Znaci cijene bez popusta? S obzirom da se bilo ko moze uclaniti u klub citalaca veselog ti ih mozes sve nabaviti za 20% a kasnije i za 30 % nize cijene :)
Funkcionise, ko je bliže Srbiji (da ne kazem u Srbiji),uostalom ako ide regularnim putem troškovi placanja, devizni račun, WU ili nešto treće dođe skuplje od samog popusta..
Na kiscima je casopis OK za djevojcice i djecake cijena je 3 KM uz casopis se dobije manga ostrica besmrtnih cijena prava sitnica http://stripovibanjaluka.blogspot.com/ trenutno cesopisa nema na blogu pozzz
Nema zezanja sa stripovima prodji po kioscima i uvjeri se imas dvije opcije u nekim brojevima zapakovana je djecija manga dok kod nekih brojeva ostrica besmrtnih barem u BL ima sad ce neki da pitaju na kojem kiosku na svim kioscima od poste do hotela Bosna
Algoritam u svakom casipoisu je drugi broj ja bas i nisam mnogo istrazivao ali vidio sam brojeve 1 i 2 ostrica besmrtnih i broj 5 decije mange, ne znam ime stripa vjerovatno svaki kiosk drugi brojevi srecno sa trazenjem