forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/10/2010 : 17:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl
...nego su ga "odradili"...

Budi konkretniji. Koji su to oni?
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/10/2010 : 17:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
...nego su ga "odradili"...

Budi konkretniji. Koji su to oni?

Mislio sam samo na Markosa, tako da je ovo gramatička greška... Zaista.

Edited by - Mhejl on 27/10/2010 17:52:10
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12644 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/10/2010 : 18:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by Poli

Kad se smire strasti ce valjda biti jasnije... :;)

Nego u čemu je uopšte problem?
Jel može link šta je ovaj put uradio....

Nije Savić ovoga puta ništa "uradio" (kao da je čovjek neki delikvent, Bože sakloni), nego ga je lola "odradio". Za primjer vrijeđanja i duhovnog terora, vidi temu o Juliji (u "Izdavačkom izlogu").

pročitao....
ja bi izbacio obojicu
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2010 : 19:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nije Savić ovoga puta ništa "uradio" (kao da je čovjek neki delikvent, Bože sakloni), nego ga je lola "odradio". Za primjer vrijeđanja i duhovnog terora, vidi temu o Juliji (u "Izdavačkom izlogu").

Dakle, da ponovimo redoslijed događanja:

1) sawitch je komentirao marže striparnica na "očiglednom" primjeru Caravana.
Nisam ništa komentirao, prešutio sam. OK?

2) sutradan istu stvar napiše Risbozg, čovjek od 45 i kusur godina, kojeg osobno znam i i s kojim sam dobar, koji ima iskustva u poslu i životu, pa sam njemu odgovorio, objašnjavajući da me ne čudi što to klinci ili npr. Sawitch (dakle, netko tko _nema_ to znanje i iskustvo - a tko mi je ostao u sjećanju jer sam baš jučer od njega pročitao istu primjedbu) napišu, nego on.

3) ujutro me dočeka Sawitchev post pun uvreda i prijetnji, na koji reagiram kako reagiram.

No, zanimljivo, Sawitch nekim čudom ovdje ispada žrtva, bez obzira što je on meni prvi prijetio i što je sasuo more uvreda na moj račun?!?! Za ne povjerovat.

Trouble will find me
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/10/2010 : 19:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Markose, ajde da se ne pravimo ludi. Taj tvoj post ni najmanje ne liči na "netko tko _nema_ to znanje i iskustvo". Prozvao si čoveka i vređao prvi bez potrebe

quote:
Originally posted by Markos

razumio bi da to neki klinac kaže ili npr. Sawitch

Ovo nikako nije to što ti sada pričaš. Kasnije si i sam potvrdio da si mislio na to da je Sawitch debil sa tom porukom.

quote:

Mislim, ako netko izgleda ko debil, ponaša se ko debil, razmišlja ko debil - pa da, jebi ga, htio nehtio, nema druge - on JE debil.

Savić te nije nikada prozivao, i ako priča gluposti priča ih za sebe a ne da ga ti kao admin nazivaš debilom indirektno a kasnije i direktno.

I ne, ne zanimaju me marže i ostalo. Uopšte nije u tome poenta. Prozvao si čoveka bez ikakve potrebe i sa strane gledano to zaista izgleda kao da si samo čekao da ga isprozivaš pa da ga sačekaš na penal i izbaciš.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/10/2010 : 19:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Dakle, da ponovimo redoslijed događanja:

1) sawitch je komentirao marže striparnica na "očiglednom" primjeru Caravana.
Nisam ništa komentirao, prešutio sam. OK?
Pa šta ako je Savić komentarisao marže striparnica? Da li je to tabu tema? Ovo mi zvuči kao da je svako ko izrekne kritiku protiv tvog kruga prijatelja/saradnika/izdavača smješten pod "surveillance". Znači da si svjesno čekao njegov sledeći ispad, ne? O Saviću se o svemu može raspravljati na fin i kulturan način, bez tvog vrijeđanja.

2) sutradan istu stvar napiše Risbozg, čovjek od 45 i kusur godina, kojeg osobno znam i i s kojim sam dobar, koji ima iskustva u poslu i životu, pa sam njemu odgovorio, objašnjavajući da me ne čudi što to klinci ili npr. Sawitch (dakle, netko tko _nema_ to znanje i iskustvo - a tko mi je ostao u sjećanju jer sam baš jučer od njega pročitao istu primjedbu) napišu, nego on.
Dvojica ljudi koji su dugo na strip-sceni zapaze istu stvar? Ja bih se onda potrudio da argumentovano razbijem zabludu i urazimim nevjerne Tome. Drugi dio, sa Savićem kao "debilom" (kao što reče Goksi) - pokazuje da si zapravo ti prvi spustio raspravu na nivo žustre, vrijeđajuće diskusije. Riječima kao što su ove se Savić užasno omalovažava, praktično ga stavljajući u neku "nižu klasu" forumaša. Svako bi burno reagovao u takvom slučaju, uključujući i mene.

3) ujutro me dočeka Sawitchev post pun uvreda i prijetnji, na koji reagiram kako reagiram.
Savić ni u jednom dijelu svoje poruke nije nuvrijedio tebe onim riječima koje si ti upotrijebio. Moguće je da te je posredno nazvao licemjerom, no nije otišao na nivo "luđaku", "debilu" i "mrš". Mislim da ono trebaš tumačiti kao oštru, zajedljivu kritku čovjeka revoltiranog zbog visokih cijena, a ne kao isplanirani, maliciozni napad na tebe. Reakcija je bila potpuno impulsivna.

No, zanimljivo, Sawitch nekim čudom ovdje ispada žrtva, bez obzira što je on meni prvi prijetio i što je sasuo more uvreda na moj račun?!?! Za ne povjerovat.
Prijetio? Čime? Nožem, batinom, pištoljem...? Nemoj mi reći da internet-prijetnje shvataš ozbiljno. Mada, kada sam vidio da je jedan član izbačen zato što je "prijetio smrću" nekom selektoru... Apsurdno. Kao što gore rekoh, ti si prvi počeo sa sasipanjem pravih uvrijeda. Mislim da bi trebao vratiti Savića kako bi obojica, hladne glave i razumni, mogli raspraviti svoje nesuglasice. Daj mu priliku da se odbrani.
P.S U ovome slučaju niko nije ni žrtva niti krvnik, i ne pokušavaj da uskočiš u prvu ulogu. Ljudi bi mogli pomisliti da u Savićevim riječima ima istine.

P.S.S Vjerujem da će se i mnogi drugi založiti za dragog nam Savića.

Edited by - Mhejl on 27/10/2010 19:35:51
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2010 : 19:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Markose, ajde da se ne pravimo ludi. Taj tvoj post ni najmanje ne liči na "netko tko _nema_ to znanje i iskustvo". Prozvao si čoveka i vređao prvi bez potrebe

quote:

razumio bi da to neki klinac kaže ili npr. Sawitch

Ovo nikako nije to što ti sada pričaš. Kasnije si i sam potvrdio da si mislio na to da je Sawitch debil sa tom porukom.

quote:

Mislim, ako netko izgleda ko debil, ponaša se ko debil, razmišlja ko debil - pa da, jebi ga, htio nehtio, nema druge - on JE debil.

Savić te nije nikada prozivao, i ako priča gluposti priča ih za sebe a ne da ga ti kao admin nazivaš debilom indirektno a kasnije i direktno.

I ne, ne zanimaju me marže i ostalo. Uopšte nije u tome poenta. Prozvao si čoveka bez ikakve potrebe i sa strane gledano to zaista izgleda kao da si samo čekao da ga isprozivaš pa da ga sačekaš na penal i izbaciš.

Ma što bi ja njega namjerno izbacivao? Misliš ti da on meni zaista nešto smeta ili da imam nešto protiv njega? Pa zašto bi imao nešto protiv njega? Uostalom, evo, pitaj ga jesam li mu napravio uslugu prije par mjeseci kad sam prevezao dvije kutije knjiga za njega iz Zagreba do Osijeka. Ljudi me zamolili, meni bilo usput i napravio, zasto ne? On se poslije čudio - a ja se čudio što se on čudi. Neš ti problema. A on kaže, ja mislio ti mene mrziš... Mislim, nevjerojatno.

Drugo, u tom "neki klinac ili npr. Sawitch" nema ništa uvredljivo. Mogao sam napisati komotno more drugih ljudi koji ovdje vise iz nekih čudnih razloga (koji su samo marginalno vezani za strip - baš sam maloprije provjerio - čovjek je od 18000 postova 16000 ostavio u svaštari i sportu!) ovaj 1 Euro npr ili takvi. Ovaj mi je bio na pameti jer sam jučer pročitao istu tu primjedbu. To što je on iz toga iskonstruirao nema nikakve veze s vezom. A ja sam popizdio kad sam pročitao što mi je napisao i reagirao kako sam reagirao. Naravno da lik nije debil, ali, a to me strašno nervira, bez imalo ograde i potpuno uvjereno piše o stvarima o kojima nema pojma. U godini u kojoj su se tri striparnice u Hrvatskoj zatvorile on se ismijava problemima striparnica i slično. itd itd. Ljudi koji su uložili neki novac u to (čovjek ima obitelj i četvoro djece!!!!), ostali bez posla i novca, a on sere kako deru na maržama i zarađuju gadne pare i glume da rade iz ljubavi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/10/2010 : 00:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Pa šta ako je Savić komentarisao marže striparnica? Da li je to tabu tema? Ovo mi zvuči kao da je svako ko izrekne kritiku protiv tvog kruga prijatelja/saradnika/izdavača smješten pod "surveillance". Znači da si svjesno čekao njegov sledeći ispad, ne? O Saviću se o svemu može raspravljati na fin i kulturan način, bez tvog vrijeđanja.

Pa šta? Pa ništa, osim što nema pojma o cijelom procesu, osim što su nam striparnice u kurcu i pred gašenjem i što likovi kao on nemaju pojma o pojmu o tome koliko je teško opstati i preživjeti. Idi ponovo pa pročitaj Babilonov post, nakon njegovog. Ali ne, kao što rekoh, takvima to nije potrebno, zasto bi poslusali iskustva nekoga iz prve ruke kad: "Ako se pravimo naivni jer necemo da se zameramo ovom ili onom ne znaci da nista ne znamo i da smo glupi a da ti si posisao svu pamet sveta pa mozes da nam seres i prodajes te prazne price..."

quote:
Dvojica ljudi koji su dugo na strip-sceni zapaze istu stvar? Ja bih se onda potrudio da argumentovano razbijem zabludu i urazimim nevjerne Tome. Drugi dio, sa Savićem kao "debilom" (kao što reče Goksi) - pokazuje da si zapravo ti prvi spustio raspravu na nivo žustre, vrijeđajuće diskusije. Riječima kao što su ove se Savić užasno omalovažava, praktično ga stavljajući u neku "nižu klasu" forumaša. Svako bi burno reagovao u takvom slučaju, uključujući i mene.

Bar sam ja poznat po tome što imam zivaca i volje ljudima objašnjavati kako i zasto i razuvjeravati nevjerne tome. I BAS ZATO me nervira ovaj stav "da nam seres i prodajes te prazne price". Jer takvoj ekipi nema smisla nista objasnjavati, oni i dalje misle svoje. Ponavljam: u godini kad su tri striparnice u Hrvatskoj ugašene, on ima obraza reći "Jao jadna striparnica, radi to iz ljubavi pa je u minusu..." I onda ga ja omalovažavam? Ne, on sam sebe omalovažava onim što govori. Osim toga, nemojmo se zavaravati: koliko bi ljudi ovdje na forumu reklo da je Sawitch stručnjak za strip? (strip, ne spam;) )

quote:
Savić ni u jednom dijelu svoje poruke nije nuvrijedio tebe onim riječima koje si ti upotrijebio. Moguće je da te je posredno nazvao licemjerom, no nije otišao na nivo "luđaku", "debilu" i "mrš". Mislim da ono trebaš tumačiti kao oštru, zajedljivu kritku čovjeka revoltiranog zbog visokih cijena, a ne kao isplanirani, maliciozni napad na tebe. Reakcija je bila potpuno impulsivna.

Nisam ja to ni shvatio kao planirani napad na mene. Naravno da je reakcija impulsivna, isto kao i moja. Ali, stvar je u tome da je on umislio što god je umislio na osnovu onog mog "ili npr. Sawitch", pa je onda rekao ono sto ocito cijelo vrijeme misli o meni, ali sad, kad postoji darkwoodov forum pa se moze tamo prebaciti, mu nije problem to reći i biti izbačen. Pa onda mu eto.

quote:
Prijetio? Čime? Nožem, batinom, pištoljem...? Nemoj mi reći da internet-prijetnje shvataš ozbiljno. Mada, kada sam vidio da je jedan član izbačen zato što je "prijetio smrću" nekom selektoru... Apsurdno. Kao što gore rekoh, ti si prvi počeo sa sasipanjem pravih uvrijeda. Mislim da bi trebao vratiti Savića kako bi obojica, hladne glave i razumni, mogli raspraviti svoje nesuglasice. Daj mu priliku da se odbrani.
P.S U ovome slučaju niko nije ni žrtva niti krvnik, i ne pokušavaj da uskočiš u prvu ulogu. Ljudi bi mogli pomisliti da u Savićevim riječima ima istine.

P.S.S Vjerujem da će se i mnogi drugi založiti za dragog nam Savića.

Ma boli me za njegove prijetnje. Poslao mi ih je jos na mail, sav se tresem. Boli mene briga i za Savića, hoće on biti tu ili neće, apsolutno mi je svejedno, on je potpuno irelevantan. Ali, kazem, u situaciji kakva trenutno je, kad se sve skupa trese i kad čovjek koji treba hraniti četvoro djece ostaje bez posla nakon što mu striparnica propadne, slušati budalaštine o ne znam kakvim zaradama je u najmanju ruku mučno i stvara u čovjeku revolt.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 28/10/2010 : 08:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
cemu brisanje?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/10/2010 : 09:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Cega?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 28/10/2010 : 16:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
imrahilovih ili kak se vec lik zove odgovora......

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 31/10/2010 : 10:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
pustajte texa iz tamnicu!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/10/2010 : 11:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Tex je pusten jos juce.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 31/10/2010 : 15:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Izvin'te,moze li da se zna na kol'ko je izbacen Sawitch?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/11/2010 : 16:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Izvin'te,moze li da se zna na kol'ko je izbacen Sawitch?

I mene zanima ovo.Verovatno dozivotno.Kakva nepravda,strasno

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/11/2010 : 17:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Pa ionako je rekao da se ne vraća ovamo. Ali ok, meni je stvarno svejedno, neka ne bude da ne može zbog toga što je izbačen doživotno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/11/2010 : 20:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Jeste rekao ali to nema veze,ne treba zbog toga da leti dozivotno.To sto se zamerio tebi kao vlasniku sajta opet ne bi trebalo automatski da znaci da je banovan dozivotno.Bilo je ovde 1000 puta gorih prekrsaja pa su leteli nedelju ili dve dana ili mesec najvise.Pada mi na pamet Tumen.Elem dajte coveku neku kaznu,makar i mesec dana pa posle ako hoce da se vrati neka se vrati ako nece njegova stvar.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2010 : 23:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ponki

quote:

Sawitch je vec pod kljucem...

Ne pise dokad
Nije valjda trajno

O, velike štete. Čovjek je toliko toga pametnog, korisnog i vrijednog napisao u svojih 18.000 postova, da je zaista veliki gubitak izgubiti jednog takvog strip stručnjaka s foruma.

bez obzira na sve, covjek nema zlih primisli ( osobno ga znam i vidjeh o dobrom coviiijeeku se radi )

malo ga kazni, pa pusti nek pise ( ako si mogao s nekim drugim pojedincima mozda moze s njim takodjer )
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2010 : 23:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
bez tog kako je zrzva savic

nije zrtva, vjerojatno je prekrsio poneko pravilo ( kao mnogi do sad )
ali oprost je zasluzil
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/11/2010 : 08:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Vama treba baš sve nacrtati?

Trouble will find me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/11/2010 : 10:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
nemojte narikat kao stare babe,glodaru je account otključan,tko mu brani opet ostavljat postove...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/11/2010 : 13:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

nemojte narikat kao stare babe,glodaru je account otključan,tko mu brani opet ostavljat postove...

Mars magare..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/11/2010 : 14:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
@Manhunter
Samo jedno pitanje
Znas da me zabole kad izletim s foruma, ali zasto nisi izbacio i gnjidicu koja je vredjala prva? Sawitch ti je postavio link na tvoju opasku da nisi primetio.
Mislim, jasno mi je da on nece da se pojavi vise nigde ni virtuelno ni uzivo, ali opet si trebao da ostanes principijelan
Ovako sticem utisak da sam ti iz meni nepoznatog razloga na crnoj listi.
Jedino ako je zbog toga sto cu da bijem smrdmena, ali to ce da bude uzivo i ne vidim razlog da se ti stresiras zbog toga na forumu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/11/2010 : 14:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
To je tepanje :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/11/2010 : 15:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

@Manhunter
Samo jedno pitanje
Znas da me zabole kad izletim s foruma, ali zasto nisi izbacio i gnjidicu koja je vredjala prva? Sawitch ti je postavio link na tvoju opasku da nisi primetio.
Mislim, jasno mi je da on nece da se pojavi vise nigde ni virtuelno ni uzivo, ali opet si trebao da ostanes principijelan
Ovako sticem utisak da sam ti iz meni nepoznatog razloga na crnoj listi.
Jedino ako je zbog toga sto cu da bijem smrdmena, ali to ce da bude uzivo i ne vidim razlog da se ti stresiras zbog toga na forumu

U sred sam selidbe pa nemam bas puno vremena, ali za tebe cu odvojiti par minuta ;).
Moja procena je bila da je bilo obostranih provokacija, koje sam prvo tolerisao, onda sam vas upozorio, a onda si ti dosao sa pretnjama i konkretnim uvredama. Zato si ti leteo a on nije. Daleko od toga da si mi na nekoj crnoj listi (iako bih i ja to pomislio na tvom mestu ;)).
On je vec bio kaznjen ranije zbog uvreda, i bice opet ako bude krenuo sa time, tako da nema govora da je on u nekom povlastenom polozaju u odnosu na tebe ili bilo koga.

Kad prikljucim net u novom stanu, moze i opsirnije. :)

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000