forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

jaki
Advanced Member

Croatia
27588 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/10/2011 : 01:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
triba odma smijenit bilića i sa novim izbornikom odigrat protiv latvije a onda se spremat za dodatne.Izbornik?katalinić ili ivanković,kranjčar ako puno ne pije?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/10/2011 : 11:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Uzas...ovo je bila sramota za hrvatski nogomet , ali i realni pokazatelj gdje se trenutno nalazimo .
Bilic je vec poslje Tursketrebao staviti mandat na raspolaganje ..to nije ucinio i ovo su logicne posljedice .
Hrvatski nogomet jos nije mrtav , ali je na izdisaju .
Markovica uopce necu spominjati , jer mi je lose kada samo pomislim koliko nam je zla ucinio ..bljak .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/10/2011 : 11:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Uzas...ovo je bila sramota za hrvatski nogomet , ali i realni pokazatelj gdje se trenutno nalazimo .
Bilic je vec poslje Tursketrebao staviti mandat na raspolaganje ..to nije ucinio i ovo su logicne posljedice .
Hrvatski nogomet jos nije mrtav , ali je na izdisaju .
Markovica uopce necu spominjati , jer mi je lose kada samo pomislim koliko nam je zla ucinio ..bljak .

realni pokazatelj je, kako su mene uvjeravali na ovom topiku, fifina ljestvica, a tu smo na 9. mjestu, možda padnemo koje mjesto, ali ćemo izvući bod protiv latvije i ostat među prvih deset
grčka da nas pretekne treba osvojit evropsko prvenstvo, kao što je urugvaj morao osvojit copa ameriku da preskoči jednog takvog diva kao što je hrvatska nogometna reprezentacija

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27588 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/10/2011 : 12:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ako u dodatnim budu 4 nositelja onda nećemo moći igrati protiv srba,bih i danske .
švedska najbolja drugoplasirana)
znači belgija ili turska,irska ili armenija,crna gora,češka
u kakvom smo stanju i to će biti čupavo za popizdit.

Hm,možda sam i pogriješio?ovo sam složio po fifinoj ljestvici ali za ove dodatne kvalifikacije se računa:
------------------------------------------------------------------------------------------
For the calculation of the national team coefficient to be used for the final draw for
the 2010–12 UEFA European Football Championship, the following competitions
are taken into consideration:
a) UEFA EURO 2008 (qualifying competition and final tournament)
b) 2010 FIFA World Cup (qualifying competition and final tournament)
c) UEFA EURO 2012 (qualifying competition)
---------------------------------------------------------------------------------------
Nadam se da ćemo i tu biti među prva 4.nositelj igra drugu utakmicu kod kuće.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/10/2011 : 18:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
kak je krenulo, jučer su naši mogli postić nešto da su znali iskoristit ono što nam je Grčka pružila tijekom prvog poluvremena...
ali Grčka je jedna od onih momčadi koja samo čeka kad će protivnička strana zasrat, pa to onda iskoriste i sjebu te do kraja. ova jučerašnja tekma je potvrda toga. a Bilićevi komentari su bili u njegovom klasičnom stilu - filozofiranje i preseravanje.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17102 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/10/2011 : 19:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ostvarilo se ono o čemu smo pričali nakon debakla protiv Gruzije... U jadnom je stanju ova reprezentacija, Euro nećemo vidjeti... Nažalost, to je sasvim izvjesno, osim ako se ne dogodio neki doista veliki preokret...
Poruka Biliću : budi pička, budi kukavica, iako si iz Dalmacije i iz Hrvatske i daj otkaz (tako jedino imamo neke šanse otići na to prvenstvo).
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/10/2011 : 20:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
sta ste se sad uskokodakali protiv Bilica..dok ga je rezultat mazia svi su bili za njega..a dobro znamo zasto je on tu bija zadnje dvi godine..drzali ga Mamic i Markovic..da bi se stavljali dinamovi puleni kako bi ovaj moga punit vricu..da bog da bija na klupi jos 10 godina..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 08/10/2011 20:48:59
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2011 : 21:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

sta ste se sad uskokodakali protiv Bilica..dok ga je rezultat mazia svi su bili za njega..a dobro znamo zasto je on tu bija zadnje dvi godine..drzali ga Mamic i Markovic..da bi se stavljali dinamovi puleni kako bi ovaj moga punit vricu..da bog da bija na klupi jos 10 godina..

ja mu zbog ovog gore nabrojanog odavno hebem sve po spisku...prema tome...asanoviću isto...o igri neću,tu sam sve davno rekao...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 21:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde ih nabroji, mislim na Dinamove pulene...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2011 : 21:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Ajde ih nabroji, mislim na Dinamove pulene...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2011 : 21:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ajde brni,nabroji ih ...ali počni od dana kad je bilić postao izbornik...jer zna se kako i zašto je posao izbornik i tko ga je stavio tamo...i zašto ga je stavio...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 21:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ajde, pa nabrojite ih od dana kad je postao izbornik. Ali onda nabrojite i Hajdukove pulene.

Lako je reć, ajmo nabrajat.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2011 : 21:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ali onda nabrojite i Hajdukove pulene.

aj nemoj više,pljucam goste

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 21:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Duhovito, ali očito možeš samo smajliće nabrajati.

Daj više nekakav konstruktivan post. Nabroji ih.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2011 : 21:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja se nisam ni ponudio za nabrajanje...neka to brni odradi...sad mi se ne da kopat,ali kad kažeš za hajdukove pulene,i malo dijete zna koliko je igrača hajduka(ne stasalih u hajduku,igrali nekoć u hajduku)bilo u reprezentaciji za bilićeva mandata...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/10/2011 : 21:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisam mislia da ce moj komentar izazvati ovakve nerede i da ce tebe maki ovako izbacit iz takta..

pa evo da ti dam odgovor:

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 21:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Pa nije me izbacio iz takta, valjda bi pisao velikim slovima :)

Uostalom, nije da jedini ja ovo čitam, tako da i drugi mogu vidjeti "vaše odgovore".

Ja mogu započetak ponuditi primjer kada je na EURO2008 išao Kalinić, a ne Mandžukić. Kako to da tada Mamićeva ruka nije drugačije odlučila?

Edited by - makikatalinic on 08/10/2011 21:41:18
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/10/2011 : 21:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uostalom, nije da jedini ja ovo čitam, tako da i drugi mogu vidjeti "vaše odgovore".

Ja mogu započetak ponuditi primjer kada je na EURO2008 išao Kalinić, a ne Mandžukić. Kako to datada Mamićeva ruka nije drugačije odlučila?

pa evo u meduvremenu ga je uspia uvjerit..a jucer smo se uvjerili na sta nam lici obrana..dva gola smo primili iz kornera..Lovren je rupa da ne moze biti veca..Vukojevic trci ka muha bez glave ka i Mandza koji veze nema..meni to nije napadac nikakav..glavno da se je sralo po Srni u meduvremenu..ali sad su svi vidili kako je igrat bez kapetana i vode..

Edited by - brni on 08/10/2011 21:45:26
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/10/2011 : 21:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
brni,loše je to...daj još argumenata
nemoj da ja moram sve...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33400 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/10/2011 : 21:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
možemo od vratarske pozicije krenut Pletikosa i Subašić

Realno, prošle sezone su bar 3 golmana u HNL-u bila bolja od Subašića (Šibenikov, Cibalijin i Dinamov), da ne govorimo o golmanima u Grčkoj (Krešić, Galinović)... pa onda Buljat u obrani, pa tko bi njega zvao u repku?.... Ne znam tko vidi nešto u Kaliniću i Striniću? Sad se već i Kukoč gura u reprezentaciju....

Uzalud je ulaziti u polemike, nije se smejlo dogoditi da istrčimo u Ateni sa 4-5-1, sa igračima na neprirodnim pozicijama. Puno boljih od ovih nemamo, al da bar igramo u nekoj normalnoj formaciji, i da svi igraju na svojim pozicijama!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/10/2011 : 21:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

brni,loše je to...daj još argumenata
nemoj da ja moram sve...

ma ko ce to sve napisati..popis je dugacak..

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 21:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja mogu započetak ponuditi primjer kada je na EURO2008 išao Kalinić, a ne Mandžukić. Kako to datada Mamićeva ruka nije drugačije odlučila?

pa evo u meduvremenu ga je uspia uvjerit..a jucer smo se uvjerili na sta nam lici obrana..dva gola smo primili iz kornera..Lovren je rupa da ne moze biti veca..Vukojevic trci ka muha bez glave ka i Mandza koji veze nema..meni to nije napadac nikakav..glavno da se je sralo po Srni u meduvremenu..ali sad su svi vidili kako je igrat bez kapetana i vode..

Pa dobro, ali to nisu Dinamovi igrači. Mislim, onda možemo gledati i Srnu ko Hajdukovog, Strinića ko Hajdukovog.

Više sam htio da krenemo otpočetka mandata pa do sada.

Mogu ja isto pisati i o beskorisnom Jelaviću (ne mislim u ovom slučaju ga obezvrijeđivati kao igrača već se ne uklapa u naš stil igre, makar u ovom trenutku ni neznam koji je naš stil igre), beskorisnom Striniću, sterilnom Perišiću...

Mislim meni prve asocijacije padaju na pamet da je Bilić zvao Tomića (on je sad u Turskoj, znam to) ispred Kelave, pa u prošlosti kada je Rukavina dobivao pozive, a ako ćemo uspoređivati njegove prezentacije u Dinamu i Hajduku, jasno je da je u Dinamu odigrao više dobrih utakmica. Ove godine Vukušić dobije poziv ispred Krstanovića, a nagrada je kao bila za "najboljeg strijelca lige" što ovaj nije bio.

Kako je moguće da je jedan Jurica Buljat dobivao pozive dok je bio u Hajduku?

Pa onda Subašić koji je već duže vremena tu, a objektivno mu tu nije mjesto...

Možemo mi raspravljati o "Dinamovim pulenima", ali pričati samo o njima je jednosmjerno kad imaš i drugu stranu priče - "Hajdukove pulene".

Edited by - makikatalinic on 08/10/2011 21:54:24
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/10/2011 : 21:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa dobro, ali to nisu Dinamovi igrači. Mislim, onda možemo gledati i Srnu ko Hajdukovog, Strinića ko Hajdukovog.

Mogu ja isto pisati i o beskorisnom Jelaviću (ne mislim u ovom slučaju ga obezvrijeđivati kao igrača već se ne uklapa u naš stil igre, makar u ovom trenutku ni neznam koji je naš stil igre), beskorisnom Striniću, sterilnom Perišiću...

Mislim meni prve asocijacije padaju na pamet da je Bilić zvao Tomića (on je sad u Turskoj, znam to) ispred Kelave, pa u prošlosti kada je Rukavina dobivao pozive, a ako ćemo uspoređivati njegove prezentacije u Dinamu i Hajduku, jasno je da je u Dinamu odigrao par dobrih utakmica. Ove godine Vukušić dobije poziv ispred Krstanovića.

Možemo mi raspravljati o "Dinamovim pulenima", ali pričati samo o njima je jednosmjerno kad imaš i drugu stranu priče - "Hajdukove pulene".

moj post onaj prvi uopce nije bija da ja sad tu nesto zakuham i da nabrajamo igrace..nego samo da dam razlog zasto je bilic tu..to je sve..bas me zanima ko ce doc posli Bilica..dam livu ruku da ce biti dinamovac i beskicmenjak poput Bilica koji ce sluziti Mamicu kao lutka..

Edited by - brni on 08/10/2011 21:56:10
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33400 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/10/2011 : 21:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Zar je bitno da li će biti Dinamovac ili Hajdukovac? Ja sam svakako za stranca!

quote:

quote:

quote:

quote:

Mislim meni prve asocijacije padaju na pamet da je Bilić zvao Tomića (on je sad u Turskoj, znam to) ispred Kelave, pa u prošlosti kada je Rukavina dobivao pozive, a ako ćemo uspoređivati njegove prezentacije u Dinamu i Hajduku, jasno je da je u Dinamu odigrao par dobrih utakmica. Ove godine Vukušić dobije poziv ispred Krstanovića.

moj post onaj prvi uopce nije bija da ja sad tu nesto zakuham i da nabrajamo igrace..nego samo da dam razlog zasto je bilic tu..to je sve..bas me zanima ko ce doc posli Bilica..dam livu ruku da ce biti dinamovac i beskicmenjak poput Bilica koji ce sluziti Mamicu kao lutka..

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/10/2011 : 21:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
da slazem se..ovo kad sam napisa dinamovac sam se zaletia..ma nije bitno biti ce Mamicev igrac..

Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000