Meni da je samo bilo kako doći do ovih AF Klasik od 1 do 100 (nervira me ovo dvomesečno izdanje SUPER KLASIKA. Tim tempom, skupiću ovih 100 do svoje 70 godine, kada će više da me zanima "oćel' više ta peMzija?")
ja ne znam koliko je meni trebalo... mozda od Sk 7 vremenski da ih sve sakupim mozda godina...
Ja sam ih skupio za mjesec mozda s tim da su svi klasici nema superklasika :) kupio sam povoljno na aukcijama ovdje od 1-55 za 135 km u 5 do glanc stanju
Meni da je samo bilo kako doći do ovih AF Klasik od 1 do 100 (nervira me ovo dvomesečno izdanje SUPER KLASIKA. Tim tempom, skupiću ovih 100 do svoje 70 godine, kada će više da me zanima "oćel' više ta peMzija?")
Imam ti ja dosta duplih alan ford klasika mozda 30-40 komada ima i nizih brojeva pa javi ako te zanima
Imam ti ja dosta duplih alan ford klasika mozda 30-40 komada ima i nizih brojeva pa javi ako te zanima
Superiška! Samo mi javi na PM brojeve, cenu i koliko si daleko od Banja Luke Čim mi legne plata, će se dogovorimo