forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 11:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by bihac-una

Dalje,jedan od moderatora clana Mhejl zakljuca na 7 dana(prvi put).Razlog,teska vrijedjanja citave Bosnjacke nacije.Brutalno vrijedjanje koje zasluzuje dozivotni ban,pa nema veze o kome se radi.Mene prvog ,ako se tako ponasam i vrijedjam citav Srpski narod,ili neki drugi.Zivot me je naucio da svi ljudi nisu isti,ne mozes citav narod optuzivati radi neki "dozivljaja"koje si morao pretrpjeti u zivotu svom,svatko od nas ponaosob.Clan Mhejl nije tako razmisljao,vrijedjao je sviju redom.

Nego, kada je to bilo,(daj link) zasto se to desilo i da li je Mhejl mozda odgovorio nekome svojim postom na slicnu provokaciju, i ako da, zasto si izostavio onda tu osobu a spominjes Mhejla?

quote:

Sto se tice njih samih kao ljudi,kao osoba,ne treba imati nista protiv njih,jer malo ko od nas ima nesto s njima licno u privatnom zivotu.Tamo su vjerovatno drugi ljudi i to nebi trebalo uporedjivati.

Ja sam potpuno isti na forumu i uzivo.
Ko me ovdje mrzi, mrzio bi me i privatno.

Edited by - King Warrior on 20/12/2010 11:53:23
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 20/12/2010 : 11:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Nisam nikog izostavio,ovaj mi je ostao u sjecanju,preletio sam negdje na brzinu.
A fino sam rekao"ako sam ja taj,treba me dozivotno izbaciti".Citaj pazljivije.
Ne branim nikog ja,bio to ja,moj brat ili neki treci,to mi je nebitno
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 20/12/2010 : 11:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Opet pogresno shvatas,ja ne mrzim nijednog,sto bi te mrzio dragi covjece??
Drag,ili nije drag ,sa mrziti nema nikakve veze.Jos kad se napise"njihov nacin rada nije skoro nikom drag",jos me vise tad interesuje kako to poveza sa licno tobom,da te ja ili neko drugi mrzi.Naprotiv,mislim da vas niko ne mrzi,samo ponekad "zajebete" u svom nastupu;-)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 12:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Nisam mislio na tebe licno kada se radi o mrznji, vec uopste da sam otprilike isti kao i na forumu.
Sto se tice gresaka, normalno da svi pravimo greske, ipak, po mojoj skromnoj procjeni 95% moderatorskih odluka su fer i korektne, mada, neke odluke i izbacivanja se razlikuju od moderatora do moderatora.
Problem je u tome sto te stvari neki ljudi zanemaruju i cvrsto se drze onih ostalih 5% (ne mislim licno na tebe, vec uopste)
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 20/12/2010 : 12:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Dalje,jedan od moderatora clana Mhejl zakljuca na 7 dana(prvi put).Razlog,teska vrijedjanja citave Bosnjacke nacije.Brutalno vrijedjanje koje zasluzuje dozivotni ban,pa nema veze o kome se radi.Mene prvog ,ako se tako ponasam i vrijedjam citav Srpski narod,ili neki drugi.Zivot me je naucio da svi ljudi nisu isti,ne mozes citav narod optuzivati radi neki "dozivljaja"koje si morao pretrpjeti u zivotu svom,svatko od nas ponaosob.Clan Mhejl nije tako razmisljao,vrijedjao je sviju redom.

Nego, kada je to bilo,(daj link) zasto se to desilo i da li je Mhejl mozda odgovorio nekome svojim postom na slicnu provokaciju, i ako da, zasto si izostavio onda tu osobu a spominjes Mhejla?

Ovo se sigurno odnosi na Mhejlov odgovor na provokaciju allba...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38554&whichpage=11
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/12/2010 : 12:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Markos

Ma to ja najlakša i najočitija opcija, ali i linija manjeg otpora. Sad bi 95% normalnih članova trebalo ispaštati zbog 5% galamdžija? Jedini problem je što ja to sve uzimam previše k srcu, ali to gašenje foruma neće spriječiti.

Gasenje foruma je predlog ciste zlobe... Ako te forum ne zanima, zaobidji ga.. Ali traziti da se gasi a drugim ljudima je to lepo je bezobrazno... To nikako nije resenje i to u startu treba precrtati...

"Zasto kazes ljubav, a mislis na seks?"

Pogresnog si citirao. Obracas se njemu, a pises o meni. Zanimljivo... U stvari, nije. Kao sto nije bitno ni tvoje misljenje.

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 12:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Ja se ne sjecam nikad da mi je neko nekad ovdje na forumu rekao da sam nesto dobro uradio, znak sutnje vecinom to znaci. Niko nije rekao bravo King sto se trudis toliko oko sajta, napisao si 57 tekstova u ovoj godini. Bravo King jer si trebao po pravilima nekoga da izbacis, a ti si mu ljudski progledao kroz prste i prosao je samo sa opomenom. Jok, ako sam napravio kakvu gresku, koja mozda i nije greska, e tu se nekoliko njih javi da nesto kazu i da to upotrijebe kao dokaz koliko su moderatori losi.
Dobre stvari se rado zanemare.

Edited by - King Warrior on 20/12/2010 12:18:03
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 20/12/2010 : 12:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:

Ja se ne sjecam nikad da mi je neko nekad ovdje na forumu rekao da sam nesto dobro uradio, znak sutnje vecinom to znaci. Niko nije rekao bravo King sto se trudis toliko oko sajta, napisao si 57 tekstova u ovoj godini. Bravo King jer si trebao po pravilima nekoga da izbacis, a ti si mu ljudski progledao kroz prste i prosao je samo sa opomenom. Jok, ako sam napravio kakvu gresku, koja mozda i nije greska, e tu se nekoliko njih javi da nesto kazu i da to upotrijebe kao dokaz koliko su moderatori losi.
Dobre stvari se rado zanemare.

i ti poceo k'o kakva zenska...reci mi da me volis(ako hoces da ti dam)
naravno da uglavnom radite dobar posao...ljudi ste pa se desavaju i neke pogresne procjene...od forumasa koji postuju koliki je procenat tih sto se bune ? da li je time sve receno?

P.S.jedino Ultras radi los moderatorski posao, trebao bi Sawitcha cesce da izbacuje

Edited by - ponki on 20/12/2010 12:29:21
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 12:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Nisam ni ja robot.
Potrebno mi je malo ljubavi i paznje, s vremena na vrijeme koja fina rijec.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/12/2010 : 12:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

To ti reci svojoj ženi.

Ovde nema toga, udri i budi udaran.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 20/12/2010 : 12:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:

Nisam ni ja robot.

kad ti toga opet zatreba probaj na www.neogen.rs
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/12/2010 : 16:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ispravnije bi bilo kazati:njihov nacin rada,na koji nastupaju i postupaju nije drag.Sto se tice njih samih kao ljudi,kao osoba,ne treba imati nista protiv njih,jer malo ko od nas ima nesto s njima licno u privatnom zivotu.Tamo su vjerovatno drugi ljudi i to nebi trebalo uporedjivati.Znaci,njihov nacin rada na ovom sajtu(po meni),ma nije skoro nikom drag.

Evo primjera:
mene moderator izbaci(prvi put u zivotu)na 14 dana,a lijepo stoji u pravilima prva kazna 7 dana.Znaci nije se drzao pravila.
Razlog,nista,bez veze,prepucavanje sa drugim clnom(zaboravio sam mu ime)

Dalje,jedan od moderatora clana Mhejl zakljuca na 7 dana(prvi put).Razlog,teska vrijedjanja citave Bosnjacke nacije.Brutalno vrijedjanje koje zasluzuje dozivotni ban,pa nema veze o kome se radi.Mene prvog ,ako se tako ponasam i vrijedjam citav Srpski narod,ili neki drugi.Zivot me je naucio da svi ljudi nisu isti,ne mozes citav narod optuzivati radi neki "dozivljaja"koje si morao pretrpjeti u zivotu svom,svatko od nas ponaosob.Clan Mhejl nije tako razmisljao,vrijedjao je sviju redom.No dobro,da se vratim temi.Njega se banovalo na 7 dana,dok je (cini mi se Globinjo),iste veceri banovao drugog clana na mjesec dana,zbog puno blazih rijeci.

Znaci,u sva tri slucaja nema logike,mene se banuje zbog gluposti na 14 dana(prvi put),dok se drugog banuje na 7 dana zbog neuporedivo veceg razloga(prvi put),treceg na 30 dana(neznam koji put),takodje radi laksih uvreda
E sad,sta covjek da tu pomisli o tim moderatorima??Kako da budu dragi???Kakoo da covjek ne pomisli na izraz"PRISTRAN"??Postoji li to na stripovi.com i moderatorima??Dali se nekom gleda kroz prste zato sto nije Mujo,ili zato sto je Milan??Dali nekom smeta ime bihac-una,a ne smeta Milan xxx ili obrnuto.
Kako moze nekom smetati grb BiH(izmisljeni i natureni),kojeg ne volim ni ja,a kamoli neko drugi,jer mi nista ne znaci(govorim o svom avataru),kojeg sam morao smaknuti radi moderatora za sva vremena i koji nema jezika,cuti i stoji tu pored mog imena),a ne smetaju ljudi koji su zlo,koji pljuju otrov i vatru i koji sijaju mrznju i razdor.

Kako to da covjek shvati??

Neshvatljivo

1. kazna- 7 dana
2. kazna- 14 dana
3. kazna- 21 dan
4. kazna- 30 dana

ajmo redom...mhejlovo izbacivanje necu komentirat,ja ga nisam izbacio...a da sam vidio sto je pisao,i njemu bi opalio mjesec dana...neki nebulozni postovi zaslužuju daleko vece kazne,SVE PREMA VLASTITIOM NAHOĐENJU MODERATORA...boli mene kita koliko su ostali članovi nekome dali kaznu,to je njihova odluka,ja se tu nema sto mjesati,SVATKO NEKA ODGOVARA ZA SVOJE POSTUPKE...glede tvog avatara...nisi odnedavno na forumu pa da ne znas da nema isticanja nacije,partije ili sličnoga u avataru..."e pa kako moze ovaj ili onaj"...ne moze nitko,pokazi tko ima takav grb i ja ga odmah maknem...a tu dolazimo do problema,šta se svi vi prozvani razmećete izjavama tipa,vidi njega,on može ja ne mogu...i kad pitam,daj mi pokaži tko je taj,tko radi sranja,prijavi ako ti zapne za oko,ne visim po forumu 24 sata...i onda muk..."necu ja nikog izdavat blabla...kraj priče,kad nećeš-nemoj mi onda kukat...ti si meni prebacio za hajdukov avatar jer ima dio hrvatske zastave PA JE TO KAO ISTICANJE NEPOŽELJNOG AVATARA...i kako da ja sad skužim zašto tebi smeta moj avatar,koji predstavlja nogometni klub,koji taj grb ima od 1911.godine(onda je grb uklonjen,stavljena zvijezda,pa opet vracen originalni,danasnji grb)...je li ti smeta zato što ne voliš hajduka,ili ne voliš taj grb,il ti se ne sviđa hrvatski grb uopće,da slučajno ne mrziš sve što je hrvatsko,da ti netko u ratu nije slučajno netko nešto nažao napravio pod tim grbom...kako da ja razumin u čemu je tvoj problem...il si napisao samo da meni predbaciš za moj avatar,tj.opalio si mi kontru ili je nešto drugo posrijedi...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 19:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok
"Zasto kazes ljubav, a mislis na seks?"

Pogresnog si citirao. Obracas se njemu, a pises o meni. Zanimljivo... U stvari, nije. Kao sto nije bitno ni tvoje misljenje.

Naduvenko, pokusaj da me zaobidjes...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 20/12/2010 : 19:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

Ako je forum koji me zanima, svakako... A inace, moje kritike su dobronamerne, a ne zlobne...

Ja imam prilicno pozdanu informaciju da je jednom tvom drugaru zabranjen pristup na neki forum slicne tematike, upravo iz "Moj je forum i mogu da radim sta hocu" razloga a da ti nisi istupio i javno iskritikovao coveka koji je izjavio gorenavedeno.

Nisam ni rekao da su zlonamerne, stavise.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/12/2010 : 19:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=h8LXiHg-rBc

Bolje biti naduven, nego letece pile bez mozga.

"Cause I'm high, cause I'm high, cause I'm high, La da da da da da, La da daaa, La da da da, La da da da, La da da daaa "

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 20/12/2010 19:47:04
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 20/12/2010 : 19:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Ja imam prilicno pozdanu informaciju da je jednom tvom drugaru zabranjen pristup na neki forum slicne tematike, upravo iz "Moj je forum i mogu da radim sta hocu" razloga a da ti nisi istupio i javno iskritikovao coveka koji je izjavio gorenavedeno.

Aha!

Sawitchu, Sawitchu... ccc

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 20:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
sawitch i Bob Rock, nema potrebe za prepucavanjem.
Izadjite malo napolje i uzivajte u mjesecini u ovoj divnoj decembarskoj noci, vedra neba i jasnih zvijezda.
o kako je samo divno ovo vece
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 20:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kada se budem aktivirao na Darkwoodu kao sto sam i ovde, ukljucio ozbiljnije u diskusije na forumu, naravno da cu se zalagati za pravdu kao i uvek...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 20:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

sawitch i Bob Rock, nema potrebe za prepucavanjem.

Ma kakvo prepucavanje.. Ne interesuje me...

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 20/12/2010 : 20:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Ova opomena ulazi u anale sajta.

Svaka čast, kolega!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/12/2010 : 20:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
On je prolupao.. Tamo se isto raznezio na izboru za forumasa godine.. Ne znam koji mu je..

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 20/12/2010 : 20:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Otkud ti, zar nisi popio ban

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 20/12/2010 : 20:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Naravno da je ono upuceno Savicu bila sala, mnogo puta se pokazalo da on isteruje nepravdu i po cenu da ga kazne zbog toga. Vise je to bio osvrt na novopecene pravednike koji ce uvek rado iskritikovati Markosa, Bobana, Blazinu, Plazinu, Razinu i svakog cije stripove ne uzimaju ili ih licno ne poznaju ali ce se dobro paziti da ne kazu nesto nepodobno na nekom drugom mestu, vec ce samo tapsati po ramenu i govoriti "Sve je to sramota ali znas kako, ne smem bilo sta da kazem jer bih time mozda izgubio odredjeni status ili beneficiju.". Tim pre mi je i ovaj "Let's all be friends" pokret smesniji i paradoksalniji.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/12/2010 : 20:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Treba uvesti jednog SUPERMODERATORA ili nesto slicno koji ce biti zaduzen samo za kontrolu moderatora tj.kad neko ima prigovor na to sto je izbacen da se obrati njemu pa da on vidi da li je moderator bio u pravu ili nije.Znaci moderator koji nece izbacivati,koji nece opominjati nego moderator koji ce samo reci ako je neko nepravedno izbacen i koji ce moci da vrati izbacenog clana.Ovo ovako je totalno nebulozno,moderator moze bez ikakvog razloga izbaciti nekog i nikom nista(sto se par puta i desilo).Moze ga izbaciti tek tako zato sto mu nije simpatican ili zato sto ne voli junaka kojeg i on ili zato sto navija za suprotan klub.
Ja mislim da je ovaj predlog dobar i uopste nije tesko tako nesto izvesti.Mislim da ce biti mnogo manje uvredjenih i nezadovoljnih forumasa i nece neki moci da kazu evo moderator me ne voli pa me izbacio.Imas Supermoderatora pa nek odluci da li si ili nisi propisno izbacen.
Markose uvedi ovo za mir u kuci.Stavi nekog lika koji je omiljen medju forumasima,koji je pravedan i kome forumasi veruju.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 20/12/2010 : 21:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Znate li da su se Superman i Supermark borili na ruku. Tko izgubi mora nositi gaće preko hlaća!

Supermarka za Supermoderatora...
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000