Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/06/2011 : 15:05:48
|
Sportsko društvo Barcelona završilo je sezonu 2010/11 sa 16 osvojenih naslova, što je apsolutni rekord u 112-godišnjoj povijesti te katalonske institucije, piše Marca...
Različite selekcije Barçinih sportskih kolektiva, od nogometaša, malonogometaša, preko rukometaša, košarkaša i hokejaša, osvojile su ukupno 16 naslova, čime su oborile rekord iz prošle sezone. Tada je predsjednik sportskog duruštva Barcelona bio Joan Laporta, a novim se rekordom može podičiti aktualni predsjednik Sandro Rosell.
Barcelonini naslovi u sezoni 2010/11:
nogomet: Španjolski Superkup, Primera, Liga prvaka
košarka: Španjolski Superkup, ACB liga, Katalonska liga, Španjolski kup
rukomet: ASOBAL liga, Liga prvaka, Pirinejska liga
hokej: Španjolski kup, Kontinentalni kup
mali nogomet: Kup UEFA, Španjolski kup, Katalonsko prvenstvo, Katalonski kup
|
Edited by - supermark on 27/05/2012 15:38:06
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
|
panzer
Advanced Member
12619 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13448 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
16988 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 27/06/2011 : 22:31:04
|
Čovjek voli Barcelonu, i što sada... Zašto ne bi mogao otvoriti topic, rekao što je imao, pa neka ga zatvaraju ako im smeta... |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 27/06/2011 : 22:35:09
|
A, brate, bez ljutnje, sta vas zabole za topik? Ako vam smeta, nemojte citati, vrlo jednostavno. Barsa, svakako zasluzujuje posebnu temu, nisam fan, ali zasto da ne.
PS: Barsa i hokej |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13448 Posts
Posted - 28/06/2011 : 00:04:27
|
Što brišemo onda druge topike? I po čemu zaslužuje? Aj sad da Sale otvori topik o Mančesteru, ja o Milanu, a ti o Liverpulu. Sprdnja. Ima liga šampiona, ima Primera i ima topik o ostalim stvarima vezanim za sport. Dovoljno. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 28/06/2011 : 00:21:46
|
Ma, i da je potreban i da nije, ne moraju svi u glas kako je tema nepotrebna. Tu su moderatori pa ce reagovati, ako je potrebno. Kako vam ne dosadi? Npr. danas sam saznao da Barsa ima hokej ekipu, sto u zivotu nisam pomislio
A Liverpul svakako zsluzuje posebnu temu, nemo' sad da je otvorim |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30863 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 28/06/2011 : 06:50:40
|
quote: Originally posted by supermark
Sportsko društvo Barcelona završilo je sezonu 2010/11 sa 16 osvojenih naslova, što je apsolutni rekord u 112-godišnjoj povijesti te katalonske institucije, piše Marca...
Različite selekcije Barçinih sportskih kolektiva, od nogometaša, malonogometaša, preko rukometaša, košarkaša i hokejaša, osvojile su ukupno 16 naslova, čime su oborile rekord iz prošle sezone. Tada je predsjednik sportskog duruštva Barcelona bio Joan Laporta, a novim se rekordom može podičiti aktualni predsjednik Sandro Rosell.
Barcelonini naslovi u sezoni 2010/11:
nogomet: Španjolski Superkup, Primera, Liga prvaka
košarka: Španjolski Superkup, ACB liga, Katalonska liga, Španjolski kup
rukomet: ASOBAL liga, Liga prvaka, Pirinejska liga
hokej: Španjolski kup, Kontinentalni kup
mali nogomet: Kup UEFA, Španjolski kup, Katalonsko prvenstvo, Katalonski kup
Ponos Katalonije je bila baseball ekipa Barcelone, koja je ove godine ugašena, a 91% novca kojim Barcelona raspolaže ide na nogometnu ekipu! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Posted - 28/06/2011 : 08:48:45
|
quote: Originally posted by Ultras
Pre više od mesec dana se dogovorismo da ovakve topike nećemo http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39873&whichpage=1 Prva strana, četvrti post:
quote: Originally posted by Ultras Topici klubova... Nema otvaranja topika tipa Liverpul, Barselona, Juventus...
Šta bi sada
pa gdje bi ja trebao staviti ovaj topic? niti jedan od topica koje si ponudio ne odgovara ovoj temi (jer nije samo španjoslsko prvenstvo, ni liga prvaka, ni košarka, ni nogomet....) |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Posted - 28/06/2011 : 08:52:33
|
quote: Originally posted by tex2
Ponos Katalonije je bila baseball ekipa Barcelone, koja je ove godine ugašena, a 91% novca kojim Barcelona raspolaže ide na nogometnu ekipu!
barca je u velikim dugovima, to svatko zna (kao i sve velike momcadi, ali barca bar pokusava smanjiti svoje dugove) a zna se koja momcad donosi novce sigurno ne baseball ili hokej
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 28/06/2011 : 10:33:50
|
quote: Originally posted by Imrahil
Što brišemo onda druge topike? I po čemu zaslužuje? Aj sad da Sale otvori topik o Mančesteru, ja o Milanu, a ti o Liverpulu. Sprdnja. Ima liga šampiona, ima Primera i ima topik o ostalim stvarima vezanim za sport. Dovoljno.
Pošto je Milan za sve ove nabrojane jedna viša klasa, zaslužuje dva topica, tako da ću i ja otvoriti jedan. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40179 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 28/06/2011 : 15:13:44
|
Neko postuje reorgabizaciju sportskog podforuma a neko ne.. Samo da uhvatim vremena i otvaram topice o Mancesteru, Parmi, Dortmundu, Sportingu, CSKA Moskvi, CSKA Sofiji, PAOK-u.. Itd.. Eto, videcete.. A onda cemo o americkom fudbalu, dzudou, rvanju, sambu, bildovanju... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 28/06/2011 : 15:20:23
|
quote: Originally posted by sawitch
Neko postuje reorgabizaciju sportskog podforuma a neko ne.. Samo da uhvatim vremena i otvaram topice o Mancesteru, Parmi, Dortmundu, Sportingu, CSKA Moskvi, CSKA Sofiji, PAOK-u.. Itd.. Eto, videcete.. A onda cemo o americkom fudbalu, dzudou, rvanju, sambu, bildovanju...
Ja rezerviram curling... |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13448 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Posted - 28/06/2011 : 16:47:03
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by supermark
kako ne? imam ja i curu
Mani se ovi sr... onda!
jbga, ispuhala se, pa dok čekam novu da dodje poštom piskaram gluposti |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Posted - 28/06/2011 : 16:47:46
|
Neko postuje reorgabizaciju sportskog podforuma a neko ne.. Samo da uhvatim vremena i otvaram topice o Mancesteru, Parmi, Dortmundu, Sportingu, CSKA Moskvi, CSKA Sofiji, PAOK-u.. Itd.. Eto, videcete.. A onda cemo o americkom fudbalu, dzudou, rvanju, sambu, bildovanju...
najbolji klub u povijesti zasluzuje posebean tretman ti otvori te druge topice |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 28/06/2011 : 17:28:21
|
Ja mislim da je najbolje rješenje protiv ovakvih topica beskrajna količina spamanja... Ustvari, ništa nas ne košta pokušati. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40179 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 28/06/2011 : 19:53:20
|
quote: Originally posted by supermark najbolji klub u povijesti zasluzuje posebean tretman ti otvori te druge topice
Mislim, ako smo svi resili da uvedemo red ovde ti onda seres... Jebala te Barselona.. Volim i ja Parmu i Mancester vise nego ti Barselonu pa ne otvaram topice.. Imas primeru pa samaraj majmuna tamo do besvesti.. Ili Ligu sampiona... Ali ovo je vec sadizam... A i mekani su moderatori.. Ja bih ti to bez reci obrisao... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 28/06/2011 : 22:30:58
|
quote: Originally posted by supermark najbolji klub u povijesti zasluzuje posebean tretman ti otvori te druge topice
Mislim, ako smo svi resili da uvedemo red ovde ti onda seres... Jebala te Barselona.. Volim i ja Parmu i Mancester vise nego ti Barselonu pa ne otvaram topice.. Imas primeru pa samaraj majmuna tamo do besvesti.. Ili Ligu sampiona... Ali ovo je vec sadizam... A i mekani su moderatori.. Ja bih ti to bez reci obrisao...
Nemoj se raspravljati, samo spamaj. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Posted - 29/06/2011 : 00:18:14
|
Mislim, ako smo svi resili da uvedemo red ovde ti onda seres... Jebala te Barselona.. Volim i ja Parmu i Mancester vise nego ti Barselonu pa ne otvaram topice.. Imas primeru pa samaraj majmuna tamo do besvesti.. Ili Ligu sampiona... Ali ovo je vec sadizam... A i mekani su moderatori.. Ja bih ti to bez reci obrisao...
ovo nije vezano ni uz primeru ni uz ligu sampiona ni uz nogomet vidim da ti je to prekomplicirano pa ti moram nacrtati |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Posted - 29/06/2011 : 00:19:31
|
Američki predsjednik Barack Obama primio je u Bijeloj kući nogometaše Colorado Rapidsa, aktualne prvake MLS lige...
Prvi čovjek SAD-a nastavio je tako tradiciju primanja svih momčadi koje su osvojile nasliov u nekoj od američkih profesionalnih liga. Rapidsi su predsjedniku poklonili dres s brojem deset i njegovim prezimenom na leđima, a Obama se, vidjevši broj, našalio:
- Lionel Messi i ja smo na istoj razini!
Iako nogomet u SAD-u nije odveć popularan, Obama je očito odlučio dokazati da zna tko je u ovom trenutku "broj jedan" u tome sportu. |
|
|
Topic |
|