forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/01/2011 : 15:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by all_ba

... pokušajte svađe prebaciti u za to poseban topik ...

Svađe su odavno prebačene na druga mesta

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 09/01/2011 : 16:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

odlete i carson,i to bas u godini kad februar ima 31 dan.

A taman sam spremio milion recenzije da ostavim, a onaj "bili" me napujda. Sad necu iz inata.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4245 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 09/01/2011 : 16:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

I ja sam uvek bio zagovornik toga... Poseban podforum za fight i neka se tamo isprepiru ljudi... A ako se to prenese i nastavi na drugim topicima onda izbacivanje jer je sankcija jedino resenje... Zamisljati forum bez svadje, ma ljude uopste, je utopijski... Svadja je sastavni deo ljubavnog para, majke i deteta, svega a ne forumasa sa razlicitog podneblja i razlicitog entiteta... pfff... Dajte neku vrstu hospitalizacije pa da smo svi mirni...

Eto ovako misli veliki dio forumaša, zašto ignorišete te stavove.
Ovo su konstruktivne ideje i budite malo fleksibilniji.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/01/2011 : 17:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Eto ovako misli veliki dio forumaša, zašto ignorišete te stavove.
Ovo su konstruktivne ideje i budite malo fleksibilniji.

Ma, grešiš - veruj mi.

Veliki deo forumaša i ne pomišlja na svađe... dolaze na forum da bi se informisali o novostima u svetu stripa.

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4245 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 09/01/2011 : 17:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Ne mislimo mi na svađe, one ponekad same dođu "bez najave". Pitanje je kako ih izbjeći. Eto za promjenu, sam sam sebi obečao da me više političke rasprave apsolutno više ne zanimaju i može pisati ko šta hoće njemu na čast. No nekad te neko povuće svojom uvredom za jezik i otuda dolaze te svađe.

C'est la vie...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 09/01/2011 : 17:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Podržavam ideju amnestije. Međutim, ovakvi kakvi su sada, odnosi između izbačenih članova i moderatora bi samo dovodili do novih izbacivanja. Znači - amnestija treba da bude propraćena i iskrenim pomirenjem...

Edited by - Mhejl on 09/01/2011 17:22:00
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41212 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/01/2011 : 19:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras
Ma, grešiš - veruj mi.

Veliki deo forumaša i ne pomišlja na svađe... dolaze na forum da bi se informisali o novostima u svetu stripa.

Ja nikad u zivotu nisam pomislio da cu se posvadjati sa nekim ovde niti sam sa tom namerom dosao na forum.. To se desi i to je normalno, ali to ovde vlast ne shvata... Ima utopisticke ideje.. A to je smesno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4245 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 10/01/2011 : 00:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Izgleda, mi pričamo u vjetar.

C'est la vie...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/01/2011 : 09:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Oni kojima je svađa na prvom mjestu su izrekli takve gadosti na račun vlasnika sajta, moderatora i članova sajta stripovi com da jednostavno ne bi bilo u redu da se ponovo pojave ovdje (sa strane sajta samodestruktivno, sa strane izbačenih dvolično). A i zašto bi, svađati se može bilo gdje, neka ovo bude svađa free zona.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 10/01/2011 09:02:30
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/01/2011 : 09:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Slažem se. Sama ideja da se svi amnestiraju i da se otvori podforum ili topik za svađe je čisto huškanje na pi#darije.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4245 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 10/01/2011 : 12:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Oni kojima je svađa na prvom mjestu su izrekli takve gadosti na račun vlasnika sajta, moderatora i članova sajta stripovi com da jednostavno ne bi bilo u redu da se ponovo pojave ovdje (sa strane sajta samodestruktivno, sa strane izbačenih dvolično). A i zašto bi, svađati se može bilo gdje, neka ovo bude svađa free zona.

Kakve ti pričaš nebuloze. Kome su svađe na prvom mjestu. O čemu ti to.
I zašto misliš da je dvolično pojaviti se nakon svih priča na ovom sajtu. Upravo, obratno da smo se ušutili ko p..ke onda bi mogao da konstruišeš takve kvalifikacije o nama (meni i drugima).

Evo, ja sam se pojavio poslije svega, čista obraza, rekao sam šta sam imao reći i stojim iza svake svoje riječi. Na raspolaganju sam svim moderatorima i vlasniku sajta. A, oni ako smatraju da treba da se povućem sa ovoga sajta uz obrazloženje, to ću ispoštovati, nema problema.

C'est la vie...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/01/2011 : 13:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Baš čudno da tipovi koji su izbačeni 2 i 4?? puta zagovaraju otvaranje topika za svađanje i amnestiju svih ˝kažnjenika˝.
A dobro, Savić je ipak forumaš decenije iako znam da ima potrebu komentirat svaku glupost
Kad smo kod toga, Saviću javi mi adresu da ti pošaljem stripove. Ne znam koliko se ekipa pridržava toga, ali riječ je riječ.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 10/01/2011 13:05:19
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2011 : 13:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Evo, ja sam se pojavio poslije svega, čista obraza, rekao sam šta sam imao reći i stojim iza svake svoje riječi. Na raspolaganju sam svim moderatorima i vlasniku sajta. A, oni ako smatraju da treba da se povućem sa ovoga sajta uz obrazloženje, to ću ispoštovati, nema problema.

Baš mi se da ulaziti u još jednu bespotrebnu i beskorisnu prepirku. Ti si čista obraza, ja sam što_god_već_da_jesam i mirna Bosna.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 10/01/2011 : 13:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

all_ba, imao si suspenziju pisanja na forumu do 5. januara. Danas je 10. januar.
Za ovih 6 dana, da li ti je vlasnik sajta ili neko od moderatora uputio bilo koju reč kojom se od tebe traži da se povučeš sa ovog sajta ?
Da li je to ikada traženo od tebe ?

Verujem da nije.

Čemu onda takvi komentari ?

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 10/01/2011 : 13:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Baš čudno da tipovi koji su izbačeni 2 i 4?? puta zagovaraju otvaranje topika za svađanje i amnestiju svih ˝kažnjenika˝.

Je, zato si ti bezgrešan...
Mislim, znam da su neki izbačenih lansirali vrlo niske napade na Markosa i ostale članove sajta - i kako onda da ih čovjek i vrati, da se stavimo na njegovo mjesto. A opet, nekako mi je bezveze da bilo ko osim prevaranata sa aukcija bude trajno izbačen jer, ipak su to samo internet prepirke.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 10/01/2011 : 13:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

Je, zato si ti bezgrešan... Šta reći, solidarnost ex-convicta!:)
Mislim, znam da su neki izbačenih lansirali vrlo niske napade na Markosa i ostale članove sajta - i kako onda da ih čovjek i vrati, da se stavimo na njegovo mjesto. A opet, nekako mi je bezveze da bilo ko osim prevaranata sa aukcija bude trajno izbačen jer, ipak su to samo internet prepirke.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/01/2011 : 14:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
neki su vec imali preko 10 banova, onda trajno izbaceni, pa su prosle godine amnestirani
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36129
kako se sve to zavrsilo, znate svi

prevelika zajebancija, ima tipova koji nisu na forumu zbog samog foruma, vec iz nekih drugih razloga. Prije ili kasnije to je postalo i nama vise nego jasno
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/01/2011 : 14:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

Kakve ti pričaš nebuloze. Kome su svađe na prvom mjestu. O čemu ti to.
I zašto misliš da je dvolično pojaviti se nakon svih priča na ovom sajtu. Upravo, obratno da smo se ušutili ko p..ke onda bi mogao da konstruišeš takve kvalifikacije o nama (meni i drugima).

Postoje ljudi čiji postovi su 95% svađa i unošenje nemira. Na takve sam mislio. Ako ne znaš o čemu pričam, teško da ću ti ja sada uspjeti objasniti. Upravo ti članovi ispričali su takve stvari o nama ovdje da bi sada bilo stvarno čudno da se vrate kao da ništa nije bilo. Opet, ako ne znaš o čemu se radi, šta ja tu mogu.

Što se tebe osobno tiče, pridaješ situciji previše važnosti. Većina ljudi ne zna zašto si izbačen. Desilo se (dešava se i drugima) i to te naljutilo i ne možeš preći preko toga pa opet privlačiš pažnju na sebe. Sada si opet si tu, čista obraza i sve će biti super ako budeš ljubazan, pristojan i ne budeš kršio pravila. Nema potrebe da skrećeš suvišnu pažnju na sebe, vjerujem da Marko i moderatori nemaju ništa protiv tebe osobno. A ako ti ovdje nije dobro, nitko te ne tjera da posjećuješ ove stranice. Ja osobno dolazim jer mi se sviđa (to znači da sam spreman poštovati pravila). Da mi se ne sviđa, našao bih si neki drugi sajt.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/01/2011 : 14:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Bas tako. Pa vec su dobili sansu, a vidjeli smo kako je zavrsilo... ma kakva amnestija, sve u Guantanamo!

Sto se mene tice, to je i prednost stripovi.com, da nema toliko "demokratije" pa da bi mogao svako pizditi i slati drugoga u pm bez konsekvencija te siriti govor mrznje, razna politicka prepucavanja etc etc etc... Tako su tu moderatori koji koliko toliko zadrzavaju talase mrznje. Manjak toga mi upravo smeta na DW forumu, da ne pominjem izgled koji je smrtna presuda za oci.
Ne treba nikakav podforum za prepucavanja. Ko je tu samo da prdi i smrdi, hvala, tamo su vrata i sirni svijet pa nek izvoli. Nesto je saliti se a drugo razna prepucavanja i podjebavanja te konstantni spam - toga mislim da nam ne treba.

Nisam si mislio da cu nekada i sam biti zahvalan za "strogocu" i modove. Nacin na koji je "organizovan" forum na s.com mislim da je ipak pravi. Naravno i modi su ljudi (mada mozda neki ne izgledaju - *sala!* ) pa i oni ponekad grijese, ali to je ljudski i bolje nego anarhija.
Treba nama jaram i zakoni pa paragrafi i...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/01/2011 : 14:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl
Je, zato si ti bezgrešan...

Nigdje nisam izjavio da sam bezgrešan, ali ne znam na šta ciljaš. O kojim je to aukcijama riječ di sam ja ispao negativac

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 10/01/2011 : 14:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ama čovječe, uošte nisam govorio o tebi u drugom pasusu, nego uopšteno i izbačenim članovima i šljamu kakav se zna sresti po aukcijama. Pogrešno smo se razumjeli.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/01/2011 : 15:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Ama čovječe, uošte nisam govorio o tebi u drugom pasusu, nego uopšteno i izbačenim članovima i šljamu kakav se zna sresti po aukcijama. Pogrešno smo se razumjeli.

Joj fala Bogu, već sam mislio da nekom dugujem neke pare. Jesi mi prepo, smrzo sam se u sekundi...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41212 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/01/2011 : 16:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Kad smo kod toga, Saviću javi mi adresu da ti pošaljem stripove. Ne znam koliko se ekipa pridržava toga, ali riječ je riječ.

Ma jok bre... Da se bacas u trosak bezveze.. Ne treba... Ako se nekad vidimo, castis cevape..

I Savic nema potrebe komentarisati svaku glupost vec stvarno misli da treba uvesti neki deo gde se moze svadjati mimo ostalog dela foruma... Primera gde bi ovo dobro doslo ti mogu navesti milion, ali me stvarno mrzi...

A ubrajas me u te izbacivane.. Pa znas li da sam izbacen jer sam psovao mater Pantelicu jer nas je unakazio na SP!? Ovo treba okaciti link za najgluplje i najsmesnije izbacivanje ikad...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/01/2011 : 16:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch
Ma jok bre... Da se bacas u trosak bezveze.. Ne treba... Ako se nekad vidimo, castis cevape..

I Savic nema potrebe komentarisati svaku glupost vec stvarno misli da treba uvesti neki deo gde se moze svadjati mimo ostalog dela foruma... Primera gde bi ovo dobro doslo ti mogu navesti milion, ali me stvarno mrzi...

A ubrajas me u te izbacivane.. Pa znas li da sam izbacen jer sam psovao mater Pantelicu jer nas je unakazio na SP!? Ovo treba okaciti link za najgluplje i najsmesnije izbacivanje ikad...

Ajd ne zajebavaj, neg pošalji adresu, šta sam bezveze pakirao...meni skupljaju prašinu, a dobro su očuvani . Uostalom narast će im cijena dok stignu do tebe u Žitište il di već, gdje poštari još uvijek na konjima dolaze i pušu u malu trubu
Nisam znao razlog tvog izbacivanja i razlog mi zvuči dosta neopravdano, ali smatram da uvođenje ˝sobice˝ za svađu nije dobra ideja, pogotovo na forumu gdje je većina ljudi iz Srbije, BiH i Hrvatske...

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4245 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 10/01/2011 : 22:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

all_ba, imao si suspenziju pisanja na forumu do 5. januara. Danas je 10. januar.
Za ovih 6 dana, da li ti je vlasnik sajta ili neko od moderatora uputio bilo koju reč kojom se od tebe traži da se povučeš sa ovog sajta ?
Da li je to ikada traženo od tebe ?

Verujem da nije.

Čemu onda takvi komentari ?

Naravno da nije. Da jeste, to niko od forumaša ne bi ni znao i završena priča. Dao sam sebi fore ovo vrijeme od 6 dana da se ohladim i da potpuno smiren napišem ovaj post.

C'est la vie...

Edited by - all_ba on 10/01/2011 22:31:55
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000