sam e mail sto si mi poslao , sto se tice onoga sad nema nista ovdje ali ako bude neko javim ti .... bio sam ja u opticaju ali sam se vec skrasio .... ako bude nesto javim ti

Dobro.

quote:

Primijetio sam jos nesto.U Zenici ljudi kupuju VC izdanja na kiosku,a u Bihacu nema od tog VC nista.Sve neke muljaze zesce

Žalite se distributeru.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 21/01/2010 : 18:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by feka82

pozdrav delboj ....

Dobro.

quote:

Žalite se distributeru.

Pravo da ti kazem,kakva je kvaliteta tih "kiosk izdanja",nije mi ni zao,pa stoga,......Bole da ih nema
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 21/01/2010 : 19:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
što se tiče kiosk izdanja vč,jako su kvalitetna,jako dobro očuvana,u kesicama i nisu kao ludens oštećena,bar ne ona koja sam ja kupovao ali ja sam kupovao u srbiji pa ne znam kako su kod nas.
VČ nije nikad izlazio u bihaću pa tako ni dampir,a magični je dolazio od SC prvih 7 brojeva u paketu po 2 za 4 KM.
dampira u hrvatskoj izdaje SA ali mislim da je kao oni texovi giganti i da se ne može kupiti na kiosku već samo u strip knjižarama...
Go to Top of Page

sabko
New Member

Bosnia and Herzegovina
216 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 21/01/2010 : 20:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sabko a Private Message  Reply with Quote
Pa rekoh vam: Nema distribucije VČ u USK uopšte... Mislim da je do distributera koji dostavlja skoro kompletnu štampu u kanton.
Ja sam prvi VČ Dampyr kupio u Jajcu (ne prvi broj nego prvi koji sam kupio - broj 5 mislim - ona iz Praga), gdje sam slučajno boravio. Kasnije sam u Sarajevu na sajmu knjiga našao dosta njih, a na pijaci našao ostale koji us mi falili. Tako da imam sve brojeve VČ koji su izašli u BiH...

Mislim da je prevod jako dobar, ali štampa i kvalitet izdanja su daleko od izdavača iz Hrvatske.
Go to Top of Page

sabko
New Member

Bosnia and Herzegovina
216 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 21/01/2010 : 20:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sabko a Private Message  Reply with Quote
Sreća Prijedor je 28 km od S. Mosta pa sve može da se nabavi. Za Bihać je to ipak malo predaleko...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 21/01/2010 : 20:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sabko

Sreća Prijedor je 28 km od S. Mosta pa sve može da se nabavi. Za Bihać je to ipak malo predaleko...

zato je tu pik.ba i pošta pa se lako nabavi šta treba...
Go to Top of Page

sabko
New Member

Bosnia and Herzegovina
216 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 21/01/2010 : 21:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sabko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sabko

zato je tu pik.ba i pošta pa se lako nabavi šta treba...

Ma OK, ali najradije kupujem na kiosku ili eventualno knjižari... :D
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/01/2010 : 10:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nevjerovatno, ali danas je došao ovaj VČ DD 24, poslije više od sedam dana zakašnjenja.

I na kioscima je i Svetov Alan Ford br. 77.

Jedino nema ovog MM, kao i obično.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/01/2010 : 14:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja jos ne mogu naci dampira

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

hogar_5
New Member

Bosnia and Herzegovina
284 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 22/01/2010 : 14:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit hogar_5's Homepage  Send hogar_5 a Private Message  Reply with Quote
ja jucer kupio MM 77

www.hogarcaffe.com ...bh strip sajt
Go to Top of Page

hogar_5
New Member

Bosnia and Herzegovina
284 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 22/01/2010 : 14:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit hogar_5's Homepage  Send hogar_5 a Private Message  Reply with Quote
i alan ford klasik 91

www.hogarcaffe.com ...bh strip sajt
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 22/01/2010 : 16:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
MM 77 sam i ja kupio. Ali nisam mogao naći ni jedan očuvan primjerak. To me baš nervira!

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 22/01/2010 : 18:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

quote:

Jeste, ja ga danas kupio! Inace po trafikama sam vidio i komplete Zagor Almanaha...

Jeli to komplet od svih 6 Almanaha ili???
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 18:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

po dva almanaha za 6,2 KM...
samo što nema zadnjeg almanaha samo prvih 5 brojeva...
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 22/01/2010 : 20:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

po dva almanaha za 6,2 KM...
samo što nema zadnjeg almanaha samo prvih 5 brojeva...

Sta znaci ovo,ne kontam!?

"po dva almanaha za 6,2 KM..."
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 22/01/2010 : 20:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Pa dobijes u pakovanju dva broja almanaha za cijenu od 6,20

capisci?

Nemam potpis...
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 22/01/2010 : 21:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

capisci?

2 X 2 su 4
Jeli 5-ti dodje sam ili??
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 21:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

capisci?

2 X 2 su 4
Jeli 5-ti dodje sam ili??

poslao sam ti mail....
sad ja tebe ne kontam ovo 2 x 2 ....
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 21:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
sad sam te skontao šta misliš...
negdje bude u paketu 1 i 3,negdje 1 i 4,negdje 2 i 5 i tako...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 21:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
razne kombinacije tih 5 brojeva,(nekad ni nema svih brojeva na kiosku),nekad moraš uzeti dva ista ako hoćeš da pupuniš koji ti fale i tako...
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000