Author |
Topic  |
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/04/2010 : 21:30:15
|
quote: Originally posted by SnotMan
x-files,dogurao sam do chetvrte sezone,jedva....
sta jedva oces reci da ne valja? tek sada gledas?
ja poceo 24 gledati
covjece al sam zakasnio :D jos uvijek se disketama sluze   |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/04/2010 : 13:37:34
|
Ponovno su počele V i Stargate Universe... Veseli se SF narode! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/04/2010 : 20:36:28
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
pa pocelo je 2001 ako me pamcenje sluzi
Čini mi se da se u Americi prikazuje 8. sezona, mada nisam siguran. Posle 4. nisam gledao. Valjaju li ove zadnje sezone? |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Posted - 05/04/2010 : 21:09:16
|
ja sam stigao do 6 sezone, i po mom misljenju kvalitet nije opao. i da ameri sad idu sa osmom |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 05/04/2010 : 22:03:06
|
ja sam stigao do 6 sezone, i po mom misljenju kvalitet nije opao. i da ameri sad idu sa osmom
Osma je ujedno i posljednja sezona posto se serija zbog znatnog pada gledanosti gasi. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Posted - 06/04/2010 : 17:51:08
|
ma ja se cudim da je isti koncept dozivio toliko sezona al uvijek se desi da ideje presuse, ne znam ni jednu seriju koja je dozivela vise od 3 sezone da nije pocela da gadno brljavi kako je dalje odmicala. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 06/04/2010 : 18:46:21
|
ma ja se cudim da je isti koncept dozivio toliko sezona al uvijek se desi da ideje presuse, ne znam ni jednu seriju koja je dozivela vise od 3 sezone da nije pocela da gadno brljavi kako je dalje odmicala.
Seinfeld,mucke... |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 06/04/2010 : 22:03:52
|
Evo jos jedne mini serije koju svima preporucam:Lonesome dove(u nas prevedena kao Usamljena golubica).Jest da je serija malo starija ali je toliko fenomenalna da je to tesko rijecima opisat i mislim da je to serija sa najboljom glumackom postavom koja je ikad bila okupljena.Pokusat cu nabrojat samo neke:Tommy lee jones,robert duval(uloga zivota!),angelica houston,diana line,dany glover itd.Za mene definitivno najbolja mini serija ikad snimljena. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 06/04/2010 : 23:04:32
|
Ako voliš western drame, da... Usamljena golubica, gdje ćeš uopće to naći? Nije da je neka kultna ili dugoživeća serija. Najviše se sjećam Anjelice Houston, mislim da je odlična prostitutka, jel tako? ILi se varam?
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/04/2010 : 23:05:48
|
quote: Originally posted by Torghal
Evo jos jedne mini serije koju svima preporucam:Lonesome dove(u nas prevedena kao Usamljena golubica).Jest da je serija malo starija ali je toliko fenomenalna da je to tesko rijecima opisat i mislim da je to serija sa najboljom glumackom postavom koja je ikad bila okupljena.Pokusat cu nabrojat samo neke:Tommy lee jones,robert duval(uloga zivota!),angelica houston,diana line,dany glover itd.Za mene definitivno najbolja mini serija ikad snimljena.
Krenuo sam da skidam na tvoju preporuku  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 07/04/2010 : 06:04:10
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ako voliš western drame, da... Usamljena golubica, gdje ćeš uopće to naći? Nije da je neka kultna ili dugoživeća serija. Najviše se sjećam Anjelice Houston, mislim da je odlična prostitutka, jel tako? ILi se varam?
Diana Line glumi prostitutku,Angelica glumi neprezaljenu ljubav od Robert Duvala. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 07/04/2010 : 10:36:08
|
Ponovno su počele V i Stargate Universe... Veseli se SF narode!
I najbitnije, Doctor Who. ;)
"Eleventh hour" - fenomenalan. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 07/04/2010 : 11:38:12
|
quote: Originally posted by Djole
Ponovno su počele V i Stargate Universe... Veseli se SF narode!
I najbitnije, Doctor Who. ;)
"Eleventh hour" - fenomenalan.
+ Caprica |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 07/04/2010 : 11:42:36
|
S VREMENOM SAM USPIO POPUNITI SVE RUPE U SERIJAMA KOJE PAMTIM IZ DJETINSTVA: Ja klaudije, Dečko dama kralj špijun, Smiley's people, Jack Holborn, Prime suspect,.... ono što nisam uspio nikada naći i molim pomoć je... THE KEY TO REBECCA - David Soul INSIDE THE THIRD REICH - Rutger Hauer i nenadmašne THE GANGSTER'S CHRONICLES - s Michaelom Nouriem |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 07/04/2010 : 11:49:53
|
quote: Originally posted by jang
+ Caprica
Pilot je bio nešto najdosadnije što sam gledao prošle godine - a gledao sam i Dollhouse. I Primeval! ;)
It gets better? |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 07/04/2010 : 11:57:50
|
ma ja se cudim da je isti koncept dozivio toliko sezona al uvijek se desi da ideje presuse, ne znam ni jednu seriju koja je dozivela vise od 3 sezone da nije pocela da gadno brljavi kako je dalje odmicala.
prime suspect je sa svakom narednom sezonom bivao sve bolji i do kraja nije pao....i za promjenu od odlične prve sezone serija se samo dizala...
|
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 07/04/2010 : 11:58:28
|
+ Caprica
Pilot je bio nešto najdosadnije što sam gledao prošle godine - a gledao sam i Dollhouse. I Primeval! ;)
It gets better?
Potpisujem. Kolko sam bio HARDCORE fan Galactice, Caprica mi je bila mlaka/bezveze. Ali drugar, jednako HARDCORE fan, me ubedjuje da je dobro i da pocnem da gledam..  |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 07/04/2010 : 16:13:23
|
+ Caprica
Pilot je bio nešto najdosadnije što sam gledao prošle godine - a gledao sam i Dollhouse.
Hm... Ako ti je pilot bio dosadan... Obiteljska drama u budućnosti.
@jang I btw., Caprica već izlazi dva mjeseca, ST, Who i V su počele baš prošlo tjedan |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Posted - 07/04/2010 : 16:40:07
|
quote: Originally posted by rommel
prime suspect je sa svakom narednom sezonom bivao sve bolji i do kraja nije pao....i za promjenu od odlične prve sezone serija se samo dizala...
nisam gledao pa ne znam, i rado bi volio reci da cu krenuti da gledam al spisak serija ''za pogledati'' mi je vec predug    al ko zna... |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 07/04/2010 : 21:22:24
|
quote: Originally posted by Torghal
Evo jos jedne mini serije koju svima preporucam:Lonesome dove(u nas prevedena kao Usamljena golubica).Jest da je serija malo starija ali je toliko fenomenalna da je to tesko rijecima opisat i mislim da je to serija sa najboljom glumackom postavom koja je ikad bila okupljena.Pokusat cu nabrojat samo neke:Tommy lee jones,robert duval(uloga zivota!),angelica houston,diana line,dany glover itd.Za mene definitivno najbolja mini serija ikad snimljena.
Mozes li mi reci,nasao sam jedan torent pise komplet edicion i sadrzi jos Dead man walks,Return to lonesome dove,Streets of Laredo.Jel i ove serije imaju neke veze sa tom ili su oni to tek tako stavili? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Mr Spock
Junior Member

.jpg)
United Kingdom
418 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Topic  |
|