forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 588

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/08/2011 : 01:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
živo me zanima prodaja karata na maksimiru
nema više kilometarskih redova
uostalom,ne sjećam se da je dinamo ikad napunio stadion u ligi prvaka...ako je,to je bilo slučajno...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/08/2011 : 01:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
Originally posted by lwood

Neka, neka, igraće i Hajduk jednom u Ligi prvaka pa ćeš vidjeti kako ćemo mi vas zajebavati.

(Ako doživimo taj dan.)

neka dinamo ponovi hajukove rezultate iz kupa/lige prvaka...ako može

ha ha ha
Jebeno je to kada ljudi žive u prošlosti. Izgleda da je to u ovoj zemlji normalna stvar.
Nego, neka Hajduk ponovi Dinamove rezultate iz Europske lige/Lige UEFA zadnji pet godina ako može (čak su i one sezone sa po 4 boda debelo nedostižne)

da,vama kad odgovara,kup uefa počinje kad ste osvojili kup stočarskih gradova i to na japanežu
prije europske lige ništa nije postojalo...a u kupu uefa ste uredno pušili...o kupu prvaka da ne pričam
sve u svemu,nadam se da ćete zabiti koji gol više nego je partizan prošle godine

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/08/2011 : 01:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Recimo da je taj jedan vezni Pokrivač,

zaboravo si i na leku

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12983 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 27/08/2011 : 01:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by izivko

Teška su ovo vremena za sve hajdukovce...

je,ne spavam noćima
mrzim real,ali da vas bar masakrira...nitko sritniji od mene

Uživaj jarane

Have mercy
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 27/08/2011 : 11:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by darth-vader

quote:

quote:

quote:
Originally posted by lwood

Neka, neka, igraće i Hajduk jednom u Ligi prvaka pa ćeš vidjeti kako ćemo mi vas zajebavati.

(Ako doživimo taj dan.)

neka dinamo ponovi hajukove rezultate iz kupa/lige prvaka...ako može

ha ha ha
Jebeno je to kada ljudi žive u prošlosti. Izgleda da je to u ovoj zemlji normalna stvar.
Nego, neka Hajduk ponovi Dinamove rezultate iz Europske lige/Lige UEFA zadnji pet godina ako može (čak su i one sezone sa po 4 boda debelo nedostižne)

da,vama kad odgovara,kup uefa počinje kad ste osvojili kup stočarskih gradova i to na japanežu
prije europske lige ništa nije postojalo...a u kupu uefa ste uredno pušili...o kupu prvaka da ne pričam
sve u svemu,nadam se da ćete zabiti koji gol više nego je partizan prošle godine

prvo se kvalificirati u europsku ligu, pa onda uzeti barem 4 boda. Tek nakon toga možemo pričati.
Do tada se valjajte po podu. Ništa drugo vam i ne preostaje. Ionako se niže od ovoga nemože pasti ;)
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 27/08/2011 : 11:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Dobro, ali objektivno Hajduku jedino što je u zadnje vrijeme preostalo i jest "živjeti u prošlosti". Nije sad ova rečenica nekakva želja za provokacijom, rezultati govore sami za sebe.

ma ne, oni svake godine odigraju desetak tekmi u Europi, osvajaju prvenstva s 20 bodova prednosti, prodaju igrače na zapad...
ide im :P
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 27/08/2011 : 12:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Pa normalno da im ne ide kad je puno primitivcina ko ovaj globinjo... Fala bogu treba doci u priliku da te masakrira jedan tamo Real Madrid (a ne Zadar koji onda popusi od Intera, nazalost Zapresic a ne Milan:))... Sve ispod 4:0 za Real ja cu biti sretan jer sigurno je 20 klubova u Europi s kojima se Dinamo ne moze mjeriti (za razliku od 200 klubova s kojima se jajduk ne moze mjerit) ali bit ce gust gledat, i bit ce pun stadion vjeruj mi bez obzira na cijenu karata...
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 27/08/2011 : 12:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Jos jednom cu naglasiti da nitko sretniji od mene da je jajduk jaci pa da imamo neku konkurenciju kako u hnl tako I Europi... Al nazalost prelosi su a sto je najgore ni buducnost im nije svjetla...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/08/2011 : 15:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by globinjoneka dinamo ponovi hajukove rezultate iz kupa/lige prvaka...ako može

1994/95. Hajduk je dobio dvije utakmice, dvije remizirao i dvije izgubio, uz ukupnu gol-razliku 5:7. Završili su kao drugi u grupi.

1998/99. Dinamo je dobio dvije utakmice, dvije remizirao i dvije izgubio, uz ukupnu gol-razliku 5:7. Završili su kao drugi u grupi.

Različiti sistemi takmičenja su presudili da Hajduk igra četvrtfinale, a Dinamo ne. Hajdukovi rezultati su ponovljeni.

vidi se,postao si njihov
ajde lovi rake govnare i ne baljezgaj...dinamo nikad,ALI NIKAD,neće ponovit ovo...amen...

On ti je dao argument, ti nisi (jer ga nemaš). I kako sad se raspravljati

--

Što se tiče ovog "da mi nemamo prošlost", ne vrijeđa ili provocira me to (vjerujem niti druge), ionako me ona ne zanima osim kao nekakva trivijalna stvar, mene zanima sadašnjost. Naravno da su događaji u prošlosti nešto što te prati cijeli život i to je lijepa stvar, pa tradicije i slično... No na kraju cijele priče, od prošlosti se teško živi.

Ionako ja Dinamo baš pratim otkad se vratilo Dinamo, tako da što se mene tiče, možemo imati 10 godina, 50, 66 ili 100 godina. Tako svejedno.

Recimo ti se rugaš ovo za gledateljstvo, a npr. meni više odgovara trenutačna situacija kad je malo gledatelja, mogu sjesti gdje hoću, nikoga oko mene u radijusu od 20 metara i mogu promatrati utakmicu u miru. Radi toga i rijetko kada odem na ove utakmice gdje se svi pojavljuju i neću ići na Real, prepuštam to "eliti i jetseterima" . Sve je stvar osobe do osobe, neznam zašto si tako opterećen tim "punim stadionima".

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 27/08/2011 : 17:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by globinjoneka dinamo ponovi hajukove rezultate iz kupa/lige prvaka...ako može

1994/95. Hajduk je dobio dvije utakmice, dvije remizirao i dvije izgubio, uz ukupnu gol-razliku 5:7. Završili su kao drugi u grupi.

1998/99. Dinamo je dobio dvije utakmice, dvije remizirao i dvije izgubio, uz ukupnu gol-razliku 5:7. Završili su kao drugi u grupi.

Različiti sistemi takmičenja su presudili da Hajduk igra četvrtfinale, a Dinamo ne. Hajdukovi rezultati su ponovljeni.

vidi se,postao si njihov
ajde lovi rake govnare i ne baljezgaj...dinamo nikad,ALI NIKAD,neće ponovit ovo...amen...

Ponoviti...šta? Ispadanje od Debrecena uz gol-razliku 0:8? Ili, ispadanje od Iraca što polazi za nogom samo glodarima i tovarima? Ili, ispadanje od Dunaffera koje je bilo uvod u gubljenje dva predstavnika za Hrvatsku u Ligi prvaka?

Objektivno, Hajduk je imao jednu odličnu evropsku sezonu i to je to. Sve poslije onog nesretnog Panathinaikosa na Kantridi je bilo srozavanje koeficijenta, kako Hajdukovog, tako i koeficijenta HNL-a.

Usput, mislim da su jedini igrači koje je Hajduk prodao, a koji će igrati Ligu prvaka, Srna i - Rukavina. Tako se "dobro" radi na Poljudu.

Potpis.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/08/2011 : 18:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Sve ispod 4:0 za Real ja cu biti sretan jer sigurno je 20 klubova u Europi s kojima se Dinamo ne moze mjeriti (za razliku od 200 klubova s kojima se jajduk ne moze mjerit)

20 klubova?
prije ce biti 200!
hajduk ce u tom slucaju biti 2000 :)
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/08/2011 : 19:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Koliko jala, zavisti...prestrašno...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/08/2011 : 03:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma daj ljudi nemojte govoriti gluposti zdarvkec je potplatio michela platinija da promjeni tj. olakša sustav i ždrijeb Dinamu.Sigurno po ljubomornoj splitskoj verziji.
Samo ćemo reći da dinamo godinama igra europsku ligu i došao je u ligu prvaka daj Bože da se varam ali hajduuk ne da neče godinama igrat ligu prvaka nego neče igrati niti europsku ligu.
Ps: neki moraju plačati barci da dode na njihov teren sa rezervama i to koliko plačati a nekima se plača da igra sa realom u kompletnom sastavu.
Jadna majko kako su ljubomorni... neka ih neka.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33393 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/08/2011 : 13:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Mateo Kovačić jučer najmlađi kapetan Dinama u povijesti sa 17 godina, već 4 gol Šituma jučer!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/08/2011 : 16:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Pita učiteljica Duju:"Duje, za koga navijaš?"
"Ae, za Hajduka naravno, profesorice."
"Lipo, lipo Duje, a od europskih klubova?"
"Pa za Dinamo profesorice."

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 16:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Pita učiteljica Duju:"Duje, za koga navijaš?"
"Ae, za Hajduka naravno, profesorice."
"Lipo, lipo Duje, a od europskih klubova?"
"Pa za Dinamo Moskvu profesorice."

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 28/08/2011 : 17:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Za kog će Duje nego za pravoslavca...

Edited by - ziki on 28/08/2011 17:18:27
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 17:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

Za kog će Duje nego za pravoslavca...

vidim da si edita..tribalo je dugo da smislis ovo a..ali dobra to ti priznajem..

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12983 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/08/2011 : 17:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Šitum će biti igračina. Drzak mali, dobre tehnike, šuta...

Have mercy
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 28/08/2011 : 17:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Koliko jala, zavisti...prestrašno...

taj jal se najviše očituje u broju nas koji se s ovog topica javljamo na Hajdukov i u broju njih koji se od tamo javljaju ovdje.
Neki od njih stanuju na ovom topicu kako bi što prije iskomentirali Dinamo. Jebiga, najbolji se uvijek komentiraju :)

Edited by - darth-vader on 28/08/2011 17:52:04
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 19:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
jedini koji nesto komentira u vezi Dinama sa naseg topica je globinjo i vuce nekakve usporedbe sa Hajdukom..mi ostali se ode malo sprdamo..isto tako ima ljudi sa ovog topica koji dodu na nas se isto sprdati..i svi to manje vise prihvacamo kao zafrkanciju..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2011 : 19:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ali dobro vidim da to odredenim osobama smeta pa je ovo moj zadnji post na vasem cijenjenom topicu..

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/08/2011 : 19:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
jebeš sport ako ne možeš zaviriti u tuđi topic i malo provocirati :)
to i je bit sporta ;)
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2011 : 20:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Jel tako supermarče? Nema ništa slađe nego doć na onaj tvoj cirkus topic pa malo ubost

Trljam ruke.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/08/2011 : 20:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ih, kao da ja ne vraćam na drugim topicima
Go to Top of Page
Page: of 588 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000