forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/12/2010 : 01:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer
Ja sam se javio odmah, jer nisam mogao da verujem da je dobio ban zato sto je izrazio zelju da se vidi sa malim smrdljom.
Nije Sawitch jedini koji ima tu zelju

Cudi me da nisi izbacen zbog ovoga..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/12/2010 : 07:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Tex Willer
Ja sam se javio odmah, jer nisam mogao da verujem da je dobio ban zato sto je izrazio zelju da se vidi sa malim smrdljom.
Nije Sawitch jedini koji ima tu zelju

Cudi me da nisi izbacen zbog ovoga..

Praznicno raspolozenje
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/12/2010 : 10:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Da li je normalno da ja budem izbacen nedelju dana zato sto sam sasuo drvlje i kamenje na reprezentativca Pantelica i nakon toga dobijem jos dve nedelje zato sto sam pitao Tumena da se vidimo u NS-u?????

Stvarno nemojte praviti sprdnju od moderacije i foruma...

Moderatori, ignorisete ili sta???

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12802 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 17/12/2010 : 10:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Tko bi tebe mogao ignorirati ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/12/2010 : 11:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pa ne.. Ovakva izbacivanja su vise nego glupa... Kao da sam nekome familiju izvredjao najstrasnije...

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12802 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 17/12/2010 : 11:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
quote:

Pa ne.. Ovakva izbacivanja su vise nego glupa... Kao da sam nekome familiju izvredjao najstrasnije...

Ja kažem: Mene možeš da vrijeđaš koliko hočeš, a moju porodicu (koju ne poznaješ) pusti pri miru.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 17/12/2010 : 13:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
pozeljni su skokovi u bunar bez dna, k`o god carobnjaka Elkina...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/12/2010 : 13:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 17/12/2010 : 13:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/12/2010 : 22:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

• elfak nish (4) - 30 dana. Za vreme kazne nastavio sa provociranjem a zatim prešao na otvoreno vređanje moderatora. Kazna ističe 25. 6. 2010.

• dosada (5) - 30 dana. Vrijeđanje, odnosno neprimjeren način komunikacije. Kazna ističe 4.1.2011.

• tumen (5)- provokacije i pretnje, kao i nebrojeno puta do sada. kazna ističe 01.01.2011.

• - all_ba (4) 30 dana. izrazito vulgarno napadnje moderatora i prijetnje na drugim forumima - kazna ističe 5.1.2011.

Risbozg - mjesec dana. Odmah se prelazi na najveću kaznu zbog izrazito vulgarnog vrijeđajna moderatora. Kazna ističe 17. 1. 2011.

COUNT ZERO INTERRUPT
    an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

KRAS
    Advanced Member

Slovenia
    7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/12/2010 : 22:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
    kruger i savić su bezveze izbačeni. nema više eura pa moderatorima fali mušterija.
    Go to Top of Page

KRAS
    Advanced Member

Slovenia
    7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/12/2010 : 22:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
    quote:

King Warrior, manhunter, mladjo, Ultras
    Go to Top of Page

Vjeko1980
    Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 17/12/2010 : 22:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
    quote:
    Originally posted by mladjo

quote:

• elfak nish (4) - 30 dana. Za vreme kazne nastavio sa provociranjem a zatim prešao na otvoreno vređanje moderatora. Kazna ističe 25. 6. 2010.

• dosada (5) - 30 dana. Vrijeđanje, odnosno neprimjeren način komunikacije. Kazna ističe 4.1.2011.

• tumen (5)- provokacije i pretnje, kao i nebrojeno puta do sada. kazna ističe 01.01.2011.

• - all_ba (4) 30 dana. izrazito vulgarno napadnje moderatora i prijetnje na drugim forumima - kazna ističe 5.1.2011.

Risbozg - mjesec dana. Odmah se prelazi na najveću kaznu zbog izrazito vulgarnog vrijeđajna moderatora. Kazna ističe 17. 1. 2011.

Čekaj ti si kao moderator više vrijedan od nekog drugog??? Od kuda ti pravo da se tako bahato ponašaš?!?
    E zaboravio si "uljudno" objašnjenje zbog izbacivanja..
    Koji gnom, katastrofa...
    Go to Top of Page

mladjo
    Advanced Member

Croatia
    20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/12/2010 : 23:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
    quote:
    Originally posted by Vjeko1980

quote:

quote:

Čekaj ti si kao moderator više vrijedan od nekog drugog??? Od kuda ti pravo da se tako bahato ponašaš?!?
    E zaboravio si "uljudno" objašnjenje zbog izbacivanja..
    Koji gnom, katastrofa...

Krivo am sročio rečenicu, ispravljeno je.
    Hvala ti na svim ovim epitetima. stvarno si se pokazao kao čovjek.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

KRAS
    Advanced Member

Slovenia
    7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/12/2010 : 23:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
    quote:
    Originally posted by lwood

jesu li ovo neka nova pravila ?
    kad se članovi međusobno vriđaju idu kazne po redu ako se vriđa moderator odma maximalna?

jeli druže, šta mu dođe gnom ?
    Go to Top of Page

mladjo
    Advanced Member

Croatia
    20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/12/2010 : 23:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
    Ma nije, ja sam bio krivo sročio rečenicu. U svakom slučaju, iako su me izvrijeđali kao najvećeg psa ja im opraštam. Neka pišu šta hoće.Žalosno je koliko netko može biti...ma svašta...Tko mi je kriv što sam mislio da nešto mogu objasniti.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

KRAS
    Advanced Member

Slovenia
    7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 17/12/2010 : 23:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
    quote:

Ma nije, ja sam bio krivo sročio rečenicu. U svakom slučaju, iako su me izvrijeđali kao najvećeg psa ja im opraštam. Neka pišu šta hoće.Žalosno je koliko netko može biti...ma svašta...Tko mi je kriv što sam mislio da nešto mogu objasniti.

pa dobro sad ako ćemo relano i nisu neke uvrede, muško si nisi djevojčica. uvreda je kad ti se pominje neko iz familije.

fala elvude
    Go to Top of Page

mladjo
    Advanced Member

Croatia
    20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/12/2010 : 23:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
    quote:
    Originally posted by KRAS

quote:

pa dobro sad ako ćemo relano i nisu neke uvrede, muško si nisi djevojčica. uvreda je kad ti se pominje neko iz familije.

fala elvude

Ma sve pet
    Ma bilo je tu dosta uvreda koje zaslužuju kaznu ali onda bi poslije bilo "vidi ga, iživljava se, koristi to što je moderator", etc, etc... Neka pišu što hoće. To dovoljno govori o njima

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Obi-wan
    Advanced Member

Croatia
    13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/12/2010 : 23:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
    quote:
    Originally posted by KRAS

quote:
    Originally posted by lwood

jesu li ovo neka nova pravila ?
    kad se članovi međusobno vriđaju idu kazne po redu ako se vriđa moderator odma maximalna?

jeli druže, šta mu dođe gnom ?

Stvor iz patuljoidne skupine, živi pod zemljom i skuplja blago.
    Pretpostavljam da nije ljepotan jer su Boldrika često nazivali gnomom...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 17/12/2010 23:44:39
    Go to Top of Page

sawitch
    Advanced Member

Serbia
    41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 07:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
    quote:
    Originally posted by Vjeko1980
    Koji gnom, katastrofa...

Go to Top of Page

sawitch
    Advanced Member

Serbia
    41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 11:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
    Mladjo, ti umesto da pokusas izgladiti situaciju zakljucavas topic i sam sebi skaces u stomak...

Na tu temu sam ja zavrsio...

Go to Top of Page

mladjo
    Advanced Member

Croatia
    20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/12/2010 : 11:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
    quote:

Mladjo, ti umesto da pokusas izgladiti situaciju zakljucavas topic i sam sebi skaces u stomak...

Na tu temu sam ja zavrsio...

Da izgladim situaciju?
    Pa Ratkovi poltroni bi ovo razvlačili unedogled.
    Nitko nije izbačen (a bilo je materijala) ali što je previše - previše je.
    Osim toga, kako izgladit situaciju kad je nekome cilj da te opetovano vrijeđa?
    pa pogledaj samo prvi post.
    Ma dobro, ti si svoje mišljenje donio, misli što želiš.
    Ali ovo se nije moglo izgladiti.
    Nitko ne kaže da Želja i Vjeko nisu momci s kojima se može poit i pojest.
    Pa ja sam to napravio više puta sa njima od tebe.
    Ali ovdje nije riječ o pijanci nego o Ratkovim napadima na nas nekoliko preko njih

Taj čovjek je komedija.

Toliko od mene...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

bihac-una
    Average Member

Germany
    979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 18/12/2010 : 11:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
    @Mladjane momce

....ovo su tvoje rijeci:

Bihać - Una?
    Koliko ti je "šef" dao da ovo sve napišeš?

Ne mogu se naljutiti jer mi je tako smijesno da ne mogu vjerovati sta cu sve od tebe ovdje procitati,hahaahaahahahahahahahaha

Meni Ratko "SEF",hahahahaahahahaaaaaaaaahaaaaa.O Boze postedi me ovakvih ljudi!!!!!!!!!

Pa dragi covjece,daj dozvoli da te uputim!!!!

Ja nemam pojma ko je Dveribad,kao sto nemam pojma ko si ti,ko je Vjeko,ko je Zeljko,osim sto imam utiske koje sam uspio na svoj nacin ovdje ostvariti.Imam pravo na to,to je moje misljenje,da kazem po meni je ovaj lik ok,dok drugi nije.Takodje imam pravo kritizirati,komentirati itd....,a ne vrijedjam nikoga ,kao sto si ti mene ovaj put,sa ovim gore napisanim.
    Koliko mi je "SEF"dao?
    Pa kako te sramota nije??Meni neko nesto dao?Sram te bilo!Ovo ti necu zaboraviti.
    Reci cu ti samo jos ovo:tom mom"SEFU" sam platio stripove prije mjesec dana(sa zadnjih njegovih aukcija koje su zavrsile prije dva mjeseca),te stripove jos nisam dobio,ali siguran sam da cu dobiti.
    Eto koliko je on meni dao MOMCE
    Go to Top of Page

King Warrior
    stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 11:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
    Mislim da je dosta bilo sa "pljuvanjem".
    Pogotovo oni sto "misle" ovako ili onako.
    Niste bili tu, nemojte se upletati i zauzimati stranu a da nemate pojma sta i kako se odigralo. Vidite i sami da cijela prica ima dublje korijene od onog topica.
    Nemojte grijesiti dusu

Edited by - King Warrior on 18/12/2010 11:56:14
    Go to Top of Page

sawitch
    Advanced Member

Serbia
    41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 11:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
    Nije Mladjo baba da ga spasavas..

A sta ti imas protiv toga da ja zauzimam stranu??? Ako hocu zauzecu... Uplescu se u sve sto je javno na forumu napisano.. Zato smo ovde...

Go to Top of Page
    Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
    Previous Page | Next Page
     New Topic New Poll New Poll
     Topic Locked
    Jump To:
    forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
    This page was generated in 0.9 seconds. Snitz Forums 2000