forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

CICO
Starting Member

10 Posts

Member since 14/12/2008

Posted - 18/12/2010 : 18:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send CICO a Private Message
mladjo sto ne izbacis sebe i manhuntera,parota kad si izbacio sve ostale????ili imaju oni neke privilegije sto su na tvojoj strani??a to sto ti optuzujs ljude kad napisu nesto da jim je neko sef i da jih neko salje to pokazuje ljudima kakav si ti covek.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 18:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Culfis je u pravu potpuno.. "Svi su jednaki, samo su neki jednakiji"

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 18:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by paro

King warrior mi ide na živce s pretrpavanjem sajta svojim zagorovim reckama

Kompletirao sam sva SD izdanja i almanahe,sto mi je bio cilj, sada cu malo vise posvetiti paznju i drugim junacima, mada, ima dosta toga jos da se odradi kod specijala i maxija. Workaholik kritike su sa jedne strane meni neka vrsta komplimenta
Inace da se pohvalim, napisao samo do sada 57 tekstova za sajt u ovoj godini
-27 recenzija
-19 vijesti
-11 tekstova o autorima

Edited by - King Warrior on 18/12/2010 18:31:27
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 18:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jaka muda..

PS
Zajebavam te...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 18:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Eno sindrom Gand zahvatio i 1Eura..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/12/2010 : 19:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

-11 tekstova o autorima

Ja Marku poslao Magnusovu biografiju i još uvijek ništa od objave ...a valjda će bit nešto
Btw.. svaka čast na reckama..makar nisam u toku jer sam prije par godina pod pritiskom dugova bio prisiljen prodati kolekciju Zagora, Dylan Doga i Mr. Noa- sve zajedno oko 300 stripova, katastrofa

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 20:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Najgore je sto to nikog nije briga... Ljudi odlaze svaki dan... Pre godinu-godinu i po nisam mogao stici da procitam forum a sada bude i po par sati da nema ni jednog posta... Ako je to bio cilj onda stvarno...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 20:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by paro
Ja Marku poslao Magnusovu biografiju i još uvijek ništa od objave ...a valjda će bit nešto

Radim na njoj, bit će, ne brini, samo da dođe na red.

Trouble will find me
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 20:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

da,još jedan forumaš kojeg su uspješno otrali .
a di su tek oni koji ne brišu postove.

realno gledajuci otjerali ste ga svi vi koji niste za njega glasali u izboru za forumasa decenije.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 21:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Najgore je sto to nikog nije briga... Ljudi odlaze svaki dan... Pre godinu-godinu i po nisam mogao stici da procitam forum a sada bude i po par sati da nema ni jednog posta... Ako je to bio cilj onda stvarno...

Evo, sad da ti ja odgovorim, onda bi rekao da sam bahat i arogantan.
Srećom, upravo je Rogan ostavio dobar post, pa ću ga samo kvotati:

"Bitno je da si iz mog (umereno opshirnog) posta izvukao najbitniju poentu... /sarcasm

Na ovom forumu na jedan ozbiljan komentar ide pet vickastih, i mislim da to odbija vechinu forumasha (mene svakako) koji i imaju shta da kazhu o stripu (kada ste poslednji put videli Le Samurai-ja, Leo Charm-a i sl. na forumu?), pa onda tragaju za drugim mestima na netu (ili u shtampi, kao u sluchaju dvojice navedenih) gde che im mozhda biti lakshe da pokrenu makar nekakav dijalog ili da iskazhu svoja mishljenja bez da se sve smesta sroza u niz poshalica, internih fora ili namernog izvrtanja smisla rechi zarad jeftinog vica.

Svi zaboravljaju da sloboda govora podrazumeva i the right to remain silent, koje premalo ljudi koristi (posebno ukoliko nemaju da kazhu neshto chime bi doprineli diskusij)."

I to ti je više manje to, Sawitchu moj.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 21:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Eno sindrom Gand zahvatio i 1Eura..

da,još jedan forumaš kojeg su uspješno otrali .
a di su tek oni koji ne brišu postove.

Kad jedan Goran Parlov ili Esad Ribić ili Robert Solanović ili Goran Sudžuka odu jer svaka budala može napisati što hoće i pokvariti svaku iole smislenu diskusiju, to nije problem.

Ali kad odu ljudi kojima je jedini doprinos bio zatrpavanje foruma gomilom gluposti nevezanih za strip, onda je to problem?

Ma bravo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 21:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Uporedi forum sa kucom.. Dolazi ti gosti redovno.. I onda od jednom ne zele da dolaze... Da li ce ti biti zalije onog ko ti je pravio drustvo svaki dan ili onog ko dodje jednom u pola godine!?

Mozda si ti u pravu sa tim da "Aristoteli" odlaze jer im se teme izvrcu ruglu ali meni je zao sto odlaze ljudi koji ga cine vedrim mestom pa makar ga zatrpavali spamom i glupostima nevezanim za strip...

Mislim da bi pravilo o brisanju nepotrebnih postova doprinelo mnogo cemu... Zajebanti bi provalili svoje, svi bi se nasmejali, moderatori bi to posle sat-dva ili dan obrisali a diskusija bi licila na nesto i bila po visokim standardima zahtevnih forumasa...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 21:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

ovaj forum je blida sjenka onog foruma na kojega san doša prije 5 godina

Rekli su ljudi prije pet godina u odnosu na vrijeme prije 10 godina.
Vjerovatno ce reci to isto neki 2015 u odnosu na danas.
Ipak, broj clanova iz dana u dan raste, neki odlaze, drugi dolaze.
Nostalgicari se vezu za odrejene clanove, ako primjecujes, nekad se spominju neki za koje vecina nikad nije ni cula.
Vrijeme guta sve.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 21:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Uporedi forum sa kucom.. Dolazi ti gosti redovno.. I onda od jednom ne zele da dolaze... Da li ce ti biti zalije onog ko ti je pravio drustvo svaki dan ili onog ko dodje jednom u pola godine!?

Mozda si ti u pravu sa tim da "Aristoteli" odlaze jer im se teme izvrcu ruglu ali meni je zao sto odlaze ljudi koji ga cine vedrim mestom pa makar ga zatrpavali spamom i glupostima nevezanim za strip...

Mislim da bi pravilo o brisanju nepotrebnih postova doprinelo mnogo cemu... Zajebanti bi provalili svoje, svi bi se nasmejali, moderatori bi to posle sat-dva ili dan obrisali a diskusija bi licila na nesto i bila po visokim standardima zahtevnih forumasa...

Bit će mi žalije onih koji su mi bili ugodni i pristojni i od kojih sam nešto naučio. Evo, sad ću se i ja našaliti, ali samo vica radi i da ti pokažem koliko je ta tvoja usporedba kriva, ne pravim zaista te paralele: i hemeroidi mi prave društvo svaki dan, ali nimalo ne bih žalio da prestanu dolaziti;)

Ovaj forum je oduvijek bio otvoren svima, nikad se ništa nije brisalo (uz jaaako rijetke iznimke), nikad nije bilo prevelike discipline, i ljudi ko ljudi, daš im prst, oni uzmu cijelu ruku. I kad onda kreneš uvoditi red, onda je prekasno. Moja greška, ali što je, tu je.

Trouble will find me
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 18/12/2010 : 21:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Na ovaj nacin ce otici i drugi.
Drug Mladjo zakljuca danas Vjeku i opisa sa:iznosenje neistina dva dana",dok na drugoj strani isti Mladjo napisa laz decenije foruma da sam ja Dveribadov igrac i da mi je Dveribad sef.Koji cinizam, ali cinizam koji se ne kaznjava.On smije,on moze,on je moderator,ostali nisu niko i nista,ostali su nistavilo,zadnje smece i otpad ovoga svijeta,moze im se mater jebati,moze ih se nazivati lazovima,igracima,moronima,ma sve ide.On je VELIKI MODERATOR stripovi.com,ostali su jedna velika NULA(O)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 21:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
a kad odu jedan Wiski ,kićo,renky itd. to nije problem?
ili misliš da su ljudi toliki roboti da će pričat samo o jednoj temi a ništa drugo ih ne smi zanimat?

Naravno da je problem. Ali ja sam svoje o tome davno rekao, ne bih ponavljao.

I ne, nitko ne traži vojnu disciplinu, naravno da treba biti zajebancije i šale i gluposti. Ali ne na svakoj jebenoj temi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 21:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ja mislim da je to čista zamjena teza.
Nemam pojma što je dolje zaista bilo. Najskloniji sam najlogičnijem rješenju: da je Mlađo bio toliko pijan da se ne sjeća što je i kome rekao.
Ali, poanta je sljedeća: kakve sve to veze ima sa mnom? Čak i da je sve to istina, kakve to veze ima sa mnom? I kako to Ratka opravdava za svu one napade na MENE? Jer, nije ovdje Mladjo cilj, nego ja, Mladjo je samo sredstvo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/12/2010 : 22:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Tebe napada jer nisi hteo da opozoves ocigledno bahatu odluku moderatora... 'aj' majke ti reci gde si video da se neko izbaci sa bilo kog foruma zbog lazi!? Ja sam bar 10 godina po forumima, bio i moderator i obican forumas i sve zive cinove sam imao pa imam dosta iskustva.. Ali takve gluposti zbog kojih se ljudi ovde izbacuju nisam video... Pa da li ti je normalno da mene Ultras izbaci sto sam osuo paljbu po Pantelicu? Ili Imrahila sto pise o Zvezdi na Partizanovom topicu? Ej.. Pa to nema ni u Zambiji... I sam si svestan da ti se forum osipa iako King kaze da novi clanovi pristizu svaki dan... Koji su to clanovi? Od tih 100 clanova godisnje 5 ce se ukljuciti u rasprave a odlazi mnogo vise.. Prirodni prirastaj forumasa ti je kao u Vojvodini - bela kuga... Ili uvedi brisanje odredjenih postova ili nesto kao "hospitalizaciju"... Ne secam se na kom forumu sam to video ali zvalo se "Svadjalica".. Imate razmirice, move topic to svadjalica i udrite do mile volje... Izbacivalo se samo ako se krene na tesko vredjanje zene, dece itd... A ovako samo nek se samaraju... Ljudima smeta da im neko iznad glave stoji sa pendrekom i suzbija im misljenje... Meni prvom... Izbacen sam 10 puta vec do sada zbog totalnih gluposti... Kao da sam neki zlocinac... Uvedi reda tu malo ali ne sa onim tvojim "Budalo, retardu, mars" i sl...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 22:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma naravno da oni ne "rade" za njega. Ali Ratko je, kako sam kaže, zbog toga počeo svoje napade na mene - zato jer ja nisam htio natjerati Mlađu da mu se ispriča. I ove bi priče valjda trebale poslužiti kao potvrda da on zaista ima valjan razlog i da ga je Mlađo uvrijedio. Ponavljam, čak i da je to sve istina, kakve to sve veze ima sa mnom? Što se opet ima mene miješati u te sukobe u kojima ne želim sudjelovati? I, na kraju, zašto se napada mene zbog nečega s čim nemam apsolutno nikakve veze?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 22:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Tebe napada jer nisi hteo da opozoves ocigledno bahatu odluku moderatora... 'aj' majke ti reci gde si video da se neko izbaci sa bilo kog foruma zbog lazi!? Ja sam bar 10 godina po forumima, bio i moderator i obican forumas i sve zive cinove sam imao pa imam dosta iskustva.. Ali takve gluposti zbog kojih se ljudi ovde izbacuju nisam video... Pa da li ti je normalno da mene Ultras izbaci sto sam osuo paljbu po Pantelicu? Ili Imrahila sto pise o Zvezdi na Partizanovom topicu? Ej.. Pa to nema ni u Zambiji... I sam si svestan da ti se forum osipa iako King kaze da novi clanovi pristizu svaki dan... Koji su to clanovi? Od tih 100 clanova godisnje 5 ce se ukljuciti u rasprave a odlazi mnogo vise.. Prirodni prirastaj forumasa ti je kao u Vojvodini - bela kuga... Ili uvedi brisanje odredjenih postova ili nesto kao "hospitalizaciju"... Ne secam se na kom forumu sam to video ali zvalo se "Svadjalica".. Imate razmirice, move topic to svadjalica i udrite do mile volje... Izbacivalo se samo ako se krene na tesko vredjanje zene, dece itd... A ovako samo nek se samaraju... Ljudima smeta da im neko iznad glave stoji sa pendrekom i suzbija im misljenje... Meni prvom... Izbacen sam 10 puta vec do sada zbog totalnih gluposti... Kao da sam neki zlocinac... Uvedi reda tu malo ali ne sa onim tvojim "Budalo, retardu, mars" i sl...

Čovječe, kad će tebi biti jasna jedna stvar: nemam vremena proučavati svaku odluku moderatora. Nemam vremena odlučivati tko je u pravu ili nije. Nemam vremena baviti se svađama na forumu. Zato su tu moderatori, zar ne? Naravno da se ne slazem s njihovim odlukama svaki put, ali ako hoću da bude sve po mom, onda bi morao po cijele dane visiti ovdje i moderirati sam. Baš nemam pametnijeg posla. Najiskrenije, briga me tko će doći ili otići, briga me tko je uvrijeđen, a tko nije. Ja se želim baviti stripom, želim pisati o njemu, želim ga objavljivati, želim ga stvarati, a ne se baviti svađama, tetošenjem uvrijeđenih primadona i dijeljenjem pravde oko toga tko je kome šta rekao i tko je koga više uvrijedio.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2010 : 22:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Markos

Ma naravno da oni ne "rade" za njega. Ali Ratko je, kako sam kaže, zbog toga počeo svoje napade na mene - zato jer ja nisam htio natjerati Mlađu da mu se ispriča. I ove bi priče valjda trebale poslužiti kao potvrda da on zaista ima valjan razlog i da ga je Mlađo uvrijedio. Ponavljam, čak i da je to sve istina, kakve to sve veze ima sa mnom? Što se opet ima mene miješati u te sukobe u kojima ne želim sudjelovati? I, na kraju, zašto se napada mene zbog nečega s čim nemam apsolutno nikakve veze?

pa to je mlađo napisa."ratkovi poltroni" ."koliko ti šef plača za ovo "
i slično.

Opet ti kažem, kakve to sve veze ima sa mnom?

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2010 : 23:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Iwoode, hajde bar ti budi iskren prema nama a i sebi. Na DW forumu kako je ovaj ovde forum "otišao u kur...", ovde nešto drugo...

Tebe ova situacija neizmerno zabavlja kako mi se čini???

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2010 : 23:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

a sada bude i po par sati da nema ni jednog posta...

I šta je loše u tome??? Bolje i tako nego citat citata citata, a na kraju jedan.

Inače, meni jedan od organizovanijih foruma, evo i njihovih pravila: http://forum.xda-developers.com/announcement.php?f=642
Zanimljiva su 1. i 7.

A kad bismo mi ovako nešto ovde napisali bio bi smak sveta: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6164734#post6164734

Edited by - manhunter on 18/12/2010 23:24:24
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/12/2010 : 23:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Treba uvesti jednog SUPERMODERATORA ili nesto slicno koji ce biti zaduzen samo za kontrolu moderatora tj.kad neko ima prigovor na to sto je izbacen da se obrati njemu pa da on vidi da li je moderator bio u pravu ili nije.Znaci moderator koji nece izbacivati,koji nece opominjati nego moderator koji ce samo reci ako je neko nepravedno izbacen i koji ce moci da vrati izbacenog clana.Ovo ovako je totalno nebulozno,moderator moze bez ikakvog razloga izbaciti nekog i nikom nista(sto se par puta i desilo).Moze ga izbaciti tek tako zato sto mu nije simpatican ili zato sto ne voli junaka kojeg i on ili zato sto navija za suprotan klub.
Ja mislim da je ovaj predlog dobar i uopste nije tesko tako nesto izvesti.Mislim da ce biti mnogo manje uvredjenih i nezadovoljnih forumasa i nece neki moci da kazu evo moderator me ne voli pa me izbacio.Imas Supermoderatora pa nek odluci da li si ili nisi propisno izbacen.
Markose uvedi ovo za mir u kuci.Stavi nekog lika koji je omiljen medju forumasima,koji je pravedan i kome forumasi veruju.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/12/2010 : 23:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

manhuntere pošto vidin da čitaš i druge forume reci mi šta ima na geologija.hr .nisan odavno tamo bia

Ja posećujem druge forume da bih naučio nešto i saznao nešto novo, ne da bih pisao da mi prođe vreme.

A bilo bi fino kad bismo i ovde našli neku "zlatnu sredinu".

Edited by - manhunter on 18/12/2010 23:32:17
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000